Sevgilim bakire, ikimizin de ilk seksi olacak ve ben canını acıtmak istemiyorum.
Nelere dikkat etmeliyim?
Nelere dikkat etmeliyim?
her halükarda kan dökülecek. mesele; şehit olmak için mi, murdar olmak için mi döküldüğündedir.. fatih sultan mehmet :D
Peki...
Sevgiline vajinadan girme bu hayatının en büyük hatası olur
Bunu sormadım.
zevke gelipte bir anda kökleme kız acıdan bayılır kız önünde domalsın arkadan yavaş yavaş gir
Kendi zevkimi düşünmeyeceğim zaten de, internette ilk seks için en uygun pozisyonun misyoner olduğu yazıyor? Ayrıca arkadan çok duygusuz olmaz mı?
sevgilin bakireyse ve cani senin icin onemliyse evlenin.
Evliliğe karşıyız.
demek zinaya yönelip cehennemde yanmak istiyorsunuz. ahlaksızlar sizi. evlilik dışı birliktelik ile namuslu olacağını mı sanıyorsun..
elini s/kmeye devam oyleyse genc.
Evlenmeden seks yapacağız işte sana ne mk? Gel yatak odasından bas istersen?
evlenmeden anca elini s/kersin diyorum anlamiyosun sanirim. hem ergen hem safsin zannedersem.
SEKS YAPACAĞIZ cümlesinin neresini idrak edemedin beyin fakiri? Karşılıklı bir kabul söz konusu anladın mı?
SEKS YAPACAK ADAM YAPAR KSYE SORMAYA VAKIT BULAMAZDI. ELINI S/KMEYE DEVAM SEN OK? HAYALLERDE YASIYOR BAZI IB.. NELER SOZU BURAYA COK UYGUN OLDU SUAN😊
Siktiğimin beyinsizi benim de ilkim olacak ve kızın canını acıtmamak için ne yapmalıyım diye soruyorum paldır küldür dalacak halim yok
ELINI S/KMEYE DEVAM SEN. bosver bakireyi kizi hayal. kurma bosuna😂😂😂
Katıksız canımsın. Sonra niye kezban diyorsunuz diye ağlarsınız mk.
sende kamilsin kizi nasil s/keyim diye siteye sormussun ergen stayla seni 😂😂😂😂
Cevap
2Cevap
ön sevişmeye uzun olmalı
Yeterince ıslanmazsa diye kayganlaştırıcı falan kullanayım mı yoksa saçma mı olur?
Ben korkusunu azaltır diye düşünmüştüm oysa...
Bu konularda açık görüşlü biri sadece acıdan korkuyor
O can acıyacak kaçarı yok
Acıyı minimuma indirmeye çalışıyorum
Iyice islansin hemen girmeye çalışma
Yeterince islanmali
Yapmayın.
Yapalım mı diye sormadım, yapacağız.
Kız gercekten istiyosa yapın tabi
Istemese neden yapayım?
Haklısın basıları zorluyo kızı ondan
Kas gevşetici içsin ılık duş alsın sen ona masaj yap bol öpüşün sevisin öyle rahatlatınca gir iste
Çok teşekkürler nitelikli cevap için
Ricaa
Ilkler acitir.
Amaç acıyı minimuma indirmek
softcore gidin
Onu zaten yapacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar