Öpüşmek sevişmek
sarılıp okşamak
bunlar cinsel hayat değil mi
adetliyken iki tarafta dayanamıyorsa kadının göbek deliği ile diz kapaklarına kadar olan yer örtülür. erkek kadının gögüsleriyle ilgilenir öpüşür kadında erkegi eliyle rahatlatmaya calısır ya da orak yapar erkege
sabretmekle geçer o günler genelde. he istekli olurum boşalmam gerekir kabul ederse oral yapar ama çoğu zaman onu da istemez, ben de mast yapıyorum o durumda.
Adet döneminde cinsel hayat ne demek ya? Kana ekmek banar yersiniz mk
Oral yapiyorum ona
Noldu?
Niye seninki yapmiyormu :)
Ne var onda
Adet olsamda cinsel yasamıma devam ediyorum. Bu süreçte daha istekli oluyorum (gerçi 7-24 istekliyim) ama şöyle bişey var Adet Kanı erkeğin organına zararlı. Prez. kullanılmalı
bayan için zararlı değil mi?
@murat_gnydn hayır.
yanlış biliyorm demekki ben
adetken ilişkiye mi giriyorsun?
biz sadece öpüşüp sevişip cinsel ilişkiye girmiyoruz. Bir keresinde çok canım çekmişti zorladım yapmadı ama anala ikna etmiştim. O da ağrılı oldu zaten hassas dönem
cokmu ateslısın sen
@asigiatrit1234 hahaha biraz kocam da bıkıyor bazen
bıkılırmı senden ya sen adamı ucurursun
haksızmıyım
burda kaç evli var acaba :D
Oral yapiyorum
senın ıhtıyacın nasıl gıderılıyor pekı
yoktur
Dönemin geçmesini beklemem. Neden bekleyeyim ki. Normalden daha istekli oluyor kadınlar bu dönemde. Bu da bana çok daha fazla zevk veriyor.
İlişkiye mi giriyorsunuz yani
Allah haram diyorsa demek ki normal değil
O sizin inancınızla alakalı bir durum. Siz girmeyin. Benim inandığım öyle bişey demiyor. Ayrıca o noktaya değinecek olursak inandığınız kitapta yazan herşeyi harfiyen uyguluyor musunuz? Yoksa sadece işinize gelen kısmını mı çekip çıkarıyorsunuz. (Bu tartışma amacıyla yazılmış bişey değil. Konu sapmasın lütfen. )
evli değilim ama o dönemde sarılıp uzanmanın kadına yanında olduğunu göstermenin keyfi hiç bir şeyde yoktur
Valla iki tarafta istekliyse eğer takacaksın prezervatifi çatır çutur yapacaksın seksini :)
O dönemde yakınlaşmak istemesemde kendi beni boşalttıp rahatlatmaya çalışıyor.
Afwrim ona ve doğru olanı yapıp seni çok iyi anladığını gösteriyor. Çok şanslısınız...
Kitliktab cikmadim ya sabrederim bitene kadar. Hem ozlemis olurum
bazen dayanamadığımız oluyor ama çoğunlukla. birliktelikten ziyade daha sevişme tarzı geçer.
Eliyle boşaltır veya bekliyoruz ucunda ölüm yok alt tarafı bir hafta
o istiyor ben istemiyorum o dönem böyle. kusura bakmayın ama o dönem kokuyorsunuz resmen.
evet sahsen ben reglde seksı ıtıcı mıde bulandrıcı ve kadına hakaret olarak buluyorum ama bır yandanda bır kerede ols tecrıbe etmek ıstıyorum
dokunmak okşamak öpüşmek degilmidir son noktayı tetikliyen
öpüşür sevişirim göğüslerini yalarım orgazm etmek için ama belden aşağı inmem ya :/
Sadece göğüsleriyle orgaxm olur mu
bayanların göğüsleri vajina kadar duyarlıdır olurlar
Bravı diyorum ben hayatta olamam
Kişiden kişiye değişir tabi
Eğer kanama azsa cinsel ilişkiye girilebilir ya da anal seks olmadı oral
Yine sen... Cevap vermiyorum...
yapacak bısey yok adetlıyken
Kukusuna üstübü tikayarak
Oral tavan yapıyor :)
sıfır hatta eksılerde
Herkezin özel yasantsi bilmeyz
Elleee ama umarm elimde kalmaz