Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhaba arkadaşım
nişanlınla evlensen evlendiğin zaman prblemler çıkar yok sen onunlayken bunu yaptın şunu yaptın ya da tatmin etmediğini düşünürsün ozaman sevsen bile evliliğinizde problemler çoğalır senin güvenin gitmiş tekrar güven sağlasa bile senin içinde bir şüphe kalır. Tabi kız sana bunu anlattıysa o kız için çok değerlisindir her kız özel hayatını güvenemeyeceği kimseye anlatmaz.
bence de bitirmelisin kız hatalı ya da sen hatalısın demiyorum ama ilerde çok problem yaşayacağınıza btir daha iyi. Bunda tek kızı suçlamakta olmaz acaba kız o çocuğa nasl güvendi o erkek o kza ne vadetler verdi belki evlencem seninledie kandırmıştır o kızın ne yaşadığını ne acılar çektiğini bile bilirmisin bilemezsin sana hatalısın sende git biriyle ol demiyorum ama öyle birşey oluyorki asla yapmam dediğin şeyi bir bakmşsın kör şeytan nefsine grmiş o an yapmışsındır geri dönüşü olmaz tamam kız seni nişanlana kadar demediyse hatalı ama kızı sevsende o ereddütlerle mutlu olaazsın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Haketmiş birak gitsin
16 Yorumla
Soran+1 yılbıraktım.
Soran+1 yılKatılıyorum. 10-15 farklı erkekle yatmış kızlar gelmiş burada bana yobaz diyor.
Soran+1 yılHELAL OLSUN
bakire olmaması 1. sorun
bakire olmayıp bakireyim demesi 2. sorun
bu iki sorun zaten yuva yıkmaya yeter de artar bile... ben de sana sonuna kadar hak veriyorum... eğer sen kendini pis işlerden uzak tutmuşsan, temiz biriysen temiz bir insanla evlenmek istemende en doğal hakkın... bende senin gibi düşünüyorum, ne demek üniversitede bakireliğimi verdim? ya bu olay günümüzde artık o kadar doğal karşılanıyor ki benim kafam almıyor... insanlar ne hale gelmiş, edepsizlik-terbiyesizlik normal karşılanırken... edepli, namuslu olmak gericilik, anormallik olmuş... allah bizi, bizim gibilerle karşılaştırsın... ne diyelim..21 Yorumla
Soran+1 yılSorma. Kızların yorumlarına bak "nasıl bakire istersin" diye saldıranlar var.
+1 yılBurada çoğu kız birbirini savunuyor da ya aynısı onlara olursa? Bunu kabul edecekler mi? Tabi ki hayır! Bu sefer senin dediğini diyecekler. "Ben temiz kalmışsam, temiz birini isterim." Birbirlerini savunan bu gibi kızlar sadece iki yüzlüdür.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılÖnceden olan olmus seninleyken yapmadı ki böyle bir hata hem o zaman o seninle tanisacagini bile bilmiyodu kızın nasıl biri olduğunu kişiliğini karakterini sen iki senedir zaten gayet iyi biliyosun... hem onu biraksan başkasıyla olsan kız bakire bile olsa kişiliğinin karakterinin düzgün olacağını nerden biliyosun? Ya da bekaret dışında her halti yiyenlerden olmicagini? O kadar emek vermissiniz bitirme kiza da yazık sana da. O da pişman olmustur bu durumdan. Herseyinde senin yaninda olan kızı kaybetme
14 Yorumla
Soran+1 yılBakire bir kız istemeye hakkım yok mu benim?
- +1 yıl
O konuda tabiki haklısın ama kız bakire değil diye bence kızı kaybetme. Zaten nasıl biri olduğunu biliyosun. Seni ne kadar sevdigini biliyosun. Önceden olmua birseyler iste. Sen varken olmamis ki. Kizda pismandir zaten. Istersen bir ay falan ara verin. Ama sonra gene o kiza don. Affet
Soran+1 yılönceden olmuş işte birşeyler diyip geçiştiremem ben bu durumu üzgünüm.
- +1 yıl
Ama kizi taniyosun kaybetme
+1 yılSırf senden önce başka birini sevdi, sevişti diye sevdiğin kadını hemen bu kadar ucuz görebiliyosan bence de ayrıl kızcağıza yazık olmasın
121 Yorumla
Soran+1 yılBirini sevdi sevişti.. Ne kadar normalleştirdiniz olayı. Yatak yatak gezin ondan sonra Ssevdim seviştim evlilik hakkım. Hayır benim gözümde artıksınız siz. Ayrılıyorum zaten. Olan olmuş ona.
Cahil cahil konuşma be arkadaşım yA. Ortalıkta kız bırakmıyosunuz evleniceniz zamanda bakire arıyosunuz. Bencilce bir davranış bu. Kızın yalan söylemeside cabası. Delikanlı adamların genelevden bile karı alıp evlendiklerini biliyorum. sEN NE KONUŞUYOSUN. Gidiceksin köyüne çayır çimen biçen bir kız alıcaksın o zaman.
214 Yorumla
Soran+1 yılVermeyin kardeşim! Zorla mı yapıyorlar size? Tecavüz mü ediyorlar? Kızlığımı kocama saklayacağım diyin?
Soran+1 yılEstağfurullah o sizin ka. şarlığınız.
Soran+1 yılBugüne kadar kaç kişiyle yattın?
Soran+1 yılcidden merak ettim modernsin ya bir söylesene sayısını :)
- +1 yıl
ulan modernlikle ne alakası var benim bir ilişkim var yıllardır herşeyimi onla yaşıyorum artı biri olmadı bizde evlenicez hatta o senden daha delikanlı biliyomusun. En aızndan böyle cahilce düşüncelere sahip değil. Namus sadece iki bacak aradında değildir. Dua et ruhu bacım olmasın ;) hadi güle güle
Soran+1 yılhayırdır yıllardır yaşadınızda neden evlenmediniz? evli mi yoksa adam? öyle bir tip var sende.
Soran+1 yılsende hanımefendi. Göğüslerine dövme yaptırıp önüne gelenle yat sonra o yobaz bu yobaz. Oldu mk.
Soran+1 yılhayır alakası bile yok.
Bence de evlenme kiza yazik. Yalan soylemesi kotu tabi ama senin zihniyetin daha kotu uzgunum.
112 Yorumla
Soran+1 yılBenim zihniyetim böyle. Bakirlik bakirelik gerdek gecesinde son bulur üniversitede bekar evlerinde değil. Başından beri biliyordu.
+1 yılben bir evlilik yaptım, bu nedenden ötürü ciddi düşündüğüm zaman sevdiğim sevildiğim zaman ilişkinin temelini güven oluşturduğu için ilk iş evlilik yaptığımı söylüyorum ve takdiri ona bırakıyorum.
çünkü bir erkeğin/kızın temiz hiçbir şey yaşamamış birini isteyebilmeleri için kendilerinin de öyle olması gerektiğini düşünüyorum10 Yorumladüşünmem lazım demişsin. delikanlı adamsan lafını yemezsin. bizim mahallenin bir abisi vardı, abi ye dedim ki abi evleneceğin kişinin geçmişi önemli mi ya birinin altına yattıysa nasıl çocuğumun anası olacak dedim... cevabı bana koca bir tokat olmuştu
mevlana der ki : ne olursan ol yine de gel ;)30 YorumlaBöyle bir soruyu sen kesin daha once sormussundur zaten oyle bir tipe benziyosun. Kizin tek hatasi yalan soylemesi. Bu asamada ogrenecegin yalan ne olursa olsun kaldirilamaz, kabul edilemez. Onun disinda boyle seyleri yadirgamamak, buyuk laflar etmemek gerek. Belki bir kizin olacak. Kisinin kendi tercihi cok abartilacak buyutecek seyler degil yalan disinda
10 Yorumla
+1 yılyolda geçen her kadının orasına burasına bak, göz kırpsa nefessiz... sonra bakire kız ara evlenmek için. Ne ala memleket ne güzel dünya be!
122 Yorumla
Soran+1 yılkendinle karıştırma yoldan geçen kadınla falan işim olmaz benim.
- +1 yıl
yav he he.
Gecmiste yasanilanlar gecmiste kalir belliki kiz cok s3vdiginden seni cesaret edememis... sen sutten akkasikmisin... insan sevdigi icin artik kelimesini falan kullanmaz... birak kizi senden daha iyilerine layik o
61 Yorumla- +1 yıl
@soran sen kafanda bitirmissin... yalniz olurda bu niyetten bitirdigini kizin ailesi ogrenir kiza zeval gelir canina falan kiyarsa... omur boyu bunu cekersin... allahda seni affetmez... nisani bu sebepten attigini bir tek ikiniz bilin... Bak ben insani gorevimi seni uyardim... este gecebilirdim bu soruyu... ama aklima intihar eden bir kiz geldi... aman diyorum ona gore
+1 yılEskiden olmuş bir şey seni rahatsız edebilir fakat mutluluğunuza engel olmasına izin verme eski kafalı olma. Ayrılık mesajını da biz yazalım senin ağzından öyle mi? Ne istiyorsan sen yaz biz ne yazalım ayrılık mesajını, akla bak ya.
23 Yorumla
Soran+1 yılBu benim için ayrılık sebebidir.
- +1 yıl
Senin içinse ayrılık mesajını niye biz yazalım ne hissediyorsan sen yaz. Bunu istemen oldukça saçma.
Soran+1 yılayrılık mesajı bu soruydu zaten.
+1 yılİtin birinin artığı nedir ya? Tamam yalan söylemesi doğru değil belki ama şu üslubuna bakacak olursak kız iyi ki imzayı atmadan önce söylemiş sana yoksa hayatı kararırdı senin gibi bir adamla.
30 Yorumla
+1 yılHocam bu düşüncelere sahipsen bu kızla evlenme zaten. Aşk sevgi diye bişi var. Kız sevmiş ve bişey yaşamış. Sen yokmuşsun. şu an seni seviyor. Bence kız dürüstlük yapmış ve söylemiş. Ben olsam devam ederdim kızla..
40 Yorumlakizginligini anliyorum sonucta sana yalan solemis... yalnis etmis.. fakat sanki hic uzulmuyor gibisin nisanin bittigine yani insan ne kadar kizgin olsa bile sevdigi sonucta.. sen sanki cok ultra rahatsin.. fakat yani bakirelik konusunda haklisin
23 Yorumla
Soran+1 yılKızgınlığım üzüntümü bastırıyor nefret var şu an sadece ona karşı.
Soran+1 yılBunu o haltı yemeden önce düşünecekti.
erkekler bu durumu kabul etmez evet agır gelir onlara ama ona kötü gözle bakma bir anki cahillikle yaptığı belli her insan hata yapar kınama cunki seninde kardesının basına gelebilecek bir durum
04 Yorumla
Soran+1 yılkabul edilebilir bir yanı yok.
Soran+1 yılYıllarımızı heba etti, ailelerimizin yüzünü düşürdü neden kınamayayım
+1 yılPeki ya doğru düzgün namuslu bakire bir kız seninle neden olsun ki?
Seni ne yapsın..37 Yorumla
Soran+1 yılBenim öyle düşüp kalkan kızlarla işim olmaz. BEn erkek olarak iffetimi korudum. Kendim gibi bir kadın istemek en doğal hakkım.
- +1 yıl
Olabilir ne olursa olsun bu şekilde yargiliyamazsin Allah bile affediyor sen kimsin? Bence birak o kizi yazik etme ona
Soran+1 yıl"Allah bile affediyor" diyen bir kaç kız oldu burada. Demekki verirkende bu düşünceyle hareket ediyorlar. Dinen günah ama Allah affeder diye.
- +1 yıl
Aşkın gözü kördür kandirmistir kizi ne bileyim sevmiş işte hata yapmiş onemli olan senden sonrasi..
Soran+1 yılÜzgünüm benim kitabımda affı yok.
- +1 yıl
Sen kimsin ki ztn affedeceksin
Soran+1 yılEvlenmek istediği adamım. Affetmiyorum.
ben şimdi sana bir şey sorucam ama bana harbiden cevap ver hiç bu kızla cinsel anlamda bir şey yaşadın mı sen?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşmekten başka hiçbirşey yaşamadım.
Soran+1 yılÖyle demişti zaten. Tepkim olmamıştı. Önceden öpüştüğünü söylemişti. Bende önceden öpüştüm bunda birşey yok.
Yok abi İleride Çok Fazla Karşına Gelecek bu Durum Evlenince Her Yatağa Girdiğinizde Acaba O çocuk damı böyle Yaptı Acaba O ne Yaptı Diye İçin İçini yiyecek Sakın !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki üstünde hoplamıstır ne biliyorsun. Belki o it dedigin senden daha yakısıklı, daha adam.
Ayrıl gitsin mk. Senin gibi yobaza suriyeli kızlar müstehak40 Yorumla
+1 yılBu mu Senın ask anlayışın hatalarıyla sevilmeli insan
222 Yorumla
Soran+1 yılböyle hata olmaz.
- +1 yıl
Olur canım nıye olmasın doğrularla gercekler farklıdır sana göre öyle bana göre değil bence sevdiği biriyle beraber olması cok normal hata değil hata olan sey sana yalan söylemesi. Eğer sormadıysanda sana bunu sımdı sorduğunda söylüyorsa bu da hata değildir
Soran+1 yılsormaya gerek yok beni çok iyi tanır o az buz değil çocukluktan biliriz birbirimizi. Bakire olmayan kadının hayatımda yeri olmayacağını iyi bilir. BEnde bu düşünceyle bakir kalmış bir adamım. Antalyada üstüme çullanmış rusu kaldırıp iteklemiş adamım. Böyle hata olmaz. Kusura bakmayın.
- +1 yıl
Bakire biriyle evlendiğin Zaman evliliğin yürümediğinde neyin önemli olduğunu ozaman anlayacaksın. Benzese ayrılmalısın sen o kızı hakketmiyorsun sunu yazmalısın ona. Benım doğrularım ve kurallarım var bu Senın yanlış bır ınsan olduğunu göstermez seni hakketmiyorum ben. Bu yüzden benımle Mutlu olamayacaksın allah benım dersimi ileride cok güzel vericek o günü bekle ve gör mutluluklar.
- +1 yıl
Ben insani değerlere önem vermeyen biriyim benım ıcın hersey ıkı damla kandır ben yılların vefasını emeklerin kıymetını bilmeyen biriyim de ona. Eğer böyle değilsen ve yınede kaldıramıyorsanız git boz bakırlıgıni
Soran+1 yıl"Benim doğrularım ve kurallarım ve bu senin bana göre yanlış olduğunu gösteriyor. Bu yüzden seninle mutlu olamayacağız ben temiz kalmış bir kız istiyorum sana mutluluklar." Böyle daha iyi oldu :)
- +1 yıl
Sana sunu söyleyim.. Bir kadını et parcası olarak görüp onu kullananlarla, onu bir et parçası olarak görüp kullanmayanlarla hiç bir farkın yok. İkisinde iğrenc ikisinde kadına değer vermeyen duyguları olmayan hayvandan daha değersiz yaratıklardır sende kendı yerini secıyorsun kuralların olabılır ama kımsenın canını yakmaya ahını almaya asagışamaya Hakkı'n yok senin din anlayışına tüküreyim. Eğer burdan okuyorsa o melek kıza sunu söyleyeceğim sen herşeyin en iyisine layıksın tatlım bu ınsandan uzak dur Senın sevgıni haketmıyor
Soran+1 yılVay be. Başkasının altına yatıp üstüne birde yalan söyleyen kızı melek ilan edipte bizi hayvan yaratık yapmak iyiymiş. Demek ki hasta zihniyet böyle birşey.
Soran+1 yıl@Palyacom kadın kızın kızlığının gitmesinden ve nişanının bozulmasından komple erkekleri sorumlu tutuyor.. kız masum bir melek. Erkeğin biri kandırdı zorla tecavüz etti diğer erkekte nişanlanıp sadistliğine nişan attı sanki. Gereksiz kadın.
- +1 yıl
@Palyacom şu noktada anlaşamadık herhalde ben kız kullanmış demıyorum. Kendi isteğiyle yapmış veya yapmamış kımse yargılayamaz. Benım o cümlede demek istediğim şey hiç bir kadını et parçası olarak görmenize müsade etmıyorum. İster bunu feminist ve bir düşünce olarak görün farklı birşey kadın haklarından bahsedıyorum orda. Herhangi bir kadını et parcası olarak görüp onu kullanmak isteyenle, onu kızlık zarından yani et parçası olarak görüp kullanmayanda aynı safhada benim için. İkisi de delikanlı değil. Kurallarınız ön yargınız olabilir ama kımseyı burda kınayıp ta küçük düşürmeye Hakkı yok hersekılde kadına saygı duymanızı rıca edıyorum. İster evlenın ister evlenmeyin kimseye laf söylemeye rencide etmeye Hakkı'nız yok anlatabıldım sayın beyfendiler
Soran+1 yılŞimdi kıvırma kız hatalı olduğu halde kıza tatlı melek falan derken bana hayvan falan dedin. Bu feministlik değil bu "s. kişin bol bol kızlar size her şey serbest" kafasıdır. Kızlar ne yaparsa yapsın melek biz yüzük attık diye şeytanız öyle mi? Et parçası ile alakası yok kendisini et parçası gibi başkasının altına atan kendisi. KEndisine saygısı olsaydı kocası olmayan bir adama bacaklarını ayırmazdı.
- +1 yıl
Bunu toplumsal baskılara boyun etmiş bakire bir kafın olarak söylüyorum. Namus ıkı bacak arasındaki kanda değil beyindedir. Eğer beni mükemmel olduğum için seviyorsa biri hiç sevmesin. Ben isterki bataklıktan çıkartsın öyle sevsin delikanlılık budur
Soran+1 yılSiz iyi kalmak için hiç çaba göstermeyin sonra "biri gelsin beni bataklıktan çıkarsın genelevden alsın karısı yapsın" öyle şey mi olur?
- +1 yıl
Kusura bakma ama kadına değer veren bir insan değilsin. Eğer söyle bir baslık atmiş olsaydın ben onu cok sevdim cok Canımı yaktı dıye ve onu burda canını yakmaya çalışarak rencide etmeseydın böyle bir muhabbet açmayacaktım. Namus deyince kadın gelmemeli akla ya da cinsel içerikli şeyler. Namus edeptir sadakattir namus güzel ahlaktır vefadır merhamettir vs vs. O kız seni sevmiş ve senin ön yargılarından korkmuş ve kendi doğrularını Senın ıcın değiştirmiş ama sen ise onu değersiz kılmışsın. Sana kızdığım nokta o anlıyormusun onun burda canını nıye yakmaya çalışıyorsun. İster ayrıl ister ayrılma ama kımsenın canını yakma. Kız olsun erkek olsun farketmıyo herkes terkedıldıgınse kullanılıp atılmış hısseder maddi manevi. Ona verdıgı herşeyden pişman olur. O temız bır sayfa açmış senınle geçmişini arkasında bırakarak sende onun yaralarını saracağın yerde gecmişini yüzüne vurarak o heriften daha cok canını yaktın o yüzden sana ağır konuştum ne düşünürsen düşün ama söylediklerim boş şeyler değl
- +1 yıl
Sadece insani değerlerden bahsedıyorum
Soran+1 yılKusura bakmayın hanımefendi sen benim ilkim olacaksın diye başladı bu ilişki iki sene öyle geçti. Başkasının altına girdiğini söylemek bir yana verdiğim emeklere yazık benim tabiki yakıcam canını şu an karşımda değil iyiki. Böyle cinsiyetçi ve çifte standartçı olmayın. Sırf kadın olduğu için böyle birini melek ilan edemezsiniz feministlik buysa içine edeyim böyle feministliğin.
- +1 yıl
Yalan söylemesi çirkin birşey ama sen öyle bir konuşuyorsun ki bakire olduğum halde bile bir bayan olarak benim de canımı yakıyorsun. emeklere yazık eden sadece o mu sende yazık edıyorsun bu durumda
- +1 yıl
Ben feministlik yapmıyorum sadece erkegın üstünlüğüne karşı gelmeye bakirelik konusunda kadının ezıklıgını ve korkularını reddedıp savunuyorum okadar
Soran+1 yılSırf aynı cinsiyette olduğunuz için bu şekilde savunmaya geçmeniz çok anlamsız. bunu yapan bir erkek olsa o da laf yerdi. CAnının yanmasına gerek yok hakeden bu muamele ile karşılaşır. Kendisi de "seni haketmediğimi bildiğim için yalan söyledim" diyor zaten.
- +1 yıl
Yani hata yaptiginin farkinda..
- +1 yıl
AmA Siz öyle yaptığınız için ben size bu sekılde konuşuyorum erkeğin üstünlüğünden bahsedıyorsunuz acaba siz bakireliğd değilde yalana mı takıldınız? Önemli olan o. Basta söyleseydi ne olacaktı sımdi söyleyınce ne oldu değişen birsey olacakmıydı kabul etcekmıydın. Bak karşındaki insan kendini sana yamamaya çalışmıyor. Onu o sekılde kabul eden cok ınsan var. Ama o sizi sevmiş sizi seçmiş . Sizi kaybetmekten korktuğu ıcın bu yalanı söylemiş baska bir niyetle değil. Dediğim gibi eğer sırf böyle kurallarınız var dıye böyle yapıyorsanız kızın canını daha da yakmayın. Senın de yanmış ama kız art nıyetınden yapmamış bunu sen bılerek canını yakıyorsun yapma etme. Bırak onu Mutlu eden biri olsun hayatında sende bakıre birini bul
atasözü, temiz arktan pis su akmaz. temiz tuttuğun bedeni ni pisliğe sokma. Ha bu arada bu ülkede hiçbir kız hata en kendini düzdürüp kızlığını vermez (Keyifle verir)
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum. Hata ne demekse.
Aradan kaç yıl geçmiş.. Hala siteye giriyorsanız son durum nedir bilgi verebilirmisiniz? Gerçekten merak ettim son durumunuzuda.
00 Yorumlaİntikam ve benzeri şeylerle zamanını boşa harcama.
Güzeldi, yaşandı ve bitti.
bunu demen kafi.
Çok açıklama çok baş ağrısı yapar.00 Yorumla
+1 yılSen burdan soylersinde i senin sevgilin anlayacakmi
04 Yorumla
Soran+1 yılanladı.
- +1 yıl
Ozman sikinti yok anladiysa artik nisani atabilirsiniz
Soran+1 yılAttık.
- +1 yıl
😊😊
+1 yılya seninleyken olmadıysa çok takma derdim ama eğer yalan söylemişse benim güvenim çok sarsılırdı hem de böyle bir konuda
11 Yorumla
Soran+1 yılbunun benimleyken olmasıyla ilgisi yok. Benim görüşümde ilk sevişme gerdekte yaşanır. Ben böyle gördüm böyle büyüdüm. Böyle olduğumu bildiği için yalan söylemiş zaten.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesaj atmana luzum yok. Allaha sukret ve en kisa surede yolunu ayir. Boylesi zina edenin namuslu insani hak etme hakki yoktur. Tabi sende ayni hatada biri degilsen!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal olsun kardeşim tebrik ederim en güzelini yaptın. Temize temiz gider bu hata affedilmesi çok çok olan bir hata herşeyin Zaman'ı yeri var sevenler sevişecek seks yapacak die bir kaide yok 👏👏👏👏
00 Yorumla
+1 yılKararını verdiysen Nasıl söylediğinin bir önemi yok her türlü hem sen hem o çok üzüleceksiniz kararını bir daha gözden geçir onun için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah bile affederken sana ne oluyor da artık diyorsun ki?
47 Yorumla
Soran+1 yıl"Nasıl olsa Allah affediyor" zihniyetiyle yatak yatak gezin o zaman!
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey söylemedim. Lafı oraya çeken sensin
Cevap sahibi+1 yılSiz erkekler her haltı yiyin evliliğe gelince yok eline erkek eli değmesin
Soran+1 yılBen defalarca fırsat geçmesine rağmen başkasının hakkına geçmedim. Erkek olarak nefsime hakim oldum. O kadın olarak nasıl hakim olamıyor? Benim kadınım olamaz böyle bir süprüntü.
Cevap sahibi+1 yılKendin gibi birini istemen hakkın ama ona hakaret etmen gerekmez.
Belki de yalan söylediği için bu kadar kızgınsındır
Soran+1 yılnasıl kızgın olmayayım? Yıllarım ziyan olmuş. Ailemle tanıştırmışım yüzük takmışım. Allah onun için hayırlı olmayanı versin dileğim bu.
Cevap sahibi+1 yılO zaman haklısın yalan söylemiş sonuçta.
3. köprü gibisin temizz yeniyim diyorsun ama üstünden geçmeyen kalmamış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl tabi başkasının altında inleyen niye karın olsun ki?
Hadi diyelim evlendin ilişkiye girdiğin vakit o ilk domaldığı erkeği hayal etmez mi? O aklına gelmez mi? İlkler unutulmaz.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından dürüst davranıp sana düğünden önce söylemiş... Bence hemen kestirip atmamalısın..
30 Yorumla
+1 yılBoyle soyleyen kiz kolay bulunmaz ama acik konusmasi mide bulandirici. Yaptigi hata kucuk degil. Bilerek ve isteyrek yapmis. Koskaca kiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlis yapiyorsun belkide o kiz seni omru boyunca yureginde tasiyacak bakire bir kizdan daha cok sevicek bilemezsin bunu
30 Yorumla
+1 yıliyi yapmışsın. bu tip kızlara lafınızı esirgemeyin. her haltı yiyip olayı saçma salak yerlere bağlıyolar
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl çok haklisin zina yapmış biriyle mutlu olamazsın zaten sen bakirsen karşıdaki de öyle olmalı
14 Yorumla
Soran+1 yılayrılıyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Melek-göz zina nedir biliyor musun? Dul ve eşinden ayrılmış kişiler helaliyle yapmış çok uzak şeyler
- +1 yıl
emin ol bu durumu okuduğum ve yaş itibariyle hayatta gördüklerimle pekiştirdim ve bilgi sahibiyim. Bunu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok, sadece erkek arkadaşımızın bu durumu kabullenemediği için yazmış.
peki acaba arkdaşımız da bu durumdan yararlanmış mı bunu da bilmek hakkımız?
+1 yılArkadan veren bir bakireyle evlenmen dileğiyle..
45 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle olabilirsin tüm kızlar öyle değil.
- +1 yıl
Sen şimdi sırf bir hata yapıp bekaretinden olduğu için o kızdan vazgeçip dünyayı başına yıkacaksan her ne kadar kendin bakir olsanda yukarıya yazdığımı hak ediyorsun. Bana gelince benden bahsetmiyoruz. Saçma sapan kıyaslamalardan vazgeçin.
Soran+1 yılÖyle dersen bende böyle cevap veririm. Arkadan vermeyen, iki vücudun birleşmesinin kutsallığının farkında olan kızlarda var.
- +1 yıl
Peki kızın üye olduğu halde burada soru sormandaki amaç nedir amaç? Bunca gereksiz kişinin hakaretlerini okuyup daha da yıkılması için mi? İyi olmuş vallahi senin gibi bir karaktersiz heriften kurtulmuş. Zararın neresinden dönersen kârdır.
Soran+1 yılDüşüncelerimi en iyi böyle anlayabilirdi.
+1 yılçok eski kafasın bu kafayla mutlu olamazsın.
50 Yorumla
+1 yılbiraz asiri mi ne sanki...
12 Yorumla
Soran+1 yılAşırılığı falan yok. Benim hassasiyetimi bildiği için yalan söyleyen yıllarımı boşa harcayan kıza az bile bu laflar.
- +1 yıl
yil olduysa evet biraz yerinde tepki galiba
geçmişini bil ama sorgulama geçmiş dimi?
48 Yorumla
Soran+1 yılÖyle şey mi olur. O zaman 100 adamla yatmış kızla evlensin adam sorgulamasın.
Soran+1 yılO rakama bakıcaz öyle mi sayıcaz kaç kişiyle yatmış diye.. 1 ise iyidir 5 ise kötüdür falan mı? Hey Allah'ım ya :D
Soran+1 yılEninde sonunda anlaşılınca onun dünyasını başına yıkardım o zaman katil olurdum.
Soran+1 yılBitti artık bu bir ihtimal değil.
- +1 yıl
Bunun ruhunu sevip bedenini sevmemekle alakasi yok. esinde sevdigi kisilerle yiyisip sarmaş dolaş iliskiler yasasa. sonra seninle mutlu olsa. sen ruhunu sevsen sesin cikmaz yani? Hersey tabiki zardan ibaret degil. bu adam tecavüze uğramış bir kizi istemem demiyor. kendi istegiyle başkalarıyla yatıp kendini ilerdeki esine saklamayan, esiyle degilde bu duygulari her sevdiği kisilrle yasayip siradanlastiran bir kiz istemediginden bahsediyor. oda her sevdigi ile yatsaydi ozaman. arzularini bastirmasaydi herkes her sevdigi sevgilisiyle yatsin o zaman nerde o zaman bunun önemi anlami. senin eşininde ayni durumu olsa zoruna gitmeyecekmi, o ciplak tenlerle birbirlerine sarmas dolas yapisik halde dusunmek sana koymaz mi hiç? heleki sen kendini ona saklamis yillarca herkesten uzak durup arzularini bastirmisken. bu adamin istememek en dogal hakki. bu kadar geniş olmayin..
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen daha önce başkasıyla ilişkiye girdin mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılGirmedim. Evlilikten önce başkasıyla düşüp kalkacak kadar genişlemedim Allah'a şükür.
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir şey diyemem. Şu zamana kadar kendini temiz koruduysan temiz bir bayan istemek hakkın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina eden zina edenler evlenir bu kadar basit.
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet katılıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBeni neden eig secmedinn ya yuh sana
Soran+1 yılSen gönlümüzün eig sisin
Aynen böyle yaz onada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim umarım bırakmışsındir onu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver gıtsın kız mı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılboşverdim zaten.
Cevap sahibi+1 yılYorumlara baktımda herkes cok rahat bu bakırelık mevzusunda yazık yazık bızde unıversıte de okuduk bızde sevdık ama yatmadık ruhumuzda temız bedenımızde yazık genc nesıle.
boş ver evlenme ama tadını cıkarsende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSu sitede aktifmi burda ne arasın sende abartma 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılguru.
Cevap sahibi+1 yılAna burdanmi taniştin len 😂
Soran+1 yılHayır onun vasıtasıyla üye oldum.
+1 yılhım peki sen hiç bir kadınla yattın mı?
01 Yorumla- +1 yıl
madem oda bu sitede neden gizlenme ihtiyacı hissettin
+1 yılSeviyorsan bitirme
010 Yorumla
Soran+1 yılBen başkasının altında inlemiş bir kızı kadınım diye alamam.
- +1 yıl
Bir kadın sevilince kadın olur , yatsa ne yatmasa ne?
Soran+1 yılÖyle saçmalık mı olur? Millet vücudunu kullanacaksa sevginin ne anlamı kaldı? Madem sevdi neden evlenmedide sadece yattı?
- +1 yıl
Ben evlenmeden once bu tarz seyler yasanmasini dogru bulmuyorum. Bak o konuda sana hak veriyorum ama sevgi sadece bir kez olur gerçek sevgi denen şey. Ve bulduysan bırakmamalısın o durumu birlikte atlatın, evlendiğiniz gün de söyleyebilirdi
Soran+1 yılSevgiyi daha önce birinin altında bulmuş o. Benim böyle bir kızı sevmem söz konusu olamaz artık.
- +1 yıl
Siz sevgi ve aşkı karistirmissiniz ikisi aynı şey değil. Ve kullanılmış bir bedeni sevmek kullanılmış bir kalbi sevmekten daha kolay
Soran+1 yılSevgi ve aşkı yatağa girmeye endeksleyen biri değilim ben. Evliliğe aidiyete bir ömürü birlikte geçirmeye endeksleyen biriyim. Sevdiniz diye hemen yatmanız gerekmiyor. Yattıysanız benim gibi bir adamla birlikte olmayacaksınız sonrasında.
- +1 yıl
Yavaş gel ben konu dışıyım sevgilim bile olmadı , ben de senin gibi düşünüyorum ama sevgi kalptedir ve onu durduramazsın
Soran+1 yıldurdurursan farkın olur.. durdaramıyorsan artık olursun bu kadar basit.
- +1 yıl
Artık deme ama haklısın ne diyeyim sen de beklemişsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin ananı s. keyim de.
00 Yorumla- 00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yıls*ktir git!..
00 Yorumla
+1 yılGüle güle de
01 Yorumla
Soran+1 yılbu soruyla demiş oldum.
Oha kim
00 Yorumla
+1 yılsen bakirmisin
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi