hiç c strıng deneyen var mıaranızda ?
ben almak istiyorum ama.. bu arada erkekler ne dusunuyor bu konuda onlarda yazabılır...
kızlarr ?
ben almak istiyorum ama.. bu arada erkekler ne dusunuyor bu konuda onlarda yazabılır...
kızlarr ?
dekolteli gece elbiseleri giyinildiğinde çamaşır izi olmasın diyorsanız çamaşır giyinmemektense c string tercih edilebilir. g string yan ip izleri belli oluyor ama c stringte yan ip yok sadece örtmesi geren yeri örtüyor inanılmaz konforlu...
hımmm almıra sende var mıtavsıye edermısın ? cıkıyor dıyorlar ama ?
bende var cok harika ama giyilecek yer bulamadım :))))
?:Dgercekten varmı
Onu giymiyorsun ki takiyorsun resmen vücudüna guveniyorsan ne giydiginin önemi varmı? Ç g z içlerinde en iyi c bence hatta bölge Halkalı olanları var onlar daha mükemmel :)
link bence bu daha güzel
Cevap
20Cevap
ilk defa duydum "c string" :))) sana ozel olarak uretilmis birsey mi? hayır o degilde, ben "z string" daha cok seviyorum...bence "z ya da b string" denemelisin sende.. :))
görüntü olarak seksilik verdiği kesin ama bunun için vucutta önemli herkeste seksi durmayabilir gerçekten güzel vucutlu olan bir insanda muhteşem durduğu tartışılmaz
alın böyle bişey c string bence güzel link :D
önce bir yazmayı öğren ondan sonra git istediğin kadar al :) Si String diye oku bu yazdığınıda :D
Giyin giyin aferin ya şöyle modern olun biraz kezban gibi içlikle geziyosunuz.
C string falan deyince aklıma programlama geldi :( Kategoriyi görünce yıkıldım :((
güzel duruyor bayanlarda..İnternetten baktıgım kadarıyla yani
benim elimde olsa normal slip ve short modellerini ortandan kaldırırdım bayan dediğin tanga veya g strıng giymeli
aman aman aranan bir şey değil. olsa olur olmasada.. pek cazip değil bence. içindekinin cazibesi önemli:)
g string cinsellikten fantaziden çıktı komediye döndü bence alma daha seksi ürünler varken
Bence önemi yok g-stringin. çünkü nasıl olsa çıkaracağım
Şu an sarı g-stringimleyim. Çok rahat :$
hımmm bendede varşu an:D
türk kızları için biraz zor üstsüz takılmak burası ibiza mı yunan adaları mı vs vs..
iğrenç.. g-string bile iğrençken ! bu kusmuk yani b*k resmen
erkeklerin hepsi bayılıyordur eminim..
sen nası denedın mı ? ? :)
vay canına süper duruyor bu ya ben bilmiyodum böyle bişeyin olduğunu :) ama çok estetik hakkaten
Al dene görelim bakalım nasıl duruyor sonra fikrimizi söyleriz :D
ben kullandım bir kaç kere al bencede:)
vallaha nasıl bı sey
seksi duruyorda rahatmıdır bilmem
al al güzel olur yakışır sana
g-string okey de c.-string neoluyorki
bak google amca
gordum ve hic sexi degil bence
Hiç giyme daha iyi. O ne lan?
nasıl bişeymiş la o öyle piiiiiii
ben gördüm güzel bence takması çıakrtması kolay :D
bildiğin don işte