Erkekler de bazen kızlar gibi korkak olabiliyor hangi erkekle birlikte olmak istesem bakire olduğumu duyunca yanaşmadılar. Neden istemiyorsunuz kandan vs. mide bulandırıcı mı sizin için?
Cevabın nedir?
+1 yılÇünkü aşk yok, tutku yok, ciddiyet, samimiyet yok. Buradaki genel dengelere baktığımda sadece siz kızlarda konu bu kadar basit görünüyor. Erkek kızlığını bozduğu kızı eşi kabul eder ve sonsuza kadar sahiplenir. Tüm mesele budur aslında. Yani seninle olmak isteyen erkek gerçekten seni sevip, seçmiş olmalı, kadınım, eşim demiş olmalı ki bunu göze alsın. Hala kızlık zarından korkuyorlar çünkü sanıyorlar ki bit mecburiyet, bir kanuni zorunluluk varmış gibi algılıyorlar. Peki paşam da bu kızı ilk bozan nerede o zaman? Kimse neden onu aramıyor, çok hakimin karşısına demiyor ki? Neyse arkadaşım sende aşk ile sevil, adam gibi birini seç ve sonsuza kadar ait ol o zaman. Bunda ne üzülecek ne de gücenip halim ne olacak deme sakın. Senin içinde muhakkak birileri yaratıldı bu dünyada merak etme. Sabırla ve aşk ile ara bulacaksın...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVicdan meselesi tatlım.
Kızlığın bozulması "milat"tır. Eğer bozulsun istiyorsan onu yapacak erkek "bundan sonra kaç kişiyle yapacaksa önünü ben açmış olucam lan, yapmasam mı acaba?" Diye düşünür, rahat edemez.
Çok istiyorsan ve bulamıyorsan, kendi bekaretini kendin al. Sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir02 Yorumla
Soran+1 yılbeniz bozar mıydın versem?
Cevap sahibi+1 yılBunu illa ki yapıcam, kimseyi de bulamazsam kendim bozucam yeter be! Tadında bir serzenişin varsa, zaten kafandan bekaret kavramını atmışsın. Bu sebeple evet. Ama öncesinde gözlerine bakıp "emin misin" diye de sorardım
Bence öyle değil..
Sadece "adamına denk gelmemişsin " bence :)
Bende bakireydim. Sevgilim yatmıştı benle.
İlk onla oldu , başkasıyla da yatmadım zaten.
Beni cidden sevmiş sanırım , erkekler sevmediklerinin ilki olmazmış diyorlar..
Benim sevgilimde demişti ne olursa olsun senin bendeki yerin değişmez ve silinmez demişti. Sanırım bu yüzden.
Erkek sevmediği kadının bekaretini almıyor tahminimce.
Neden bilmem benim sevgilim 1 yıl bekletmişti yatmak için benimle. Neden bekledik o kadar bilmiorum. Bir yılın sonunda da yattık zaten
Sadece şanssızsın bu konuda.
Zaman tanı.. Sadece tek söyleyeceğim şey bu.12 Yorumla- +1 yıl
Her türlü alırızz
Yeter ki kız aklı selim olsun
Ağlamasın sonra
Gerçekten istesin
Bir anlık heyecanla isteyene olmazzz
Hayır eğer bir kızın ilki olursa bunun o kız için ne kadar özel olduğunu bilirler. Ve eğer kısa süreli bir ilişki varsa kafasında bunu kızın bekaretini alarak kızı kendine daha çok bağlamak saçmalığında abulunmazlar çünkü niyetleri ayrılmaktır. Kızı kendine dahada bağlamak değil.
44 Yorumla- +1 yıl
Helal Prof ya :):)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
122Cevap
bakire becermek herkese göre değil bikere birleştiğinde kızdaki birleşme esnasındaki haz erkeğe aşık olmasına neden oluyor erkek içinse sadece becer git fahişe çünkü ilk sana verdi ama ilerde zaten fahişe olucak ruhu kaypak çünkü hem bakireden zevk alamayacağını bildiği içinde yanaşmıyor olabılır. yıl 2016 bakire kızlar çok sayılı çizdirmediysen çizdirme ne gerek var ki bende bakirim 24 yaşındayım çok sevişmiş olsamda hiç o işi yapmadım biriyle yapacak oluyorum acaba diyorum kendimi kullanılmış gibi mi hissederim öyle ama biirine bakir olduğumu söyleyince seni şöyle bozucam falan dıyor kız :D
00 YorumlaBen de bozmam. Bu konuda katı kurallıyımdır. Bunun nedeni ise o kızla evlenemeybiliriz. Gönül rızasıyla kızlığını vermiş bile olsa yarın bir gün arkandan beddua veya küfür edecek ya da ah edebilir. Benim tanıdığım bir kız vardı sevgilisiyle yatmıştı sonra ayrılmışlar ona kızgınlığıyla çok kişiyle yattı bacım muamelesi gördü ama suçu ilk yattığı kişiye atıyordu. Durum bu..
12 Yorumla
Soran+1 yılbacağını iki yana açıp inleyerek verse yine de yapmaz mısın?
Gelecegini karartmak istemez yani evlenmeye yaklastigin vakit eger hic cinsel bir anlam da birsey yasamadigin biri olursa ona ben bakire degilim dedigin vakit kişi kendini kötü hisseder hoc iliski yaşamamış biri ilkinin sen olmasini istedigi icin tepki olarak buna karşı ciksr senden sogur yani sevgisiz veya sevgi olsa bile eger gerçekten evlenmeyi düşünüyor sa yapar seni de birakmaz ama pic ruhlu biriyse bozar sonra ayrilir bunu istiyorsan bilemiyorum
00 YorumlaHayır senin günahına girmek isyemiyorlar. Bende eskiden böyle düşünüyordum. Ama şimdi kendi Boz beni diyen bir kız olsa bozarım. Çünkü artık erkekler bakirelik aramıyor en azından büyük bir çoğunluk aramıyor. Kız razı ise ve yaşı büyükse bozarım zevkle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakir erkeğim birgün evlenirsem evleneceğim kızla herşeyi yaşarım düşüncesi ile bu yaşa kadar kendimi kandırıyorum kısacası yanlış yapmamak için artık cinsellik çok kötü bastırıyor napcagımı şaşırdım psikolojimi bozdum resmen artık milli olma zamanım geldi.. ama sadece bakire kızda öğrenirim cinselliği o kızda bende öğrenir bu yaşa kadar bir kızın elini bile tutmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbecericek adamına denk gelmemişsin yoksa her türlü sokarlardı
82 Yorumla- +1 yıl
süper bir cevap oldu :)
sağlıklı düşünen bir erkek ciddi düşünmediği bir kızın kızlığını bozmaz.
bozan durularda kişinin aklından şüphe etmek lazım.
bu durumdan istifade eden kişi daha sonra problem çıkarmandan korktuğu için birlikte olmuyorlardır00 YorumlaBen lisede yaşadım. Kız bildiğin benimle ilgileniyordu. Onunla teke tek kaldığımızda beni tahrik ediyordu ama yüz vermedim. Evet korkuyorlar erkekler. Neden korkuyorlar çünkü sonra pişman olacağı için.
00 Yorumla
+1 yılBakireliğini bozduğu için onunla evlenmek zorunda kalacağını düşünüyor.
Benim öyle korkum olmadı. Bakire de denk gelmedi.10 YorumlaBende sevmem evet çok insanla birlikte oldum ama birinin kötü olmasına vesile olmak istemem gerisi vesaire...
00 YorumlaKonu mide bulantısı falan değil. Bakire kızı ilk kim bozarsa ona kalır korkusu yaşıyor erkekler
10 YorumlaEvlenmek istedigim bir kız ise sıkıntı yok yatarım bozarım. Fakat evlenmek istemedigim bir kızı bozmam..
00 Yorumla
+1 yılkadının sonradan duyabileceği pişmanlık duygusunun yansımasından oluşan korku.
ben mi. ben kötü tecrübe. bozsam bozarım. ama ekstra bir keyfi filan yok.00 Yorumlayaşı 18 den büyükse önemsem yaparım ilk olmak unutulmamak hoşuma gidiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Seni kimse skmek istemiyor ne kari okarak almaya degersin nede vebale girmeye demkki...
00 Yorumla
+1 yıl"Erkeklerde bazen kizlar gibi korkak olabiliyor" derken? Valla seni bilmem ama ben korkak degilim
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik konusunda her konuda değil
+1 yılnefes almanı neden sonlandırmıyorsun sen? daha fazla oksijene yazık etme...
00 YorumlaKimi üstüne kalmasın diye, kimi de o zararı gerçekten vermek istemediğinden
20 YorumlaBen bozmuyorum cunku yaticagim kadinla sonsuza dek surmez oyle bir sorumlulugu almam istesede istemesede yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorumluluk almaktan korkuyolar. Bu kız başıma kalır mı felan
10 YorumlaSorumlulukdan kaciyorlar sende kendin boz oyle git bakalim napiyorlar
00 Yorumla
+1 yılKim demiş bozmuyor diye
Koleksiyoncular bile var:)10 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun kimseyle yatmam ben. Bakirim bende evlenince iliski yasamyi tercih ediyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılonla bunla birlikte olmaya çalışan bir kızla neden birlikte olunur ki?
10 Yorumla Sen açık kapı varken kapalı kapıyı zorlar mısın? Açık kapıya girersen kimse bir şey demem ama kapalı kapıya girersen herkes sana hırsız der
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBasimiza kalmanizdan Korktugumuz icin mideyle alakasi yok.
00 YorumlaŞunu unutma çocuk erkekler sorumluluk almayı asla istemez
00 Yorumla
+1 yılöyle elimden çok kaçırdım boz diye kıwrandılar zamanında ama şimdi olsa afetmem..
10 YorumlaOnun vebali kolay değil bide ayrılırsa ettiğin beddua da tutar ahında
00 YorumlaKandan mide bulandırıcı diye korksak adetli iken ilişkiye girmezdim
00 Yorumlakızın günahına girmemek için bazıları için böyle bazıları da üstüne kız kalmasın diye yapmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır bende daha hiç bozmadım bozmakta istemiyorum olurda evlenemezsek falan vebaline girmek istemiyorum sadece yoksa kandan falan değil
00 YorumlaPişman olacağını bildiğinden istememiştir hamile bırakacağından endişelenmiştr vb. Bunun gibi nedenlerden dolayıdır.
10 YorumlaOlur da evlenmek zorunda kalırım diye korkuyorlardır.
10 Yorumla
+1 yılÜstüne kalırsın sonra pişman olursun yani seni düşünüyorlar
00 YorumlaYooo dokunmayan akıllı birisidir seni düşündügü için 😉
00 Yorumla
+1 yılyoo eğer güven varsa olur bu ;) eğer güvenmek ve bunu yaşamak istiyorsan ciddice yazabilirsin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya salagi kimse başına bela almk istemiyor. Senin beynin yerin uckurn geliştigi için anlamiysn bunu
00 YorumlaEvlenmeden önce ilişki yaşamak istemeyen erkek oldukları aklına gelmedi mi?
00 Yorumla
+1 yılYooo sen bozdun alacaksin diye tutturdugunuz için kaçıyor arkadaşlar
00 YorumlaHaha ya siz nerde yaşıyorsunuz bizim memeleket sizin gibi kızlar yok
00 Yorumlao işi yapmak için bir erkeğe ihtiyacın yok ki kendinde pek ala yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay Arkadaş Allah kahretsin sizin gibileri.
ulan nerde yasiyorum ruyami bunları00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende öyleyim... bu hassas bir mesela... günün birinde çok sevdiğin adam bunu takıntı ederse o zaman bu adamlara dua edersin beni bozmadılar diye
00 Yorumla
+1 yılsorumluluk almaktan korkuyolar
kapıyı açtıma gibi düşüncen varsa yardımcı olayım01 Yorumla- +1 yıl
açılmakistiyosunmu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana bir sen gerek bozar sonrada nikahı basarım ilk ve son olurum. ondan sonra her gece :)
00 YorumlaSeni begenmemislerdir
326 Yorumla- +1 yıl
@Esmerboys tecrubeli sayilmam pek
- +1 yıl
@Esmerboys bilmem oylemiyimki sagol 😊
Soran+1 yıl@Esmerboys sus sen
Soran+1 yıl@Esmerboys tahrik ediyorsun sürekli konuşup konuşup
Soran+1 yılTam yatağa atılmalık bence böyleleriyle yatıp yatıp başlarını belaya sokacaksın ki, akılları başlarına gelsin
- +1 yıl
@Esmerboys kiz senden tahrik oldu ama 😃
Soran+1 yıl@Esmerboys Sus konuşma konuşursan pipin kopsun
Soran+1 yıl@Esmerboys İndir pantolonunu çabuk
Soran+1 yıl@Esmerboys Susss çok kötü oluyorum
Soran+1 yıl@Esmerboys burna yanımda olacaktın ki görürdün o zaman b*kunu çıkarmayı :)
- +1 yıl
@Esmerboys kizdim😈
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşima kalir korkusuyla yapmiyorlardir. Ben 4 kisiyi bozdum sorun yok
10 Yorumla
+1 yılO günahı üstlenmek daha zordur.
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaba farketmez ama sende bana vermezsin çunki siz sizi isteyene degil istemeyene kosarsiniz?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBava degil bana olacakti
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeliymiş onlar. ilkin tadı gibisi olur mu ya bana nadir denk gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende kendin boz o zaman herkes rahatlasin sonra bol bol y. rak yersin işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlarına bela mı alacaklar?
19 Yorumla
Soran+1 yılBacağını iki yana açıp verse sana yapmaz mısın yani?
- +1 yıl
Uğraşmam
Soran+1 yılÇok acımasızsın
- +1 yıl
Ben degil , hayat acımasız
Soran+1 yılKız yanıyor söndürmüyorsun ateşini acımasızlığın daniskası
- +1 yıl
bende yapmaktan korkuyorum açan var yanı
Soran+1 yıl@dımtısdımtıss çok kötüsün :(
- +1 yıl
napim kız fena ateşli ama sokamammm
Sorumluluk alırlar o zaman
20 YorumlaBozacak bozukluğu yoktur asdfh
10 Yorumla
+1 yılsonrasından korkuyor olabilirler mi?
00 Yorumla
+1 yılBaşina kalirsin diye korkuyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılO sorumlulugu almak istemediklerindendir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. üstleirine kalmasından korkuyorlardır :D
00 Yorumlaüzerimde kalır diye korkarlar ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt