Sevgilim 1 ay çıktıktan sonra aseksüel olduğunu ama beni çok sevdiğini söyledi yeter ki beni bırakma gerekirse arkadaşlarımdan getiririm ihtiyacını karşılamak için güvenilir olur ayrılma benden vs dedi şu an vidden ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Dusuncem. sadece cinsellik degil fakat cinsellik iliskiyi guclendiren birsey hayatim da herseyimi paylascam her anlamda mutlu olabilcem birini bulmak zormu bu kadar yani. fcuk boddy olur. Yani guvenilir eli yuzu duzgun biri sadece su egonuzuda bir kaldirin. Mutlu olmak isteyip bekleyen sacma jnsanlardan olmayin. Mutluluk bir adimla baslar.
00 Yorumla
+1 yılOha aseksuel eyvallahta arkadaşlarımdan getiririm ne demek güzel kardeşim çıktı sevgilin sence ne yapmalısın bunu diyen birine
34 Yorumla
Soran+1 yılya bende anlamadım ama iyi niyetle söylüyo aldatmıyim diyr yoksa söylrmez
- +1 yıl
Neden birlikte aşabiliriz demiyo peki aşılmıycak bişey değil aseksuel olmak eğer aşırı travma değilse duşuncesi çok sakat ne olursa olsun insan larısını sevgilisini arkadaşına becerttiremez bidaha yüzüne nasıl bakacaksın
Soran+1 yılbana da o kısmı hiç etik gelmedi zaten kafamı kurcalayan kısım o
- +1 yıl
E etik değil tabi en yakın arkadaşım olsun 50 senelik bile olsa aynı evde büyümüşte olsak halada yediğimiz içtiğimizde ayrı gitmese yinede öyle bişey soylenmez teklif dahi edilemez yüzüne bakamazsın o iş olduktan sonra ne diye gelecek yanına ağbi senin manitada maşallah çok iyiymiş neler kaçırdın sen mi diyecek
+1 yılKülliyen yalan !
Seni kullandırtmak istiyor..
Karşılığında ne alacaksa. .
Üstelik bir aylık bir ilişki..
Doğru düzgün tanimiyosun bile. .
Nisanlim, yoldan geçen adamdan kiskaniyor.. Aklını başına topla.10 Yorumla
O ne geniş mide ya. Seni seviyor ama ihtiyaçların için arkadaşlarını çağıracak. Oldu o zaman hayırlı işler :D
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
34Cevap
Bunu değiştirip değiştiremeyeceğine bak, eğer değişmeyecek gibiyse devam et diyecektim de. Gerekirse arkadaşlarımı getiririm çok saçma saçma geldi. Bilemiceem😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılhahahaahaahhahah trolunu sıkeyım arkadaslarımdan getiririm ne demek :D :D bumu sevmekmıs? bide videoya ceksin izlesin evde
12 Yorumla
Soran+1 yıliyi niyetle söylediğine eminim aldatmamı istemiyo
- +1 yıl
seven insan baskasına dokundurmaz gec bunları paşam
anladığım kadarıyla sen beraber olmak istedin ve o da böyle bır ıtirafda bulundu, aseksuel olmasının kendı içinde nedenlerı vardır bunun üstüne giderek durumu çözebılırsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır bakireyim henüz cinsel hayatımın olup olmadığını sordu söyledim sonra o da bunu söyledi
- +1 yıl
Senin bakire olduğunu bilerek bunu söylemesi çok yanlış bence.
+1 yılCocuk yalan söylüyor olabilir olmadi ona baktirursin
00 YorumlaBende aseksüelim ama bir sorun var neden sevgilim olsun ki ne gerek var
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum beni sevdiğini söylüyo bende sordum niye sevgiliyiz diye duygularım var heralde yani vs dedi
Arkadaslarinin hepsine vermeyi dusunuyosun yani bende sevgilinin arkadasiyim soylede ilk bana getirsin seni
00 Yorumla
+1 yılAllah ıslah etsin allah akıl fikir versin ne diyim ki yazık ya bu mudur namus sahiplenmek 😔😔
00 YorumlaSen onu yap oda seni ne guzel ikinizde isteklerinizi kasrsilamıs olursunuz takma alın
00 Yorumla
+1 yılsanki seni pazarlamaya çalışıyor gibime geldi dikkat et kötü yola düşmeyesin sonra vesika almak için sıraya girmeee
00 Yorumla
+1 yıloho bu yaw he bence ama allah korkunuz yoksa harika bir durumdur senin için oda zevk alır çok
00 Yorumla
+1 yılSeni paylaşması pek hoş değil. Onu böyle kabul et. Demek ki çok seviyor ama kendine yetebilmeyi dene
00 Yorumlabir dk bir dk
Seninle sevgili olacak
Seni becermek için arkadaşını mı getiricek?04 Yorumla
Soran+1 yılbeni tatmin edemeyeceği için cinsrl anlamda böyle bir önermede bulundu arkadaşı olmasının sebebi öylesine biri olmaması iyi niyetli yani
- +1 yıl
Ne iyi niyeti kızım sen salakmısın? Tatmin etmek illa penisle olmaz. Öper okşar dokunur eliyle yapar. Seni başkasıyla yatıracak adam videoya çekecek sonra sen intihar edeceksin saçmalama allah aşkına. Sizde mi bir gariplik karşınızdakilerde mi bir gariplik var çözemedim. Safmısın salak mı?
Soran+1 yılya tamam da cinsrllikten nefret eden bir adam nasıl öpüp koklasın akıl var mantık var yoksa bencede etik değil
+1 yılOha ya yuh ya bu teklif aseksuel degil apezoksuel bu
20 Yorumla
+1 yılvalla aseksuel hadi de pezeweng olmasi kotu.. sacamalama ayril hemen
00 Yorumla
+1 yılSwinger ortamlarının amacı bu zaten yardımcı olabilirim istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu diyen erkek ya g. vattır ya da güzel kardeşim uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek ayrıl ne o öyle arkadaşlarından getircekmiş afedersinde seni or*spu mu yapmak istiyo
00 YorumlaBiraz yalan payı içeriyor sanki.
00 Yorumla
+1 yılAseksüel aynı zamanda da g*vatmış.
00 YorumlaSen ne düşünüyorsun bu konuda fikrin ne
00 Yorumla
+1 yılbunu kabelleneceksen devam et
00 Yorumla
+1 yılSenin için sorunmu bu?
01 Yorumla
Soran+1 yılyani çok öenmli değil ama sorun değil de diyemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılne getryr arkadaslarndan
00 Yorumla
+1 yılSalak mısın bide soruyor musun?
00 Yorumla
+1 yılGerçekçi ol, bu iş böyle gitmez kendine gel
00 Yorumlabence ayrıl ömür boyu nasıl devam edeceksin
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bu ne lan.
00 Yorumla
+1 yılKomik😂
02 Yorumla
Soran+1 yılyani işin içinde olunca malesef pek öyle plmuyo
Gizli Üye(36-45)+1 yıloha arkadaşlarımla mı yaparsın dedi :D
00 Yorumlatam vurulmalik...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddimisin?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılHe yav he... Trollük yapacaksan biraz mantikli, celiskisiz bir hikaye uydur..
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden arkadasimimi getirirm dedi
00 Yorumla
+1 yılHoydaaa
00 YorumlaOnaaaa yuhhhh
00 Yorumlaterket
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin gay mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artik
00 Yorumla
+1 yılKime ne oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi troll dü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇaresizlik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz