erkeğin performansını, kaç dk sürdüğünü, hangi pozisyonları yaşadığını, cinsel organının büyüklüğünü, oral ilişki kurup kurmadığını...vs
Nor: Ben gerçekten ciddi anlamda merak ettiğim için soruyorum, çünkü kızların birçoğu sır saklayamıyorlar.
ay hemde nasıll :D böle iviciğine civiğine kadar anlatırım :D bu haftabaşında en ykaın arkadaşıma yaptığım gibi örn:
haftasonu yoktu annem biliosun iş seyahatinde e söleemedimde gel diye ama düşünüyorum napsam neetsemde evde tek olduğumu anlasa :D ayyy dedim elektrik faturası çok gelcek bu ay niye ? diyo dedim ışıklar açık uyucam evde kmse yok :D düşün yani neleri düşünüyorum ben programlı değilmiş ayaklarına yatmazmıyım bide sofra hazır herşey hazır ben hazırım yarım saattemi hazırladın bunları diyo :D yoo dedim ben sabahtan belli nası sölicem diye düşünüodum tek olduğumu çok davetkâr olmak istemedm falan...ay bu kapıda bi sarldı bana göbeğime bişe batıyo kemeri falan sandım :D meğer şeyiymiş çeksene şunu kenara acıtıyo diyorum neyi diyo kemerin tokası sanırım diyorum ne bilim yukarı gelceini o kadar :D hep sağa yatırırdı :D nese güldük falan orda biliosun beni öyle mal mal pijamayla falan karşılamam okul eteğimle oynadım falan :D geçen senekini giydim :D dizimin 2 karış üstündeydi biliosun bu sene giyemiyorum ...bölee devam eder yani geldiğinde naaptığınedena değil nası çağırdığımdan başlıyorum anlatmaya :D ilk dersin tenefüsünde başlıyorum son dersin tenefüsüne kadar part 1 part 2 part 3 :D çıkıştada servisi beklerken devamı :D roman yazcam :D devamı için tıklayın diyomuşum:D:D
Hepimiz arkadasınız ;)
" forger" arkadaşım saçma geldiyse okuma tamamı...Yorum yapılması gereken şey" beyaztli" nickli arkadaşımızın sorduğu soru...bende yorumumu çok güzel yaptım soruyu bırakıp bnim yorumumu eleştirmek sanamı düştü? önce bi soruya cevap verde senn fikrini görelim olurmu kendi fikrini belirtmekten acizsin gelip beni yorumuma saçma diyosun mantıklısını sen yzda görelim uç git şimdi...
ikimizin arasında olan herşey sadece ikimizin arasında kalır.. o benim özelimdir niye gidip elaleme bi başkasına anltym kii .d
Anlatırlar, anlatırken de kikir kikir gülerler.
---Birden elimi tuttu kızım anlayamadım n'oldonooo...Ki ki ki ki...
---Elini mi tutooo... Ay elleri güzelmi kızzzz...
---Güzel valla şekerim...ki ki ki...
---eee anlatsana hadi başka nereni tuttu... ki ki ki...
Bu tip muhabbetler işte. Malzemeleri olursun, eğlencelikleri olursun. Sabah seni gördüklerinde birbirlerine bakar gülerler. Aptal ederler adamı... :)
erkekler anlatmazlar, sadece gizli maceralarını anlatırlar, bir arkadaşım kaçamağını anlatırken kaç defa yaptıklarından hatta şeyinin yara olduğundan bahstmişti, ama ben hiç anlatma taraftarı değilim erkek adam anlatmaz kardeşim
Cevap
13Cevap
O kızdan kıza fark atıyo.Ama ben anlatamam sonucta onlarda bi sekilde yüz yüze qelıyolar.Kız arkadasım neler düsünür içinden.
-Ayyyy o vahsi bu demekk.Yerım ben onuuuuu.
Cok duydum ((:
ben anlatmam asla çünkü çevremde anlayabilecek insan yok direk kötü kız gözüyle görülürüm ha resmen kimseyle bişey yaşamadım ama öpüşüp koklaşmayı bile kötüye yoracak insanlar var en iyisi anlatmamak 2 kişi arasında kalsın özel yaşananlar
+1 haklısın gizli kullanıcı
Herkese değil tabii ama kankalarına kesinlikle anlatırlar:))dayanamazlar kankaları sorar da sorar çünkü:)
eğer bilmesi ona faydalı olacaksa yakın arkadaşımsa ucundan kıyısından anlatıveririm :)
Kızlar nasıl Anlatırki, beni şöyle böylemi becerdi diye. :)
:DD
Anlatırlar , bakmayın siz anlatmam diyene tabuları yaşatmaya çalışıyorlar ama kesinlikle anlatıyorlar ...
yanımda anlatılmışlığı vardır uyuduğum sanılarak.
ama hatunlar şunu unutmayın anlattığınız hatunun eğerki hikayeniz parlaksa partnerinize olan iştahınızı arttıracaksınız.
Cİnsel organ büyüklüğü konusunda darbe yemişliğimiz vardır evet. 2 hafta muhabbeti olmuştu getir ağzıma sok bari diye.
anlatan çok ama ben şahsen anlatmam anlatılmamalıda bence..
esiyle yaptigini anlatir cok yakin arkadasina
ama yasak iliskilerini bi kendi bilir
evet samimi arkadaşlarına anlatırlar...
o yüzden de kulaktan kulağa bazı şeyler yayılır...şehir efsaneleri öyle çıkar..
erkeğini küçük düşürecek şekilde anlatmaz seviyorsa, sevmediğiylede beraber olmaz diye umuyorum
valla geçen yıl yurttaki kızların hepsi anlatıyodu artık sabah öğle akşam dinlemekten öğğ gelmiştiii
Hepsi olmasada bir çoğu anlatıyor. şahit oldum yani.
Kızdan kıza değişir.tanıdığım biri var anlattı patır patır.ama ben anlatmam mesela.
Iıı ııhhh güncellemedeki belirttiğin şeyleri yapmıyoruz arkadaşlarla.
herşeyi anlatmıyorum ve herkese değil sadece kankama o da çok yüzeysel biçimde.
onları özendirmek için kendisini iyi hissetmek ve bunu onların beyinlerine işlemek için anlatabilir
İkimizin arasında geçen şey ikimizin arasında kalmalıdır. Anlatmazdım kimseye.
anlatmayız gerçi ben bakireyim ama sormama evlilerede
erkekeler analtır mı bende bunu çok merak ederim ?
teşekkürler :D
ben iki kız fısır fısır konuşurken biraz duydum, hem de otobüste, oha dedim içimden, memleket ne hale geldi dedim,
vallahi en kücük detayina kadar anlatiyoruz..
Gecen yine sevisiyoruz.
anlatırlar
abarta abarta anlatırlar :) tabi ki istisnalar vardır o ayrı ama sen bir yaparsın o 3 anlatır :)
Erkeğimi abartırlar yaşadıklarını mı?
Anlatıyorlarsa çok ayıp ediyorlar.
anlatıyorlar genelde...
Kızdan kıza değişir.. ben anlatmam mesela..
diyorsun?
heh şöyle :)
anlatır ya kesin en yakın arkadasına
En küçük ayrıntısına kadar anlatırlar.
anlatırlar duydum bizzat
Anlatırlar.
Tesekkürler, Usulünce.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar