Koltuk altı ve genital bölgeye hijyen için.
Peki geri kalan yerler?
Sırf erkeklere güzel gözükeceksiniz diye tavuk gibi yoluyorsunuz kendinizi.
Peki geri kalan yerler?
Sırf erkeklere güzel gözükeceksiniz diye tavuk gibi yoluyorsunuz kendinizi.
Herkes tersini savunmuş bunu bende sorguluyorum ama bakıyorum oyle olmayacak mecbur yolup kurtuluyorum çünkü toplumun güzellik algısı bu yönde yüzyıllar once erkekler killarini alsaydi biz almasaydik Şu an killi erkek vücudu bize itici gelecekti ve erkeklerde kas yapip agda yapmaya basladi aldiniz basiniza belayi git gide yayginlasacak bence
Yaygınlaşacak değilde, herkes özgürleşecek diyelim. Türkiye gibi kadınların nesne olarak görülmediği bir çok yerde kadınlar ağdayı bırakıyor yavaş yavaş. Isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor. Aynı şey erkekler için de geçerli.
Yani kadın kılsız erkek kıllı olur zihniyeti yerine herkes istediği gibi olmalı düşüncesi geliyor.
Bazı yerlerime isteyerek yapsamda bazi yerlerime cok gereksiz oldugunu dusunsemde bir kere basladim ve artık almak zorunda hissediyorum zaten 2 tek ciksa laf etme cesaretini buluyorlar almak zorundaymısım gibi
Hayır mesele erkeklerin görmesi değil ki. Kendini kadın hissetmek olay. Bu kendimiz için yaptığımız bir şey. Kadın vardır vücudunun hiçbir yeri görünmez, örtünür. Ama o kadar da bakımlıdır, pırıl pirildir.
O pırıl pırıl kadın tanımını erkekler yarattı. Aniden bir kadın kalkıp "tüysüz olsak daha mı kadınsı oluruz ya" demedi yani.
Bacaklarını almayıp bizden farksız mı olsunlar böyle istiyosan sevgiline söyle almasın bıyıklarını falanda
2 kol, 2 bacak, 2 göz. Birer tanesini kessinler mi bizden farklı olmak için? Cinsel organlar, fiziki yapı farklı zaten. Başka ne farkı istiyorsunuz?
Genel bakım demek istemiştim ağda vs onları kastedmiştim
Doğaları öyle sonuçta. Kıl erkeksi bir şey değil.
Tamam sensin Başkan ;)
Çünki normalde pis kokuyor killarda olunca daha leş kokuyor ve adetliyken kıl olmaması daha iyi
Erkeklerin kılı da pis kokar o zaman?
Kıl değil kılın yaratığı ter
Tamam erkekte de kokar?
Cevap
2Cevap
Erkeklere güzel görünmekle uzaktan yakından alakası yok yaptığımız herşeyi kendiniz için zannetmeniz harbiden komik. Ben kolumda kıl görsem kendimden iğrenirim de o yuzden.
Erkeklerin kolundaki kıldan da iğreniyor musun?
Hayır iğrenmiyorum. Çünkü kıl erkeksi bişey o yüzden kendimde görsem iğrenirim.
Neden erkeksi işte? Ikimizin de doğasında olan şey neden benim özelliğim oluyor? "ayak erkeksi bir şey" demekten ne farkı var bunun?
Ilk çağlarda erkekler kadınları kendi göz zevkine göre yönlendirdi siz de bu saçmalığı devam ettiriyorsunuz.
Yok alakası yok. Beni kimsenin olmadığı bir yere koy yine de kıllı durmam. Doğamızda pislik kirlenmek var diye duş da almayalım o zaman. Erkeğe yakışan kadına yakışan şeyler var.
Kıl kötü bişeyse erkeğe neden yakışsın?
Kadınlarda olması kötü dedim?
NEDEN DIYORUM BENDE NEDEN
Abi kötü duruyor çünkü kadın yapısı gereği daha narin daha güzel olmalı da bu yüzden bıyık mı bırakalım doğamız gereği diye
https://www.instagram.com/p/BDBpDZ0KEm1/
Bu kadın kıllarını almıyor ve hala narin. Senden güzel göründüğüne de eminim.
Ayrıca "yapısı gereği" demeyi kes cahil gibi. Yapınız öyle olsa kılsız doğardınız. Erkeklerin size biçtiği rol gereği diyeceksin.
Oy canim ya ben tıp okuyorum emin ol senden daha bilgiliyimdir. Zaten hamilelikten sonra kadinlarin tuyleri %80 oranda dokuluyor kadinlik hormonu arttigi icin. Demekki neymis kadinlik hormonu tuy dokuyorsa kadinin yapisi geregi tuy sacma. Ve emin ol o kadindan cok daha guzel gorunuyorum
Türk kızları egoist derken kastedilen şey bu 😂
Ha birde attigin kadin agda yapmiyorsa neden biyiklari yok :D
Ortadoğulu olmadığı için
Cevap veremeyince baska yerden saldirman üzdü. Cevap versene hadi hamilelik ve hormonla ilgili dedigim seye
Cahil olan kim ortaya cikti. Senin aklinin hayalinin alamayacagi kadar milletten arkadasim var isvecten cine kadar. Hepsinde de kıl çıkıyor bıyık da çıkıyor. Turklere laf atmaya calisirken zorlama bu kadar istersen kadinin da erkegin de endokrin yapisini ve anatomisini cok iyi biliyorum
Yahu sonuçta kıl sizden çıkan bir şey. Ostrojen artınca azalması bir şeyi değiştirmiyor HER KADINDA var kıl. Doğal yani anladın?
Bizde cikan kil cok az salgilanan erkeklik hormonu yuzunden. Kadinlik hormonu onu baskilayinca killar azaliyor iyice. Demekki KADINLIGIN yapisi geregi kıl yok.
AMA BÜTÜN KADINLAR DIYORUM BEYINSİZ MİSİN? KADIN VÜCUDUNDA TESTOSTERON DA OLUR SADECE OSTROJEN DEĞİL
Ee ben zaten ayni seyi soyluyorum?
Sitenizi de ülkenizi de seveyim mk NE beyinsiz bir halksınız
Klasik dogru duzgun tartisamayinca kufur eden cahil kafasi
Bıktım Türklerin beyinsizliğinden mk sizinle düzgün tartışma mı olur? SEVİYENİZE İNMEK IMKANSIZ
Ortadoğuda köpek muamelesi görmeye devam et her şey müstehak size
Canim ben isvece yerlesiyorum 4 seneye. Sende Turksun zaten belli hic uydurma oyle ben suraliyim buraliyim diye "mk" diyen yabanci olmaz cahil degiliz ortadogu maymunu bey.
Annem Türk, ben değilim. Ayrıca isveçe uyum sağlayabilecek misin? Cinsiyet ayrımı normal değil çünkü orada.
Daha once isvece gittim isvecli birsuru arkadasim var emin ol burdan daha iyi adapte olurum. Annen turk olunca yari turk oluyorsun uzgunum benim babam da yunan ama turkum diyorum
Genler Türk. Sizinle hiçbir kültürel ortak noktam yok.
Ben şort filan giymem ama yinede yapıyorum. Bu insanın kendine olsan saygısıyla ilgili bir şey.
Erkekler kendine saygı duymuyor mu yani?
Binlerce yıl beyninizi yıkadılar. Hiçbir şeyi sorgulamıyorsunuz bile. Acınası.
Ben şu an yapmıyorum ama evlenirsem yapmak zorundayım itici bulmaısn beni...
neden mi erkekler istiyor diye
ama sen kıllı kadınla evlen https://www.youtube.com/watch?v=LaEqx1cn0y8
Öyle yapacağım
Ağda yapmıyor. Kadınlığından bir şey kaybetmiş mi?
https://www.instagram.com/p/BDBpDZ0KEm1/
Kıl güzel bişey değil ki neticede
Erkeklerdeki kıldan da rahatsız oluyor musun?
Yaşadığım yerde birçok kadın bu durumu sorgularken siz hemen kabul ediyorsunuz. Kadının ezildiği toplumlarda erkeğin istediği şekle girme olayı daha çok yani.
Ne yapalım kıllı mı gezelim
Evet?
Herkes senin gibi düşünmüyo
Başkaları için yaşayacak kadar aciz olmayan. Erkekte kıl sevmeyen kadınlar var ama erkekler sizin gibi saçma sapan şeyler yapmıyor kendini beğendirmek için
harun abi olmasın diye
Çok saçmalamışsın
İdrak edemediğin için sana öyle geliyor
Yok sen olayı idrak edememişsin. bu idrak eksikliğide saçmalamana yol açmış. sonuç negatif
100 yıl öncesine kadar pantolon giymek "erkeksi" bir şeydi biliyorsun değil mi? Nasıl kadın olacağına sen değil toplum karar veriyor.
Bunu kendim istediğim için yaptığım hiç aklına gelmiyo çünkü ezberlenmiş cümlelerle güya kadını toplumun ezilen tarafıymış gibi gösteriyosun. dünyada ağda yapmayan kadınlarda var yapanda yapmayanda kendine yapıyo senin için değil. bin yıl önce pantolon giyilmezdi ama kadına pantolon giydiren yine kadındır bunuda unutmayalım. yani erkeğin rolü yine yok
Senin gibi ataerkiye boyun eğen kadınlardan daha fazla feminist erkeklerin rolü.
Oooo bide önyargılııı. kadınları ezen bir toğlumun üyesi olarak haddini aşan cümleler kuruyosun
Kadınları ezen bir toplumun üyesi değilim
Bak şimdi.. ben sana diyorum ki, ben sevdiğim için alıyorum. toplumla ya da erkeklerle hiçbir bağlantısı yok. olamazda. ama sen bunu inatla reddediyosun. kadının bunu kendisi için yaptığına inanmayıp erkek faktörünü öne sürüyosun. kadının kendisi için bişey yapamicağına inanan biri feminist diye nasıl adlandırılabilir. chanel'in kadınlar için pantolon üretmesinde bile erkek rolü arıyosun. bence hala saçmalıyosun mantıklı bişeyler konuşucağında konuşalım bence çünkü tek taraf mantığını kullanınca yorucu oluyo
Ayrıca yorumlarda kadınlara verdiğin cevaplardan kadına baktığın bakış açısı belli oluyo. bu ülkeye has değil bu avrupadada var ezilen kadınlar amerikadada var asyadada var.. Irk değil konu insaniyet. bunu algılarsan bütünüyle insan olabilirsin. daha sonra düşün feminizmi falandaha yolun var onlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar