Masaj yağı is görür mu şimdilik?

Arkadaslar ben biraz erken boşaliyorum bir kadın olarak. Malesef. Bir süre sonra kuruma oluyor bu gendelde ilk ilişkide deGil ikinci ilişkide oluyor yarım saat arayla giriyoruz gendelde. O bir yarim saatte bosaliuor ben 10 dakika canimin acisina tükürük falan afedersiniz idare ediyoeuz. arkadaşım dedi krem sür falan bende iyice araştırdım şimdi o uyuyor yarın izin günü saat 12 gibi uyanınca sabaha guzel başlayalim istiyorum. Masaj yağı var bende is görür mu bugunluk birsey olur mu. Yarın dışarı çıkarsam kayganlastirici alırım zaten. Birde ne tür prezervatif alayım ben erken o normal bosaliyor sizce ne tür olmalı
Güncellemeler
+1 yıl
Yatıyormus arkadaşlar ama söyle deyim o his o kaygan falan bir tuhaf oluyor. Masaj yagiyla denedim. Hatta 2 si bir masaj ve ağda yağı diye geçiyor. İse yaradı mi evet ise yaradı. Bir yanma kaşınma da yapmadı bende zaten ağda yağı da olduğu için yapması da tuhaf olur. İşe yaradı kisacasi.
Güncellemeler
+1 yıl
Birde bna erkn bosaliysun dedi snra kötü hissettim prezervatif tirtikli almayim zaten erken bosaliyo sun daha erken istemem yani falan dedi. Bana görede yarım saat on sevişme hariç yarım saat tepinen o geç bosaliuor. Sizce ben mi o mu?
Masaj yağı is görür mu şimdilik?