bu konuda ne yapabilirim çok kez ikaz etsem de o anki zevkten duramadıklarını söylüyorlar kalça sorun değil tamam ama göğüs çok acıtıyor
Cevabın nedir?
kesinlikle tekrar uyar nişanlım sevişme esnasında göğüslerimi öyle bir sıkıyor ki kopacak sanıyorum semsert göğüslerim yumuşak bir hal alıyor ... sonrası kocaman bir acı..
11 Yorumla
Soran+1 yılevet evet aynen bende de öyle oluyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden o aşamaya gelmeniz zaten utanç verici, birde detaylarına mı giriyorsunuz yaşadıklarınızın?
626 Yorumla
Soran+1 yılo sizi ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılbeni ilgilendirir ki sizin gibilerin olduğu bir dünyada çocuk yetiştiriyoruz. Sizleri örnek almalarını istemem.
Soran+1 yılbende çocuğumun sizler gibi örümcek beyinli olmasını
Cevap sahibi+1 yılo halde çocuğunuza örümcek bağlamaması için beyni yaşadıklarınızı anlatırsınız. Evlenene kadar babasından önce kaç kişiyle neler yaptığınızı oda aynen tatbik eder..
Soran+1 yılbabası yapmışken babam aslan erkek yapar annesi yapınca olmaz fahişe diyecek bir kız çocuğu yetiştirmeyeceğime emin olabilirsiniz.günü gelince ilişki yaşaması gerektiğini ben söyleyeceğim kızıma hatta ve her detayı anlatacağım.
Cevap sahibi+1 yılçocuğumun annesi de böyle yapıyorsa bende hatamı kabullenirim. Kusura bakmayın burada sadece fantaziler ve mahremiyet tartışılıp, konuşulmuyor .Sorunlar da paylaşılıyor. Ben özelimi tüm detaylarının inceliğine kadar anlatmak için bu sitede olmadım
Soran+1 yılbu benim sorunum.
Cevap sahibi+1 yılsoran; babasına öyle diyemez. Çünkü bu düşünce bana da ters. Fakat erkek yapıyor diye biz kadınlarda aynı hataya mı düşmeliyiz? İnsanın her şeyden önce kendisine saygısı olur. Kocası olmayan biri ile bunları yaşaması ne dini, ne ahlaki boyutlarda kabullene bilinir. Tüm hayatınıza giren erkekler, eşinize neler yaşadığınızın detaylarına kadar anlatabilecek misiniz? O da kabullenebilecekse zaten tencere-kapak durumu olur. Ama kızınıza namus ve ahlakı öğretin lütfen.
Soran+1 yılerkekler yaşamalı ama kadınlar yaşamamalı mantığı sizin gibi kadınlar bakire kalır ama bakir erkek istemez şimdi bana deseniz bile bakir olsa sevinirim siz biliyorsunuz içten içten deneyimli istersiniz ama kadın oldu mu başka ilk önce kendinizi ikinci sınıf görmeyi bırakın
Cevap sahibi+1 yılressam62, pof poflayıp, arkanızdayım denmediğinde yorum yapma hakkımız olma malı mı?Kabullenmediğim, doğruluğuna inanmadığım bir olguya '' haklısınız, devam edin mi'' demeliyim?Yorum ne düşündüğümüzü yazmaksa neden düşünmediğimi ve inanmadığımı yazayım ki? Koyun muyum ben? Soranı tanımam, şahsi olarak da bir derdim olamaz zaten. Ben bu davranış şeklini onaylayamıyorum. Bunu da belirtme özgürlüğüm var ve yazdım.
Cevap sahibi+1 yıl''erkekler yaşamalı'' demedim. Bu sizin iddianız. Erkeklerin yaşaması sizin de, yani biz bayanlarında yaşamasını haklı kılmaz dedim. Aradaki nüansı anlamalısınız. Çok net, girift yazmadım. Benim adıma konuşamazsınız çünkü beni ne düşündüğümü bilemezsiniz. Hayır istemem deneyimli olmasını. Her anlamda ilklerimiz olması değerli olurdu gözümde. Kadınların ikinci sınıf görülmesi değil burada ki mantık. Kendi öz saygıları olması.Kendilerine saygınlığının getirisi.Her beğendiğimiz erkek kocamız mı ki?
Soran+1 yılhayır değil ama ben böyle yaşamayı uygun görüyorum siz bunu kabul edin
- +1 yıl
başınedena beri tartışmanızı takip ediyorum... birbirine zıt 2 tarafsınız herkes yaşadığı hayata saygı duymalı... kimse kimsenin günahını çekmez ... fikir ifade özgürlüğü var ama inandığı değerlere hakaret etmesini kapsamıyor maalesef... birbirimize saygılı olalım ve güzelce dağılalım...
Cevap sahibi+1 yıluygun görüyorsanız sizin hayatınız sonuçta zina yaparken vicdanınız rahatsa ve suçluluk hissi yaşamıyorsunuz.. Dini boyutunu geçin ilerde eşinize mahcup olmayacak mısınız? O tecrübenizle ilgili bir yorum yapsa, bu sizi acıtmayacak mı?
Soran+1 yılkendi yaşamamış biriyle evlenmeyeceğim için hayır
Cevap sahibi+1 yılsihirliel; bana ister yobaz deyin,ister Kezban.Zaten soranda bende gizliyim.Sonuçta birbirimizi tanımıyoruz. Şahsileştirme durumumuz olamaz değil mi durumu? Benim tepkim bu tarz bir hayatın maalesef toplumda fazlasıyla olmasından etkilerinin tüm bireyleri de etkileyeceği ve normalleşmiş gibi algılanması.Bu bizm dinimizde de, kültürümüzde de yok.Ha ben inanmıyorum diyorsa ona saygı duyarım.Katoliklerde evlenmeden büyük günah olarak görürler. Ama buna rağmen yaşanıyorsa da bu dejenerasyonun adıdır
Cevap sahibi+1 yılsoran bayan; kendisinin yaşamış olması bizimde yaşamamızı haklı kılmaz işte burada anlaşamadığımız ince bir nokta var.Her kes kendisinden mesuldür.O yaptı bende yaparım mantığı kendimize saygınlığımızla örtüşemez. Sonuçta zinanın helalleşmesi olamaz,kocam önceden bu günahı işlemiş diye? Sizi tanımıyorum, içselleştirme olamaz zaten. Ben tavra, davranışa külliyen karşıyım.Sonra genç kızlarımız evlenmeden nasılsa yaşanabilir bir olgu diye böyle bir hayatı tercih edip geri dönülmez adımlar atıyorlar
- +1 yıl
cevaplayan gizli bayan... benim kimseye inancı ya da fikirlerinden dolayı yobaz örümcek kafalı ya da buna benzer bir çirkin yaklaşımım olamaz ben soruyu soran bayanı savunmuyorum sadece seçimlere saygı duymalıyız birşeyi yapmayı diretemeyiz fakat fikirlerinizi söylemeye hakkınız var... ama bu ne sizin hakaret etmenize nede karşı tarafın hakaret etmesine hak vermez.. sadece size yazmıyorum bunu ikinize söylüyorum..
Cevap sahibi+1 yılSihirliel;''yapın '' diye diretmedim ki.Yorumumdan çıkabilecek en son sonuç bile bu olamaz. Seçimlere emin olun ki fazlasıyla saygılıyımdır hatta bir çok ateist arkadaşım var ve son derece saygılıyız bir birimize.Farklı inanç,düşüncede olmamz bizi ayrı dünyalardn,paralel evrenlerdenmişz gibi algılamamzı gerektirmiyor.Bu işin farklı bir boyutu.Ama evlenmeden kocası gibi yaşanmasını tasvip edemiyorm.Sadece edemiyorm.Yaptırımım söz konusu bile değil.Hakaret ve seviyesz kelimem olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler nezaketiniz için Sihirliel.
+1 yılbence söyle ve ikaz etmelisin kendilerini düşünmesinler sende zevk alman gerekir bence konuşmalısın sınırlama getir sende
04 Yorumla
Soran+1 yılkaç kere söyledim
- +1 yıl
sende suç o zaman sınırlama getir sende her dediğini yapma ceza ver olmayacak de bir daha o zaman yapmazlar
Soran+1 yılseksi yarım bile bıraktım
- +1 yıl
tamamen bırak hiç yaşama ki aklı başına gelsin dostum ya bu arada ekle özelden devam edelim dostum oradan yardımcı olayım benimde sorum var sana fikir almak istiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılçokmu büyük
08 Yorumla
Soran+1 yılbüyükler evet ama diri yani
Cevap sahibi+1 yılbüyük olunca insanın oynayası geliyor
Soran+1 yılacıtmasa bari morartmasa
Cevap sahibi+1 yılısıryormu
Soran+1 yılarada
Cevap sahibi+1 yılsende penisini toplarını sık
Soran+1 yıldaha çok saldırmasından korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılsen dene bi.ne hissetiğini anlar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. emin ol sen acı çeksende onlar büyük zevk alıyorlardır..
Acılarını zevke dönüştür ve sende onları tokatla, tırnaklarınla sırtlarını çiz.Yani kısasa kısas12 Yorumla
Soran+1 yılama morartıyor bir de
Yanına bir tane oklava al
Her canını yaktığında sırtına patlat
Tırnakların uzunsa sırtına sapla
Sende canını yak yani :/
cut.18 Yorumla
Soran+1 yılaslında evet yakmalıyım ama şu anki erkek arkadaşımın bundan pek etkileneceğini sanmam
Soran+1 yılhaklsıın bencede zaten kaç kez kızdıysam kızayım dayanmadım özür dilerim bir daha olmaz diyor
Soran+1 yılyarıda bıraktığım oldu aslında
Soran+1 yılöyle yapıyorum gerçi ama alışkanlık sanırım teşekkür ederim
+1 yılNasıl sert.Aikido mu yapıyorlar .
Düşündümde kızı tutup göğsünden yatağa fırlatıyorsun.
En kısa zamanda denemeyeceğim. Çok berbat birşey.11 Yorumla
Soran+1 yılçok mıncıklıyorlar ağızlarına yaklaştığı anda ısırıyorlar daha kötü
şu saatte canımı çektirdin :) hadi gel belekde sana bir tatil hediye edeyim söz göğüslerine sert davranmayacağım
04 Yorumla
Soran+1 yılbugüne dek beraber olduklarım sevgilimdi yalnız yani sağol almayım
Soran+1 yılsaçma aynı anda iki kişiyle beraber olmam yani
erkekler azcıık büyük ve diri göğüslerden hoşlanır eğer senınkılerde öyleyse olabilr bunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama çözümü yok mu
Göğsün güzelse mutlaka vakumlamak dişlemek ve tokatlamak isterler bende bir kadında ilk dikkat ettiğim şey göğüstür bende aynı şeyi yapardım eğer güzellerse
01 Yorumla
Soran+1 yılyani tek onlara has değil
+1 yılonlar kivamini ayarlayamamislar canim. ahhh ahh ... :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen
+1 yılHepsi sert darbelediğine göre kum torbası gibi göğüs var sende..
03 Yorumla
Soran+1 yılbüyük göğüslerim ama diri
- +1 yıl
Büyük meme sert sağılır olur bunlar canını sıkma..
Soran+1 yılama acıyor canını sıkma diyorsunda morartması mı gerek
+1 yılsende onun gögüslerine sert davran senin nasıl acı çektigini anlasın
00 Yorumla
+1 yılgöğüslerin iri mi eğer öyleyse gögüslerin cezbediyordur elemanları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöğüslerin Küçük Emrah gibiyse, gelen vuruyo, giden vuruyo misali.
01 Yorumla
Soran+1 yılküçük emrahın göğüsleri hiç ilgi alanıma girmedi ama demek ki senin girmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamam sanal ortam ve gizli olabiliyorsunuz ama az atın be kardeşim :S
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır yanlış anladınız aynı zamanda değil bugüne kadar olanlar
Cevap sahibi+1 yılbu arada afedersiniz zürafa sokak ta mı çalışıyorsunuz ?
Soran+1 yılorası neresi bir bilgim yok
Cevap sahibi+1 yılİstanbul un "kerhane" siyle meşhur bir semti dir kendileri.
kardeşim bugüne kadar kaç kişiyle yattın ordakinden farkın ne ? sorgulamak tabiki haddime değil ama merak ediyor insan. bu kadar ucuz mu herşey :S
Soran+1 yıl6 kişiyle birlikte oldum bu benim tercihim bir erkek istediği kişiyle birlikte olurken ben niye olmayayım?ve aradaki farkı cidden bilmiyorsanız yazık size
Cevap sahibi+1 yılhayır hayır onu kast etmiyorum tabiki. ben ona karşıyım afedersin bir kz 5- 10 kişiyle yatınca or*spu diye tabir edilirken, aynı işi bir erkek yaptığında aslanım benim koçum benim denilmesine kesinlikle karşıyım. hatta ve hatta bunu rezil kızlar bile kabul edip bir çok kişiyle yatmışbir erkeği kabul edebiiliyorlar oysa bir erkek öyle bir kızı kabul etmiyor. kesinlikle saçmalık .
bu sebepledir ki ben bir kızla yatmak şöyle dursun, elinden tutmadım.
Ben kendinize olan saygınızdan bahsetmiştim.
Göğüslerin güzel olsa gerek, dayanamıyor napsın
04 Yorumla
Soran+1 yılcanımı yakmaması gerek
Soran+1 yılkaç kere tartıştım bu yüzden
kontrolsüz güç güç değildir
10 Yorumlaadamın göğüs ucuna mandal tak sonra izle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende penisini ısır ödeşin :) Anlar hem acıyı :D
112 Yorumla
Soran+1 yılaslında bir kere denemek lazım
Cevap sahibi+1 yılYani o zaman anlar kıymetini :D Toplarını falan sık tamamdır bu iş bir daha dokunmaz :D
Soran+1 yılen azından topunu sıkarım
Cevap sahibi+1 yılAma senle yapanda şanslı sekste sınır tanımıyor gibisin
Soran+1 yıltanımıyorum fazla canım yanmadığı sürece
Cevap sahibi+1 yılAnala dayanabiliyorsan bu gögüs işinede daynırsın ya
Soran+1 yıldüşün daha çok acıyor
Cevap sahibi+1 yılSen ayıyla falanmı yattın :D
Soran+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yılÇok merak ettim nesi var gögüslerinin bu kadar :D
Soran+1 yılbuyuk ondandır
Cevap sahibi+1 yılHmmm o zaman durum vahim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde hoşunuza gider ama :D
113 Yorumla
Soran+1 yılama acıtıyor
Cevap sahibi+1 yılAldığın zevki düşün gerisini salla
Soran+1 yıltam o sırada zevk bitiyor işte
Cevap sahibi+1 yılNeden heyecan katmıyor mu o an ? Gerçi bende sakin davranmayı severim de
Soran+1 yılya morartacak kadar saldırıyor
Cevap sahibi+1 yılÇocuğu o hale getircek napıyorsan :D
Soran+1 yıldaha ön sevişmede başlıyor ya
Cevap sahibi+1 yılÇokmu dikkat çekici gögsün ?
Soran+1 yılbüyük olduğu için
Cevap sahibi+1 yılAnladım yani evet o zaman durmak zor oluyordur :)
Cevap sahibi+1 yılBi mesaj atarmısın bişey danışcam :D
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamada şimdi bir kaç kişi atlar :D
Cevap sahibi+1 yılMesaj at dedim diye sustun sanırım üzgünümmm
vay vahşilere az yavaşındaaa:))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok mu büyükelr ya da çok mu azdırıyorsun :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. kaç kişi toplamda :)
012 Yorumla
Soran+1 yılaynı zamanda değil ya bugüne dek
Soran+1 yıl6 şu an
Soran+1 yılbuyuk olduğu için zaten öyle davranıyorlar ama nasıl engelleyebilirim
Soran+1 yılkate upton gibi bir şey herhalde
Soran+1 yılyani ince biriyim zaten
Soran+1 yılbir de ağızlarına hiç yaklaşmıyorum düşün gerisini
Gizli Üye(36-45)+1 yılevleneceğin erkeğede kalsın azcık ama
050 Yorumla
Soran+1 yılyemek değil ya bitmiyor
Cevap sahibi+1 yılevet haklısın tecrübeli olman avantaj
Cevap sahibi+1 yılkontrol sende olsa söz dinlet onlara emsinler öpsünler ama aşırı yıpratmasınlar
Soran+1 yılağızlarına değdirmemeye çalışıyorum korkuyorum zaten artık
Cevap sahibi+1 yıloral yaptır bol bol kullan onları
Soran+1 yıloral çok hoşuma gitmiyor ki ya aslında
Cevap sahibi+1 yılneden boşaltamıyorlarmı seni oralla?
Soran+1 yılyok ben ondan çok hoşlanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılen çok ne hoşuna gidiyo
Soran+1 yılilişkiye girmek tabiki
Cevap sahibi+1 yılöpüşmeyide severmisin
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılanal yapıyomusun
Soran+1 yılevet ama çok sık yapmıyoruz daha özel o
Cevap sahibi+1 yılevleneceğin kişiye kolaylık oluyor sexte tecrübe iyidir değilmi
Soran+1 yılben istediğim için yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılhoşuna gidiyor olması harika,evli olsan eşin istese yaparmısın
Soran+1 yılevet yaparım tabi
Cevap sahibi+1 yılsexte sınırın vajınana oralmı?
Soran+1 yılyoo sınır değil sevmiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yıleşin istese izin verirmisin?ben orala doymuyorum misal
Soran+1 yılizin veriyorum zaten ama bazıları çok uzatıyor o zaman kötü
Cevap sahibi+1 yılben olsam boşaltana kadar uzatırdım sende saçımı yolardın ne güzel
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç
Soran+1 yıl21
Cevap sahibi+1 yılkaç kişiyle oldun
Soran+1 yıl6
Cevap sahibi+1 yılbende çok kişiyle oldum sexi seviyosun
Soran+1 yılevet herkes sever
Cevap sahibi+1 yılbakir erkek aramassın değilmi
Soran+1 yıltabiki hayır o zaman nasıl zevk alırım
Cevap sahibi+1 yılbende senin gibi düşünüyorum biliyomusun
Soran+1 yılmantıklı olan o
Cevap sahibi+1 yıloral yapıyomusun
Soran+1 yıltabiki
Cevap sahibi+1 yılnerelisin sakıncası yoksa
Soran+1 yılizmir
Cevap sahibi+1 yılevlenmek istesen izmirlmi ararsn
Soran+1 yılo zaman düşünürüm
Cevap sahibi+1 yılne zaman düşünüyosun evlenmyi
Soran+1 yıldaha var baya okuyorum en azından 5 yıl
Cevap sahibi+1 yıltabi acele etme tadını çıkar
Cevap sahibi+1 yılaldatıyomusun sevgilini
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yıliçine boşalmasın dikkat et
Cevap sahibi+1 yılnasıl korunuyosunuz
Cevap sahibi+1 yılbugünde yapıcakmısın
Soran+1 yılhayır zaten şehir dışındayım
Cevap sahibi+1 yılist a yolun düşüyormu güzel şehirdir
Soran+1 yılpek değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılısırıyor mu
010 Yorumla
Soran+1 yılyaklaştırmıyorum ağzına
Cevap sahibi+1 yılısırır zaten yaklaştırma benim ısırmak hoşuma gidiyor. birde avuçlarımın ortasında sıkmak
Soran+1 yılısırılmasına dayanamam artık
Cevap sahibi+1 yılama aşırı ısırmıyorum. sadece dişliyorum uçların nasıl ve göğüslerin büyük mü?
Soran+1 yılbüyük
Cevap sahibi+1 yılo zaman ısırması gayet normal ben olsam bende ısırırım=) hoşuuma gidiyor emerken ısırmak=)))
Soran+1 yılacıyor ama
Cevap sahibi+1 yılacısın istiyoruz bizde zaten. sert davranmak hoşumuza gider. bebek gibi emmekten değil de sert emmek ve ısırmaktan haz alıyoruz. göğüs ölçün kaç senin?
Soran+1 yılacıtmak istiyorsanız acı çekmeyede açık olmalısıınz penisinizin ısırılmasından hoşlanıyorsanız mesela
Cevap sahibi+1 yılısırılmasından değil ama oral sırasında dişlerinin dokunulması olabilir mesela. penis çok daha hassas bence meme ucundan
+1 yılvay hayınlar.
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026