Bu nasıl bir cesarettir anlamıyorum.
Bence hepsi buna benziyor. Spor lazım 💪 çalışın 🤗

Sadece kasları senin istediğin gibi değil diye onlara erkek değilsiniz diyemezsin
O zaman seninde göğüslerinin ölçüsü uygun değilse sende kadın değilsin derler
Dedim bile 😁
@şeytanüçgeni
👍🏾 ama yok yaaa o zamanda abazan derler sana erkeksin ya
böyle kızlar Yüzünden bizlere karşı da önyargı oluşuyor malesef
Her iki cinsiyette de var anormaller...
Yapmasan da yaptı derler 😄
@şeytanüçgeni
Aynen valla Haklısın insan hali
😊 😉 😎
Aynen sivrisinek gibi çocuklar 😀
Vucudu bunun gibi olmayan kızlar nasıl geziyorsa onlarda öyle geziyor.
encrypted-tbn2.gstatic.com/images
Al kolumu canım üstü kalsın 😘😘😛
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-9f37-de6e5a55aca2.jpg
Ohaa işte buu 😍
Teşekkür ederim 😂😛😘
@Kertenkelebekuzu
Anlayacak birşey yok ki abicim 😀 Kötü niyetli değil normal birşey de dedim
sen kolu ver o kullana dursun dayıcım hayırlı olsun iki tarafada :)
Cevap
72Cevap
Ölçmedim ama yetiyor ya
https://i.hizliresim.com/DJr05Z.jpg
Bu arada üstümdeki 3XL :)
Oha fenaymış
teşekkür..
Maşallah
XX kromozumuna sahipse erkektir başka herhangi bir şartı yok bunun.
biyolojiyi katlediş tekniğinizden ötürü size altın plaket armağan etmek istiyorum. Tebrik ediyorum
Erkek olmasa da erkektir diyosun yani tamam 😂 hepimiz erkeğiz 👍😂
Otomatik düzeltme sebebiyle olmuş. Biyolojiyle ilgili bir bölüm ogrencisyim. @nafretarslan
Doğrudur hepimizin başına gelen şeylerdir bu klavye hataları birde KS'nin yazılanı düzeltme özelliği olmadığından işler çığırından çıktığı zamanlarda oluyo
42 idi geçen sene. Sakatlık nedeni ile bir yıl ara verdim. şu an 39 . Ben ne tarafa öleyim?
Geçmiş olsuun 🙁
kas olanlarda karşımda titriyo hani o kadar mevzuya girmiş çıkmışım adamlık yürekte başlar fiziğe bakmıcaksın. fitnessa gidip protein tozuyla şişirip elalemin kızlarıylamı fingildeşeyim bumudur erkeklik cıplak kaslı fotografları atmakmı seni alan erkegin ben te...
Ne alaka spor yapmayan adam olmuyormu :D spor lazım ama adamlık ölçütü değil
Ne kotu bir yakistirma bu. Yoksa yoktur ne demek ben erkegim diye geziyor. Senin dis gorinsune laf atsalar suclu sen oluyorsun o zaman?
O sayılmaz o dallara basıcak kadar zihin düşünce vs gibi ilimler daha arkadaşa ugramamıs :D
Takılmaktan kas mı kaldı spor için düzenli hayat lazım
Sence kolu diyelim 30-35 arası biri 1 sene calısıp 40-45 lere cıkarmayı başarırsa sonuç ne olur :)
beğen geç tabi anladın sen gerisini yanaşma aman :)
43 cm kollarım, emeklerimin karşılığı bu başlıkmış. Şimdi kesip atacam =/
Nasıl erkeğim diye geziyor mu? Sen bu beyinle nasıl soru sorabiliyosan öyle işte ha bir de yavrucum erkeklik 40 cm kol ile olmaz bil de hani
Kollar 39 ulan ayrica benim kadar üçgeni daha gormedim
çok mu kolay sanıyorsun 40 cm kolla gezmeyi onu yapmak için adamlar 2-3 senesini harcıyo zaten yapan adamda senin gibi bir egoiste bakmaz :)
Uydurma 5 6 ay içinde oluyor ya
@AnonimYorum yağlı bir şekilde evet yapabilir ama yıl sonunda definasyona girerse o 40 cm olur 35 cm
Sen nasıl insanım diye geziyorsan kol kası 40 cmden küçük olan erkekler de erkeğim diye geziyor işte.
niye kaslıların hepsi adammı zannedyosun benim 40tan aşa ama ona benzemiyorum herkes kaslı olucak veya herkes bişeyi yapıcak diye bişey yok mesele kasta degil icarrette :)
Kasa bakmaz o işler, iman dolu yürrreeeğee bakar. Elinin hamuruyla sen şu kol böreğine devam etsen iyi olur, biz acıktık..
Erkeklik kas ile alakalı bir durum degil ancak sporsuz bir yaşam düşünmek insana resimdeki gibi hissettiriyor
ya ahahhqhahahha iyi güldürdün Allah da seni güldürsün 😂😂😂
Akli penis boyundan kisa olan erkekler nasil erkegim diye geziyor? Bunu dusun bence
Bunu söyleyebilmen için hem aklını hemde penis boyunu bilmen lazım drmekki iyi yoldasın
sen kalçanın fotorafını at bende kolumun fotorafını atıcam
185 65 kiloyum 10 kilo alsam kol 45 bile yaparımda hep bu kilosuzluktan olmuyor
Ahah 😂 manyak kız seni
Sen de anlıyosun erkekten 😉😄
bunun kasın gorunumuyle alakasi yok ki. bence şiskin kaslar ilacli ve hormonludur ve guclude degildir? hepsi gosteris ve hava civadan ibarettir. boksorlerin kol ve bedenindeki kaslara bak anlarsin . fazla siskin ve kalin degildir.
40 cm kola bayılıyorsunuz da genellikle ya yağlı olur ya da sadece üst vücut çalışan elemanlardan olurlar. sadece sporu fitnesstan ibaret gören beyinsiz kitle zaten böyle dertlere düşüyor. ahh şu çocuğun 40 cm kolu yok vah vah spor yapmıyorrr
peki o zayıf erkek o kaslı adamı yere sererse ne düşünürüsün :D ayıp olmazmı o kaslı erkekciğe :D
Erkek değil dediklerinin altında kalsan en çokta sen inlersin ama
40 cm kolu olup kastan oluşan kaç erkek çıkar haberin yok. 40 cm kolum var diyenkerin %90 ı vıcık vıcık yağ torbası.
Acaba göğsü 75A cup olanlar niye bayanım diye dolaşıyor o kadarı bende de var göğüs kadı olarak
Evet yaa onu da hiç anlamıyorumm
Hıhı dimi ama
madem 40 cm kol istiyorsun niye gizliden soruyorsun :D
Sizinki altin kaplama degil, biz bisey diyomuyuz ;)
Babanın ki 40 cm mi bir bak bakalım
Bence gel bide sen bak 😉
biri kol kasımı dedi :D spormu dedı :P
Eveett 😛
o zaman profilden bakabilirsin bir cift kol var :D
Sonra neden Türk kızlarını beğenmiyoruz, işte bu beyin yapıları yüzünden.
Ekmek getiriyor mu o kol?
Veya sevdigini mutlu edebiliyor mu?
sen 40 cm yi kendi boyun mu sandın kızım :D 60 beden göğüsle dolaşırlar bide
sende de scarlett johanson gibi kalça varsa benim boyum 192 kilom 87 kol kasım 35 ben 6 ayda 40 yaparım onu napar eder ne dedin?
Kol kasının adını bilmez gelmiş 40 cm istiyor kezo
Senin boyun kısa ve zayıfsın diye mi bana kezo diyorsun bebeğim 🙄
guru hanım coşturuyor :)
Yahu troll yapıyorlar bu ara çok çoğaldılar. Yoksa aklı başında insan, "erkeklik" mevzuubahsini
kol kasına indirger mi? Veyahut uzun boyluymuş, kısa boyluymuş bunun üzerinden hakaret etme çabasına girer mi? İnsan olma erdeminden çok uzak, saçma paylaşımlar bunlar. Akıl baliğ şahısların yapacağı işler değil bunlar. Köhne zihniyetten arınmak yerine, anca oturduğun sandalyede kıçını bir cm daha büyütürsün. Sen kol kası muhabbeti yapmaya devam et.
@Jacuzzi2 türkiye bura ne beklıyoruz ki başka millet ileriye biz geriye koşuyoruz :) böyle aradada işte sıkımsonık bir velet geliyor bunca insanı meşgul ediyor işsiz :)
sıkıntı yok sende beyin yok böyle geziyorsan bende öyle gezerim
Sen bu zekanla nasil kendine insan diyebiliyorsun 😊😊
yav bir sie yin vücudu boş boş şişirmenin bir anlamı yok
Kas yapamayan erkek itemi
@tuzumbiberim ben spora başlicamda abartıya kaçmayı düşünyorum vücut güzel dursun yeterli
Hayırlısı :)
O zaman baban karıdır ya da dwayne johnson gibidir
Benim kollar 40 cm den büyük ama kuşum kalkmıyo erkekmiyim ben şimdi
benimki yarısı kadar bile yoktur. d. d
Tamam akil yok ama yuz guzelliginde kotudur senin hfchvhhv
Valla yakışıklı olmayanlar düşünsün kanka :D
Kız güldürdün 😂
Haksız mıyım ama 😄
Esas kas donun içindeki kas, o kası olanlar bamya ile geziyor.
39,5 olmaz mı neyine yetmiyor
Bu kadar mantıklı bir kız daha önce görmedim
ben yirtdim demekki rocking 46cms
ben güzelce geziyorum😎
Haklısın kol dediğin bendeki gibi olur 😎
seninki 40 geliyorsa desene herşey boş
@Kertenkelebekuzu sanane be kardeşim
aglamayı ve yalanı biran önce bırak KARDEŞ mazallah taklaya gelme :)
@Kertenkelebekuzu ben kendimi seviyorum beğeniyorum bu suç mu? Problem ne onu anlamadım
Tamam sensin neyi uzatıyoruz fazla üfürme dedim görüşümü söylemem suçmu :)
Ne kadar sığ bir bakış açısı.
40 cm kol kası değil. hanımeli.
Hadi erkek kas yapıyo sen napıyosun peki
sakallarım yeter
Yetmez mi hiç 😄
kilolu kızların tayt giymesi gibi bişey dimi
Tahsilin beyin terk miydi? :/
bunu soyleyen de kainat guzeli ya
Utan icinde yere bakarak yuruyorum
🙁😔
90 60 90 hatun konuştu :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?