Ben de bakireyim ama iki tecrübesiz kötü olmaz mı sizce de. Erkek dediğin tecrübeli olur kızı yönlendirir.
Haksız mıyım
Haksız mıyım
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Noldu zoruna gidince arkadaşımı engellemişsin.. senin yaptığın yöntemi ben sana yapıcam şimdi ama önce onun sana bir mesajı var onu yazıcam ve keyfini sürücez kamkamla..
"Aaa olur mu ama canım sende birinden biriniz tecrubeli olacaktı hani..
Ya da dur bak şöyle yap: bir kız ayarla erkek arkadaşına bunu becer de o tecrubelensin?
Ne M A L insanlarsınız ulan. Hem veen kızlara orspu muamelesi yaparsınız hem de olması gerektiğni düşünürsünüz.. Sen kendin o muameleye maruz kal o zaman. İğneyi başkasına batırmadan önce çuvaldızı kendine batıracaksın.. "
Ben olsa da olur olmasa da olur diye düsünüyorum sen baska birisiyle birlikte olmus birisini istiyorsun ona istedigini vermedigin zaman seni onlardan birisiyle aldatirsa nasil olur bir de hic yapmamis birisiyle ilk olacaksin hos degil mi
bakir erkek yönetemez mi sanıyosun? öyle bir yönetir ki aklın uçar. hem bakir olmayıp bakire isteyen heriflere laf çarparsınız hemde erkek tecrübeli olmalı dersiniz. bu ülkenin kızları amma çelişkili yaa
o halde bir kız bul sevgiline, tecrübe etsin.
ne de olsa hoş karşılarsınız böyle şeyleri.
Benden önce sevişmiş olmalıydı sevgilileriyle
Cevap
41Cevap
Helalinle yaşadığın o masum bir yanaktan öpücük bile
başkasının koynunda yatıp seni 10 defa orgazm edecek adamls olan ilişkiden daha kıymetlifir
bunu bilesin
Bilecek yurek lazim
haklısın ben bakir bir erkekle evlenmek istemezdim şahsen
Tatlım her şeyi birlikte öğrenirsiniz ne var bunda? Bakir olmayanlar analarının karnından öyle çıkmıyorlar ki. Tecrübeyle, yaşayarak öğreniyorlar. Sizde birbirinizde tecrübe kazanırsınız ne güzel işte.
evet yüzde yüz haklısın. çiftlerden biri tecrübeli olursa cinsellik muhteşem olur.
Birlikte öğrenirsiniz işte. Oturur konuşursunuz amuda bile kalkarsınız.
Adamın onda bunda eğitim kampına gönder istersen 😀😀
Madem öyle çocuk tecrubesiz, sen tecrubelen git ver tecrubeli bir erkeğe sonra tecrubeni arkadaşına akarrsın böyle böyle becer dersin..
Ne iğrençsiniz ya
Nefs, durgun su gibidir... Dıştan bakılınca paktır. Ama biraz karıştırılınca bulanır ve altındaki kirler üste çıkar. İşte nefs böyledir. Nefs, denemekle hangi mertebede olduğunu belli eder. »
nadir bulunan bakir erkeğe denk geliyorsun, birde sitem ediyorsun. türklere akıllı insan yollamıyor Allah. bilmiyorum nedendir?
Haksızsız öyle istiyor isen kimleri altına aldığı belli olmayan bir adam bul
O sana bakirliğini sen de ona bekaretini vereceksiniz. Ne güzel!
aceleye gerek yok birbiniizle tecrübe kazanırsınız ;)
Siz kızları anlamak zor gerçekten kimi olmasın sadece benim olsun der kimi tecrübeli olsun der adamı çıldırtırsınız siz :)
Bende bakireydim erkek arkadaşımda bakirdi birbirimizde öğrendik bundan daha iyisi olmaz heralde bende sen gibi düşünüyordum ilkim deneyimli olsun felan diye ama bişey farketmiyo
Nerden biliyosun tecrübeli bir erkekle ilişki yaşa belki seni uçurucak zevkten. Erkek dediğin kadını yönetmeli
Ben zevk istemiyorum aşk istiyorum sen git kime istiyosna ona ver
Anne karnında örenilmiyor yaşarak öğreneceksin görende uçak sürecek sanır
sana bir bakımdan katılıyorum sevişme açısından tecrübeli biri olarak ama seks konusunda aynı şeyleri söyleyemem
Evet ilk deneyim için hayal kırıklığı olabilir aslında çok önemli unutmaman gereken bir heyecan aslında
İğrençsin
Haksızsız
İnşallah senin gibi biri karşıma çıkmaz.
Gerçekten böyle düşünen pislik insanlar var mı ya..
benimde eşim bakire değildi o tecrübeliydi iyiki öyle biri ile evlendim beni iyi mutlu ediyor yatakta
bir kadından duyabileceğin en mal düşüncelerden biri
"bakireyim, erkek tecrübeli olsun, milleti sıradan geçirmeden bana gelmesin sıra"
Bilerek mi soruyorsun.. Yoksa alaymı ediyorsun.. O temiz çocuğa acıyorum şimdi senin gibi birini bulduğu için.. Pırlanta çocuğu bulmuş bunuyor. .
Haksızsın sen burada bildiğin diyorsunki erkek zina yapsın
Grizekalı arkadaşım tecrübeli erkek istemeden önce hele bir düşün bu adam bakire olmasam beni kabul eder mi diye.
Sonuna kadar haksizsin saf temiz biriyse kiymetini bil
j. sins bu konuda uzman ya sen git ya da erkek arkadaşına tavsiyeler versin
tecrübe her zaman önemli değil ama yol yakınken erkek arkadaş seçimini değiştirebilirsin ;) :D
bakir olsa nolr çokmu kötü abes şey kızlarla yatıp kalkması hoş şeydi sence ölemi illa ki yaparsınz boşversne
Bence dediğin gibi erkek tecrübeli olmalı ya.
Yavaş yavas ogreniceksiniz keşke bende sizin gibi olarak evlenseydim
Sonra önüne geçeni zikenler neden bakire istiyor diyorlar
Anne babana sor evlilik öncesi hangisi tecrübeli sor ikisinin yanında sor ama
ne kadar geniş mideli insanlarsınız hayret ya
Kızların yarısı benimle aynı düşünüyo ankete bak. Saygılı ol
ankete sen bak bence orana bakarsan görürsün saygısız bişey değil gercekten geniş mdelisin sevdiğin başka kızla ytcak sırf antreman için iğrençç...
Hayır benden önce yatıcaktı. Evlenince erkek tecrübeli olsun yoksa ilk gece kötü geçer
tamam senden önce bir sürü kızı elinden geçirsin sırf ilk geceniz için mantıklımı allahsen haram diye ir şey var haram boşuna mı evlenionuz
Biz kızlar duygularımızla hareket ederiz o yüzden önemli
hiç bir şey haramdan daha önemli değil ve o yüzden dediğin hiç birşey mantıklı olmucak
O zaman sen bakire olma ne dersin? Bildiklerimi öğreteyim sana :)
Midem bulandı
Haksızsın
Yavas yavas ogrenirsniz artik
bence erkek tecrübeli olmalı.
Ozaman söyle tecrübe kazansın
Sonuna kadar haksızsın
haksızsın boyle daha ıyı hem heyecanlı oluyo
Söyle tecrübelensin ya da sen birini ayarla. :P
Ne pislik insalarsınız ya
Niye ki? Siz kızlar da ne saçma insansınız. şu an ki sevgilim de beni bakir değilim diye terketti. :/ :/
umarım şaka yapıyorsun
Yazık la
a tabii
İşiniz zor valla :)
haksızsın
B şıkkı
Deneyerek bulursunuz
Tecrübemi lazım
Azgınsan Bilemeyiz.
yardımcı ol ozaman
Hayir. haksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?