• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Erkekler neden misyoner pozisyonundan nefret eder?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Vücutlarımızın tamamen yaklaşabildigi pozisyonları seviyorum bir kız olarak ama erkekler sevmiyor neden?
Erkekler neden misyoner pozisyonundan nefret eder?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Vücut Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ferrous
    ferrous Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

Hoşlanmaz diye genel birşey yok. Kişiye göre değişir.
    herkes bu işe kesinlikle ve kesinlikle bu klasik misyoner pozisyonuyla başlarmış. yani, erkek üstte, kadın altta ve yüz yüze. günümüzde bu pozisyonun belki eski moda olduğundan, belki de ataerkil olduğundan dolayı pek tutulmadığı varsayılıyor. ancak bu pozisyonun o kadar da kötü olmadığını savunanlar da yok değil. kuvvet almak ve sevgilisiyle yakın temasta olmak isteyenler için, bu pozisyonun çok ideal olduğu iddia ediliyor.
    bu pozisyonun kadını gevşettiği, birleşmeyi kolaylaştırdığı ve erkeğin alt karın darbelerine yardım ettiği de belirtiliyor. aynı zamanda karşılıklı oynaşmaya da uygunmuş. misyoner pozisyonunun kadının hareket alanını daraltmasına rağmen, orgazm garantisinin yüzde 80 olduğu ifade ediliyor
    bütün iş kendilerinde bittiği için biraz daha olgun ya da yaşlı erkekler bu pozisyonu pek sevmiyorlarmış. erkek için çok fazla efor sarfedici olduğu için, genelde ergen gençlerin özel tercihiymiş! ayrıca kontrolü elden bırakmayan, tempoyu elinde tutmak isteyen erkekler de bu pozisyonu tercih ediyorlarmış.

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

aksine ben en çok bunu seviyorum, altıma iyice hapsediyorum iyice sarılıp yapışıyorum köklüyorum ohhh miss, hatun kucağımda oturarak başlamayı seviyor bir süre öyle devam ettikten sonra ani bir hamle ile onu sırtüstü yatırıp altıma hapsedip sertçe köklemeye bayılırım

1
    61 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ooo Allahım bana denk getirceğin kişi şunun gibi olursa model budur yani yaparsın bir şeyler tişikkirlir süphaneke dinimiz amin🙏🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aminn aminnn. bende senin mest olacağın böyle daha neler neler var ama ben zaten evliyim, darısı senin başına hayırlısıyla. benim hatun da altta olmayı seviyor aslında yani ben ona demin anlattığım gibi şeyler yapınca çok hoşuna gidiyor çok zevkli renkli ve hareketli geçiyor ve tabiki sertçe. ben ona kıyamıyorum kibar davranmaya çalışıyorum o vahşi ol diyor :) sen de mi böyle düşünüyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet aslında öyle isterdim sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ilk ilişkiden korkuyor musun? benim hatun korkuyordu o yüzden 3-4 gün yapamadık ama sonra nasıl istiyorsan yap dedi ben de yaptım :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂 Bende korku yok ya tuhaf bir şekilde sadece heyecan sıkıntı olursa olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

benim gibi bir eşin olursa mahfolursun ama :D benim hatun kendini çok sıkıyordu o yüzden giremyordu iiçine güzel bir oyuna getirdim onu ama hoşuna gitti, kesin seninde hoşuna giderdi :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne oyunu😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

rahatlasın diye masaj yaparak dayıyorum az bişey giriyor gibi oluyor kız hemen kendini skıyor kaskatı kesiliyor girmiyor bende çekiorum, böyle 3-4 kere deneye deneye anca benimkinin başı girdi geri çekerken kızın kendini rahat bıraktığını yani sıkmadığını hissettim, yavaş yavaş başını soktum 1-2 dakika kadar bekledim öyle içinde sonra yavaştan geri çekmeye başladım az az hatun kendini kasmayı bıraktı çıkartıyorum diye o an da ani bir hamle ile yüklendim ileri ve köküne kadar girdi bir anda ve hiç çıkartmadım içinden öylece bekledim 3-4 dakika, sımsıcaktı içleri çıkasım gelmedi :D ama hatun çok fena kıvranmaya inlemeye başlayınca çıkarttım kızlığıda bozuldu böylece.. tam senlik bir hareket aniden kökliycen off hiç çıkartmıycan sonra bacaklarınla kollarına hapsedecen altına ohh miss öpüp okşamaya devam her yerini :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aman tanrım 😂çok fenasın ya😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

en sevdiğim ikinci pozisyonda yine hatun altta oluyor ama bu sefer yüzüstü uzanıyor bacaklarını hafif açıyorum kalçasının altına bir yastık ohh misss sonra kökleee. ben genelde yavaş yavaş git gel yaparak başlarım ve tamamını sokunca 1-2 dakika çıkartmadan bekletirim içinde. sonra darbeli matkap gibi :D ama sonra hıpızlı sertçe vurup biraz bekleyip yavaşça çekerim kendimi, içinde bekletirken hatuna sarılıp okşamak çok hoş, onun böyle altımda kıvranmalarına bayılıyorum. o yüzden onu iyice hapsederim altımda kucağımda. uyurkende öyleyimdir sımsıkı sarılırım, hatuna rahat yok benden :D sen de böyle mi isterdin uyurken felan sarılması hoşuna gidermiydi ama hiç bırakmycak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Resmen istediklerimi anlattın😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

daha neler var bende bilsen :) ama anlatıp ta ramazan günü daha fazla coşturmayayım seni kuzum :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin gibiler hep kapılmış oluyor ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kısmet darısı senin de başına inşallah. benim hatunda senin gibi ama beni bu hale o getirdi yoksa ben gayet sakindim :D onun hoşuna gittikçe bende coştum.. coğtukça benim de hoşuma gitti. ama olan hatuna oluyor altta kalan o bir kıvranıyor varya o hali çok hoşuma gidiyor. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maşallahınız var😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet çok şükür.. Bir şey daha söylüyüm eminim bunuda beğeneceksin, her ilişkide kesinlikle 2 kez boşalmadan hatunu bırakmam. ilk boşalma süresi ikincisine göre biraz daha kısadır, uzunca bir ön sevişmeden sonra tam hızz tamm köklemelerle boşalana kadar ara vermeden zımbalarım. boşaldıktan sonra hatunun içinden hiç çıkartmam ve sevişmeye öpmeye okşamaya devam ederim 5-6 dakika daha sonra penisim tekrar sertleşir tam güç bu sefer makinalı gibi pompalarım artık hatun orgazm olana kadar haliyle bu kadar sert bu kadar hızlı yapınca o da kıvranmadan duramaz altımda bacaklarını uzatmaya kasmaya çalışır ama uzatamaz ben arasında olduğum için, git gel yaparken göğüslerini avuçlarım sıkarım o da eline ne geçirirse o an onu sıkar :D onun yüzünü seyretmek çok hoşuma gidiyor o orgazm olurken.. çok mu abarttım anlatırken senin de iştahını kabarttım hakkını helal et kardeş. :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cidden sulandım 😂 helal olsun önemli değil ne mutlu size

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yuhh gerçekten mi ıslandın :S sen öyle deyince benimki de kalktıı kız şuanda çatlıycak nerdeyse sertlikten :S sen hiç gördün mü gerçekte pipican :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçekte görmedim hiç ya😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

görme bence zaten :D ben ilk ilişkide hatuna göstermedim hiç kızcağız korkmasın iyice diye sonrada bir gördü yuhh bu nasıl grdi diye şaştı. biraz minyon çıtı pıtı bir kız benim hatun. 24 yaşında ama vücudu 17 yaşındaki kız gibi ama tam sevdiğim istediğim gibi çok hoşş bir kız..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet hem de nasıl. hem yüzü hem vücudu... Sen nasıl bir kızsın? Mast yapıyor musun? hele de bukadar sulanmışken :D benim hatun annesinde bayrama kadar yalnızım, benim bu kazığı anca bir mast söndürür :S canımda istiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vay yalnız bıraktığına göre baya güveniyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aldatma durumları kesinlikle söz konusu bile olamaz. Ben onu çook seviyorum o da beni. Severek evlendik zaten ve ikimizinde ilk ilişkisi birlikte oldu. mast yapmak altatmak sayılır mı ki sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır onu kastetmedim ama ben olsam rahat edemezdim kalmalı olarak bir yere tek gidemezdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hayat hep altta geçer mi sence senin için yani, hep altta mı olmak istersin? çünkü çok pozisyon var denenecek :D oral durumuna nasıl bakıyorsn?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Orala yaptırmam ama yaparım :D tabi ömür boyu altta olmaz değişik şeylerde denenebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

AYNI benim hatunun kafasındansın. o da oral yaptırmıyor ama canı isteyince bana yapıyor, ben yap demiyorum, ama basitten yapıyor yani sadece baş kısmını ağzına alıp emerek yapıyor, o bile yetiyor benim delice bir zevk hisstmeme çok feci bir şey o zevk. ben her boşalırken hatuna şunu diyorum imkan olsaydı bir kere erkek olup bana yaşattığın bu zevki senin de yaşamanı isterdim. :) hatuna sarılmak bile başlı başına bir zevk Allah öyle güzel yaratmış ki siizi biz napak :) hatunun sevdiği başka bir pozisyon da şu: yüzünü bana dönüp kucağıma oturuyor şeyim köküne kadar içinde kalıyor ve hiç kalkmadan kucağımdan ileri geri sağa sola daireler çizerek boşalana kadar durmadan devam ediyor, ben de o sıra nefis memelerini morartmakla meşgul oluyorum tabi :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ooo siz baya iyiysiniz ya😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bakıyorum ağzının suyu aktı :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadece ağzımın suyu aksa iyi😀😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

vıcık vıcıktır şimdi oraları, hatunun içine girince o ateş gibi sımcıcak vıcık vıcık zevki özledim şu an, tam böyle dibine kadar girince orda bir yer var şeyimin başı tam oraya giriyor değişik bir yer sanki ve orda bekletince sanki vakum gibi çekiyor şeyimi, fazla tutunca orda sanki boşalacakmışım hibi his geliyor ama orda bekletmek çok acayip zevk veriyor, orası neresi acaba :D her kızda öyle mi acaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Denemediğim için bilemicem😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

şu an hayal kuruyormusun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ohoo hayali kurdum boşaldım duşumu aldım bile ama hala hayal kuruyorum :) bilsen nasıl hayaller.. sen neler hayal etmektesin ben onu daaha çook merak ettim valla_?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Deep throat hayalim var 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O ne oluyor sorması ayıp 😳

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Google a yaz bak burdan denmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yuhh pozisyona gellll, hiç aklıma gelmemişti öyle bişey sen nerden buldun bu pozisyonu ayrıca ben korkarım ve az sert gömsen ısırır mısırırsın maazallah :D benim şeyimin canı tatlıdır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahaha emerim sadece acımaz 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben zaten emilince zevk alıyorum hatunun ağzında git gel yapmayı sevmiyorum, böyle lolipop gibi emeceksin ohhh miss ama senin pozisyonda emmen zor olmayacak mı :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pozisyonda bir şey yokki zaten bahsettiğim şey pozisyon da değildi ağza kökletme şeklinde bir şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ağzına köklemedim nasıl bir haz bilmiyorum ama şahsen ağza kökleme yerine daracık ve sımmmsıcak deliğine köklemekten daha fazla zevk alacağımdan eminim aslında :) hatta t*şşaklarımı şaplata şaplataaa köklemek gibisi yok bence, sertçe vuracaksın ve kalacaksın öylece biraz dibinde hatun kendini sıkınca penisimi sıkıştırmasının verdiği hazzı defalarca yaşamak çok güzeldir.. ağzına köklersem ısırabilir :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahaha niye ısırsın ya bindiği dalı kesmez kimse :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:d bindiği mi dal :D acaba dal gibi ona asılsan seni dartar mı merak ettim şimdi :D ya bilerek yapmazsında ısırmayı şimdi hani ben mesela hatunun içine sertçe köklediimde o istemsizce sanki kasıyor içini bu ağzına kökleyince de istemsizce kasarsan çeneni yanarız :D benimkisi heralde boğazından aşayıya kadar iner mübarek :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahaha cenemi kasmak yerine dudaklarımı sıkıp emsem daha iyi olmuyor mu 😂kaç cmdi ki😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet aynen dudaklarını kasarak emersen offfff çokk zevk verir işte buuu senin erkeğin olmak vardı şimdi :D sen 24 saat emersin kesin eme eme penisin içinden sen çekersin kocanın spermlerini t*şakları büzüşür sperm fışkırtmaktan :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten Taşakları da sündüre sündüre emmek istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

nasıl yani sündüre sündüre_? onlara nasıl yapacaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Emerken çekiştirip sündürcem :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben t*şakalrımdan çok zevk alıyorum çok hassaslar onlarla avucuna alıp hafiften sıkarak çekerek oynanması çok hoşuma gidiyor, kılsız tertemizlerdir zaten hafifte soğuk.. ilişkideyken yani içine köklediğimde hatunun bazen t*şaklarımı avucuna alıp sıkıyor çok hoş oluyor o zaman :) sen ce penis sönükken ağzına alıp onu emerek sertleştirmek senin hoşuna gidermiydi, hatun bir defasında yaparken benimki daha kalkmamıştı ağzına alıp emerken sertleşmeye başlayınca off zevkten bayılacak gibi olmuştum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ay kimin hoşuna gitmez bana zaten yalamak emmek olsun bayılıyorum 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yok şöyle şimdi penisi sönük küçük ve yumuşak halde ve sen ağzına alıyorsun daha lastik gibi gevşek :D ve sen emdikçe sertleşiyor ağzında, bu şekilde olsa mı daha hoşuna gider senin yoksa ağzına almadan önce kalkmışken ağzına almak mı daha hoş gelir sana :D bence ağzında sertleşmesi daha zevkliiiydi offf şu an resmen zevke geldi sayende çatlıycak nerdeyse sertlikten :S

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende öyleyim ya bu aralar hep sulu. Bencede emerek sertleştirmek güzel olur. Bir de ağzımda istiyorum :) gece uyandıkça emerim ne güzel sabah da o uykudayken emer sertleşirdi boşalarak uyandırmak isterdim. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen basbaya emzik istiyon ağzına kuzum 😂😂💋💋

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahaha😂😂😂öyle de denebilir😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

gerçi emzik kısa olur bu olsa olsa inek memesi gibi kalkmamış halii oohh miss em dur :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahaha kalkmış halı de biberona benziyor 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet sanki ama tam da değil uç kısmını saymazsan benziyor kalınlık felan ama baş kısmı öyle biberondaki gibi ince olmaz hatta gövdesinden daha da kalındır başı em emebildiğin kadar, sperm vitamin bakımından çok iyiymiş D mi C mi ne varmış fazlaca tadıda şekerli diyolar, kaynağı bende ama hiç tadına bakasım yok :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahaha tadını aşırı merak ediyorum yaaa
      Cidden çok yararlıymış protein ve mineral vitaminler varmış hatta maskesini yapan bile var 😂https://mobil. hurriyet. com. tr/her-gun-yuzune-sperm-suruyor-40013026😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkekler genelde Doggy sever anal ve oral daha cok keyıf aldıklarını soylerler orgasm kolylasır ve erken bosalma ıle karsılasılır bunlarda da sanırım bır erkegın yanıtlaması daha dogru

4
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bayanların sevmediklerini seviyorlar sanki inadına yapar gibi :D

Yorumla
    • keydrops_03
      keydrops_03
      +1 yıl

doggy harika ama

Yorumla
    • securityman
      securityman
      +1 yıl

doggy güzeldir ama anal olmadan anala karşıyım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Altında deli gibi kıvranan bir hatunu neden istemezler anlamam. Hakimiyet içgüdüsü ile harika hissetmeleri gerekir aslında..

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen ama çoğunluğu kontrolün bayanda olmasını seviyo tembellikten midir hantallıktan mıdır sebebini anlayamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tembellik canım. bende birinin hakimiyeti altında eriyip bitmek isterm mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her kadın arzu eder bunu bende öyleyim erkeğin gücünü hakimiyetini hissetmek isterim ama onlar bunu bizim haraketten kaçındığımız kolayımıza geldiği için tercih ettiğimizi zannederler. Çünkü kendileri öyle tembellikten seçtikleri için bizi de kendileri gibi sanıyorlar

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

55

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

19 yaşında bakirim ben videolarda genelde kadının yüzünü görmem ve vaginayıda görmem gerekiyor doggy style olursa kadının yüzünü görmem lazım yoksa hiç haz alamıyorum analdan haz alamıyorum vaginadan olduğundada yüzü görmem şart gibi bir şey biraz değişik anlattım ama ben ne oluyorum şimdi yorum atarsan sevinirim

0
    0 Yorumla
  • O1Vesaire
    O1Vesaire Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 75%
    +1 yıl

misyoner arkadan yüzükoyun birbirine kenetlenme değil mi bir bütün gibi o ise ben seviyorum

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O ters misyoner

Yorumla
    • O1Vesaire
      O1Vesaire
      +1 yıl

fark etmez ben tersr seviyorum

Yorumla
  • MisterDC
    MisterDC Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Tam tersine sever diye biliyorum ama o pozisyonda bütün işi erkekler yapıyo tembeller sevmiyebilir ayrıca bütün ağırlığını kadına vermek erkek in bile rahatsız edici olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sevilebilir ama şuana kadar birlikte olduğum kadınlar bana nefret ettirdi.

çünkü seksten anladıkları kızılay çadırında kan verir gibi yatmak. zıbar yat at bacakları mal gibi yat orda.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstediğin neydi peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

biraz daha aktif olması ellerini bacaklarını bedenini kullanması.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O pozisyonda tam olarak kolları bacakları ile en fazla ne yapabilir

Yorumla
  • gcks27
    gcks27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

:)) kolay gelsin şimdiden seven 20 kişi bulmussun:)) erkek olacak da kadinla ilgili birşey sevmeyecek yaww heeee heeee aci ötede oynayinn...

1
    0 Yorumla
  • steril19
    steril19 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 37%
    +1 yıl

kadın sırtını yere verince kasım kasım kasılır çünkü :D ve erkeklerin çoğu aktif kadın ister

1
    1 Yorumla
    • Inflamesxx
      Inflamesxx
      +1 yıl

kesinlikle doğru tespit

Yorumla
  • siyahcorap
    siyahcorap Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.

bende sevmem hareketsiz yattığınız için sevmem ben.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O pozisyonda bayan açısından yapılabilen hareketler kısıtlı

Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      +1 yıl

en azından gözleri ve dudakları ile beni tahrik edip edepsizce konuşa bilir :)

Yorumla
  • bunecilan
    bunecilan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

kim dediyse yalan söylemiş. Misyoner sevilmez mi yahu

0
    0 Yorumla
  • kerimox
    kerimox Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

ben şahsen çok seviyorum. müthiş derecede zevk veriyo

0
    0 Yorumla
  • sexierkek63
    sexierkek63 Takip Et
    Bilge Yaş: 63
    +1 yıl

sanki yaşamışsın gibi yazıyorsun filmlerden mi okuyarak mı öğrendin)))

0
    0 Yorumla
  • snlsks
    snlsks Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Genelleme yapma bence. Sahsen ben seviyorum. O pozisyondayken yuzunu gorebildigim icin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

siz bayanların bu basitine gittiği için seviyorsunuz ben yapmadım hiç bir zaman

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Basitine gittiği için ne demek?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu pozisyon türk bayanlarının kulladığı pozisyon :D nette araştır hemde basit heyşey erkeğe kalıyor ;9

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkeklerde tembel oldukları için mi sevmiyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

temmel olsa erkekler sürekli sizin istediğiniz pozisyonda sabit kalmayız ;)

Yorumla
  • ErotikPanda
    ErotikPanda Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Misyoner yapar aslında bir çoğu beceriksiz olduğu için

0
    0 Yorumla
  • lonly79
    lonly79 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

Butun is boyunca misyoner olursa sevilmez tabi. Kadin dedigin aktif olmsli

0
    0 Yorumla
  • securityman
    securityman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

en sevdiğim benim çünkü memelerle rahat rahat oynayabiliyorum

0
    0 Yorumla
  • Ali42qonya
    Ali42qonya Takip Et
    +1 yıl

neden sevmeyelim ki her pozisyın zevk demektir benim için :-)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Gotleri yoruluyo ondqn😂

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahaha haklısın😂😂

Yorumla
  • Anaconda61
    Anaconda61 Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Misyoner misyoner hep o olmaz baskqdq olsun yani misyoner de herşeyi erkekler yapiyo

0
    2 Yorumla
    • Anaconda61
      Anaconda61
      +1 yıl

Kalbim sende don jon filmininizle biyerinde adam misyoner pozisyonun kötülüklerini anlatiyo :) biraz erotik ama güzel film

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İzlerim bir ara merak ettim

Yorumla
  • bakaakal
    bakaakal Takip Et
    +1 yıl

neden genelleme yaptinki ben bayilirim. off simdi olacakti

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yaptıkta nefretmi ettik :( :(

1
    30 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evlenekmi :( :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlenek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

olur nerelisin? kızımıza çalışıyomu okuyomu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ev hanımıyım sen :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

nasıl ev hanımı evli değilsin değilmi :) :) kız bekaretimi vermem öyle ben :) :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niyeymiş :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

olmaz ilkim ol deneyim varsa acıtırsın beni :( :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂😂 bende de yok tecrübe artık kör topal gideriz😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

iş bana düşüyo desene o zaman :) :) jahdjash
      nerelisin cadı seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Diyemem yar 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

gülüm rahat ol sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olamam sen de nefret edersin😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yok kuzucum öğrencimiyiz çalışıyomuyuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ev hanımıyım dedim ya aaa sen beni sallamıyo musun oha yani daha başından tınlamazsan ölem ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kula alırsın artık beni :) :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kula?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kuma ya çiçek :) :) sen hangi pozisyonu seviyosun beki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahaha bakarım :D bence misyoner sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

gel yapak kız sen bekar ben bekar :( :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

günaydın;
      Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağol hayırlı cumalar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ne yapıyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle yatıyordum sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

uyuyan güzel seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

akşama sütlaç yap bize

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O nerden çıktı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:( :(

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

ilk defa duydum google baktım o pozisyonda herhangi bir sıkıntı yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çünkü kizin vücudunu tam göremez sadece yüzünü görür

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hareket imkanı kısıtlı... Altındaki de eğer pasif biriyse sorma gitsin🙈

0
    0 Yorumla
  • Sandbech
    Sandbech Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 34%
    +1 yıl

Kac tane erkekle yatıp bu genellemeyi yaptın?

1
    0 Yorumla
  • MersinLyMKA
    MersinLyMKA Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Başlangıç pozisyonudur.

1
    0 Yorumla
  • gercek_oguz
    gercek_oguz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

misyoner tecrubesizlerin işidir..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne ilgisi var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

öyle ilk seferde misyoner önerilir ..

Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.

Kim demis sevmiyoz die yok ole bisiy

0
    0 Yorumla
  • gone_with_the_wind
    gone_with_the_wind Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.

Erkekler sever benim bildiğim.

0
    0 Yorumla
  • GündüzBekcisi
    GündüzBekcisi Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

Erken boşaldığı için.

0
    0 Yorumla
  • hayatınanlamı006
    hayatınanlamı006 Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

Sana öyle denk gelmiştir

0
    0 Yorumla
  • relaxturk09
    relaxturk09 Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

misyoner iyidir ve genelde erkekler de sever

0
    0 Yorumla
  • _-Öcüü-_
    _-Öcüü-_ Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Bütün erkekleri denedin mi ki

2
    0 Yorumla
  • Alemdargeldi
    Alemdargeldi Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

Ben seviyorum harika bir pozisyon :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bakir erkeğim)) misyoner vs ))) elimde kalır

0
    0 Yorumla
  • Nobodyyissperfectt
    Nobodyyissperfectt Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Seven de var.

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok nadir

Yorumla
    • keydrops_03
      keydrops_03
      +1 yıl

aynen ben bayılırım

Yorumla
  • osmanch
    osmanch Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Genelleme yapmasaydın iyidi:)

0
    0 Yorumla
  • keydrops_03
    keydrops_03 Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

genelleme yapma ben cok severim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Oyle bise yok ben severim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

misyoner sevilmez mi ya hangi kafasız sevmem demiş

0
    0 Yorumla
  • Inflamesxx
    Inflamesxx Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.

bende nefret ediyorum nedense

0
    0 Yorumla
  • raggaragga
    raggaragga Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Partner severse ben de severim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kac farkli erkekle yattin

0
    0 Yorumla
  • Soren
    Soren Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Hangi erkek sevmiyor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çoğu

Yorumla
    • Soren
      Soren
      +1 yıl

Onların ben :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Üstümde onun zıplaması daha zevkli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim favorim ama çivileme misyoner favorimdir:)

0
    0 Yorumla
  • Caner_Emir
    Caner_Emir Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Bilmiyorum bile onu

0
    0 Yorumla
  • Shalimar
    Shalimar Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

İlk defa duydum.

0
    0 Yorumla
  • Tekin31
    Tekin31 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

o ned emek la =)

0
    0 Yorumla
  • ugraydn1
    ugraydn1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Yoo severim ben

0
    0 Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı.

ben etmem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence guzel

0
    0 Yorumla
  • elaniapolis50
    elaniapolis50 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

yoo bende severim :)

0
    0 Yorumla
  • justicee
    justicee Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Severim

0
    0 Yorumla
  • endLessLovers
    endLessLovers Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

kım edıyor

0
    0 Yorumla
  • Kendavros
    Kendavros Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Ben çok severim

0
    0 Yorumla
  • 34Can36
    34Can36 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Bilmem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ben seviyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

severim ben

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben çok severim

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler neden misyoner pozisyonundan nefret eder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden misyoner pozisyonunu sevmiyor? 76 cevap verildi
Erkekler neden misyoner pozisyonu sevmiyor? 39 cevap verildi
Erkekler, neden misyoner pozisyonu fazla sevmiyor? 30 cevap verildi
Erkekler misyoner pozisyonunu sevmiyorlar mı? 19 cevap verildi
Erkekler neden sürekli misyoner pozisyon ister? 37 cevap verildi
Erkekler neden misyoner seviyor? 67 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨