Kıvanç tatlıtuğ bilirsiniz sadece şınav ve mekikle kas yapti o hale geldi sizcede sadece şınav mekikle kas yapilirmi yapılmazmı?
Cevabın nedir?
+1 yılsadece şınav ve mekikle yağlar erimez. spor salonuna gitmek istemiyorsan internetten 10 kadar farklı kardiyo egzersizleri bul. metin belgesine yaz. bunların yanına şınav ve mekik hareketini de ekle. bununla birlikte 2 tane dambıl yani ağırlık al kendine. her gün belirli saatlerde sayısını yavaş yavaş artırarak egzersizlere devam et. bunların yanında yağ yakmaya yardımcı aşağıdaki şeyleri de yap. çok faydası var.
-yeşilçay için
-spordan sonra elma sirkesi bal karışımı için. bu karışım kasların yüzeye çıkardığı yağları eritir.
-zayıflatan yoğurt kürleri var onları uygulayın
-limonlu su için.
-elinizden geldiğince az yeyin yani günlük yaşamınıza göre yemek yeyin. mesela çok hareketli ve ağır işlerle uğraşıyorsanız çok yemek yersiniz ama günboyu masa başında oturan ve günü genelde hareketsiz geçen bir memursanız çok az yeyin. yani sağlıklı beslenmenin sırrı yaktığın kadar yemek. ben de kilo vermek istiyorum ve üstte yazdığım şeyleri 10 gündür uyguluyorum. 6 ay devam edeceğim nasip olursa. .02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEn iyisi bir salona yazılmak bence öyle degilmi
- +1 yıl
tabii ki imkanınız varsa gidin. ve yanınızda sizin gibi kafa dengi arkadaşınız olursa çok daha iyi olur. zaten spor yapmak morale de iyi geliyor. ümitsizliği yok edip hayata daha olumlu bakmanızı sağlıyor.
En İyi Cevaplar
Kıvancın hocası Tony Hill bu adam benim bir aralar Spor Hocası olduğum salona gelmişti gayet başarılı ve birçok kitabı var hatta bir röportajında anlatıyordu nasıl kaslandıklarını Bir hoca olarak açık ve net söyliyeyim bu işin %80 beslenme %20'si spor bu hareketlerle ancak orta düzeyde bir vücuda sahip olabilirsin öyle Fitness Modeli vs olunmaz altaki arkadaş Steroid'li demiş güldürdü beni o vücut ve fazlasını Doğal olarakta yapabilirsin Bizzat ben kefilim steroid öyle baktığın zaman anlaşılmaz Test'e girmesi lazım zaten bazı adamlar belli ediyor streoid kullandığı adamın vücut çocuk gibi kolu balon. ;)
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSağolun hocam teşekkür ederim yardimci oldugunuz için bana
Gizli Soran+1 yılTamam peki hocam sağolun
ısınma hareketleri lazım şınav mekiğin yanında göğüste çalışman lazım 1 kg lık dambıllarla olabilir. bel hareketleri falan lazım. kol kası içinse gücüne göre 3-5-10 kg la çalışırsın. bizim ragbici bir tanıdık vardı 30 kg dambılları vardı :D
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEn iyisi ben spor salonuna yazılayim bence dimi
Merhaba evet yapılır kilo da verilir. Uygun bir beslenme programıyla. Ben denemiştim evde. Sürekli mekik çekmekle düzenli olarak kilo veriliyor. Şimdiden kolay gelsin :)
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltesekkur ederim sagol
Gizli Soran+1 yılYüzmeye başladım ama kas yaparmı yüzmek sence?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
46Cevap
kardeşim milli sporcuyum uzun süredir devam ediyorum en güzel antrenman kendi vücut ağırlığında çalışmaktır fakat düzenli beslenme olmadan çok faydalı olacağını düşünmüyorum tavsiyem uygun egzersizleri ısınmalari yap günlük aylık ve yıllık bir tablo oluştur kendine gelişimini takip et uygun ağırlıkta protein ağırlıklı yicekler tüketmeye çalış çok etkili olmasını istiyorsan diyetisyen ve Fitness salonu tavsiye ederim
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyuzmeye basladim ben ama yuzmek kas yaparmı sence?
Gizli Soran+1 yılanladim sagol
Kas yapmaktan kastın vücudu şişirmekse olmaz. Onu steroid protein tozu ve hormon takviyeleriyle yapıyorlar. Son derece sağlıksız. Üstelik ortada sadece görüntü var güç yok. Şınav ve mekik bir yana vücudu zorlayan her fiziksel aktivite kas yapmaya yardımcı olur. Ben sadece bu ikisini yapıyorum ve hem zayıflamada hem de kas yapmada oldukça faydalı
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyüzmeye başladım ama kas yaparmı yüzmek sence?
Gizli Soran+1 yıltamam kardesim
+1 yılne kadar bilmeyen varsa oylamış. kardeşim kas olayı düşük tekrar ve yüksek ağırlıklarla olur yani vucuda hipertrofi yaptırarak. fazla tekrarla sadece hafiften bir şeyler olur ama fazla bir şey bekleme derim
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkıvanç tatlıtuğda sadece şınav mekik barfiks ve squatla yapmis o kaslari benden soylemesi
- +1 yıl
beslenme? dinlenme? supplement? ayrıca kıvançta fazla bir şey de yok ki. sadece mekikle sınavla kas olsa da dediğim gibi az olur.
Gizli Soran+1 yılaynen haklisin
- +1 yıl
yapar. yüzmek güzel spor ama hem geç gelişirsin hem de az olur ama spor, spordur. illa kas yapacağım diyorsan bodybuilding yap
Kesinlikle yapabilirsin ama bir çok faktör var önemli olanından biri nizami yapmak ama vücut ağırlığı ile çok daha fazla. Haraket var barfiks Şınav mekik komando dansı Squat plank bir kaçı
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen askeri egitim aliyorum bende squat yok sinav mekik var
Gizli Soran+1 yılben herseyi bir kenara biraktim yuzmeye basladim en iyi olani yaptim bence oyle degilmi sonucta en iyi spor yuzmedir ama kas vucut yaparmi sence?
yapilr diyenler neye dayanarak soyledi acaba kardesm agirlk antremanin ve duzenli beslenmen olmadkca. kas gelisimi olmaz şınav mekik onemlidr ama yeterli degil
111 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbence yeterli kivanc tatlıtuğda sadece sinav mekik barfiks squatla yapti o kaslari haberin olsunda
Gizli Soran+1 yılarastirdim kivanc tatlitug kalsari yaz bak googleye ne cikiyo karsina askeri egitimden gecti kivanc
Gizli Soran+1 yılolur dedi bana spor hocasinada sordum
Gizli Soran+1 yılhımm anladım
+1 yılVücut yapamazsın ama sıkılaştırabilirsin gerçi vücut yapmaktan kastınız nedir onu öğrenmem lazım fit bir görüntü sağlamaksa neden olmasın ama hacim kazanmak için ağırlık çalışıp kasları yırtmak gerekir daha sonra proteinlerle orası doldurulur kaslar büyür vs.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnladım ben en iyisi bir spor salonuna yazılayım
kaç gram kastan bahsediyorsun? bilende oylanmis bilmeyende her sinav ya da mekik çekiminin farklı kas gruplarına etkisi var 2 hareketle vücut yapamazsın çok istiyorsan git yüzmeye hem yüz hem kg ver Kasta yaparsın
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyaparsin bence kivancta sadece sinav mekik squat barfiksle kas yapti askeri egitim uyguladi
Gizli Soran+1 yılyüzmeye gidiyorum zaten yüzmede kas yapar yani dimi o zman benim bu hareketleri ayriten yapmama gerek yok
+1 yılIsınmazsan ağrıların olur dikkatli ol çok çalışman lazım
23 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYüzmeye başladım ama kas yaparmı yüzmek sence?
- +1 yıl
Kesinlikle tüm kasların çalışır diğerlerinden iyidir
- +1 yıl
Teşekkürler
Evde yapman zor olur belli bir sistem uyku ve beslenme düzeni olmalı yani fitness öneriyorum kas olur ama güç olacağına garanti veremem
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnladım ama askerde bile bu sporu yaptiriyolar polislerede ayni sekilde
Yapılır tabi sınav gogus kasi mekik karın Kasi yapar barfix de ekle ondn arkadadan omuzlar kanatlar kol kasi pasif kalır ama
110 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsonucta askerde bile bu sporu yapiosn dogruyum dimi
Gizli Soran+1 yılpeki ne yaptiriyolardi agirlikli olarak spor olarak
Gizli Soran+1 yılyani sinav mekik barfiks kosu dimi genel olarak
Gizli Soran+1 yılyani gittigim yerde olsada bu sporlar olur dimi farkli bisey olmaz heralde
Gizli Soran+1 yılben herşeyi bir kenara bırakıp yuzmeye basladim bence en dogru olanini yaptim en iyi spor yüzmedir ama kas vucut yaparmi sence?
Gizli Soran+1 yılsquat varmıydi askerde
+1 yılbir hedefe yolu uzatarak gitmek gibi bir şey bu. 1 yılda yapacağın kası 2 senede yaparsın bilader. gym tavsiye ediyorum sana
12 Yorumla
- +1 yıl
Bir noktaya kadar
+1 yılYapılır ama düzenli olarak yapman lazım. Abimde öyle kas yapmıştı
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsadece şınav ve mekiklemi yapmisti
- +1 yıl
Evet bide yürüyodu falan
Gizli Soran+1 yılhımm anladım tamam sagol
Gizli Soran+1 yılben yüzmeye basladim ama kas yaparmı yüzmek sence?
- +1 yıl
Vücudu tamemen çalıştıran bir spor ama o konuda bir bilgim yok 😁
yapılmaz doğru düzgün başarılı bir vucut istiyorsan salona git
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyapılır bence yanlis dusunuosn askerde bile polislikte bile bu sporu yaptiriyolar boşunami yaptiriyolar askerlere polislere bu sporu
Gizli Soran+1 yılanladim peki sagol
+1 yılsadece antreman işe yaramaz, vücut yapına göre karbonhidrat ve bolce protein tüketmelisin.
asitli içeceklerden uzak duracaksın.
aramızda bu işe gönül vermiş arkadaşlar daha iyi açıklayacaklardır umarım :)))10 Yorumla
+1 yılDüzenli olursa yapılır gelişme olur az ya da çok.
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet yapilir sonucta askerde bile polislikte bile bu sporu yaptiriyolar en verimlisi bu bence
Gizli Soran+1 yılben herseyi bir kenara biraktim yüzmeye basladim kardesim en iyisini yaptim bence yuzme cunku en iyi spordur kas vucut yaparmi sence?
- +1 yıl
Oda yapar üstüne birde dambıll al mis gibi :)
Gizli Soran+1 yılTamam kardesim eyvallah sagol yardimci olduğun için
- +1 yıl
Rica edeirm kardşeim nedemek.
+1 yılYol katedersin illaki dostum dumbell ilede yardım alınabilir veya halter.
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEn iyisi bir salona yazılmak bence öyle degilmi sencede
- +1 yıl
Tabiki düzenli gidebilirim diyorsan yazıl.
Gizli Soran+1 yılDüzenli gitmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Tabiki uygundur ozaman.
+1 yılbarfiks sınav mekik kesinlikle seni fit vücuda ulaştırır tabi doğru ve düzenli yaparsan
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaynen askerde bile bunlari yaptiriyolar
- +1 yıl
ben bu üçünü yapa yapa gayet güzel vücuda sahip oldum
Gizli Soran+1 yılhelal olsun valla nedim
Gizli Soran+1 yılkaslimisin güçlümüsün
- +1 yıl
Öyle hayvan gibi kaslarım yok 63 kiloyum ama bileğimi kolay kolay bükemezler kardeşim. Bu antrenmanlar zaten güç antrenmanı.
+1 yılSadece şınav ve mekikle çok zor dambıl halter falan al beslenmene dikkat et
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbence zor degil kardes askerde bile bu sporu yaptiriyolar polislerede ayni şekilde
- +1 yıl
Aga kas yapılır tabi ama seni tatmin etmez bruce lee gibi olursun :)
Gizli Soran+1 yılanladım sagol kardes
valla spor slonuna gıt erkeksın sonjcta bız kızlar yanı kendı adıma knusıyım ben evde yapıyorum
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılama askerde bile bu sporu yaptiriyolar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKasların güçlenir sadece ve yağların varsa erir. Onun dışında baklava dilimi gibi görüntü oluşmaz diyim.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOmuzları şekilsiz bir hale sokuyo. İnanmazsan yüzücü kası diyip bak. Tabiki yararlı ama amacın kas yapmaksa fitness a git en güzeli.
Gizli Üye(36-45)+1 yılFit vucut yapilir. kasli olarak tabir edilen vucutlar biraz daha gelismis
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBahsettigin kas hacmini arttirmaksa bodybuildingvyap. Yuzme fitness kosu mekik sinav fit vucuda sahip olmak icindir hafif kasli fit vucut
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeneyip faydasını gören olmuş sen de dene. Ama bırakmaa yoruldum deyip
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDeniyorum bakalım hayırlısı ya
Cevap sahibi+1 yılPes etme 👍☺
Gizli Soran+1 yılAynen etmem ☺
hayır vücut ağırlığınla çalışmak iyidir ama her bölgeyi çalıştıramadığın için bir yerden sonra yerinde sayacaksın
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKardesim askerde ve polislikte bile bu sporu yaptiriyolar azcik mantik
Gizli Soran+1 yılherseyi bir kenara biraktim yüzmeye basladim en iyi spor sonucta en iyi karari vermis oldum bence yuzmede kas vucut yapar dimi?
Gizli Soran+1 yılanladim peki sagol teşekkür ederim yardimci olduğun için
salonda bile yapılmıyo ek gıdalar almadıkca kim yapıyosa gelsin bakalım
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKardeşim askerde bile bu sporu yaptiriyolar polislerede ayni sekilde sen neyin kafasindasin
Gizli Soran+1 yılben herseyi bir kenara bırakıp yuzmeye basladim bence en dogru kararı vermis oldum en iyi spor sonucta yuzme ama kas vucut yaparmi sence yuzme?
+1 yılspor salonundaki hareketleri öğrenip evde yapabilirsin.
10 Yorumla
+1 yıl2 tane dumbbell alırsan bir yere kadar gelebilirsin ama imkan varsa kesinlikle salona git
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen salona gidicem ya karar verdim salonsuz olmaz bencede zor
Kıvancın aldığı steroidin haddi var hesabı yok rahmetli murat hoca çalıştırdı onu 😁
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTony hill çalıştırdı kıvancı ne murat hocası
Kas yapılır ama kilo verdirmez
18 Yorumla
Gizli Soran+1 yılverdirir bence cunku mekik cekiyosun karin egzersizi bu
Gizli Soran+1 yılanladım ama kıvanc tatlitugda sadece sinav mekik barfiks ve squatla kas yapmisti unutma bunu
Gizli Soran+1 yılanladım sagol
Gizli Soran+1 yılanladim sagol
Yok yok olmuyor ben bir sene düzenli yaptım
112 Yorumla
Gizli Soran+1 yıloluyor ya nasil olmuyor kivanc tatlitugda sadece sinav mekik barfiks squatla kas yapti askeri egitim uyguladi
Gizli Soran+1 yılyüzmeye başladım ama kas yaparmı sence yüzme?
- +1 yıl
1 senede yapamadiysan senin vücudun çöp sen takma onu kardeş spor iyidir devam 👍
- +1 yıl
Hayır yanlış biliyorsun biriyle karıştırdın sanırım
- +1 yıl
SAdece senin gibi geri kafalilar yüzünden millet spor yapmiyor yağ tulumu gibi geziyor niye motivasyonunu düşürüyorsun adamin
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapılır da ilk defa başlayacaksan fazla zorlama.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılilk defa yapmiyorum gunde 100 sinav 200 mekik cekiyorum
Gizli Soran+1 yılBen herseyi bir kenara biraktim yüzmeye basladim bence en dogru olanini yaptim ama yüzme kas vücut yaparmı sence?
+1 yılevet ben mesela hep ben öyle yapiorum
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaynen yap devam et hic birakma sonucta askerde bile bu sporu yaptiriyolar doğrumuyum
- +1 yıl
evettt
Gizli Soran+1 yılben herşeyi bir kenara bırakıp yuzmeye basladim bence en dogru olanini yaptim cunku yuzme en iyi spor ama kas vucut yaparmi sence?
- +1 yıl
yapar
Gizli Soran+1 yılTamam sagol yardimci olduğun için
- +1 yıl
önemli degill
Popo ve bacaklar olmaz
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen herseyi bir kenara biraktim yüzmeye basladim bence en dogru olanini yaptim ama yüzme kas vücut yaparmı sence?
Gizli Soran+1 yıltesekkur ederim sagol yardimci oldugun icin
+1 yılAğırlık çalışmadan zor
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnladım ben en iyisi bir spor salonuna yazılayim
- +1 yıl
Maddi olarak sorunsa belediyenin spor salonlari var.
Gizli Soran+1 yılMaddi açıdan değil
- +1 yıl
O zaman kesinlikle spor salonum. Hem antrenör eşliğinde hemde kas gruplarını daha iyi çalıştıran profosyonel aletler. Evde 1 senede yapacağını 6 ayda yaparsin.
Gizli Soran+1 yılBencede bende öyle düşünüyorum
+1 yılDüzenli yaptığın sürece faydasını görürsün.
03 Yorumla- +1 yıl
Sabırla düzenli bir şekilde çalışır isen faydasını görürsün. Fitness salonları kadar ilerleme olmazsa bile yine de faydasını görürsün. Ben yaptım açıkçası zamanında faydasını gördüm. Spor yaptığın zaman insan kendi vücuduna güveni artıyor. Yavaş yol kat edersin lakin vücudun da zamanla daha düzenli bir hale gelir. Göbekli olmaktansa düzgün vücut ölçülerine sahip olmak daha iyidir..
+1 yılDenemek lazım
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDeniyorum işte bakalım oluyo gibi bişeyler ☺
+1 yılBEn yaptim
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyüzmeye başladım ama yüzme kas yaparmi sence?
+1 yılVücut geliştirme en iyisi bu konuda.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılyapılıyor
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbencede çünku askerde bile bu sporu yaptiriyolar polislerede ayni şekilde
- +1 yıl
youtube da p4p videoları var kanka bak bir ara karın kasını denemiştim işe yarıyor ama zorlama fazla
Gizli Soran+1 yıltamam kanka
Var yapabilirsin
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSen yaptın galiba
+1 yılSpor şart
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvde de olur dimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılZorla yapılır.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen yapılır bencede ya cunku askerde bile bu sporu yaptiriyolar polislerede ayni sekilde
ben 3 kg kaldırıyorum kasım oluştu
00 Yorumlasquat hııt yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılYapilir
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen bencede yapilir cunku askerde bile bu sporu yaptiriyolar polislerede ayni sekilde
az yapilir ama genetic max potansiyale ulasamasin
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGenetic max potansiyele ulaşmak için ne yapmak gerek
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzerek kas yap
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaynen ben yüzüyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılNerede kardeş
Gizli Soran+1 yılbizim orda bir havuz var orda
Cevap sahibi+1 yılNeresi ora benim de ihtiyaç var
+1 yılSadece kollarda kas yaparsın vücut olmaz.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnladım salona gitmem şart benim öyle değilmi
- +1 yıl
Yani öyle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaptim sende yap
17 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaynen yapiyorum zaten gunde 100 şınav 200 mekik çekiyorum askerde bunlari yaptiriolar zaten haksizmiyim
Cevap sahibi+1 yılHer gun olmaz kaslari dinlendir yoksa olmaz. Bide bol bol protein yemen lazm tavuk pirinc makarna yumurta. Ama protein tozuda olur her antremandan sonra 1 kaşık. Sinavla mekigi duzgun cek nefesi dogru al. Bunlari yaparsan 2 yil yerine 1 yilda kas belirgin olur.
Cevap sahibi+1 yıl1 gun yap 1 gun yapma
Gizli Soran+1 yıltamam
Gizli Soran+1 yılben herseyi bir kenara birakip yuzmeye basladim bence en dogru olanini yaptim cunku yuzme en iyi spor ama kas vucut yaparmi sence?
Cevap sahibi+1 yılyapar ama beslenmeye dikkat et profesyonel birine sor daha iyi olur
Gizli Soran+1 yılTamam eyvallah sagol
yapılır özellikle barfix
00 Yorumla
+1 yılben yapıyorum body yapacaksın
00 Yorumla
+1 yılHayir
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNeden peki
+1 yılYapilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaparsın kanka
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBencede yaparım inşallah ya
+1 yılplank da sart
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılben herseyi bir kenara bırakıp yuzmeye basladim bence en dogru olanini yaptim cunku yuzme en iyi spor ama kas vucut yaparmi sence?
- +1 yıl
yuzmek butun vucudu calistiran guzel bir egzersiz kadlarini guclendirir fakat ciddi anlamda kas yapmak gelistirmek icin agirlik calisman lazim
Gizli Soran+1 yılanladim peki sagol
- +1 yıl
önemli degil 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılhe yaparsın ok.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkendini kandırıyorsun dostum böyle bir şey mümkün değil.
+1 yılYapılır
00 YorumlaAçık hava sart
00 Yorumlapowerlifting
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeterli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilir herhalde.
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem