Yaklaşık 3 yıldır evliyiz defalarla ısrar etti olmaz dedim ama zorla yaptı hem çok acıttı hem sevgimi nefrete dönüştürdü artık normal iliskidense anal tercih ediyor ve bunu zorla yapıyor hiç benim düşüncelerim isteklerim umdunda değil çok seviyorum ama bu sevgimi artık nefretim örtüyor onu bundan nasıl vazgecirebilirim veya artık vazgeçmez mi çünkü artık dayanamıyorum böyle bir evlilk sürdürmek istemem belli bir süre sonra vazgeçer mi sizce?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekarlar hemen BOŞA diye ötmeye başlamışlar.
Evli olup da eşini seven bir kadın seks tercihleri yüzünden boşanmaz.. ondan koca olmaz baba olmaz gibi laflar çok saçma.. belki adam normalde iyi biri, durust biridir..
Abla sen bosver insanların düşüncelerini.. herkes yuva yıkmaya meraklı.. kocanla bu konuyu konuş, acı çekiyorum, kan geliyor, tuvalete çıkamıyorum falan de..
Sadece istemediğini söyleyerek önüne geçmek zor anlaşılan.. o yüzden bahaneler uydur, bir şekilde vazgeçer o.. tabi eşini seviyorsan çözmeye çalış yâni..
Bir de sürekli baskı ile anal seks yapmak zorunda kalan kadınlar bir süre sonra alışıyorlar diye biliyorum.. istersen sık dişini sabret, istersen kocanla bu işi konuşup çözmeye bak.. karar senin..216 Yorumla
Soran+1 yılYa yok son zamanlarda nefret etmeye başladım zaten hiç ondan nefret edeceğimi tahmin etmezdim ama konuşmakla falan olmuyor ben tekrarlamamaz diye düşündüm sabaha kadar anlamıştım ama hiç umrunda olmadı
Soran+1 yılAyrılmak veya çaresi varsa erkesiyonu önleyecek biseyler bulmam lazım
Cevap sahibi+1 yılya da kayganlastirici almayı dene sen :) bu gidişle arka kapı çok çalışacak gibi duruyor :((
Soran+1 yılYa git işine saçmalama bunu birisi sana yapsa kabulllenir miydin yorum yaparken sadece gırgır olsun diye yapma
Cevap sahibi+1 yılGırgır yapmadım zaten.. ben de geçmişte sevgilimin aşırı ısrarları yüzünden çok kez anal yaptım.. senin neler çektiğini tahmin edebiliyorum.. ama böyle büyük acılar yaşamamıştım ben..
Soran+1 yılAma o senin sevgilinmis ve sende istemissin benim eşim zorla yapıyor hem açıyor hem yüzüne dahi bakmaya utanıyorum artık çok assagilandiğımı düşünüyorum artık
Cevap sahibi+1 yılBen istediğimi söylemedim. Aşırı ısrarları yüzünden yaptığımı söyledim.. ayrıca sevgilimi seviyordum ve kendimi aşağılanmış gibi hissetmedim... çok zevk almasamm da, onunla yaşadığım herşeyden mutlu olmaya çalıştım.. onlarca kez yaptık bunu..
Soran+1 yılAma sen ona muhtemelen başka bir zevk verme imkanın yoktu ne bilim bakirelik vs bişey söz konusuysa buna kendini mecbur hissetmiş olabilirsin ama insanın eşi tarafından böyle bir duruma düşürülmesi çok kötü ve benim çok acıyor
Cevap sahibi+1 yılBakire değildim.
Eşinin penisi çok mu büyük? Sana böylesine işkence derecesinde acı vermesinin sebebi nedir?
Soran+1 yılBüyük evet ama manevi olarakta acı hissediyorum zorla yapması onemsememesi sonra yatıp uyuması yüzüne bakmaya dahi utanıyorum artık
Korkuyorum, birde sadece o anda değil sonrasında da acısını hissediyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılSonrasında da 1-2 gün acısı oluyor evet.. kocanınki 20 cm falansa 1 hafta çekersin acısını..
Ama manevi olarak acı çekmenin sebebi senin bakış açınla alakalı.. bunun da bir çeşit seks olduğunu kabul etsen, manevi olarak üzüntü duymazsinn..
Soran+1 yılAma iste daha acısını hissediyorken tekrar yapıyor aglayinca kes zırlama falan diyip duruyor benim zevk almam zaten imkansız
Cevap sahibi+1 yılgizliden cikayim bana mesaj at olur mu? Olur dersen cikicam, sonra yine kapatıcam..
Soran+1 yılBoşver ya mesaj falan. Hem başka ne diyeceksin ki
Cevap sahibi+1 yılBirşeyler diyecektim ama dediğin gibi, gerek ykk
Soran+1 yılEvet diyeceksen burdan yaz ama onu vazgecirecek bişey mi
En İyi Cevaplar
Ölümden donmek istemiyorsan, barsaklarinin parcalanmasini istemiyorsan ya onu vazgecir ya da evliliginden vazgec. Yakin bir arkadasimin arakadasinin basina gelmis cok uzulmustum duydugumda.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ya zorla yapıyor zaten
Soran+1 yıl@sakligol ya böyle biseyi yoktu nolduysa 2 aydır böyle 2 haftadır direnemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. direk boşanma sebebi sende tehdit et hapis cezası ar aile içi tecavüzdür zorla sahip olma Fiziksel taciz ise TCK’nin 102. maddesinde Cinsel Saldırı suçu olarak, kişinin vücut dokunulmazlığını ihlal etmek olarak tanımlanır. Biz istemedikçe kimsenin bize yönelik herhangi bir cinsel davranışta bulunmaya hakkı yoktur. Bu suçun cezası, saldırıya uğrayan kişinin şikâyeti üzerine, iki yıldan yedi yıla kadar hapistir. Saldırganın cezalandırılması için saldırının cinsel ilişkiyle sonuçlanması gerekmez. Örneğin tecavüze teşebbüs ya da elle sarkıntılık, cinsel saldırı olarak kabul edilir.
10 Yorumla
+1 yılBir defa diye yalvaran sonrasında devam etmek için bahaneler arar senin istemediğini canının yandığını bile bile nasıl zorla yapar öküz mü senin kocan boşanma sebebidir onu da bilsin sonra ağlamasın ben ne yaptım diye istemiyorsa yapmayacaksın niye mal lık yapıyorsun sen eşisin afedersin fahişesi değilsin biraz saygı biraz insanlık çok mu zor bu bencillik bu zorlama niye 😠
021 Yorumla- +1 yıl
Senin gözyaşlarını bile umursamayan adamım diye ortalıkta dolaşan yaptığıyla kendinden soğutuyor ama bunu düşünemiyor 🐂🐃 böyleleri ayrılınca boşuna ağlamasın ağlatırken düşünmeliydi.
Soran+1 yılPeki ereksiyon önleyecek bişey yapamam mı
- +1 yıl
Yemeklerine şap at eczaneden al anlamaz ama sence bu çözümmü ya sonrası?
Soran+1 yılHer zaman yapsam olmaz mı?
Belki bir zaman sonra caz geçer
Soran+1 yılEczanede satar milar şap mı ismi
- +1 yıl
Satılır azgın yaşlı amcalar için alıyorlar
Soran+1 yılBunun için reçete falan istemezler demi birde ilaç ismi falan yok mu google den baktım tuz taşı gibi bir madde
- +1 yıl
İlaç deposunda çalışan arkadaşım var istersen öğrenirim etkili olanını fiyatını adını herşeyini
Soran+1 yılIsmini falan ogrensen yeterli ben inceledim fiyatı falan önemli değil
- +1 yıl
Tamam merak etme öğrenicem sana söylüycem.
Soran+1 yılBen incelerim yazacaktım lütfen ismini öğrenir yazar misin birde reçetesiz satılır mı diye?
- +1 yıl
İnşallah artık ağlamayacaksın.
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Sende sağol sen bu geceyi atlat yarın sabah sana yazarım yarın iş günü olduğundan alması bulması herşeyi kolay olur.
Soran+1 yılSağol ben alırım siz ismini bunun yeter
- +1 yıl
Tamam zaten sen alıcaksın yanlış anladın nöbetçi eczane filan arama diye dedim yarın ola hayır ola.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim inşallah gerçekten bulurum öyle bişey
- +1 yıl
Rica ederim sen artık üzülme böyleyken 🐂 böyle olacak 🐮 :) ;)
Soran+1 yıl:-)
Soran+1 yılYa onu anlamaz demi tat koku vs
- +1 yıl
Ha şöyle ya yüzün gülsün inşallahvdaim olur gülüşlerin. :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
63Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. Bende anal seksi çok isteyen birisiyim. Ama hiç kimseye dayatmadım. Dayatmadıgım için de hala tecrübe edemedim. Hatta dayatmakta değil , bundan keyif alan birisi olmalı. Aksi taktirde tek kişilik birşey olur ki , cinsellikte tek kişilik birşey olamaz..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. Vaz geçmez onun bundan vaz geçmesi için önce zorla onunda totosuna girmek lazım ancak o vakit belki ama bilinmez tabi ulan eşin istemiyor birde zorla tecavüz ediyor p bunun gibileri ne seversiniz anlamam ben olsam bana zorla anal yoldan tecavüz etti der boşardım vaz geçer mi diye düşünmem benim istemediğim bir şeyi bana yapacak birde ben onu seveceğim hastırsin ordan
10 Yorumla
+1 yıltecavuzun cesitleri vardır. pıskolojik tecavuz kısmına giriyor. basit orneklendirim normal cinsel iilişki yasamak istesin. esi istemesin. hadi ama hadi ama diye zorlaması bile piskoljık tecavuz hukukuguna giriyor. bole mahkemeye gidebilirsinizx. anal olayını derseniz. doktor testi isticekler. doktor o bolgenıze bakıcak evet burdan iliski yasıyormus diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece ona şunu söyle "Anam beni zıçmadı doğurdu" seni zıçtımı da sürekli arkadan istiyorsun benden diye söyle
10 Yorumla 6 ayı geçti hala ısrar ediyorsa sıkıntı. ne kadar süredir yapıyor?
115 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta 2 ayı askindir ısrar ediyordu olmaz dedim hep
Soran+1 yıl2 haftadır sadece anal ama ben istememe me rağmen
- +1 yıl
o zaman yemeğine şap (diğer adı şeb) katacaksın limon tuzuna benzer ama tadı ekşi değil kekremsi. ağız yaraları için de kullanılır. aktarlarda da satılır. ağız yarası için şap önerdiler diyerek isteyebilirsin. 5 liralık alsan avuç dolusu eder. bu arada mahsuru yoksa hangi şehirdesin?
Soran+1 yılÇok sağol bende bunu arıyordum tadını anlamaz demi
Soran+1 yılBen ilaç falan sanıyordum. Akdar da bulunur demi
Soran+1 yılİzmir
Soran+1 yılDaha önce korunuyordum ama yaklaşık 4 aydır korunmuyorum zaten bu günden sonra çocuk konusunu hiç düşünemem o istiyor
Soran+1 yılSağol yardımın icin
Soran+1 yılSağol inşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez pislik herifin tekiymiş belliki öyle yaptığına göre.. Resmen tecavüz etmiş oluyor zorla yapıyor demek
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBence zevkini alinca birakir Surekli zevk almadogini soyle acidigini zevk almadigini doyle birakacaktir.
04 Yorumla
Soran+1 yılZevk alamadigimi biliyor zaten sabaha kadar ağladım
- +1 yıl
:( :( esek herif ya. Duymadimi agladigini
Soran+1 yılZırlama dedi herkes yapıyor büyütme ne var bunda dedi uydu tekrarlamaz dedim ama
- +1 yıl
Bosan diyenlere aldirma. bir sikinti vardir. Sabirla istemedigini surekli soyle
Anali sever daracik ama asla zorlada yapmam
Anal istenmez ki kadinin istemesi saglanir
Sen benim olsan anal diye yalvarirdin sonra dar deligini alirdim
Tecrube sart erkek bencil olmayacak05 Yorumla
Soran+1 yılBen anal hiç istemiyorum peki sana birisinin anal yapmasını ister miydin sonuçta cinsel organ değil bu ayrıca aşağılık bir durum
Soran+1 yılAyrıca çok acıyor zaten
- +1 yıl
Bunsorun suna benzer sen berini becermek istermiydin ne alaka
Bu kadar basit seyi aciklamak bile asagilayici olmali
Kadin icine alan taraf
Erkek icine veren taraf bu kadar basit
Zaten ben onu dedim anlatamadim sana eger anal yaparsam o kadar guzel muamele sonrasi anal yaparim ki anali sen yalvararak istersin zaten cart diye minik delige girerse senseki durum olur zevk olmaz iskence olur
Soran+1 yılAma normalde de anal zevk vermiyor bende onu diyorum bu sadece erkeğin istediği bişey neyse ya boşver zaten
+1 yılIgrenc biesey. hayvandan farksiz. hayvan demek bile. Yanlis. Assagilik bir insan. Hem haram olan seyi yapiyir hem de esinin ustemedigi bir seyi yapiyor. Nasil izin verdin
02 Yorumla
Soran+1 yılIzin vermedim zorla yapıyor sabaha kadar ağladım hiç umrunda değil yattı uyudu ne var bunda büyütme herkes yapıyor diyip duruyor
- +1 yıl
Ne kadar da salak bir koca. Edepsiz igrenc herif. Boyle insanlarinkafasini bok cukuruna sokmak istiyorum. Esine deger vermemek ne demektir yaa. Onun canini yakmak.. Insan buna dayanamazken o assagilik herif bundan zevk aliyir bir de. Sinirden elim ayagim titriyor.
+1 yılbüyük ihtimal küçük penisli özgüvensiz birşeydir sadistte olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılKüçük değil ya
+1 yılAnal keyif icin bazen yapilir ama bu adam kafayi arka delikle bozmus bu sekilde devam ederse bunu ailesine soyleyecegini ona soyle devam edersede soyle ve ayril bu seni ve evliligini yipratir ki oyle olmaya baslamis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşa bu adamı ne sana koca ne de çocuklarına baba olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuk yapmayı düşünme ilersi pek iyi gözükmüyor ne kadar seversen sev. belli ki bencil kendi zevki için seni harcıyor acını görmezden geliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılSabaha kadar ağladım hiç onemsemedi herkes yapıyor büyütme diyip duruyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu tecavüze girer. Ve kocana hapis cezası verilir. Şikayet edebilirsin.
00 Yorumla Alıstıysa bırakmaz dahaa dahaa ister... Ama zorla yapması hayvanlık bnce çok şerefsiz mis
00 YorumlaÖyle saçmalık mi olur yaa kadın istemeyerek erkek zorla yapacak tecevuz eder gibi.. eşine saygı duyacaksın istemediği bişeyi zorla yapmak ta ne dememiş y
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Anal oral ya da normali çokta önemli değil ama karşılıklı istekle olmalı ha olmuyosa bu hayvanlık ve zorbalıktır sana tek tavsiyem vazgeçmesi için tehdit et yok geçmiyosa boşa gitsin yazıksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşa gitsin ya. Seni umursamayan adami napacan hem günah arkadaş günah bırak sen de onunla günaha girme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok buyuk ıhtımal sevgılın önceden travestı becermış alışmış dar olan yere sokmaya sımdıde senden o zevkı elde etmeye calışıyor
00 YorumlaBence bu ilişki yürümez. Saygı bitmiş, sevgi bitmek üzere, nefrete dönmeye başlamış. Bence noktalamak gerekir
00 Yorumla
+1 yılYa sen seviyorum diyosun adam sana işgence çektirmek istiyo acı çektiriyo acı ćekmendende sevk alıyo nasıl srvmek bu
00 YorumlaAdam anal meraklısı. Boşanmadan düzeltemezsin. Bencil bir adam
00 YorumlaAcı biber sür ne diyelim izin verme düzgünce anlat belki anlar anlamazsa doktordan yardım al
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. kendisini ciddi bir şekilde uyarmalısın. böyle bir sapkın düşüne olamaz. Ayrıca zorla bişey yapması da hiç uygun değil
00 Yorumla
+1 yılTam bir orrospununçocuğu ile evlisin.
Zorlamak yasal olarak suç zaten. üstelik sen halâ onunla aynı yatağa giriyorsun inanılır gibi değil00 YorumlaKarşına al artık anal yapmak istrmediğini söyle artık dayanamıyorum de sert bir dille
02 Yorumla
Soran+1 yılDedim zaten benim isteğimi önemsemiyor ki zaten zorla yapıyor sabaha kadar ağladım zırlama herkes yapıyor ne var bunda dedi hiç bişey olmamış gibi uyudu daha yapmaz diye düşündüm ama tekrarladı yüzüne bile bakamıyorum artık
anal ılıskı sızı hasta edecek bence o cocuktan ayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılHelal varken harama el uzatmak nedir. Bu evlilik nasıl yürür bilemedim
01 Yorumla- +1 yıl
şu an nasılsın kendini nasıl hissediyorsun
+1 yılBasur belirtilerin olduğunu söyle vs. ufak yalanlar
00 YorumlaSaygi yok sadece zevkini dusunuyor karsida ki umrunda degil yazik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence böyle pislik bir ilişkiden bir an önce arın ve boşan o adamdan.
00 YorumlaZorla yapmasa iyi olur,,,, sadistçe bu,,, sende ilk seferinde bu kadar katı olmasan belki daha iyi olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO vazgeçer de bakalım sen anal dan vazgecebilicekmisin analın dönüşü yoktur artık yetmiycek daha buyugunü ariycaksin hep yetmeyecek daha da büyükleri.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. vajına varken vajına yalamak anal neymiş hemde açıtmış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerinde olsam bende seni siq-cem derim. Uyku ilacını basarım domaltırım bağlarım vibratörü birazda kayganlaştırıcı ileri geri gider gelirim çizerim jap jap jap videoya bile alırım anırtırım
00 Yorumla
+1 yılErkekci demekki * varken bok deliği seviyorsa oğlanci demektir kocan
00 Yorumla
+1 yılerkek ıcın ıyı bır anal vajınadan daha zevklıır ama sureklı yapması sıze karsı saygısı ve dsuncesı olmadıgını gosterır
00 Yorumlayatakta kontrolü ele almaya çalış belki bazı şeyler değişir aktif olll
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTam bir sapikla evlenmiş sin zorla yapiyorsa bir nevi tecavüz bu.. bir an evel kurtul..
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben ereksiyon olmasını önleyecek bişey yapamam mı
Cevap sahibi+1 yılSonsuza dek yapamazsın.. ama yemeğe şap koyabilirsin.. onda pek fazla ise yaramaz %50düşürür
Gizli Üye(36-45)+1 yılMidesini bulandır anal yaparken üstüne sıç bidaha istemez merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal harikadadır ya bir kere yaptın mı o zevki alamıyorsun önden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece bu konuda değil başka konularda da senin düşünceni önemsemez böyle birisiyse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Mahkemeye gitsen boşanma sebebidir
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bu sebepten dolayı gidemem ki başka neden bulmalıyım
Soran+1 yılEvet kimseye soyliyemem başka neden bulursam 5 dk bile beklemem kavga etmeye çalışıyorum etmiyor
+1 yılHerif ğötcü çıktı rıza baba
00 YorumlaGerçekse boşan valla.. ama troll sün buyuk ihtimal
01 Yorumla
Soran+1 yılTrol olsam neden gizli sorayım ki. Gerçekten yaşıyorum ama tabi inanmak zorunda degilsin. Bosan diyosunda sebep olarak bunu gisteremeyecegim için bişey yapamiyorum
+1 yılNormal ilişkide nasıl korunuyorsunuz
010 Yorumla- +1 yıl
Korunma olmadığı için tercih edebilir
Soran+1 yılArtık korunmayı düşünmüyordum ama bundan sonra ondan çocuğum olsun hiç istemem ilaçla
- +1 yıl
Yani normal ilişkide de rahat yani eşin kendimi tutuyum dışarı bosalayim derdi yok
Soran+1 yılYok rahat
- +1 yıl
Ozaman ne diye arkadan ısrarcı ki ya saçma geldi bana
- +1 yıl
Doğum yaptinmi hiç
Soran+1 yılHayır doğum yapmadin bilmiyorum işte
- +1 yıl
Acaba doğum yaptinda vajinan çokmu geniş zevk almiyo mu diye sordum
Soran+1 yılYok genislikten filan değil sadece psikolojisi bozuk nasıl bir psikoloji ise zaten sinirli olmaya başladı daha önce bana hiç dayanamazdı sabaha kadar ağladım kes zırlama falan dedi durdu zaten acıyor dedikçe hiç onemsemedi çok değişti
- +1 yıl
Takip etme imkanın varsa takip et konuşuruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayvanin tekiymis demekki
00 Yorumla
+1 yılSırf Bu yüzden bosananlar var..
00 YorumlaVazgeçmez saplantı olmuş
00 Yorumla
+1 yılGünahından haberi var mı?
00 Yorumla
+1 yılanal iğrenç birşey nasıl yaparsınız ya
00 Yorumla
+1 yılgit şikayet et doktor raporu al
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle birşey yapmaya dahi utanirim
- +1 yıl
mecbursun çünkü koca dediğin insan bunu yapmaz
zorla? tecavuz mu edıyo sana... ne kadar acı...
00 YorumlaNedir bu anal takıntısı yav. Adam gibi sevisin
00 Yorumla
+1 yılZevk almaya bakmalisin bence
00 YorumlaResmen sana tecavüz ediyor
00 YorumlaAyrıl bence vazgecmiyorsa
00 YorumlaVazgeçer yapsın biraz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide gay bunu arastirdin mi hiç
00 Yorumla
+1 yılvazgecmıyorlar canım
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)