Arkadaşlar. Sevgilimle gece, sabaha karşı bılusmayı düşünüyorum. Ailemin haberi olmadan gizlice çıkmam lazım. Sabahları tamam yapıcam diyorum ama gece olunca bir korku sarıyor. Babam cok derin uyur ama annem her sese uyanır. Tek korkum kapı açılırken uyanmaları. Böyle bişey yapan var mı, tavsiyeleriniz nelerdir? :D
Cevabın nedir?
+1 yılBen hep hayatdan ornek vermeyi severim. sizin gibi bir kiz vardi ve arkadasimin dairesinin karsisinda oturuyordu. Arkadasimin annesi beni oglu gibi sevdiginden o kizi terbiyeli bulmus ve evlenirseniz kapanir falan demisti. Bana gosterdi ve guzel hanim hanimcik bir kizdi. Hic kimseyle gezdigi tozdugu gorulmemisti. Ben dusunme asamasindaydim ve kiza ve ailesine bir sey dememistik. aradan bir ay falan gecti arkadasim beni cagirdi ve olanlari anlatti. Bir sicak yaz gunu gece saat sabah 3 arkadasimin uykusu kacmis ve isigi yakmadan balkona cikmis sigara iciyormus. apartmanin cikis kapisi sessizce aciliyor ve karanlikda olsa karsi komsu kizni sinsice uzaklastigini goruyor. hemen sagiya iniyor ve arkasindan sessizce bakiyor, kiz ileride lambalari yanmayan bir arabaya biniyor. ve gidiyor sabah 5 siralarinda geri geliyor. Arkadas karsi komsuya hemen haber vermis onlarda ayakta kizi bekliyor. kiz gelince babasi ustune atliyor. Butun aparman rezalete sahit oluyor. Allah beni boyle findik kiran kizdan korudu. Gelelim sana findikci hanim HIC BIRSEY GIZLI KALMAZ MUTLAKA ORTAYA CIKAR. Gel vazgec.
35 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle zaman ayırıp yazdığın için teşekkürler.. Güzelmiş etkilendim. Ama sanırım şeytana uyucam
- +1 yıl
Kilavuzu seytan olanin dusecegi yer bellidir.
- +1 yıl
Dediginizi yaptinizmi evden ciktinizmi?
- +1 yıl
Aynen @Miwkamm_ Haklı Arkadaşin niye babasina söylemis hicngerek yoktu hem bunun şeytan ile uyma alakası yokki herkez maşallah gece kal gece evde dinlen lan sanane sanane cocuk istediğini yapar sen kimsin dünyayı yaratan insan deilsin ve yaptıklarimızın herşeyi yaratıcandan hariç karışamaz
En İyi Cevaplar
+1 yılYanına çöp torbası al, yakalanırsan çöpü dökmeye gidiyorum de
#Türkerkeği64 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha :D daha mantıklı bir cevap lütfen
- +1 yıl
Ah oh yapmaya giden sensin ama kara kara düşünen benim adalete bak
Böyle bisey yapma bu daha asla izin vermezler onlara da yazık ben dede sakın çıkma eve geri giremezsin N olucak annen anahtarın kapının üstünde olmadığını anlarsa ozaman kötü olur bence akşam 11 e kadar çöpü biriktif çöp atmaya çıkıyorum de hemen görürürsün zaten böyle bişey yaparsan hem başına bisey gelebilir hemde kesinlikle yakalınırsin yapma bidaha asla çıkartmalar.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten çıkamıyırum evden. Ev hapisindeyşm. Sevgilimde yarın 1 aylıgına gidiyor. Ama tek derdim kapının kilidini açarken yakalanmamak. Yoksa farketmezler. Uyanırlarsa sesten uyanırlar başka türlü uyanmazlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bizim bir arkadaşın kuzeni 1 sene boyunca uyku ilacı içirmiş eniştelerinde kalıyordu orada okula gidiyordu devamlı bodruma alıyormuş çocuğu sonunda çocuğa kaçtı kaçtığı gece o kadar çok ilaç atmış ki enişte 2 gün uyumuş madem böyle bir halt yiyeceksin (ki bence yapmamalısın ) ilaç vs ver sende
35 Yorumla
Soran+1 yılUyku ilacı yok ki evde :/
- +1 yıl
bana mesaj atar mısın
- +1 yıl
@marstakicanavar bildiğin uyku ilacı var mı reçetesiz 18 yaş altına satılan pazar olmada almam lazım cidden çok zor durumdayım çok önemli
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
11Cevap
Evden çıkma derim. Onu çağır. Tamam bu daha riskli ama en azından annen falan uyandığında onu bir yere saklayabilirsin. Evden çıkarsan yakalanma ihtimalin yüksek.
07 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüm. Ama sonuçta onu eve alırkende kapıyı açmak zorunda kalıcam. Aynı şey
Soran+1 yılUyku ilacı olsa direk atıcam. Malesef bulunmuyor :(
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim :D burası bana azıcıkta olsa gaz verdi. Olayları yarın direk yazıcam
- +1 yıl
Sana gaz verenlerde seytanin usaklari findik kiranlar.
Bunu yapma
Güzel değil. Annenle konuş
Çocukla gündüz buluş
Sakın gece bir yarısı Evden gitme sakın05 Yorumla
Soran+1 yılYa annemin güvenini çok sarstım. Hiçbi şekilde izin vermiyo. Yani buaralar dısarı cıkmam yasaklandı. Bende çareyi gece buldum. Mecbur yapıcam artık. Sabaha karşı çıkıcam. Şu kapının kilidi olmasa hiç düşünmem bile
Soran+1 yılSevismekle alakası yok. Yarın 1 aylıgına sehir dısına gidiyo. Benimde görmem lazım. Bu kadar yani
- +1 yıl
Sen onu kulahima anlat adam seni kudurmus kopek gibi bekliyor. O adamda karekter olsa seni gece vakti disariya cagirmaz. Kendi kizinin gece disariya cikmasini istermi acaba. Adi herif!
ay varya en heyecanlı anlar o evden cıkma anları 😂😂ben akşamdan makyajımı yaparım falan gece ustumu giyerim herkes uyurken o kapıyı acarken gelen ses icimi korku sarıyor valla 😂en heyecanlı an
61 Yorumla- +1 yıl
haykırıyorum sabahtan beri :D :D Lütfen arkdaşım ol. :D Ay aynı ben aynıııııı
Çocuğum olsan bir daha eve girme diye kilidi değiştirirdim Girersen eşek sudan gelene kadar döverdim
04 Yorumla
Soran+1 yılAbart
Soran+1 yılAnnen sana böylemi yapıyor
+1 yılSabah erken kalkcagini soyle aksam... gece uguduklarinda kalk giyin. kilidi cok yavas ac kapiyi da cok yavas kapat... sorun cikmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Zaten benim düşündüğüm tek konu kapının kilidinin sesi. Eğer kapı ses çıkarmasa hiç düşünmem böyle zaten. İnşallah çıkmaz sorun
- +1 yıl
Cok cok yavas olman lazim ki ses cikmasin canim
Soran+1 yılSana bir mesaj atabilir miyim
- +1 yıl
Tabi
Uyku hapı ver. Ama dikkat et komşular görürse ilerki günlerde haberleri mutlaka olur :)
00 Yorumla
+1 yılGizli çıkma bence illa çıkacaksan bişey söyle ailene
00 Yorumla
+1 yılyakalanırsan banada yaz 😁
Ama bende yapma derim sen bilirsin00 Yorumla
+1 yılÇok riskli sakın yapma. Kalkıp seni evde göremezlerse dönüşün kötü olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılUyanırlarsa kapı kilidinin sesine uyanırlar. Onun dısında ses cıkmazsa hiç uyanmıyorla
- +1 yıl
Sabah görüş market falan diye yakınsa aranız.
+1 yılevden birinin yardım etmesi gerek kardeş falan. alşam sahura kalktım çöp attım demesi lazım uyanma ihtimaline karşı. böylece kimse olaya da uyanmaz
10 YorumlaCesaretine hayran kaldim. Gece cik sabah muge anli da bulursun kendini
010 Yorumla
Soran+1 yılOha saçmalama. Uyanmazlarsa sıkıntı yok
Soran+1 yılEv hapisindeyim. Başka çarem kalmadı. Yoksa yapmam böyle bişey
Soran+1 yılyani evet bu aralar böyle. Ama erkek arkadaşım yarın gidiyor. 1 ay yok. Bugün gördüm gördüm göremedim 1 ay olmıycak :( risk alıcam..
Soran+1 yılİşte çıkamıyorum. Sorunda orda. Ev hapisindeyim cıkarmıyolar
Soran+1 yılGüvenlerini sarstım. Durduk yere değil. :/
+1 yılAçıkçası ben baban olsam durumu fark etsem seni bir daha o eve almam hadi aldım diyelim bile su vermem pişman ederim seni. Kızım olsun istiyorum ve senin gibileri gördükçe evlilikten bile soğuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka mq
+1 yılHayatta riskler al tabi. Ama böyle riskler değil. Pişman olacaksın bunu yaptıktan sonra demedi deme.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle deme. İnşallah sorun çıkmaz :(
- +1 yıl
Yapacagin harama birde insaallah deme bari
- +1 yıl
@Sagduyudan Katılıyorum👌
Neden sabaha karsi sevisecekmisiniz 😂allah akil fikir versin ya
00 Yorumlaüstün ninja tekniklerim taktik vereceğim
kapıdan girip çıkma02 Yorumla
Soran+1 yılVay be zeki
+1 yılonu eve al yatagın aldtında kalsınn:) ben cok yaptım öylee
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bişey söyle lütfen
yaptım kimse uyanmadan da geri dönmüştüm çok eğlenceliydi :))))
15 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi?
Soran+1 yıl6. Kattayız
Soran+1 yılHaa, anladım. Aynen öyle olman daha şanslı
+1 yıladrenaline gerek yok mervelerde kalıcam dersin :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılYaramıyor :D
+1 yılneden bunu yapıyosun sevgilin için aileni değişiyosun
06 Yorumla
Soran+1 yılBu aralar evhapsindeyim. Son çare bu oldu. Sevgilimde yarın gidiyor 1 ay yok. Son care bu
- +1 yıl
demekki bir sıkıntı var sana bunu yapıyolar bence aileni satma
Soran+1 yılAynen sıkıntı oldu. Ev hapsindeyim ceza gibi bisi çıkarmıyolar hiç. Bende careyi bunda buldum
- +1 yıl
sen ailene bunu yaparsan ilerde senin çocuğun sanada aynısını yapar
Soran+1 yılAilem farketmesin yeter
- +1 yıl
allah farkeder
Bana özelden mesj ata bimirmisin canim?
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden :D
Soran+1 yılHaa yok baya oldu soruyu yazalı cok aptalcaymıs😂
- +1 yıl
Acaba bana da bir taktik verebilir misin😊
+1 yılbence yapma yanlış yoldasın
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kereliğine ya. :( aklım karıstı
- +1 yıl
bak çok detayına girmeden söyleyeyim benim akrabam yaptı böyle şeyler şimdi çok pişman eğer öğrenirlerse (kesinlikle öğrenecekler) çok pişman olursun benden tavsiye
+1 yılGündüzler torbaya mi girdi
00 Yorumla
+1 yılAnnen uyanirsa napicaksin
04 Yorumla
Soran+1 yılÖlmeyi dua ederim...
- +1 yıl
Hicbisey ailenin sana olan guveninden onemli degil, risk alma derim
Soran+1 yılAilemin güvenini sarstıgım ıcın bu aralar zaten hiç dışarı cıkamıyorum o yüzden gece cıkmaya karar verdim zaten :/
- +1 yıl
Her ihtimali dusun oyle git o zaman
Babanı aradım stop, yağlı kazığı hazırlamış stop.
01 Yorumla
Soran+1 yılStop
Pencereden atlasın içeriye 😂
06 Yorumla
Soran+1 yıl6. Kat :(
Soran+1 yıl:( püf
Soran+1 yılYa ben ev hapisindeyim şu an çıkamıyorum. Sevgilimde 1 aylığına gidiyor. Görüştük gçrüştük görüşemedik 1 ay göremiycem. O yüzden risk alıyorum. Bakalım.. Ailem çok disiplinli değil ama güvenlerini sarsmıştım o yuzden biraz hassaslar
Sahura uyansalar fark ederler
01 Yorumla
Soran+1 yılTutmuyolar.
+1 yılTavsiy yapma, çok net oldu bak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumsuz.. :/
- +1 yıl
Peki o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun ne diyiim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmemki ama genellikle ilk bebekler kız oluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılİlk hamilelikler genellikle kız oluyor bu döllenmeyle alakalı cogunluk olarak kız oluyor ama erkekte olabılır tabi
Cevap sahibi+1 yılPardon ben yanlıs yere cevap vermısım
Soran+1 yılPardon da ne alakası var?
Cevap sahibi+1 yılBunu nerden silecem simdi
Soran+1 yılBilmiyorum. Herneyse, sorun değil
+1 yılHayatimda hiç bu kadar çılgın olmadım 😱
00 YorumlaYakalanırsan muck mucj
02 Yorumla
Soran+1 yılAğzını hayır aç.
yolluuu bu yolluuu :D
00 Yorumla
+1 yılYapma lan bence -_-
03 Yorumla
Soran+1 yılYapıcam :(
- +1 yıl
Niye başka yol bulursun ilerde pişman olursun bence ama ne diyim
Soran+1 yılPişman olmam. Görücem erkek arkadasımı sonra yarım saat sonra gidicem. Uyanmazlar inşallah. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin nereye gidiyorki
00 Yorumlabence buluşma :D
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden? :(
Soran+1 yılYa ben burda haberi olmamaları ıcın csbalıyorum. Yakalanmak isteyen yok zaten :/
Soran+1 yılDıştan öyle gözüküyor ama gözüm kapalı güveniyorum ciddi de bir ilişkimiz var zaten.
Soran+1 yılPeki.
yakalanırsan yaz knk
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam knk. Sabah görüsürüz
Yapma bence.
00 Yorumla
+1 yılBos işler sjjd
02 Yorumla
Soran+1 yılBoş değil, ekşınlı
- +1 yıl
Hi evet sbsjhdhdh
+1 yılCamdan çık