Dar olan iç çamaşırları zararlı diye oğluma belden lastikli pamuklu kumaş boxer alıyorum. Ama paşa beğenmiyor artık.
Evde tartışma konusu oldu resmen.
Evde tartışma konusu oldu resmen.
İkisininde avantaj ve dezavantajları var. Herşeyden önce slip daha havadardır terlemeyi daha az yapar. Boxer tercihleride farklı farklı bizde paçalı olan her dona boxer deniliyor. Öyle değil aslında boxser vücuda tam oturan vücuda yapışan ve paçaları baldırları kavrıyorsa boxer olur. Birde bol paçalı ebem dedem usulü donlar var ki bunların önünde bir düğme olur ve daha rahat, daha gevşek daha havadardır. Kolay kolay terletmez. Tercih konusuna gelince kişinin rahat ettiği hangisiyse onu kullanmalı. Aslında birazda kullanılışı yapılan aktiviteye göre değişiyor. Spor yapıyorsam slip tercih ederim çünkü baldırlar rahattır ve terletme yapmaz. Çok sıcak havada yinw slip giyerim terleme boxere göre daha azdır. Boxerı twrcih ettiğim zamanlarda var. Kış mevsiminde serin soğuk havalarda hem kalçayı kavraması hemde baldırı kavrayıp nisbeten sıcak tutması için. Efor sarfwtmwyeceğim durumlarda boxer kullanırım. Biede düğmeli boxer benzeri ama boxer olmayan bol paçalı donlar var aslında en iyiai bunlar çünkü sıkmıyor rahatsız etmiyor. Fakat bununda handikapı pantalon altında toplanıyor olması. Kullanım yeri zamanı ve aktiviteye göre değişiyor. Paçalı geniş boxer muadili düğmeliyi evde giyerim. Uyurken yatarken. Yani hepsinide kullanıyoruz yeri ve zamanı aktiviteye göre değişiyor. Şahsi kanaatin altı taşındaki çocuk için slip daha uygun olur gibi.
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Sevgilim boxerde daha rahat ediyor
Terleyince emiyor hem kumaşı
Kasıntı vs de olmuyor
Bana bir bakarmısın. :) ?
@Hunter16344 ne diyon gülüm?
@Hunter16344 minnoş parmagımın manikuru bozulur yavrum
Peki
Dar degilse slipte giyebilir bence hangisiyle rahat ediyorsa
Cevap
124Cevap
Oğlunuz kaç yaşında :) Ya zararlı olan kısım vücut sıcaklığı artınca testisler yumurtalıkları korumak için aşağıya sarkar. Slipte o sarkma gerçekleşemediği için zararı olabilir. Kesin kanıyı doktorlara sormak lazım.
Ama nasıl rahat hissediyorsa onu giysin. İtiraz edecek yaşa gelmişse siz ne deseniz yalan...
paçalı don daha iyi olum de sallana sallana uzun olur bu de büyür o zaman de 😅
Ya sapık
Git la
Ne iğrenç muhabbet tebrik ettim.👏
@LaffAnlamazKız al götür kız şunu ne ictiyse ayilsin :))
Paçalı osmanlı donu derler ya o en iyisi serbest oluyor havalı oluyor. Tabir rica ise basketçi ler gibi boy atar hemde
Ua pantolunun içinde toplanıyor bol olanlar
Pamuklu olan herşey en iyisidir. Aslında klasik beyaz külotlar zannettiğiniz gibi çok dar değil. Hem pamuklu. Çocuğunuzu zorlamayın bu konuda. O kendine uymadığı zaman yani rahatsız ettiği zaman zaten kararını değiştirecektir.
Küçük cocuklar slip giyer. Erkekliğe bir adım da boxer ile başlar. Oglan kac yasinda bilmiyorum ama 6-7 yasindan sonra ona biraz dar boxer al. Slip lerin dar olması erkek organının gelisiminde yüzeyel faktördür.
dar daha iyi ben dar giyiyorum bol olanlar saçma sapan rahatsız ediyor otururken kalkarken.
G. te girmese cok daha iyi olacak ama yapicak bir sey yok. Boxer daha iyi...
Boxerlarda Boy Boy Mutlaka Küçük Adamın Beline Uyacak Boxer Vardır Siz Büyük Boy Alıyorsunuzdur Ondan Rahat Edemez Slip Don Hiç Giydirmeyin İleride Çocuğu Olmayabilir Küçük Adamın
slip işi bizi bozar. ama boxer ne dar ne bol güzel kesımlerı var lıkralı ben lıkralı esnek ama bol olmayan rahat boxerları tercıh edıyorum
hangisi daha iyi iblmiyorum ama boxerda sevdiği çizgi film karakterinin resmi falan olursa giydirebilirsin
Boxer daha rahat bence.
Oğlun nasıl rahat ediyorsa onu giysin.
Yaşı ilerledikçe, boxera doğru ilerleyecektir.
Küçük yaşta slip giysin büyüyünce boxer giyer zaten
pamuklu yapıştır, alışsın , büyüyüp aklı başına gelince övünmeye başlar ;)
Hangisi rahat ettiriyorsa ondan alın, sonuçta o giyecek. Kumaşı kaliteli olursa birşey olmaz. Bol iç çamaşırı rahatsız eder insanı sokakta.
Dar olan ve kimyevi boya içeren naylon karışımlı şeyleri giydirmeyin kısırlık, mikro Penis gibi fıtık vb sorunlar yaratabilir
boxer giydir
rahat etsin pale
ileride dua eder sana :)
Boxer ne ya bunlar hep amerianın oyunu, ayrıca boxer daha çok terletiyo ve sıkıyor
Benimki de hic giymek istemiyor ya sortun altina ne boxer ne de slip 😕
Dar olan hiçbirşeyi giyemem rahat hissetmiyorum oglunuz boxer alırşa umarım alışır slip istemez
Aslında boxer rahat ama testis hastalıklarını aza indirmek veya daha iyi korumak amacıyla slip giymesinde yarar var bu konu hakkında ürologlarda aynı şeyi söylüyor
tabiki boxer.. iç çamaşırı bol olmamalı bol olduğunda yolda yürürken bile sürtünmeden ereksiyon olur
Slip idealdir böceğin ayarı bozuluyor çok geçmeden başta rahat oluyor
ben slip giyiyorum alışamadım boxera rahatsız edici bence. slip derli toplu tutuyo işte araya kaçmıyo etmiyo
Hepsi boxer benım ve kolleksiyon yapıcam 20-30 var sanırım 😄
Silip daha iyi penisi dikkat edici yapmiyor boxerse eşfomam giydiğinde penisinin daha dikat çekici gozukukuyir ve bu kotü bir his bence
Dar iç çamaşırlar testislere zarar verebiliyor
Çok dar olmasa da esnek boxer tercihim
Valla bir pembe olarak ne kadae karışmalıyım bilmiyorum ama allah rızası için slip giymeyin
Doktora sormustum varikosel süphesi ile muayeneye gittigim zaman. dar olöası bilinenin aksine tesbit edilen bir zararı yoktur dedi. bunun yanında rahat olması önemlidir. boxer daha iyi bu noktada. slip ile hareket imkanı ve rahatlık o kadar olmuyor
Bırak çocuk istediğini giysin, daha onun takım taklavat için erken bu tartışma :)
bence bol şeylerle daha rahat eder erkekler :) eğer kiloluysa
Kaç yaşında bilmiyorum ama. bol olunca bir o yana bir bu yana rahatsız ediyor.
Slip borsalarda zaten o bölgede bir bolluk var
yok artık senin çoıcuğun mu var ? :O
Aynen :))
Slip giyer daha sonra yaşa göre Boxer olabilir. Rahatlığa göre artık :)
Slip araya kacar, boxer hayat sahasini daraltir..
Bana kalirsa ozgur birakin..
"Pipiye ozgurluk"
slip olmazsa sağa sola çok sallanıp sarkıyor rahat edemi, yorum slip giyiyorum üstüne boxer
Açık casi rahat bolan slip ama sexy olan boxsr çünkü sabit durunca rahat oluyorm kızlarda farkediyor munpeki
yıllardır dar boxer kullanırım hiç sağlık sorunum olmadı takımlar gayet iyi durumda
Benim kucukken bugs bunyle boxerlarim varmis onlari cok severmisim herkesede gosterirmisim 😒
boxer giydir alışmasın slip felan saçma sapan donlara :D
Boxer rahattır her zaman. Slip sağlıksız, sıkıyo rahay ettirmiyo
normal lastikli boxer iyi ama dar olmamasına dikkat et
Şimdi Slip gitsin ileride Boxer ı keşfeder kendisi 😆😅
eşim alıyo bazen slip bazen boxer tercih ederim.. slip çok sıkarsa zararlıdır..
en iyisi o ondan giydir alışsın başka bişey giymez :)
Sen en iyisi paşaya calvin kleinden bir tane al asjdj belki ilerde mankenlik felan
Belli bir yasa kadar slip sonrasında zaten kendisi boxer istiyecektir
Boxer. Taşakhğlar rahat etmeli. diğer türlü sağlıksız
Kışın pantolon altına bişey giydiriyomusunuz pekii
Elbette
Ney giydirirsinşz
Yani giydirmeniz güzel
Pantolonların kışlık olduğu için boxer dışında birşey yok okula filn giderken ama karli gunlerde iclik giyer
Bazıları külotlu çorap giydiriyo
O nasıl siZce
Dar olunca olmaz. Ben giydrmedim hic
Giydirdiginiz içlik nasıl
Ne çok sıkı ne çok rahat.
Boxer tavsiye etmiyorum standart daha iyi ve sağlıklı
Kucuk yasta slip giysin. sonra boxer
Slip giyenler çok itici ya 😂😂
Boxer giydir. silip ne ya cocugu bozma😂
baksır iyidir don şekli olan fazla sıkmıyor hem xd
Bedeni saran boxer modelleri giyiyorum sadece.
Boxer daha rahat yaa... Rahatdız etmiyo..
Boxer tercih ediyorum...
boxer şort giyyorum ben daha rahat :D
"boxer brief" seviyorum ben de
hava sıcakken hiç birini giymiyorum :)
17 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar