arkadaşlar anlatıcaklarımdan ötürü hemen yargılamayın lütfen ben evliyim ve eşimi seviyorum gayette mutluyuz cinsel hayatımızda fena değil şikayetçi değilim bizim evin arka balkonu yan binadaki bir dairenin yatak odasına bakıyor geçen gün balkonu yıkamaya çıktığımda o dairede oturan adamı çıplak gördüm perdeleri açık çıplak dolanıyodu hemen içeri girdim ama aklım adamın penisinde kaldı sonra perdenin arkasından adamı seyrettim :( adam çirkin denilebilecek bir tipe sahip normalde bir bayanın aklında yer edeceği bir tip değil ama penisi çok büyüktü izlemeden edemedim ve artık eşimle ne zaman ilişkiye girsem aklımda hep o adam var onu hayal ediyorum hep çok utanıyorum ama düşünmeden yapamıyorum gün içerisinde sürekli tekrar görürüm diye arka odada dolanıyorum ne yapıcam ben yaa :(
Cevabın nedir?
+1 yılBu hepinizin hepimizin başında malesef... İçimize attıklarımızın, saklayıp gizlediklerimizin bir anda ortaya çıkması yüzleşmektir aslında Eğer bu hayal sizi daha istekli kılıp kocanıza yaklaştırıyor ise güzel aldatmaya sevkediyorsa da vahim bir durum yani. Bence zamanla düzelecek ve önemsemeyeceksiniz. Oldu bir kere ve kabullenin normalleşin artık...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa ben bu tür sorulara yazmam ama dayanamadım. Sana güvenip seni karısı yapan bir adam var dimi? Burda bikaçı dene demiş sende onlara kanar gibi olmuşsun. Burdaki saçma insanları dinleyip yanlış şeyler yapma. Sonra gelip burda pişmanlığını anlatırsın, sonuçta anlık zevkler.. Gerisi sana kalmış artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan ben de evliyim bir kere bile eşiminkinden büyük olsa şöyle görsem böyle birine denk gelsem demedim sizin mideler konya ovası mı? Hayır yani bu büyük aşkı nolucak sizdeki kendi vajina genişliğinizden bir habersiniz. Her şeyi geçtim beyninle sadakatsizlik yapıyosun eşine. Allah akıl fikir versin.
03 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle sakin ol benimde hiç böyle bir isteğim olmadı zaten sadece tesadüfen gördüm ve aklım takıldı kalkıp adama gel beni bikere yap demedim aklımdan çıkmıyo dedim buda adamın altına yatıcağım anlamına gelmez eşimi bende çok seviyorum ilişkimizde bir sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılAdama gel yatalım dememişsin ama kendin diyorsun aklımdan çıkmıyor diye bunun bikaç adım ilerisi oraya gider dikkat etmezsen. Neyse umarım senin için doğru neyse onu yaşarsın mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılbir kaç adım ötesi olmicak hiçbir zaman ben kendimi biliyorum sanada mutluluklar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı olay benim de başımda var.
Üstelik adam evli, karısıyla da çok samimiyiz.
Onları perde açıkken ve sevişirlerken çok gördüm.
O adam
Karısına da
Bana da
Hatta bir başka kadına bile yeter...117 Yorumla
Soran+1 yılunutmak en iyisi
Cevap sahibi+1 yılYok ben unutmayacağım...
Tadına bakacağım.
Soran+1 yılsen bilirsin
Cevap sahibi+1 yıl@kruiger gece onunlaydım. onun karısı benim de kocam memleketlerine gittiler.
Cevap sahibi+1 yıl@kruiger bayramın 1. Günü hep beraber bayramlaştık. Sürtüştüük, ben çok açık giyinmiştim, friki falan.
Sonra muhabbet batramda eşlerimizin ailelerine gitmesine geldi.
Bizi birbirinize iyi bakarsınız dediler.
Biz de birbirimize iyi bakıyoruz işte.
Hem de çok iyi...
Cevap sahibi+1 yıl@kruiger şu an elimdekinin tadına varsyım da.
Gerisi kolay...
Cevap sahibi+1 yıl@kruiger şimdilik bu kadar yeter. hiç ummadığın anda ben yazarım sana. foto seninse gayet çekicisin.
Cevap sahibi+1 yıl@kruiger bu kadar yeter. kankamın kocası alışverişten geldi.
Kahvaltı yapacağız. çıkıyorum ben.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO şerefsiz güzel insan adam olsa öyle dolaşmaz seninde ruhunda o. puluk olmasa sende ona bakmazsın görsen bile eşine söylersin ya gider döver ya da şikayet eder. Sende onun bunun şeyini izlemeyi bırak aklını başına topla aldatmanın sonu yok alışkanlık yapar gelen giden takar evlisin evliiii.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAklını başına al ne gelirse başına meraktan gelir mezar taşına rahmetli de meraklıydı böyle oldu yazdırır eşin. Akıllı ol normal hayatına devam et.
Cevap sahibi+1 yıleig için teşekkürler.:)
Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. yasak olan herşey tatlıdır derler canım ama bunda çekinilecek birşey yok herkesin bir fanezisi vardır mutlaka seninkide komşu fantezisi olmuş :)
19 Yorumla
Soran+1 yılumarım bir an evvel unuturum
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yılunutulmaz olacağı kesin zaten aslında ben boyut olayına pek takılmam ama nedense böyle çok nasıl denir onuda bilmiyorum arzuladım yani görüntüsü sanırım hoşuma gitti bilemiğcem neyse seninde vaktini alıyorum kusura bakma
Soran+1 yılona cesaret edemem ben ya işin sonu felaket olur en iyisi böyle uzaktan uzaktan aklımda olsun dediğin gibi zamanla unuturum
Cidden Çok kötüsün kardeşim. Sende insanım diye dolaşıyorsun, birde çocuğun falan olacak ona örnek olacaksın ileride, öyle mi?
11 Yorumla
+1 yılAklını başına topla abla.. Sen evlisin... Ya aynını eşin yapsa bir kıza gitse.. Olmaz hoşuna gitmez şeytan aklını kurcalıyor kısacası şeytan işde ne beklicen... Hata yapma...
00 Yorumlabende evde bir gün öyle dolaşırken yakaladım karşı apartmanda bir kadının bakışlarını.. olur böyle seyler sen sadece kocanla ol gerisini boşver.. o adamı degilde hiçgörmedigin bilmedigin biri aklına gelince normal mi dicektin
00 YorumlaSen aldatmayı kafaya koymuş gibisin , bir şekilde tanışırsın bence o adamla sen.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye buna bu kadar takılıyorsun normal bir durum bu. Sonuçta sağlıklı bir bayansın ve hoşuna giden bir penis görmüşsün ilgini çekmiş. Bunun nesi tuhaf?
00 YorumlaDemek ki kadinlarin buyuk penis isteği gerçekmiş buradan bunu anliyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle takıntım olmadı şimdiye kadar ama çok çekici geldi görsellik beni çok azdırdı belki ilişkiye girsem zevk almicam bilemiyorum yani ama görüntüsü çok hoş
Gayet normal. Bu durumda herkes böyle düşünür sadece söyleyemez içinde yaşar. Sen bunu dile getirmişsin sadece. Denk gelirse bakarsın tekrar hayatına devam et takılma.
00 Yorumla
+1 yılazmışsın kudurmuşsun ciddiyim ve eşin seni tatmin etse asla böyle olmaz bu yadırgamak değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhani mühim olan işleviydi :/
hani sevgi herşeyin üstesinden gelirdi :/
çok üzülüyorum şu an10 Yorumla Kedi gibi kasap önü voltalar :) çoğu kadın başkasını hayal ediyor zaten...
00 YorumlaBu is birlesmede niyecek icinde istiyorsun durust ol itiraf et
00 Yorumlaeşine ya da başka birine bu durumdan bahsetme ama içten içe hayranlık olarak kalsın eşinle ilişki esnasında düşünerek daha çok orgazm olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılsakat doğumların başlıca nedeni ilişkide başkasını düşünmektir. Hatırlatırım.
08 Yorumla- +1 yıl
iştahsız ikişten burunsuz kulaksız çocuk olur diyosun
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılunut aklından çıkar bir an önce yoksa işin sonu kötüye gider
00 Yorumla
+1 yılBaşına büyük bela alırsın
Senin imtihanın başlamış dikkat et
Cehenneme düşme00 Yorumla
+1 yıleşimde buna benzer bir durum oldu zamanla daha ileri boyuta geçti
00 Yorumla
+1 yılYani tamam hoşuna gider anlarım ama kocan üstündeyken o adamı dduşunmen nedir ya kocan yetmiyor mu. Acidim kocaya
00 Yorumla😂😂😂
Senin aşı tutmuş.
Artık rahat edemezsin sen :))))00 Yorumla
+1 yılCiddi misin öyle mi düşünüyorsun? Merak iyi değil gizli olan ilgi çekiyor
00 YorumlaUnut unut kocanla mutlu ol sakın aklına seytanincelmesine izin verme
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayıp be allah sizin gibi insanlardan korusun
git aldat bari allaha sonra hesabını verirsin.00 YorumlaAllah Böyle Eş Kimseye Vermesin Sen En İyisi Onla Seks Yap Ne Diyelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana büyük penis lazım sorunun çözülür :) içinde adamla yapma istegi var heralde
00 YorumlaBence o adamla denemelisij canim...
13 Yorumla- +1 yıl
Sizde onu aldatmaya yönlerdiyorsunuz
Soran+1 yılcidden aklımdan geçmiyor değil ama ne diğcem ona artı korkuyorumda
- +1 yıl
Eşiniz yetmiyor mu size
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipe baktiginz icin bu haldesiniz yavrularim
28 Yorumla
Soran+1 yıleşimde çok yakışıklı sayılmaz tipine felan baktığım yoktu benim karekterine baktım ama alt tarafına bakıp seçicek halim yoktu sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@Aydogan46 haklisn
Cevap sahibi+1 yıl@Aydogan46 aynen zaten oldugun fazla buyuk olan sadece can acıyı veriyo
+1 yılAllah belani versin ne diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemek ki benimkini görmüş olsan kudurmaktan duvara tırmanırdn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnyse bisey derdimde demiyorum
23 Yorumla
Soran+1 yıldeme lütfen :(
Cevap sahibi+1 yılaklini basina topla cok simarmissin sen
Soran+1 yıl:( :(
Nasıl bir kafa yapısı lan bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O zaman komşuluk ilişkilerini canlı tutmaya bak
00 Yorumla
+1 yılOnu içinde hissetmeden geçmez bu derdin ;)
00 YorumlaBence kafanı topla eşine odaklan
00 Yorumlao adam bendim :( :( çirkin demen hoş mu?
00 YorumlaArasıra olur öyle şeyler takma kafanı
00 Yorumla
+1 yılHahahahah güzel hikaye olur 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBundan kurtilamazsan sen o adamla birlikte olursun
00 Yorumla
+1 yılDemek ki olay tipe bakmıyormuş :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılseni fena etkilemiş büyüklüğü
00 Yorumla Adamla yatma imkanın olsa yatarmısın?
00 Yorumlaeşini aldatmayı secer misin :)
00 Yorumla
+1 yılEşinden fazlası var galiba:)
00 YorumlaO adamla konuş 😊 bir daha bak
00 Yorumla
+1 yılazaten ne gelirse meraktan gelir başa
01 Yorumla- +1 yıl
sonun belli
+1 yılKendine gel
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsinin ki kac cm? Birde birşey rica etsem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence önce adresini bull
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliste bir kere de tam olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. ankaradamısın sen :)
00 Yorumla
+1 yılyaşın kaç
00 Yorumlasen azmışsın :)
00 Yorumla
+1 yılİlişkiye gir onunla?
00 Yorumla
+1 yılAynı ben ozaman
00 Yorumlaeşinden ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. DolanmA arkaya
00 Yorumla
+1 yılGüzel troll :)
00 Yorumla
+1 yılaklından çıkarr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılİzlmeyi bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuyukmu seviyosn sen
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?