Arkadaşlar bence normalde erkek istediği zaman yapılmasi lazim ama nadiren çok fazla yorgun oluyorum işten gelince kafamı kaldiracak halim olmuyo hiç istemiyorum yani o zamanlar eşim bişey söylemiyo anlayısla karsiliyo ama sizce bu sorun mu onun için yoksa ayda yilda bir olan bir durum sorun yaratmaz mi
Cevabın nedir?
+1 yılolmaz ama erkek istemeyip kadın isterse kıyamet kopar "sen beni sevmiyosun" dan tut "başka kadınlarla mı yapıyosun yoksa" ya kadar yolu vardır. tehlikelidir.. çok tehlikeli..
26 Yorumla
Soran+1 yılAa bak orasi aynen öyle o bikere yaptı bunu iki gün konuşmadım 🙈
- +1 yıl
ahahsahdjasdh :D en azından itiraf ediyosun o da iyi :D
Soran+1 yılYani aslinda beni aldattigi aklimin ucundan bile geçmez. Benin tek derdim o kadar sürpriz falan yaptim ona adam bana yorgunum dedi. Lan daha iki sene olmus evleneli hemen mi bıktın benden diye canina okumustum 😂
- +1 yıl
o soruların boyutu kadının kafasındakilere göre değişir :) kimisi çok abartıyor. cidden yorgundur işte kötü geçmiştir günü olabilir normal yani.. seni de anladım ama süpriz müpriz uğraştım diyosun. hayırlısı olsun
Soran+1 yılAbartmaktan degil aslinda. Yani erkekler bizim gibi degil onlar icin cok daha onemli cinsellik kücuk biseyden bile etkilenebiliyolar. Bianda istemeyince neoluyor diye şaşiyosun. Saol bu arada 😊
- +1 yıl
teşekkür ettim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSeks dogal antibiyotiktir yorgunsan da geri cevirme bence zaten yaptiginiz cok bir şey de yok sldkjf ama isin sakasi ayda yilda bir anlayisla karsilar tabi
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sık olmadıkça sorun olmaz oda insan olduğunu anlamalı
00 Yorumla
+1 yılO nadirlikteki yaratmaz siz de insansiniz sonuçta
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
32Cevap
Ben kocanın yerinde olsaydım seni ateşleyecek hususları kullanırdım.
014 Yorumla
Soran+1 yılYani iş yerinde asiri yogun oldugumuz gunler oluyo senede iki üc gün falan o zamanlar ateşlemekle falan olacak is degil yani hic halim de istegim de olmuyo
Soran+1 yılNeyi biliyon be
Soran+1 yılValla merak etme eşim senden daha iyi biliyo
Soran+1 yılNasil emin oldugumu mu anlatayim sana
Soran+1 yılGörmek de istemem zaten
Soran+1 yılArkadas evli barkli mutlu bir insanim ben niye geleyim senin ocagina
Soran+1 yılAllah mutsuz etmesin
Bence sorun olmaz şahsen partnerim yorgunsa ve isteksizse ben sevmem öyle ateşli geçecek seks dediğin ulan rezil ettiniz beni ks ye :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet olur ilkinde olmasada hep olursa olur snein konumunda da sorun olmaz ama hep yaparsan şunu der ya aldatıyor ya da hasta aldatıyor demez ama doktora gider doktor sorun yok derse aldatıyormusun der boşanırsınız
08 Yorumla
Soran+1 yılSenede iki uc kez olan bisey bu yoksa çok iyi bir cinsel hayatimiz var
Cevap sahibi+1 yılsorun yok yola devam anal yapıyormusunuz peki
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılben eşimle yapıyorum ve eş değtirme istiyorum sizin öyle isteğiniz var mı? ikna edemiyorum eşimi de
Soran+1 yılBana öyle bisey teklif bile edemez canim
Cevap sahibi+1 yılzaten hep böyle diyorsunuz ya sen istemezmisin başka erkekle seks heyecan vermezmi?
Soran+1 yılAsla istemem o da istemez
Cevap sahibi+1 yılneyse benimkisi teklifti :D
her gun boyle karsılamıyorsan sorun yok ayda 1 olur haftada 1 bıle olur gunluge dokersen sorun bebegım
04 Yorumla
Soran+1 yılYok be ayda bir bile degil belli dönemler iş çok yogun oluyo sadece o zamanlar istemiyorum o da anlayisla karsiliyo ama içten içe kızıyomudur
Soran+1 yılYani bence de öyle tabiki. Normalde aklima pek takilmaz da dün ben aşırı yorgundum bu da çok fazla ısrar etti çok ugrasti ama ben istemedim yani cidden istemiyodum. İlk bozuldu ben de özür diledim sorun degil falan dedi. Ama aklim kaldi iste. Bugun de görüsemedik edirneye. gitmesi gerekiyodu
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine bağlı ama ben eşim her istediğinde yorgun da olsam hayir demem. Gerçi bende istekliyim o da ayrı ama eşimde bana hayir demez..
14 Yorumla
Soran+1 yılO bana bikere hayir dedi zaten kiyameti kopardim iki gun konusmadim 🙈 ama o anlayisla karsiliyo sorun degil askim diyo zorlaniyomudur diye dusunuyorum. Normalde ben de asla hayir demem iliskimiz de çok şükur çok canlı. Sadece belli gunler is çok yogun oluyo istemiyorum o zamanlar
Cevap sahibi+1 yılBence sen elinden geldiği kadar hayır deme.. fazla aktif olmayacağın pozisyonları tercih edin o günler şekerim. İpleri elden bırakmamak lazım. 😄
Soran+1 yılDogru diyosun tabi öyle yaptiktan sonra vicdan yapiyorum zaten ertesi gunu mutlaka bir sürpriz yapiyorum
ayda yılda 1 olan yorgunluk 2 3 olmasında o zaman sorun olur
00 Yorumlakarşılklı samımıyetle kolayca cozulecek durumlar, tek derdınız bu olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayda yılda bir oluyorsa sorun yok ama haftanın 4 günü başın ağrırsa büyük sorun
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla oyke bahane sunmadim bugune kadar. Başim agrisa da reddetmem onu yani. Anca peltim cikinca oluyo
Cevap sahibi+1 yılokadarıda normal zaten eşinde anlayışla karşılıyormuş ne güzel sorun yok mutluluklar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın eli şeyinde kalıyordur yat yatağa üstüne çıksın soksun
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler ya
Cevap sahibi+1 yılNasıl daha neler ya sonra olay neden aldattı oluyor
Soran+1 yılSenede iki uc kez olan bisey bu işler belli dobemler cok yogun oluyo. Yoksa cok iyidir cinsel hayatimiz
Cevap sahibi+1 yılSürekli olmuyorsa iyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılayda yılda bir sorun olmaz sanırım ama sık sık oluyorsa erkekte aldatma yoluna gidebilir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnerde calışıyorsun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHah iste benim esimde senin gibi.. bende Şu an ortanlarda takiliyorum artik...
026 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Cevap sahibi+1 yılEsim cok isteksiz bilseydim boyle birisi evlenmezdim bile... o kadar az ki nerdeyse 2 ya da 3 ayda bir... boyyle olunca tabiki insanin akli karosiyo
Soran+1 yılSenin gibi diyosun bide ya. bizim cinsel hayatımız 10 numaradır. Ben de gayet istekliyimdir sadece senede iki üç kez oluyo bu çok yogun oluyo isler o da çok istekli oluyo yorgun oldugum icin istemiyorum zorlaniyomudur diye sordum
Cevap sahibi+1 yılNe kadar ara veriyosunuz da...
Soran+1 yılYani ara vermiyoruz o an istiyo ben istemedigimi söyluyorum biraz ısrar ediyo sonra pes ediyo sorun degil diyo. Ama ben vicdan yapiyorum ertesi gunu mutlaka bir sürpriz yapiyorum. Normalde iki günde bir yapiyoruz yani sizinki çok vahimmis
Cevap sahibi+1 yılEvet bizim ki vahim... sizinki gibi baslamisti... istiyosun.. yani yapalim mi diyosu hergun bir bahane yorgunuz.. sana kizdim.. beni kirdin... vs vs... artik sormuyorum bile
Soran+1 yılYa ben öyle kolay kolay kırilan bir insan degilim kirginsam da o biseyler yapiyo uzatmiyorum bende. Yataga küs girmiyoruz yani. Acaba seninle kötü bir deneyim mi yaşadi yani canini mi acittin
Cevap sahibi+1 yılGenel evlilik hayati iste.. tartismadan oteye gecemeyiz... pahalida olsa hediyeler alirim... istedigini iki etmem... daha yeni 15 bine yuzuk aldim... o gun mutlu olur yapar sonra unutur gider...
Soran+1 yılKaç yildir evlisiniz
Cevap sahibi+1 yıl4 ..
Soran+1 yılBiz iki yildir evliyiz ben öyle olacagimizi düsunmuyorum ya çoğu zaman ondan çok ben sürpriz yapiyorum şoka giriyo 😂
Cevap sahibi+1 yılValla sansli adammis.. soyle kiymetini bilsin... bizimkide beni soka sokmak icin nerdeyse pacali don giyecek
Soran+1 yılÇok yanlıs yapiyo ama ya olurmu öyle şey hem dinimize göre de bu böyle kadin eşine süslenmicek de kime süslenecek. Senin sevgini de kaybeder zamanla böyle yaparsa.
Cevap sahibi+1 yılBizimki disariya suslenir bana suslenecegine... galiba yanlis bir tercih yaptim...
Soran+1 yılYok ya oyle dusunme belli ki derinlerde bir problem var. Sen hic düzgunce konusmayi denedin mi
Cevap sahibi+1 yılTabiki... sorduggmda beni kiriyosun diyo... bende biktim.. bide nasil kiridigimi bilsem...
Soran+1 yılNapiyosun da kiriliyo
Cevap sahibi+1 yılHic bisey... aksam yemek masasindan tabagimi goturmezsem bile kirilir... ya da isten gelince yorgunum deyip uzansam o yemek yaparken yaninda napiyorum diye bakmassam gibi
Soran+1 yılO çalışıyomu
Cevap sahibi+1 yılEskiden bankada calisiyodu.. artik calismiyo.. cocuk oldultan sonra..
Soran+1 yılHe çocuk var. Yani calisiyo olsa yardim etmemen ayip dicem. Gerçi yine de yardim etmek lazim. Belki bu siralar depresyon gibi bisey geciriyodur
Cevap sahibi+1 yılCocuk yokkende boyleydi... seks duskunu biri gibi burada dert yanma derdinde degilim... sadece iliskiyi kotu etkiliyo... kotu cinsel hayat = kotu giden evlilik oluyo...
Soran+1 yılBence de öyle insanin birbirine olan sevgisini en iyi gösterme bicimi bence
Cevap sahibi+1 yılEvet onu.. onun icindeki sicakligi ya da tenini hissetmek onunla bir olmak gibi oluyo... tabiki cok guzel bir duygu...
Soran+1 yılSorun ne acaba cidden merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYa bende bilmiyorum.. hem seni cok ozledim diyor.. hem gidiyor ayri yatiyor...
+1 yılYaratmaz bence o kadar da olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks kölesi misin sen? Ikiniz de istemelisiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kölesi ya saçmalama ben onu seviyorum ve bu konuda zorlanmasını istemem
Cevap sahibi+1 yılSen o seks yapmadığın günde zorlanmıyorsan o niye zorlansın?
Soran+1 yılÇünkü istekli oluyo o an
Cevap sahibi+1 yılSeks yapsanız ve sen yorgunluk yüzünden zevk alamasan o isteği gitmez mi zaten?
Şevket başım ağrıyor!
10 Yorumla
+1 yılayda yılda bir ise sorun yaratmaz.
00 YorumlaKendisine sormak lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen soruyorum zaten ama her seferinde sorun değil aşkım diyo ama zorlaniyomu diye dusunuyorum yani
+1 yılYani yaratabilir genelde
00 YorumlaKadın istemezsse elinde kalır açık ve net
02 Yorumla
Soran+1 yılElinde kalir derken
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAlışkanlık haline getirmezse sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yılseks makinesi değilsin ya. Olacak tabi o kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyda yılda olan birşey sorun yaratmaz merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Sorun olur tabi benim için
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. Aynı şey tam tersi durum içinde geçerli.
00 Yorumla
+1 yılsık olmuyorsa sorun değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur tabi adam gözü dışarı kayar
01 Yorumla
Soran+1 yılGözünü oyarım onun. İnsaniz neticede bazen parmagimi oynatamiyorum yorgunluktan
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadının hayır dememesi gerekir dinde öyle diyor
010 Yorumla- +1 yıl
Saçma.
Soran+1 yılBiliyorum dinde öyle dendigini de insaniz neticede çok yorgun olmasam asla hayir demem iki senedir evliyiz 5 kez falan olmustur bu onun disinda zaten normal çiftlerden cok daha canli bir cinsel hayatimiz var
Cevap sahibi+1 yıleşin bu konuda sorun yaratmıyorsa sıkıntı yapma bence
Cevap sahibi+1 yıl@farianalula neden saçma ben bildiğimi dedim
- +1 yıl
'kadının hayır dememesi gerekir' lafına takıldım ben. Nasıl hayır dememesi gerekir? Kadın seks makinesi mi de her yap dediğinde yapmak zorunda? Saçmalık! Resmen ayrımcılık.
Cevap sahibi+1 yıl@farianalula ben demedim bu benim fikrim değil... dinen böyle birşey var dedim... bana göre bu konuda bile saygı olmalı karşılıklı... tabi dinin o günkü söylemi bu bugünkü yorum farklı olmalı bana göre
- +1 yıl
Aynen de öyle olmalı. Bu işler saygı içinde olur. Tek taraflı düşünen olmamalı kadın veya erkek herkesin düşüncesine, isteklerine önem verilmeli.
Cevap sahibi+1 yıl@farianalula aynı dili konuşuyoruz ben sadece olanı yazdım :)
- +1 yıl
Tamam sorun yok o zaman.
Cevap sahibi+1 yıl@farianalula tamam :)
cok abartmıyosan sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim icin sorun olmaz her gece olacak hali yok.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 YorumlaSorun olabilir
00 Yorumlaolmaz.
00 YorumlaSol elim sağolsun..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki senede iki kez falan oluyo çok mu zor oluyodur onun icin
- +1 yıl
Bir erkeğin ne zaman düz duvara tırmanacağı belli olmaz. Eğer o güne denk gelirse büyük sıkıntı çıkabilir.
Soran+1 yılcok buyuk sikinti olsa sorun degil askim demez heralde
+1 yılBaşkasına kaptır
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler. Normalde cok canli bir cinsel hayatimiz var yilda iki uc kez olan bisey yuzunden yapmaz oyle sey. Sadece o gün bana gayet iyi davraniyo ama aslinda zorlaniyomudur diye sordum
- +1 yıl
31 yapar ya en kötü
+1 yılAbartırsan olur
02 Yorumla
Soran+1 yılYok canim asla abartmam cidden çok yorgunsam oluyo öyle. Zaten evleneli iki sene oldu daha 5 kere falan olmustur bu durum
- +1 yıl
Ozaman sorun yok evlilikte seks önemli ama anlayışda önemli
olmaz...
00 Yorumla
+1 yılbazan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence olur
00 Yorumla Olanda var olmayanda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemde big problem
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkek seks yapmak istediği zaman kadın istemezse sorun olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım