Evli ve bekarlar ayrı ayrı cevaplayabilir dilerlerse.
Asla Anlatmam, Özelim.
Çok Yakın Bir Kaç Kişiye Anlatırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Anlatırım anlatmazsam beni arkadaşlıktan silerler 😂 bir de kadınlar arasında her detayı en çirkin haliyle dahi konuşabiliriz ayıplamaz kimse. Erkekler gibi değil. Sizin cinsellik muhabbetiniz ben bunu diktim ben buna çaktımdan ibaret. Biz her anını tek tek konuşabiliriz
Nasıl yani ilk geceye ait tüm detayı paylaşır mısınız? Siz bekarsınız sanıırm. Peki eşinin ilişki performansı veya penis boyu vs. gibi her şeyi de anlatır mısınız?
Boyuna felan girmeyebilirim ama performansından bahsedebilirim. Ama tabi ki çok çok güvendiğim insanlara. Şimdi elaleme kocamı pazarlamanın alemi yok di mi
Elbette çok iyi olsa bile sen öyle anlatma yine de :) Peki ilk gece korkusu var mı hala kızlarda yoksa eskide kalan bir durum mu artık?
Kişiden kişiye değişir bende yok. Adam beni gırtlaklayıp kesmeyecek sevişecez alt tarafı asdfg 😅
Elbette ama beklediğinden baya büyük çıktı mesala penisi ve sende acı çekeceğini anladın en baştan bir tepkin olur mu görünce "oha" veya "çüş" gibi :)
Kime göre neye göre büyük küçük? Ayırt edemem ki
Kendininkine göre tabi ki de sonuçta senle yapıcak. Diyelim ki senin ki çok dar ve onunkini de tahmin ettiğinden daha iri kalın ve uzun.. Tepkin olur mu? Yoksa sorun olmaz deyip hepsini sonuna kadar denemesine izin verir misin ilk geceden yoksa korkup fazla gitme falan mı dersin?
Canımın acısına bağlı. Sonuçta zevk almak için yaptığımız bir eylem acı verirse ara verilir. Ama işte o evreye kadar büyük mü değil mi anlayamam çünkü daha önce hiç deneyimim olmadı bilemem yani
Hım peki hiç film veya videoda falan gördün mü yani gördüklerin arasında sana göre veya seninkine göre büyük diyebileceğin gördün mü hiç eşinin ki öyle olsa acı çekeceğin aklına geldi mi? Bu arada keşke gizli olmayaydın sohbet uzadı burda :)
Gördüm ama canlı görmekle bir değil ki
Ayrıca onların penis boyuyla oynuyorlar ya da kadınları aşırı minyon seçip adamın şeyini ilahlaştırıyorlar yani. Onlara inanacak kadar salak değilim zaten mantıken de öyle şeyi olsa pantolona sığdıramaz adam.
Yani merak var mı peki sen de veya genel olarak kızlarda? Dokunduğunda nasıl bir doku veya sertlikte olacağına dair fikir var mı yani? Ya da ufakken nasıl veya nasıl büyür vs. gibi? Özel soru oldu ama bu yüzden istersen yanıtı burdan yazmayabilirsin. ;)
Hiç bir fikrim yok valla
Peki evleneceğin kişi ya siyahi birisi olursa afrika kıtasından? :)
Onu o zaman düşünürüz
O zaman gönlüne göre çıkar umarım :)
İnşallah herkes gönlüne göre bulur :)
Normalde anlatılmaması gereken bişey ama birisine anlattım çünkü eşime karşı daha biz birlikteyken bile hisseleri vardı söylemedi ama bunun ben farkındaydım
Çok yakınım varsa biraz ayrıntıya girmeden anlatırım.
Peki siz hiç evli bir arkadaşınıza sordunuz mu ilk gecesini? Ya da sorar mısınız öyle kızkıza durumlarda merak var mı yani acaba nasıldı vs. gibilerinden?
Sormadım
Peki gerçekten kızlarda ilk geceye ait bir korku var mı? Yoksa onlar artık sadece lafta kalan söylentiler mi?
Çevremde birkaç kişide var ama ben abartıldığını düşünüyorum. Canları acıyacak diye korkuyorlar heralde ama ne kadar kötü olabilir ki.
Yani elbette o acı olacak ama bu da biraz kızın rahat olmasına ayrıca erkeğin durumuna bağlı, elbette kızın vucut yapısı da etkiliyor mesela çok miyon tip biriyse ve evlendiği de baya iriyse ki normal yapıda bile olsa biraz zor olabilir normal.
Doğru
Yani ilk gece diye de çok sonuna kadar zorlamamak gerektiğini düşünüyorum ben de bilmiyorum gerçi kimseye sormadım ama eğer olmuyorsa illa ilk günden hurraaaa sonuna kadar zorlamak dogru olmaz tabi sanırım bekaretin gitmesi ilk gece için yeterli diyorlar ama sonrasından neler oluyor bilmiyorum.
Anlatmam, anlatamam :D
Özel şeyler anlatilmaz
Anlatirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar