Bana bakireyim diye yalan söyleyen ESKİ nişanlıma atmak için ayrılık mesajı söyler misiniz?

2 yıllık ilişkiden sonra nişanlandığım kız üniversitede birinin altına yattığını itiraf etti. Ben itin birinin artığı ile evlenemem. Yaptım bir hata affet falan dedi. Düşünmem lazım dedim. Şimdi kararımı verdim. Bu sitede çokça aktiftir zaten görecek soruyu cevabınıda almış olur.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj geldiğine göre soruyu görmüş bahsi geçen şahıs. Teşekkürler yorum yapanlara.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptığınız her hareketin bir sonucu var kızlar. Biriyle yattıktan sonra değerleri olan bir adamla beraberlik kurmayı bekleyemezsiniz. Bu imkansız. Eğer biriyle yatıyorsanız sonrasında sizi bakire olmadan kabul edecek birileri ile evlenebileceğinizi unutmayın. Zar diktirme, yalan söyleme toplarına girmeyin. Buna hakkınız yok. Bakire bir kadınla evlenmek istemek çok doğal bir istektir. Bakire değil misiniz? Gidin başka bir erkekle evlenin böyle adamlardan uzak durun.
Bana bakireyim diye yalan söyleyen ESKİ nişanlıma atmak için ayrılık mesajı söyler misiniz?