Böyle bişeyi ancak aşık olduğun insanla yaparsın sadece seks yapmak için kişiyle bunu yapamazsın.
diyolar neden?
diyolar neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alakası yok, bunu bence her zaman nasıl bir ilişki olursa olsun insanlar yapması gerekiyor. Onun gözlerine bakacaksın ve o ani değişen mimikleri takip edeceksin, ona yaşattığın zevki göreceksin bu sana büyük bir haz verecek ve daha dikkatli bakacaksın daha iyi devam edeceksin. Olay bu aşkla alakası yok, sana yanlış öğretmişler. İyi akşamlar.
Ben yeni tanışdığım ve hoşlandığım bir kızla otobüste giderken göz göze sohbet ediyodum bir süre gözlerimizi ayırmadık ve acayip bir his oluştu orgazm oluyorum sandım tabi bundan haberi yoktur ama ona da olduğundan eminim ilk efa başıma gelmişti sanırım senin anlattığını yaşadık
Bizler seksin gerçeğinden çok uzaktayiz. Gerçek deneyimi istersen tek başına bile yapabilirsin. Mastürbasyonu kastetmiyorum.
Cevap
31Cevap
seks zaten duygu tutku işi bakışmak ta öyle bakışmadan olmamalı zaten duygusal değil
Bakışarak seks olmaz, dötünüzden element uydurmayın.
Ne Diyorsun Mesela"Bana Şöyle bir Koysan... Ölümsüzüm Mk" Mu Diyosun
Ne alaka birisiyle seks yapıyorsam zaten ya seviyorumdur ya da hoşlanıyorumdur. Her halükarda güzel olur içine girerken seks yaparken gözlerle iletişim kurmak.
Çünkü aşk öyle bişeydir ki tenler birbirine değmese gözler sevişir yaşarsan anlarsın
Aşık olduğun insanla aranda ki enerji tamamen farklıdır o yüzden daha farklı bir seks deneyimi olur çünkü deli gibi birbirini seven iki insan var ortada ☺️
Çok alakasız. Aşık olmadan yapınca kötü bir amaçla yapıyosan ve kötü bişeyse, kötü olan bişey aşık olunca da kötü olur.
olurmu ya ınsan arzu ederse buna engel olmaazsın seks zaten bakıslarla baslar bakısını atarsın gel dersın okuz olmayan anlar
öyle bir şey yok :/ sadece istek belirten bakışmalar var ama bahsettiğin gibi bir durum yok
Puahahhah😂 duyduğum en ahmakça şey olabilir bugün.
O ne la bakışarak seks ne m k neler uyduruyonuz verceksen ver neyin kafası bu
Yooo
Ne alakaaa
Bakışırız güzel bir hatunla uygun ev ortamında ve ışıliklı yatak odasın
Bakılarak seks yapabilen gelsin beni de sevsin mk yalan hepsi
Aşkla bakılmadığı için olabilir
Çok film izliyorsunuz çok
aynen öyle. işi biliyorsun.
Bakışarak hayal kurmaya gerek yok
yaşlandık ya neler yapıyorlar öyle..
kararsiz görüşsoruyor birde
Yapabilirsin niye yapamayasin ki :)