Kadınlar genelde eski sevgiliyle bitirmemişse sabah eski sevgiliyle akşam yenisiyle yapıyorlar galiba:))))
Peki soruyu erkekler için de sormuş olayım. Aynı gün içinde kaç farklı kadınla seviştiniz ey erkekler?
Kadınlara sorduğum soru da hala geçerli
valla benim eski sevgilim olacak öküz dengesizdi. gün içerisinde 653 farklı karaktere girebiliyordu. cevap veriyorum 654 :)))) uyyy :)
653 karektere giren sevgiliyi 1 kişi sayarsak, 654. kişi kim? Yani 2 kişiyle olmuşsun doğru mu?
653 farklı karakter, 654.sü ise sevgilinin bizzat kendisi.
653'ünü birden tek tek sayabilir misin peki?
2. biri eski diğeri yeni sevgilimdi.
bayılıyorum böyle açık sözlü site üyelerinin yanıtlarına . bir de gizli kullanıcı olmaya gerek duymasalar süper olacak. Yİne de en iyi cevap. İçtenliği yüzünden
Başarılı bir geçiş dönemi olmuş. Tarih sırasına göreyse eğer tabii.
kaç farklı erkek değil de bayan olarak düşünürsek 2
Cevap
0Cevap
3 ama sonrasında ayağa kalkamamıştım cidden kalkamamıştım bacaklarım tutmuyordu belim acayip ağrımıştı 1 hafta kendime gelemedim.
3'u de aynı andaysa yorucu olur tabi ama aynı gün içinde farklı zamanlardaysa bel ağrısı yapmaz. voltaren kullanırsın geçer
2 :)
aman canım..kocasını aldatan emlakcı leyla da 2 rakamaına kolayca ulasıyor. sabah aldattıgı adam aksam kocası. etti sana 2:) more than that bakiyoruz:)
1 olduğuna karar verdim *-*
insan mı? Bu kişiye bence insan denmemelidir...
şahsen ben yapamam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar