Vücutlarımızın tamamen yaklaşabildigi pozisyonları seviyorum bir kız olarak ama erkekler sevmiyor neden?
Cevabın nedir?
Hoşlanmaz diye genel birşey yok. Kişiye göre değişir.
herkes bu işe kesinlikle ve kesinlikle bu klasik misyoner pozisyonuyla başlarmış. yani, erkek üstte, kadın altta ve yüz yüze. günümüzde bu pozisyonun belki eski moda olduğundan, belki de ataerkil olduğundan dolayı pek tutulmadığı varsayılıyor. ancak bu pozisyonun o kadar da kötü olmadığını savunanlar da yok değil. kuvvet almak ve sevgilisiyle yakın temasta olmak isteyenler için, bu pozisyonun çok ideal olduğu iddia ediliyor.
bu pozisyonun kadını gevşettiği, birleşmeyi kolaylaştırdığı ve erkeğin alt karın darbelerine yardım ettiği de belirtiliyor. aynı zamanda karşılıklı oynaşmaya da uygunmuş. misyoner pozisyonunun kadının hareket alanını daraltmasına rağmen, orgazm garantisinin yüzde 80 olduğu ifade ediliyor
bütün iş kendilerinde bittiği için biraz daha olgun ya da yaşlı erkekler bu pozisyonu pek sevmiyorlarmış. erkek için çok fazla efor sarfedici olduğu için, genelde ergen gençlerin özel tercihiymiş! ayrıca kontrolü elden bırakmayan, tempoyu elinde tutmak isteyen erkekler de bu pozisyonu tercih ediyorlarmış.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılaksine ben en çok bunu seviyorum, altıma iyice hapsediyorum iyice sarılıp yapışıyorum köklüyorum ohhh miss, hatun kucağımda oturarak başlamayı seviyor bir süre öyle devam ettikten sonra ani bir hamle ile onu sırtüstü yatırıp altıma hapsedip sertçe köklemeye bayılırım
161 Yorumla
Soran+1 yılOoo Allahım bana denk getirceğin kişi şunun gibi olursa model budur yani yaparsın bir şeyler tişikkirlir süphaneke dinimiz amin🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılaminn aminnn. bende senin mest olacağın böyle daha neler neler var ama ben zaten evliyim, darısı senin başına hayırlısıyla. benim hatun da altta olmayı seviyor aslında yani ben ona demin anlattığım gibi şeyler yapınca çok hoşuna gidiyor çok zevkli renkli ve hareketli geçiyor ve tabiki sertçe. ben ona kıyamıyorum kibar davranmaya çalışıyorum o vahşi ol diyor :) sen de mi böyle düşünüyorsun?
Soran+1 yılEvet aslında öyle isterdim sanırım
Cevap sahibi+1 yılilk ilişkiden korkuyor musun? benim hatun korkuyordu o yüzden 3-4 gün yapamadık ama sonra nasıl istiyorsan yap dedi ben de yaptım :)
Soran+1 yıl😂 Bende korku yok ya tuhaf bir şekilde sadece heyecan sıkıntı olursa olur
Cevap sahibi+1 yılbenim gibi bir eşin olursa mahfolursun ama :D benim hatun kendini çok sıkıyordu o yüzden giremyordu iiçine güzel bir oyuna getirdim onu ama hoşuna gitti, kesin seninde hoşuna giderdi :)
Soran+1 yılNe oyunu😂
Cevap sahibi+1 yılrahatlasın diye masaj yaparak dayıyorum az bişey giriyor gibi oluyor kız hemen kendini skıyor kaskatı kesiliyor girmiyor bende çekiorum, böyle 3-4 kere deneye deneye anca benimkinin başı girdi geri çekerken kızın kendini rahat bıraktığını yani sıkmadığını hissettim, yavaş yavaş başını soktum 1-2 dakika kadar bekledim öyle içinde sonra yavaştan geri çekmeye başladım az az hatun kendini kasmayı bıraktı çıkartıyorum diye o an da ani bir hamle ile yüklendim ileri ve köküne kadar girdi bir anda ve hiç çıkartmadım içinden öylece bekledim 3-4 dakika, sımsıcaktı içleri çıkasım gelmedi :D ama hatun çok fena kıvranmaya inlemeye başlayınca çıkarttım kızlığıda bozuldu böylece.. tam senlik bir hareket aniden kökliycen off hiç çıkartmıycan sonra bacaklarınla kollarına hapsedecen altına ohh miss öpüp okşamaya devam her yerini :D
Soran+1 yılAman tanrım 😂çok fenasın ya😂
Cevap sahibi+1 yılen sevdiğim ikinci pozisyonda yine hatun altta oluyor ama bu sefer yüzüstü uzanıyor bacaklarını hafif açıyorum kalçasının altına bir yastık ohh misss sonra kökleee. ben genelde yavaş yavaş git gel yaparak başlarım ve tamamını sokunca 1-2 dakika çıkartmadan bekletirim içinde. sonra darbeli matkap gibi :D ama sonra hıpızlı sertçe vurup biraz bekleyip yavaşça çekerim kendimi, içinde bekletirken hatuna sarılıp okşamak çok hoş, onun böyle altımda kıvranmalarına bayılıyorum. o yüzden onu iyice hapsederim altımda kucağımda. uyurkende öyleyimdir sımsıkı sarılırım, hatuna rahat yok benden :D sen de böyle mi isterdin uyurken felan sarılması hoşuna gidermiydi ama hiç bırakmycak
Soran+1 yılResmen istediklerimi anlattın😂😂
Cevap sahibi+1 yıldaha neler var bende bilsen :) ama anlatıp ta ramazan günü daha fazla coşturmayayım seni kuzum :)
Soran+1 yılSenin gibiler hep kapılmış oluyor ya
Cevap sahibi+1 yılkısmet darısı senin de başına inşallah. benim hatunda senin gibi ama beni bu hale o getirdi yoksa ben gayet sakindim :D onun hoşuna gittikçe bende coştum.. coğtukça benim de hoşuma gitti. ama olan hatuna oluyor altta kalan o bir kıvranıyor varya o hali çok hoşuma gidiyor. :)
Soran+1 yılMaşallahınız var😂
Cevap sahibi+1 yılevet çok şükür.. Bir şey daha söylüyüm eminim bunuda beğeneceksin, her ilişkide kesinlikle 2 kez boşalmadan hatunu bırakmam. ilk boşalma süresi ikincisine göre biraz daha kısadır, uzunca bir ön sevişmeden sonra tam hızz tamm köklemelerle boşalana kadar ara vermeden zımbalarım. boşaldıktan sonra hatunun içinden hiç çıkartmam ve sevişmeye öpmeye okşamaya devam ederim 5-6 dakika daha sonra penisim tekrar sertleşir tam güç bu sefer makinalı gibi pompalarım artık hatun orgazm olana kadar haliyle bu kadar sert bu kadar hızlı yapınca o da kıvranmadan duramaz altımda bacaklarını uzatmaya kasmaya çalışır ama uzatamaz ben arasında olduğum için, git gel yaparken göğüslerini avuçlarım sıkarım o da eline ne geçirirse o an onu sıkar :D onun yüzünü seyretmek çok hoşuma gidiyor o orgazm olurken.. çok mu abarttım anlatırken senin de iştahını kabarttım hakkını helal et kardeş. :(
Soran+1 yılCidden sulandım 😂 helal olsun önemli değil ne mutlu size
Cevap sahibi+1 yılyuhh gerçekten mi ıslandın :S sen öyle deyince benimki de kalktıı kız şuanda çatlıycak nerdeyse sertlikten :S sen hiç gördün mü gerçekte pipican :D
Soran+1 yılGerçekte görmedim hiç ya😁
Cevap sahibi+1 yılgörme bence zaten :D ben ilk ilişkide hatuna göstermedim hiç kızcağız korkmasın iyice diye sonrada bir gördü yuhh bu nasıl grdi diye şaştı. biraz minyon çıtı pıtı bir kız benim hatun. 24 yaşında ama vücudu 17 yaşındaki kız gibi ama tam sevdiğim istediğim gibi çok hoşş bir kız..
Soran+1 yılGüzel mi
Cevap sahibi+1 yılevet hem de nasıl. hem yüzü hem vücudu... Sen nasıl bir kızsın? Mast yapıyor musun? hele de bukadar sulanmışken :D benim hatun annesinde bayrama kadar yalnızım, benim bu kazığı anca bir mast söndürür :S canımda istiyor
Soran+1 yılVay yalnız bıraktığına göre baya güveniyor
Cevap sahibi+1 yılaldatma durumları kesinlikle söz konusu bile olamaz. Ben onu çook seviyorum o da beni. Severek evlendik zaten ve ikimizinde ilk ilişkisi birlikte oldu. mast yapmak altatmak sayılır mı ki sence?
Soran+1 yılHayır onu kastetmedim ama ben olsam rahat edemezdim kalmalı olarak bir yere tek gidemezdim
Cevap sahibi+1 yılhayat hep altta geçer mi sence senin için yani, hep altta mı olmak istersin? çünkü çok pozisyon var denenecek :D oral durumuna nasıl bakıyorsn?
Soran+1 yılOrala yaptırmam ama yaparım :D tabi ömür boyu altta olmaz değişik şeylerde denenebilir
Cevap sahibi+1 yılAYNI benim hatunun kafasındansın. o da oral yaptırmıyor ama canı isteyince bana yapıyor, ben yap demiyorum, ama basitten yapıyor yani sadece baş kısmını ağzına alıp emerek yapıyor, o bile yetiyor benim delice bir zevk hisstmeme çok feci bir şey o zevk. ben her boşalırken hatuna şunu diyorum imkan olsaydı bir kere erkek olup bana yaşattığın bu zevki senin de yaşamanı isterdim. :) hatuna sarılmak bile başlı başına bir zevk Allah öyle güzel yaratmış ki siizi biz napak :) hatunun sevdiği başka bir pozisyon da şu: yüzünü bana dönüp kucağıma oturuyor şeyim köküne kadar içinde kalıyor ve hiç kalkmadan kucağımdan ileri geri sağa sola daireler çizerek boşalana kadar durmadan devam ediyor, ben de o sıra nefis memelerini morartmakla meşgul oluyorum tabi :)
Soran+1 yılOoo siz baya iyiysiniz ya😂
Cevap sahibi+1 yılbakıyorum ağzının suyu aktı :D
Soran+1 yılSadece ağzımın suyu aksa iyi😀😂
Cevap sahibi+1 yılvıcık vıcıktır şimdi oraları, hatunun içine girince o ateş gibi sımcıcak vıcık vıcık zevki özledim şu an, tam böyle dibine kadar girince orda bir yer var şeyimin başı tam oraya giriyor değişik bir yer sanki ve orda bekletince sanki vakum gibi çekiyor şeyimi, fazla tutunca orda sanki boşalacakmışım hibi his geliyor ama orda bekletmek çok acayip zevk veriyor, orası neresi acaba :D her kızda öyle mi acaba
Soran+1 yılDenemediğim için bilemicem😂
Cevap sahibi+1 yılşu an hayal kuruyormusun :)
Soran+1 yılEvet sen
Cevap sahibi+1 yılohoo hayali kurdum boşaldım duşumu aldım bile ama hala hayal kuruyorum :) bilsen nasıl hayaller.. sen neler hayal etmektesin ben onu daaha çook merak ettim valla_?
Soran+1 yılDeep throat hayalim var 😂
Cevap sahibi+1 yılO ne oluyor sorması ayıp 😳
Soran+1 yılGoogle a yaz bak burdan denmez
Cevap sahibi+1 yılyuhh pozisyona gellll, hiç aklıma gelmemişti öyle bişey sen nerden buldun bu pozisyonu ayrıca ben korkarım ve az sert gömsen ısırır mısırırsın maazallah :D benim şeyimin canı tatlıdır
Soran+1 yılAhaha emerim sadece acımaz 😂
Cevap sahibi+1 yılben zaten emilince zevk alıyorum hatunun ağzında git gel yapmayı sevmiyorum, böyle lolipop gibi emeceksin ohhh miss ama senin pozisyonda emmen zor olmayacak mı :D
Soran+1 yılPozisyonda bir şey yokki zaten bahsettiğim şey pozisyon da değildi ağza kökletme şeklinde bir şey
Cevap sahibi+1 yılağzına köklemedim nasıl bir haz bilmiyorum ama şahsen ağza kökleme yerine daracık ve sımmmsıcak deliğine köklemekten daha fazla zevk alacağımdan eminim aslında :) hatta t*şşaklarımı şaplata şaplataaa köklemek gibisi yok bence, sertçe vuracaksın ve kalacaksın öylece biraz dibinde hatun kendini sıkınca penisimi sıkıştırmasının verdiği hazzı defalarca yaşamak çok güzeldir.. ağzına köklersem ısırabilir :D
Soran+1 yılAhaha niye ısırsın ya bindiği dalı kesmez kimse :D
Cevap sahibi+1 yıl:d bindiği mi dal :D acaba dal gibi ona asılsan seni dartar mı merak ettim şimdi :D ya bilerek yapmazsında ısırmayı şimdi hani ben mesela hatunun içine sertçe köklediimde o istemsizce sanki kasıyor içini bu ağzına kökleyince de istemsizce kasarsan çeneni yanarız :D benimkisi heralde boğazından aşayıya kadar iner mübarek :D
Soran+1 yılAhaha cenemi kasmak yerine dudaklarımı sıkıp emsem daha iyi olmuyor mu 😂kaç cmdi ki😂
Cevap sahibi+1 yılevet aynen dudaklarını kasarak emersen offfff çokk zevk verir işte buuu senin erkeğin olmak vardı şimdi :D sen 24 saat emersin kesin eme eme penisin içinden sen çekersin kocanın spermlerini t*şakları büzüşür sperm fışkırtmaktan :D
Soran+1 yılZaten Taşakları da sündüre sündüre emmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani sündüre sündüre_? onlara nasıl yapacaksın
Soran+1 yılEmerken çekiştirip sündürcem :)
Cevap sahibi+1 yılben t*şakalrımdan çok zevk alıyorum çok hassaslar onlarla avucuna alıp hafiften sıkarak çekerek oynanması çok hoşuma gidiyor, kılsız tertemizlerdir zaten hafifte soğuk.. ilişkideyken yani içine köklediğimde hatunun bazen t*şaklarımı avucuna alıp sıkıyor çok hoş oluyor o zaman :) sen ce penis sönükken ağzına alıp onu emerek sertleştirmek senin hoşuna gidermiydi, hatun bir defasında yaparken benimki daha kalkmamıştı ağzına alıp emerken sertleşmeye başlayınca off zevkten bayılacak gibi olmuştum.
Soran+1 yılAy kimin hoşuna gitmez bana zaten yalamak emmek olsun bayılıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılyok şöyle şimdi penisi sönük küçük ve yumuşak halde ve sen ağzına alıyorsun daha lastik gibi gevşek :D ve sen emdikçe sertleşiyor ağzında, bu şekilde olsa mı daha hoşuna gider senin yoksa ağzına almadan önce kalkmışken ağzına almak mı daha hoş gelir sana :D bence ağzında sertleşmesi daha zevkliiiydi offf şu an resmen zevke geldi sayende çatlıycak nerdeyse sertlikten :S
Soran+1 yılBende öyleyim ya bu aralar hep sulu. Bencede emerek sertleştirmek güzel olur. Bir de ağzımda istiyorum :) gece uyandıkça emerim ne güzel sabah da o uykudayken emer sertleşirdi boşalarak uyandırmak isterdim. :)
Cevap sahibi+1 yılSen basbaya emzik istiyon ağzına kuzum 😂😂💋💋
Soran+1 yılAhaha😂😂😂öyle de denebilir😂😂
Cevap sahibi+1 yılgerçi emzik kısa olur bu olsa olsa inek memesi gibi kalkmamış halii oohh miss em dur :D
Soran+1 yılAhaha kalkmış halı de biberona benziyor 😂
Cevap sahibi+1 yılevet sanki ama tam da değil uç kısmını saymazsan benziyor kalınlık felan ama baş kısmı öyle biberondaki gibi ince olmaz hatta gövdesinden daha da kalındır başı em emebildiğin kadar, sperm vitamin bakımından çok iyiymiş D mi C mi ne varmış fazlaca tadıda şekerli diyolar, kaynağı bende ama hiç tadına bakasım yok :D
Soran+1 yılAhaha tadını aşırı merak ediyorum yaaa
Cidden çok yararlıymış protein ve mineral vitaminler varmış hatta maskesini yapan bile var 😂https://mobil. hurriyet. com. tr/her-gun-yuzune-sperm-suruyor-40013026😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler genelde Doggy sever anal ve oral daha cok keyıf aldıklarını soylerler orgasm kolylasır ve erken bosalma ıle karsılasılır bunlarda da sanırım bır erkegın yanıtlaması daha dogru
43 Yorumla
Soran+1 yılBayanların sevmediklerini seviyorlar sanki inadına yapar gibi :D
- +1 yıl
doggy harika ama
- +1 yıl
doggy güzeldir ama anal olmadan anala karşıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltında deli gibi kıvranan bir hatunu neden istemezler anlamam. Hakimiyet içgüdüsü ile harika hissetmeleri gerekir aslında..
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama çoğunluğu kontrolün bayanda olmasını seviyo tembellikten midir hantallıktan mıdır sebebini anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yıltembellik canım. bende birinin hakimiyeti altında eriyip bitmek isterm mesela
Soran+1 yılHer kadın arzu eder bunu bende öyleyim erkeğin gücünü hakimiyetini hissetmek isterim ama onlar bunu bizim haraketten kaçındığımız kolayımıza geldiği için tercih ettiğimizi zannederler. Çünkü kendileri öyle tembellikten seçtikleri için bizi de kendileri gibi sanıyorlar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19 yaşında bakirim ben videolarda genelde kadının yüzünü görmem ve vaginayıda görmem gerekiyor doggy style olursa kadının yüzünü görmem lazım yoksa hiç haz alamıyorum analdan haz alamıyorum vaginadan olduğundada yüzü görmem şart gibi bir şey biraz değişik anlattım ama ben ne oluyorum şimdi yorum atarsan sevinirim
00 Yorumlamisyoner arkadan yüzükoyun birbirine kenetlenme değil mi bir bütün gibi o ise ben seviyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılO ters misyoner
Tam tersine sever diye biliyorum ama o pozisyonda bütün işi erkekler yapıyo tembeller sevmiyebilir ayrıca bütün ağırlığını kadına vermek erkek in bile rahatsız edici olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevilebilir ama şuana kadar birlikte olduğum kadınlar bana nefret ettirdi.
çünkü seksten anladıkları kızılay çadırında kan verir gibi yatmak. zıbar yat at bacakları mal gibi yat orda.03 Yorumla
Soran+1 yılİstediğin neydi peki
Cevap sahibi+1 yılbiraz daha aktif olması ellerini bacaklarını bedenini kullanması.
Soran+1 yılO pozisyonda tam olarak kolları bacakları ile en fazla ne yapabilir
:)) kolay gelsin şimdiden seven 20 kişi bulmussun:)) erkek olacak da kadinla ilgili birşey sevmeyecek yaww heeee heeee aci ötede oynayinn...
10 Yorumlakadın sırtını yere verince kasım kasım kasılır çünkü :D ve erkeklerin çoğu aktif kadın ister
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle doğru tespit
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende sevmem hareketsiz yattığınız için sevmem ben.
02 Yorumla
Soran+1 yılO pozisyonda bayan açısından yapılabilen hareketler kısıtlı
- +1 yıl
en azından gözleri ve dudakları ile beni tahrik edip edepsizce konuşa bilir :)
kim dediyse yalan söylemiş. Misyoner sevilmez mi yahu
00 Yorumlaben şahsen çok seviyorum. müthiş derecede zevk veriyo
00 Yorumla
+1 yılsanki yaşamışsın gibi yazıyorsun filmlerden mi okuyarak mı öğrendin)))
00 YorumlaGenelleme yapma bence. Sahsen ben seviyorum. O pozisyondayken yuzunu gorebildigim icin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz bayanların bu basitine gittiği için seviyorsunuz ben yapmadım hiç bir zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılBasitine gittiği için ne demek?
Cevap sahibi+1 yılbu pozisyon türk bayanlarının kulladığı pozisyon :D nette araştır hemde basit heyşey erkeğe kalıyor ;9
Soran+1 yılErkeklerde tembel oldukları için mi sevmiyorlar
Cevap sahibi+1 yıltemmel olsa erkekler sürekli sizin istediğiniz pozisyonda sabit kalmayız ;)
+1 yılMisyoner yapar aslında bir çoğu beceriksiz olduğu için
00 YorumlaButun is boyunca misyoner olursa sevilmez tabi. Kadin dedigin aktif olmsli
00 Yorumla
+1 yılen sevdiğim benim çünkü memelerle rahat rahat oynayabiliyorum
00 Yorumla
+1 yılneden sevmeyelim ki her pozisyın zevk demektir benim için :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGotleri yoruluyo ondqn😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAhaha haklısın😂😂
+1 yılMisyoner misyoner hep o olmaz baskqdq olsun yani misyoner de herşeyi erkekler yapiyo
02 Yorumla- +1 yıl
Kalbim sende don jon filmininizle biyerinde adam misyoner pozisyonun kötülüklerini anlatiyo :) biraz erotik ama güzel film
Soran+1 yılİzlerim bir ara merak ettim
neden genelleme yaptinki ben bayilirim. off simdi olacakti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaptıkta nefretmi ettik :( :(
130 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılevlenekmi :( :(
Soran+1 yılEvlenek
Cevap sahibi+1 yılolur nerelisin? kızımıza çalışıyomu okuyomu
Soran+1 yılEv hanımıyım sen :D
Cevap sahibi+1 yılnasıl ev hanımı evli değilsin değilmi :) :) kız bekaretimi vermem öyle ben :) :)
Soran+1 yılNiyeymiş :D
Cevap sahibi+1 yılolmaz ilkim ol deneyim varsa acıtırsın beni :( :(
Soran+1 yıl😂😂 bende de yok tecrübe artık kör topal gideriz😂😂
Cevap sahibi+1 yıliş bana düşüyo desene o zaman :) :) jahdjash
nerelisin cadı seni
Soran+1 yılDiyemem yar 😂😂
Cevap sahibi+1 yılgülüm rahat ol sen
Soran+1 yılOlamam sen de nefret edersin😂
Cevap sahibi+1 yılyok kuzucum öğrencimiyiz çalışıyomuyuz
Soran+1 yılEv hanımıyım dedim ya aaa sen beni sallamıyo musun oha yani daha başından tınlamazsan ölem ben
Cevap sahibi+1 yılkula alırsın artık beni :) :)
Soran+1 yılKula?
Cevap sahibi+1 yılkuma ya çiçek :) :) sen hangi pozisyonu seviyosun beki
Soran+1 yılAhaha bakarım :D bence misyoner sence?
Cevap sahibi+1 yılgel yapak kız sen bekar ben bekar :( :(
Soran+1 yılAynen ya
Cevap sahibi+1 yılgünaydın;
Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.
Soran+1 yılSağol hayırlı cumalar
Cevap sahibi+1 yılne yapıyosun
Soran+1 yılÖyle yatıyordum sen
Cevap sahibi+1 yıluyuyan güzel seni
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılakşama sütlaç yap bize
Soran+1 yılO nerden çıktı
Cevap sahibi+1 yıl:( :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk defa duydum google baktım o pozisyonda herhangi bir sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kizin vücudunu tam göremez sadece yüzünü görür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHareket imkanı kısıtlı... Altındaki de eğer pasif biriyse sorma gitsin🙈
00 YorumlaKac tane erkekle yatıp bu genellemeyi yaptın?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlangıç pozisyonudur.
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmisyoner tecrubesizlerin işidir..
02 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var
Cevap sahibi+1 yılöyle ilk seferde misyoner önerilir ..
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Kim demis sevmiyoz die yok ole bisiy
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sever benim bildiğim.
00 Yorumla
+1 yılErken boşaldığı için.
00 Yorumla
+1 yılSana öyle denk gelmiştir
00 Yorumla
+1 yılmisyoner iyidir ve genelde erkekler de sever
00 YorumlaBütün erkekleri denedin mi ki
20 Yorumla
+1 yılBen seviyorum harika bir pozisyon :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir erkeğim)) misyoner vs ))) elimde kalır
00 Yorumla
+1 yılSeven de var.
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok nadir
- +1 yıl
aynen ben bayılırım
Genelleme yapmasaydın iyidi:)
00 Yorumla
+1 yılgenelleme yapma ben cok severim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle bise yok ben severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmisyoner sevilmez mi ya hangi kafasız sevmem demiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılbende nefret ediyorum nedense
00 Yorumla
+1 yılPartner severse ben de severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKac farkli erkekle yattin
00 YorumlaHangi erkek sevmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜstümde onun zıplaması daha zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim favorim ama çivileme misyoner favorimdir:)
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum bile onu
00 Yorumlaİlk defa duydum.
00 Yorumlao ned emek la =)
00 YorumlaYoo severim ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. ben etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence guzel
00 Yorumla
+1 yılyoo bende severim :)
00 YorumlaSeverim
00 Yorumla