biliyorsunuz bu günah ama içimde o kadar seks isteği varki anlatamam lütfen beni kimse sahip olduğum duygular yüzünden yargılamasın!!!
Cevabın nedir?
+1 yılbak kardeşim bunun tedavisi var diyenlere inanma türk psikiyatri dernekleri bunun bir hastalık olmadığını söylüyor ve hastalık olduğunu söyleyen psikatrilerin hipokrat yeminlerin geçersiz olduğu hakkında yazılar var eşcinsellik bir hastalık değildir kendini kabullen ve günaha girdiğine değecek biriyle ol eğer eşcinsel aşka inanıyorsan onunla birlikte ol eşcinsellik sadece cinsel odaklı birşey değildir beni kuzenim arıyor bir kız arkadaşı varmış bu kızın kocası eşcinsel baya bana sordu anlattım yarrım saat falan kocası da bırakcam diyhor ama bir türlü bırakamıyor çünkü kendi böyle doğdun burası bilimsel ve kanıtlanmış bir bilgidir.. anne karnında fetus yani bebek yabancı cisim olarak algılandığı için kadın bebeği sıkıştırark östarajen hormonu salgılamaktadır bu yüzden eşcinsel olma olasılığın artmaktadır.. ailesiyle arası çok iyi olan insanlarda da eşcinsel çocuk doğma vardır yani aile ayrı diye ya da anne baskın diye çocuk eşcinsel olmaz küçükken topun inşaata kaçma bile sen böyle olucaktın çünkü içinden gelen birşey ve bunu değiştiremezsin kendini kabul etmedikçede hayatın çok zor olucak bunu bil detaylı konuşmak istersen yaz
https://www.youtube.com/watch?v=M62mpOf9rrQ227 Yorumla
Soran+1 yılben bunu dha önce izledim videonun en sonu tercih olduğunu söylüyor dşkkatli izle
- +1 yıl
tercih değil doğuştan geldiğini söylüyor sonunda ki kuruluşların da bunun hastalık olmadığını söylediğini söylüyor.. ve şuınuda unutma bunuda psikiyatrim söylemişti GERÇEK İYİLEŞTİRİR
Soran+1 yılsana ne dedi psiktr gittiğind eben gyim mi dedin
- +1 yıl
yolun çok başındasın evet dedim bundan utanmıyorum ki hiçbir zamanda utanmadım ben böyleyim
Soran+1 yılne dedi sana peki
- +1 yıl
doktor hasta gizliliği bunlar.. konuştuk baya sen kendini kabullenmişsin ben ne yapabilirim burda falan dedi o zaman anlattım birşeyler işte İstanbul haliç üniversitesi seven kaptan gidebilrsen ona git
- +1 yıl
kendini kabul etmezsen bu iş intihara kadar gider ben uzun zamandır bu ortamdayım kendini kabullenemeyen ya da bundan kaçan insanlara ölümü bir kurtuluş olarak görebiliyor ya da ailesi öğrendi diye intihar eden bir arkadaşım var kaybettik neden türk toplumun erkeklik gururu ve toplum baskısı yüzünden kendini kabul et senide kaybetmeyelim
Soran+1 yıloha sen ciddi misin ailesi baskı mı yptı peki çocuga
- +1 yıl
yalan borcum yok sana
Soran+1 yılailesi bir şey miş yaptı ki
- +1 yıl
öğrenince intihar etmiş işte
Soran+1 yıloha ya ailesi nasıl öğrenmiş ocuk erkekle yatmış mı ki?
- +1 yıl
senin gibi takıntılı değildi kendini kabullenmiş bir bireydi sevgilisi varmıydı hatırlamıyorum 2 sene oldu lakin ailesine birisi söyledi bu yüzden o da intihar etti korkmaya devam et yakında sende intihar edersin korkak
Soran+1 yılo kime itiraf etmiş ki? ya bu şkilde beni negatif etkildn :(
- +1 yıl
gerçekler acıdır dobrayım güzelim kendini kabul etmedikçe aklını kurcalıycak bu sıru
Soran+1 yılkabul ettm fakat korkuttun beni aile falan duyar gibisinden
- +1 yıl
eninde sonunda öğrenicekler öğrenincede öldürmüyorlar merak etme o sizin hüsnü kuruntunuz
Soran+1 yılnerden öğrencekler kimse bilmiyor xd xd güzel oldugumu nerden çıkardın güzelim evet xd (ego is loading )
Soran+1 yılee nolmuş bu hesaba?
- +1 yıl
facebook hesabım paylaştığım uzun makaleler ve kendi çektiğim videolar var
Soran+1 yılsen desit misin
- +1 yıl
evet,
Soran+1 yılsapkınsın işte bende öyleyim sapığız xd xd eşcinseller %99 deist atest ya da inancından emin olmayan kişiler
- +1 yıl
hopp orda dur benim müslüman olan eşcinsel arkadaşlarımda var bayönyargılı
Soran+1 yılalakası yok bende müslümanım ama yarı müsümanım bir çok şeyde emin değilim dinle çok alakası var çnkü kuranda eşcinseller hakkında onlar rablerini inkar ederler ve ayetlerimizi yalanlarlar yazıyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak ettigim bir sey escinseller genelde becermekmi yoksa becerilmekmi ister? sorunada soyle cevab vereyim bu is iradeyle ola bilecek bir sey. eger iraden varsa engel ola bilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılnede merak ettin türkiyedekiler genelde becermek ister ben becerilmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe zamandan beri escinselsin? dogustanmi yoksa sonradanmi oldun?
Soran+1 yılvalla 4-5. sınıftayken erkeklere ilgi duymaya başladığımı biraz analamıştım ergenikte kesinleişti
+1 yılBenim escinsellige saygim sonsuz ama escinsellerin durumu biraz farkli yani sen simdi gunah vs diyosun ama ilerde biriyle evlenmek istesende evlenemiceksin allah katinda bir gecerliligi olmucak o evliligin. Bence takilma oyle seylere icinden geldigi gibi yasa.
47 Yorumla
Soran+1 yılne gibi yapıyımmı
- +1 yıl
Evet yap.
Soran+1 yılee deli gibi s*ksin o zaman cehennemde zebaniler beni :DDDD
- +1 yıl
Ahahahha yalniz escinsellik islamda zaten haram. Sen Şu an bile gunah isliyosun. Ama dedigim gibi takilma oyle seylere diledigin gibi yasa, insanlari korkutmak istiyorlar sende korkanlardan olma
Soran+1 yılcidden yapmadığım haldede haram mı oha yaaa
- +1 yıl
Dedigim gibi takilma boyle seylere
+1 yılPeygamber Efendimizin hadislerinde dr geötiği üzere
Sık sık oruç tut
namaza başla
zaten nefsin dizginlenir33 Yorumla
Soran+1 yılgeötiği neeee
- +1 yıl
Geçtiği üzere
Soran+1 yılanladımm peki sence neden bu duyguya sahbm
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
+1 yılDaha önce hiç yaşamadin belli ki henüz geç değilken tedavi ol
13 Yorumla
Soran+1 yılevet sen lez msn
- +1 yıl
Yo normalim
Soran+1 yılsaygı duyr mısın
Millet doktor kesilmiş sende guatr var diyo. Çok komik. Guatr ne alaka. Çok bambaşka şeyler
04 Yorumla
Soran+1 yılfklesrjfdjlsfljdsfkjdlkfjdf
- +1 yıl
Buna hastalık diyip psikolokla veya psikiyatriyle hangisiyse artık çözüm yolu önerenlere, bir psikolok veya psikiyatri kadından hoşlanan birini ikna etse onun beynine girse o da kadından hoşlanmayı bırakır. Belli hücreler alınarak kadından hoşlanan biri, erkekten hoşlanıyor hale de getirilebilir. Farelerin üstünde yapılan deneyler bunları gösteriyor. Yani farklı cinse ilgi göstermenin çözümü var diye o hastalık sayılamaz. O zaman erkeğin kadına ilgi duyması da hastalık. Çünkü herşey bir hücrenin alınmasına bakıyor ilginin değişmesi için.
Soran+1 yılknka okumdm bunu çok karışık
Gizli Üye(30-35)+1 yılkasma içinden geldği gibi davran, bu senin duygun senin hayatn
26 Yorumla
Soran+1 yılanladığım saol karşı değilsin sanırım
Cevap sahibi+1 yılkimse bu durumu yaşamk istemez, anlıyorum yaşadım çünkü biz onu vazgeçirmeye çalıştık ama olmuyor yakınım da öyle
Soran+1 yılne yaşadınız anlatsan neler oldu ki?
Cevap sahibi+1 yıltedavi falan oldu işte ama işe yaramadı evlenmiyor da zor bir durm
Soran+1 yılanladım pasif mi hareketleri tarzı nasıll
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu durum haram ve lanetlenmış.
kendıne hakım olmaya çalış kafanı dağıtıcak duygularını başka yönlere çekıcek şeylerle ılgılen.269 Yorumla
Soran+1 yılanladım sen hetero musun
Cevap sahibi+1 yılyok bıldığın dümdüz türk erkeği
Soran+1 yılpeki saygı duyar mısın yanında eşcinsel bir arkadaşın olsa ona hakaret eder msn
Cevap sahibi+1 yılhakret etmem nıye edeyım ypabıleceğim ve oda ısterse düzelmesi için elımden gelen ne varsa
Soran+1 yılherkes sen gbi düşünmüyo baksana bir kız direk PİSLİK yazmış A*tal
Cevap sahibi+1 yılOlgunlasmamistr
Soran+1 yılteekkür ederim abim :) bu arada yaşım 18 :D siz ne meslek yapıyonuz genelde okumuş insanlar böyle biraz yumuşak davranabiliyor yoksa cahiller direk böye saçma sapan şeyler söyleyebiliyorlar
Cevap sahibi+1 yılCehalet okulla gitmiyir bn ilk okul mevzunuym ama bircok uluslar arasi firmada yoneticilik yaptim simdide kendi isim vat gida insaat iisi yaoiyieum
Soran+1 yılhmm hoşgörünüz güzelmiş :) :)
Cevap sahibi+1 yılInsanlari oldugu gibi severuz ya da sevmeyiz bizim istedigimiz gibi yapamayoz. bnde herkesi kendi gibi kabul ederim
Soran+1 yıltam bir olgun iyi insan profili
Cevap sahibi+1 yılınsan olmanın gereksımı bence. tabii herkes hayata başka bakıyor başka düşünüyor.
sen durumundan rahatsızmısın yoksa sadece çevre baskısımı senı rahatsız edıyor
Soran+1 yılaslına bakarsan hiç değilim sorunum yanlız olmam ve davranışlarım biraz kız gibi
Cevap sahibi+1 yılsen kendını nasıl hıssedıyorsun.
fiziki olarak nasılsın yanı hnı parlak denır ya o tarzmı
Soran+1 yılevet parlak erkek tüysüz ve yakışıklı
Cevap sahibi+1 yılılışkı yaşadınmı
Soran+1 yılhayır ama düşündüm nedenkş?
Cevap sahibi+1 yıldavranışlarım kız gibi dedin içinde eğilim var o yüzden sordum.
Soran+1 yılevet var sorumdan belli oluyodur
Cevap sahibi+1 yıldenıcekmısın
Soran+1 yılbilemiyorum ki ama bir süre değil
Cevap sahibi+1 yıloral felan yaptınmı bırıne
Soran+1 yılseks yapmadım diyorum ama :(
Cevap sahibi+1 yılpardon.
o zaman sorun yok aslında. duygularını değiştire bılırsın belkı
belkıde bunu sanalda körelte bılırsın
Soran+1 yılsanal seks mi?
Cevap sahibi+1 yılıkı karşı cıns nasıl yapıyorsa ona benzer. nıhayetınde onlarda nefsını köreltıyor belkı sendede reele dökmeden işine yarar
Soran+1 yılyapıyorum zaten :) bak ben dışardan hiç böyle biri gibi durmuyorum içim çok azgın :D
Cevap sahibi+1 yılkımlerle yazışıyorsun yanı kendını bayan erekek yda gay hangısı olarak tanıtıyorsun
Soran+1 yılyoo gaylerle yazışırım genelde ben gayim diyorum :DD
Cevap sahibi+1 yılen çok hangısını yaşamak ıstıyorsun oral -anal
Soran+1 yıloral :)
Cevap sahibi+1 yılbu konuda ıyı olacağını düşünüyormusun :)
Soran+1 yılhemde nasıl :)
Cevap sahibi+1 yıldesene bunu yaptığın erkek şanslı olacak
Soran+1 yılevet ama ne zaman yapıcam kim bilr :D
Cevap sahibi+1 yıliyide bu sana bağlı sen ne zaman istersen yapa bılırsın. yok mu sana oral yaptrmak ısteyen bırı
Soran+1 yılolmazmı ama uzak ve de korkuyorum daha öğrenciyim :)
Cevap sahibi+1 yılsen nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılİzmir noldu
Cevap sahibi+1 yılsordum sadece merak etme ben nıyetlı değilim bu tarz bışey denemedım hıç :)
aslında büyük şehırdesın bırını bulmak ıçın sorun yaşamazsın
Soran+1 yılvalla baya sordun da o yüzden dedim heteroseksüeller de sonradan gay olabilior merk edip yaparlar :DD
Cevap sahibi+1 yılyok ben cınsel yaşamımdan memnunum.
sıkıntı sorun yok.
Cevap sahibi+1 yılben bıldığın türk erkeğiyim.
Soran+1 yılvalla istersen yazıabiliriz :)
Cevap sahibi+1 yılne yazışıcaz?
Cevap sahibi+1 yılsnal sex?
Soran+1 yılyessss
Cevap sahibi+1 yılbaşarılı olacağımı sanmıyorum
bayan olsan ok de sende nasıl olur bılmıyorum
Soran+1 yılbiraz kayman olsa çok rahat konuşursun :D
Cevap sahibi+1 yılmaalesef yok.
sende kız gibi olursan belkı olur ama :)
eğer parlaksan yanı arkadan bakınca kız gıbıysen senın analda kızdan farklı değildir heralde hele bıde hıç bozulmadığını düşünürsek ılk olmakta zevklı olabılır ama sen dayana bılırmısın oda var
Soran+1 yılkız gibiym zaten :D valla o boyutuna bağlı :D çok sert ve hızlı mısın ki?
Cevap sahibi+1 yılboyutu ölçmedım ama bı bayan tek avucuyla tutamıyoryr.
hızlı sert olayıda duruma göre soft başlayıp hızlı vert noktalandırmayı severım
Cevap sahibi+1 yılbı kaç bayanla denedığımızde anal ılkınde canları yandı 4-5 denemede tamamını alabıldıler
Soran+1 yılhmm okadar diyorus bende büyük severm zaten :)
Cevap sahibi+1 yılbyük olduğunumu düşünüyorsun
Soran+1 yılvalla tek ele sığmıyor diyince öyle düşündüm :D
Cevap sahibi+1 yılbu senı heycanlandırdımı dokunmak ıstermıydın ona
Soran+1 yılevet dudaklarımın değmesini ister miyidn kıpkırmızı?
Cevap sahibi+1 yılyalayıp emmek ıstıyorsun yanı
Soran+1 yılyess hızlı hızlı bir kadından daha iyi yalarım :D
Cevap sahibi+1 yılkendıne bu kadar güvenıyorsun yanı :)
neler yapmak ısterdın ona
Soran+1 yılbilmem koynuna yatabilirim anala yapabilriz öpüşebilirizz.)
Cevap sahibi+1 yılöpüşme kısmı sanmıyorum
anal belkı oda gerçekten parlaksan bı kız gıbıysen
Cevap sahibi+1 yılılk deneyımınde zorlanma analdan. yanı büyük olduğunu ıddıa etmıyorum ama kadınlar baya zorlanmıştı o bakıma
Soran+1 yılevet zorlanırım tahminimce çünkü bir şey sokmuyom dar :)
Cevap sahibi+1 yılfoton var mı bı yerlerde
Soran+1 yılvar tabi çok yakışıklıyım ama atamam bu kadar cinsel sohbetten sonra :D
Cevap sahibi+1 yılneden kızlarla takılmıyorsun senı heycanlandırmıyorlarmı.
Soran+1 yılne gibi neden kızlara ilgi duymuyorsun anlamındamı? heycacanlandırıyor tabiki bir çekim güçleri var
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende hormonal bozukluk var bunun tedavisi var benimde olmuştu aynı duygular
Sende guatir var
Ciddiyim bir doktora gözük010 Yorumla
Soran+1 yılsen ciddi misin pasif miydin
Soran+1 yılhey yardım etttt
Cevap sahibi+1 yılMal mısın oğlum ne pasifliği
İkimizinkide hormonal bozukluk bunun tedavisi var
Gö tü nü feda etme
Aslında sen hoşlanmıyorsun
Hoonların ters çalışıyor
Oyüzden oluyor
Soran+1 yılpekş hangi doktora gitmeliyim
Cevap sahibi+1 yılUla o senin durumuna bağlı
Bunları detaylı öğrenmem lazım
Soran+1 yılpek siz de nasıl oldu ne testi yaptırdınız ne sonuç geldi neyle alakalıymış lütfen valla değişebilirim
Cevap sahibi+1 yıl2 dk gizlilikten çık mesaj atam
Cevap sahibi+1 yılCevap versene
Soran+1 yılgizlikten çıkma gibi şansım yok olmuyor ki sen profilini at buraya ben takip edem seni
Cevap sahibi+1 yılAlllllllll
+1 yılbeni zzikmediğin sürece seni yargılamam
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo bni skmlerini istiyorum merk etme :DDD
ŞEREFSİZLİK YAPMA LAN KENDİNE GEL
04 Yorumla
Soran+1 yılkeşke alta yobazlarda giremez yazsaydım uyarım etkili olmmş
Soran+1 yılmedeni ilericiyim demedim sadece beni yargılamıyn yazdım senin yazdığın şeye bak hıh :( ;)
Soran+1 yıldfnbvn bmnb
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedavi olmaya bak hayat böyle gitmez
07 Yorumla
Soran+1 yılneden anlat
Cevap sahibi+1 yılHep dislanacaksin gerçek arkadaşların olmayacak ve ailen hep utanacak
Soran+1 yılne dışlanması kimse bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılElbet duyulacak bilinecek
Soran+1 yılyok be ne duyulcak ben söylemedikten sonra kim bilebilir neyink fasını ysşıyon :D
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san senle yatanlarin dilini nasıl tutucan bence sen neyin kafasını yaşıyorsun
Soran+1 yılyoo kimle yattım ki
Yapma öyle şeyler
32 Yorumla- +1 yıl
ne kadar yapıcı bir konuşma asdfghjk
Soran+1 yılneden bebiş
+1 yılkalça seviyorsundur sen ;) git anal yap bir kızla
07 Yorumla
Soran+1 yılbilmem hiç düşünmedim ama severm gzel olursa :*
- +1 yıl
anal yap kızın biri ile kendine gelirsin erkek olursun
Soran+1 yılhhm denerim ama şu an aşım 18
- +1 yıl
hadi kolay gelsin :D
Soran+1 yılben yakışıklı erkeklere bitiyroum
- +1 yıl
YÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
Soran+1 yılneeeeee
Cinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. Bencede frenle birader
00 YorumlaPislik!
123 Yorumla
Soran+1 yıla*tal yobaz bunun pislikle ne alakası var duygularım yüzünden beniz yarrıgalayamazsın beni yetiştirme tarzlarını bilemezssin istemediğim bir durum yüzünden bu şeyi söylemen saçma ve a*talca ben seçmiyorum ve yapmadım anlıyor musun
Soran+1 yılallahım uza ortadoğuya hadi ;haram olan seks duygular değil
Soran+1 yıl@my-dreams o da bana saçma sapan görüş paylaşamaz uza
Soran+1 yıl@my-dreams olabilir bende bayanım :D :D eşcinselim sonuçta bu tarz bir yorumu bir bayan atmamlı o halde atmasaydı
Soran+1 yıl@my-dreams hayır gayim yalan borcum mu var
Soran+1 yılbak normalde ağzımdan küfür bile çıkmaz ama böyle bir şeyle karşılaşırsam kim olursa olsun ağzının payını veririm
Soran+1 yıl@my-dreams senin meslek ne fazla yobazsında okumuş biri değiislni herhalde
Soran+1 yıl@my-dreams hmm git o zaman deliğine
Soran+1 yılbenim delik kapalı canım istemez tanrı seni islah etsin hadi by
Soran+1 yıl@my-dreams sokanlar olur canım ama ben yapmam hadi by
+1 yılAktif olarakmı pasif olarakmı
09 Yorumla
Soran+1 yılp...
- +1 yıl
Çareni söylüyorum p*rno izleme namaza başla kurtul
Soran+1 yılsen kılıyonmu ki
- +1 yıl
Çok şükür
Soran+1 yılyararı nee pki
- +1 yıl
Günde beş kere seni huzuruna kabul ediyo seni dinliyo daha ne olsun tabi inancın varsa
Soran+1 yılvar gibii
- +1 yıl
Varsa başla denemekten bişey kaybetmezsin ama getçekten isteyerek yapacaksın iş olsun diye değil
Soran+1 yılanladımm
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit bir erkeğe becerttir kendini kurtul :) :) :)
11 Yorumla
Soran+1 yılişte onu istiyomda ama yapmk istemym
Aktifmsn
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır neden sen ypyonmu
Soran+1 yılee anladım nolmuş ki
Ver kurtul
04 Yorumla
Soran+1 yılwork work work work !!! https://www.youtube.com/watch?v=HL1UzIK-flA
Soran+1 yılsen gay misin
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşcinselim erkeklerle seks yapmak istiyorum ama kendimi frenlemem gerekiyor ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler