göğüsleriniz büyük mü küçük mü beden olarak ? şikayetçi misiniz büyükse ?
Büyük
Küçük
Normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
85b çok idealler çok seviyorum onları. tabi yalnızca ben değilim seven :))))))))))
başka kim seviyo ?
Gögüslerim büyük 85 c takıyorum :(
o ölçü çok mu büyük bir bayana göre ?
Ya doğruyu söylemek gerekirse 85 ideal ama ben minyon tipliym bende byük gögüs direk gögüslerimin göz önünde olmasını sağlıyor evlenince iyi ama şuan erkekler çok bakıyr
evet direk göze çarpıyo dimi ne yalan söyliyim bende ne zaman görsem göğüs aklım hep orda iş yerinde falan mesela dar giyinenler var sapık değilim ama göz çarpıyo büyük göğüslere :)
sende bol giyin ozaman belki dikkat çekmez ?
ben zaten bol giyindiğim halde belli oluyr şöyle diyim yurta kalıyorum ve kzlar ble gögüslerimi ellemek istiyor maşallh diym bari ne denir ki ama ideal 85 olsada bnde b garip duruyor anlamadım gti :'
kızlar ellemek mi istiyo aa kız kıza öyle bir istek oluyomu cidden ? hadi erkek olarak biz tahrik oluyoruz da kızlar ?
tahrik olduklarıneden değil yumuşk olncadokunmk istiyorlar yksa sizin bktığınz gzle bkmıyrlar ..
offf :D
tahrik olman için anlatmadım ki ben şikayetciym brşey srablr mym bnde cinsellk knusunda sana
tabi sor ? :D
1.si ben mesala 163 boy gögüsm byük ama popm yok basen var bu kötü m erkek basen sever mi brde bir erkeğe br kız bakire olsa ble sevgilisi ile yaşadıklarını szce anlatmalımı ilerde eşine
sevgilisine anlatmamalı eşi olcak kişiye anlatmalı
basen severim tabi :))
bende bişey sorabilir miyim ?
eşine anlatması doğru olur mu ki yediremez adam kndine .. tabi sor
eşine neyi anlatcak pardon ?
yani oral ,öpüşme bunları yaşadım dese eşine ? sorun bu mydu =)
he sevgilisiyle yaşadıklarını diyosn anlatılırmı tabikli hayır :D
ama ne yaşıcaksan eşinle yaşamalısın :D sen bişeyler yaşadın mı ki yanlış anlama bakiremisin ilişkin oldumu daha önce ondan mı sordun ?
Bakireyim ama sevdiğim bir adam oldu onlada çocukkn yaşadım evlenicem yakında ama anlatmalı mıyım anlatmamalı mıym blmıyorum .Ben tövbe ettm ve br daha yansmadm kmseye eşim oluck kişide helalım olnca yanasıcm ama işte anlatmk dgru olr mu blemıyorum soruyr cnkü
ne yaşadın oral mi ?
öpüşme ve oral yaşadım evet ama çok küçktm snra pişmn oldum ve tvbe edip ayrıldm oneden şimdi yaza evlenicem ama ne dicem eşime blemiyorm biliyorum kınıyorsun beni ama bn cok uzun yllar cıktım eski svgilmle evlenicem gzüyle bkıyrduk brbirimize ama olmadı cinsel ihtiyacları agr basınca ayrıldm ..
oral kaç yaşında yaşadın nasıl oldu peki merak ettim kusura bakma anlatır mısın ?pişmansın dimi anladım
çok küçüktüm 17 yaşındaydım bilmiyordum bişey erkek arkadaşımda bilmiyordu ikimizin ilkiydik cinselliği birbirimizde tatmıştık öpüşme oral sevişme bunları beraber yaşayark ögrendık ama snra olmadı işte istekleri değişti bnde ayrıldm ..şimdi de eşim oluck adm soruyr tek svgilm oldu uzun yllar cıktık dedm ama kızıck anlatrsm blkı evlnmez ble çnkü şuan tutumuneden ötürü evleniyr bnle elini tutmk dışnd brsy ypmadk napm ben
bişey sorcam mesela biz erkekler gibi kızlarda film vs izlermi erotik p..rno falan anladın işte bunları izleyip mast yaptığınız oluymu yani evlilik öncesi durumu bastırmak için ? sorcağım soru buydu az önce ?
Kişiden kişiye değişir bu kimisi kendi vücudunu keşfetmemiştir ve bu yzden o tarz filmeler ilgilemeyi geç mast ble yapmaz ama sevgilisi olan veya olp snra ayrıcan şehvetli kızlar genelde p'rn izler ve mast. yapar ...
sen izlermisin peki ?
Bildiğin soruları sorupda tahrik olma amacın nedr arkadasım uzktn aptl mı gzüküyorm ?!
tahrik olmadım ya merak ettim konuşuyoruz ya şurda :(
kendini basit gibi hissediyomusun peki yani bu yaşadıklarından pişmanmısın ?
Neden basit hissediyim yaşadım ve biti sende yaşamadın m brseyler sn kndını basıt m hıssedıyrsn
ben de yaşadım pişman değilim ..
ama sen şimdi eşine haksızlık etmiş olmuyomusun bende etmiş oluyorum nolcak bu iş yapanlar yani evlenmeden onu diyorum ?
eşimin geçmişi temz olsaydı zatn bnde istemezdm ama onun geçmişi kötüyse üzgünm dengi dengine
evet dengi dengine derler banada öyle biri gelir büyük ihtimal elletmiş falan :D
bide bir kız oral ilişkiye ne zaman hazır olur ne kadar sürede yaptırır acaba ?
geç bakalım sen dalganı ufaklık bu işler byle senin geçmişin nasıl olursa sana gelicek kişide öyle olur ..Bu yzden kızı erkeği yok bu işin
bir kız oral ilişkiye ne zaman hazır olur ne kadar sürede yaptırır acaba ? ya mesela basit kızmı oral yaptırır ? evlenmeden vs ?
bu kıza bağlı ayrıca robot değiliz o an çok kışkırtırsan yapar bir kız oral ama önce sen ona yapmalısın ki şehveti artsın yanlız helalinle yap günah bunu unutma ilerde çok pşmn olrsn
yok alakası yok ben çok kızla birlikte olup temiz kız alan tanıyorum o yalan bence geçmiş denk meselesi falan
mutlular mı peki inan Allahın adaletine cinsel terchlerin sni ilgilndirir anck br kızın bekaretını alma sakn bnun vebalı cok byüktr
bekaret almam zaten de o dediğin bence yok gibi ne alaka yani ben mesela şimdi bana gelende onları yaşamış mı olcak ki ?
gece hayatın var mıbar clup vs
son bir soru daha sorabilir miyim sıkıldın ama :(
Hayır sıkılmadım samimice dalgasına sormayacksn sor soru cevaplarım bu arada hayır gece hayatım yoktur ..
şimdi oral vs yaşıyo ya bir kız basit kızmı oluyo hani evlenmeden yaşanmaz derler ya sen mesela yaşamıssın basit kızmı oldun kendini öylemi görüyosun ?
pişmanım dedin ama ? birdaha olsa yapar mısın ?
bide bakiremisin onu sorcam ?
bakireym .. ama bu bedenen bakirelk yksa oral öpşme bnları yşayana bakire denmz bast kız grecelidr bna gre her buldugu erkekle bnu yşamk isteyn bast kzdr
peki samimiyetin için teşk ederim yaş kaç acaba ?
beni sorarsan 25 yaşındayım ..
yaş kaç hanfendi ?
Cevap
0Cevap
niye şikayetçi oluyimki Allah beni böyle yaratmış.kimseye kendimi beğendiremem
haklısınız :))
Benimkiler 80 ideal olduğunu düşünüyorum,halimden memnunum :)
resimdeki sen misin ?
göğüslerin çok ideal
bana normal gelen sana büyük gelebilir hacı. ölçü olarak vereydin şıkları bari.
yazcaktım ama uğraşmadım :)
senin ölçüler ne ?
söylemem hayal et asdfghj
ediyorum zaten güzelim söyle tam olsun :)
büyük benim ama şikaytci dglm.d
göğüs dediğin büyük olcak ele gelcek dimi :))
bütün arkadaşlarım beni kıskanıoo .d bizi kimse begenmyck die
ben beğendim :)
neyi beğendin.d
şeylerini :)
arkadaşlarımda zaten kendileriniinkini begenmiyolar demiştimm.d
ben çok beğendim :DD
tam tamm.d
sağlıkçımısın ? :D
eklecem seni kabul eder misin ? :DD
ewet saglkcymm
ekliyorum :D ?
sütyen mi dikeceksin bize? handmade olayları.
istersen dikebilirim ölçülerin ne ?
110.
hemen dikiyorum baby
75 :(
küçük mü ki bu iyi ideal değilmi ?
küçük ama aslında benim fiziğimede bu uygun minyon zayıf bişeyim ondan ddaha büyük olsa garip olurdu belkide
göğüs dediğin ele gelmeli derler genelde ama ortası en ideali dimi
evet ya büyük begenmiyorum şahsen bişey giydiğinde bile. küçükte güzel degil ortası ideal. İşte benimkide azcık büyük olaydı iyiydi :)
kremler falan yokmu büyütmek için :D
yok yaa :D silikonmu yaptırsam napsam :) aman bosver ya begenen böyle begensin begeniyorum hıhh :P
evet beğenen böyle beğensin :DD
:)
sevgilin var mı:D ?
hee ama birlikte olmuyoruz daha göstermedim yasak onları ellemek :D
hiçmi elletmedin ? :D haram falan diyemi :DD
evlenmeden vs :D
aynen öyle :) aslında 1 defa elleyen oldu ama sonra topladım kendimi itekledim cocugu eski sevgilimdi 3. yılımızı kutlarken :D
kızlar neye göre elletir kriterleriniz neler ? D:
yaş kaç birde ? :D şuan ki sevgilin mi
yaş 18. hayır eski sevgilim o elleyen. kriterim yok evlenmeden olmaz yani bende. Ama o eski sevgilimle istiyordum ne gerek biliyormusun benim için bana cok güven vermesi gerek gözüm kapalı güvenmeliyim ona birde cok zman gecmesi gerekç Mesela o 3 yıl olmustu o zman ellediğinde bile iteklemiştim ama artık ebnde ister olmustum bidaha yeltense hayır demezdim belkide :) yani güven ve zaman.
bişey sorabilir miyim ?
sor
sadece elleme mi geçti aranzda hiç oral ilişki yaşadınmı ?
birde kucagına oturdum onun ilerisinde bişey olmadı
sürtünme vs ?
evet üstten sadece o 3.yılımızı kutlarken oldu :) sonra elleri gögsüme gitti o an topladım işte kendimi kalktım :)
yaş kaçtı 18 mi ? pişmanmısın peki ?
evet 18. evet pişmanım. çünkü kötü ayrıldık bunca yıl bana gösterdiği gibi birisi olmadıgını gördüm.
amacı senle tatmin olmamış galiba? :(((
yok leen öylede degildi :) ilk 6 ay elime bile dokunmadı sonradan sonraya coştu biraz :)
he :DD
kucağına oturma falan nerde oldu evine mi çağırdı seni zorlamı oldu bide ?
hee evindeydik zorla degil tabikide aslında düştüm :) oturuyoduk ayaga kalktım masadan bişey alcaktım arkamı döneyim derken dengemi kaybettim o da tuttu cekti kaldık öyle :D ahh anılarım depreştiii :)
memnumusun pişmanmısın peki yanlış anlamada basit kız gibi hissediyomusun kendini ?
ya o an pişman oldum sonradan cektim işte kendimi şimdide hala pişmanım üzülüyorum Allah inancı cok kuvvetli olan birisiyim her nemazımı kıldıgımda af diliyorum ama olan oldu o anlık nefsime yenildim bir an. Hayır kendimi basit bir kız olarak görmüyorum cünkü ben biliyorum kendimi ona güvendim sadece bu benm sucum.
bidaha yapma bak namaz falan kılıyomuşun aferin benim pek alakam yok ama aferin sana :D
yok büyük konusmamyayaım basıma geliyor sonra ama yapmam bidaha :) onlada o kadar cıktıgımız zamana güvendim aslında ve nebilim seviyordu ya halada sevdiğini biliyorum ama olmayacak hatalar yaptı ben unutamam kolay kolay ufak hataları bile olsa.öylece bitti .s
peki sevip sevmediğini ya da kullanıp kullanmadıgını nasıl anlarız bir erkegin ? sen cevapla ben simdi cıkıyorum girdiğimde yazcam :) iyi aksamlar
bir kız oral ilişkiye ne zaman hazır olur ne kadar sürede yaptırır acaba ? ya mesela basit kızmı oral yaptırır ? evlenmeden vs ?
75 uyarmı sana.
uyar fazla büyük olmasın ama :D
85 ideal sanırım
bir üstteki çok büyük demiş ama :D
ben memnunum:))
sanada dikimmi bir tane D:D
terbiyeli ol gerizekalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar