Sorsam yine inkar kendini haklı çıkarmaya çalışmak için sesini yükseltmeye başlayacak cevabımı alamadan içimdekileri ona anlatamadan ağlamaya başlayacağım yoksa bir hafta önce p*rno izlemiş seks hikayesi okumuş sabah öğlen saatleri arasında bugün bir ara eve uğradı oruçlu insanlar gibi ağzı kokmuyordu hiç geçenlerde müsait olamadığımızdan 4 gün cinsel yönden uzak durmama rağmen cinsel organının başı sanki bir yere sürtmüş gibi tahriş olmuştu kaşıdım deyip baştan savma yalan söylediğini hissettim bu adam benim imtihanım mı? Artık yoruldum 2 senede bitirdi beni her söylediğime cevap veriyor kanıtlayamıyorum sabrettim olmuyor çekip gitmek için illa sağlam kanıt bulmak istiyorum inkar edemesin eli kolu bağlansın böyle şartlamışım kendimi nefret ediyorum merhametimden iyi niyetimden iki söze inanmaktan nefret ediyorum ifade edemiyorum haklılığımı
Cevabın nedir?
Mesele Oruç değil: sana yalan söylemesi buda senin ona duydugun güveni sarsmiş. Güven çok önemli ikili ilişkilerde. Bu sorunu bir şekil çözmelisin açık açık konuşmayi dene sakin ve net ol lafi dolandirma ne ögrenmek istiyorsan ne hissediyorsan sakin ve nötür bir şekilde ifade et.. pes etme... Evlilik iki tarafdanda emek ve özveri ister.. sen sana düşeni yap gerisi ona kalmiş. Ins çözülür sorunlariniz.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sakin anlayışlı sorsamda öfkeleniyor bağırıyor ortada bir tartışma yokken hemen bu şekilde savunmaya geçiyor kırıcı oluyor
- +1 yıl
Ya gerçekten çok sık açtin konuyu bunaldi.. ya da birseyler ceviriyor :S severek evlendiniz sanirim. Cocuk varmiydi? Fevri davranma... tepkini sadece belirt. emin olmadan ayrilik kelimesini sakin agzina alma.. giderim filan diye tehdit etme... gercekten biri varsa gayet medeni bir sekilde gidiyorum dersin arkana dönmeden gidersin... iste o zaman pisman olurda is icten gecmis olur... sahsi fikrim. Gercig evlilik kolay yürüyen birsey degildir maalwsed.
Soran+1 yılGörücü usulü tanıştık evlendik çocuk yok fevri bir insan değilim zaten tabi ki emin olmadan netleşmeden ayrılmayı konu edemem basit bir konu değil ayrılıp barışmak teşekkür ederim sağolun
Soran+1 yılTeşekkür ederim henüz değil inşaallah düzelir çok sağolun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kadar peşine düşersen yalan söylemesi çok normal
03 Yorumla
Soran+1 yılTelefona google ana sayfa olarak ayarla dediğinde gördüm yeni aldı telefonunu belli ki silmeyi henüz öğrenememiş bu saate kadar peşine hiç düşmedim hep bir yerde ele verdi kendini peşine düşme derdindede değilim ki
Cevap sahibi+1 yılrahatsızsan terk et bence böyle hayat geçmez
Soran+1 yılBakalım zaman ne gösterecek
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
38Cevap
Eğer eminsen daha çok günaha sokma Ada'mı yalan söyletip sen tutmasını istiyorsan güzelce ona anlatsan akıl veriymiş gibi değil oruçun faziletlerini anlat mesela insan her yıl oruç tutup metabolizmalarını dinlendirmedi lazım bedavay denmiyor oruç bul sıhhat bul
15 Yorumla
Soran+1 yılBunu zaten yapıyordum yalan söylemesi zoruma giden
Soran+1 yılİyimser olmaktan geldi herşey başıma bunada iyimser bakayım hadi susayım
Soran+1 yılBenim niyetim görevim eşimi cehennem ateşinden korumak Ramazan zaten 1 ay günaha girmesin diye oruç tutmasını istemek mantıklı geliyor mu sizede ya kalan 11 ay günaha girmesin diye ne yapacağım o zaman insanın içinde olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz sal sensizliği anlasın o zaman tıpış tıpış gelir ayağına, erkekler böyleyiz bir erkek bir kadınla evlendi mi diğer tüm nikahı düşen kadınlar ebediyyen ölmüştür ona artık ama gözümüz aç k. bakma yani Allah hidayet versin, çevirsin yolundan...
Esas sebebe gelince eşin şeytanların tasallutu altında büyük ihtimalle, o durumdan kurtulmasının tek çaresi günahlarını tek tek tespit edip tövbe yapmak, yoksa gökten düzelme yağmaz beklemeyin boşuna01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılTamam da sana ne adamın orucundan?
Aranızda ciddi problemler olduğu belli de, oruca takman tuhaf. 'Tutmuyorum' dese ne yapacaksın?21 Yorumla
Soran+1 yılDeme cesareti olsa keşke yalan söylemek yerine tutmayacağını söylese bende bu şekilde öğrenmek yerinde kalmasam
+1 yılŞİkayetin oruç tutmadığından mı yoksa seni aldatıyor düşüncenden mi ya da herif gidiyor kıyıda köşede master yapıyordan mı ben onu anlayamadım..
14 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olmaması açıkça söylese tutmuyorum dese ne diyebilirim ki
- +1 yıl
Açıkça söylese de bişi diyemezsin, gizlesede. En nihayetinde Allah'a yapılan ibadet. Belki sana söylemeye çekiniyor.
Soran+1 yılBende bu çekinmesine anlam veremedim işte teşekkür ederim görüşün için
- +1 yıl
Bence bunu sorun etme.. Büyütülecek bişi değil..
Önemli değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılResmen pireyi deve yapmışsın.. Sanane oruç tutuyor veya tutumuyor, bu seni ilgilendirmiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bana neden tutuyormuş gibi davrandığına kızıyorum neden yalan söylüyor açıkça söylese ne var bunda
+1 yıleee sen evliliği ne sanıyordun arkadaşım evlilik böyle bir şey çekeceksin
çocuk var mı çocuk onu söyle sen.010 Yorumla
Soran+1 yılYok tabi ki bir süre daha sağlamlaştırmadan yapma niyetim yok
- +1 yıl
zaten kocayı boışam derdindesin ne çocuğu.
Soran+1 yılBen yapıcı taraf oldum hep ama çocuk yapayım düzelir mantığım olmadı sadece bu
- +1 yıl
bu işler böyle maalesef hep böyledir zaten..
Soran+1 yılSağolun görüşünüz için
- +1 yıl
önemli değil ama boşanacaksan da çocuk yapmadan yap bunu lütfen.
Soran+1 yılBoşanmak en son çare zoru görünce terkedip gitmek istemedim için demek ki bir yerde hatalı davrandım bana söyleyemiyor oruç tutmadığını bunu çözmeye çalışacağım önce
- +1 yıl
peki bildiğin gibi yap o zaman ne diyeyim.
Soran+1 yılSağolun
- +1 yıl
önemli değil umarım düzelirsiniz.
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. hahhahh cinsel organının başı tahriş olmuş gibiydi... vayyyy korkulur sizden kontrole bak yaaaa
012 Yorumla
Soran+1 yılAlıpta büyüteç ile muayene etmedim herhalde dokununca bariz belli oluyordu konuşturmayın insanı kontrol etme ile alakası yok
Soran+1 yılMübarek Ramazan günü konuşturmayın insanı ben dokunurken diyorum siz anlayın işte ya oral yaparken fark ettim
Soran+1 yılSanmam söyledim doktora gidelim diye istemedi şuanda iyileşmiş geçmiş hastalık gibi durmuyor
Soran+1 yılHayır ilişkiye girmekten değil sürtünmeden olmuş gibi duruyordu neyse ya anlatamıyorum ben size hayırlı günler
Soran+1 yılÖn sevişme esnasında olamaz mı bende biliyorum ergen olmadığını kocamın demi
Soran+1 yılSizin kadar olamasamda hayırlı günler teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmuyorsa 1 ay ayri kal kocandan. Aklini basina toplar.
03 Yorumla
Soran+1 yılMalesef kar etmiyor anlık düzelmeler söz vermeler sonra eski haline dönüyor
Soran+1 yılKolay değil işte ayrılmak yuva yıkmak hayaller kurarak girdiğin evden enkaz altında ayrılmak Rabbim kimseye yaşatmasın
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Sizin evlilik bitmis coktan arada bisiy kalmamis bosan gitsin ne sevgi ne saygi ne guven kalmamis bisiy
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Şüphe varsa takip et sosyal medya üzerinden falan bir arkadaşım konsimatris ile fotoğraf buldu boşanma davası açtı
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl takip edeyim ki belki başka sosyal medya hesabı vardır
Soran+1 yılNeden yalan söylüyor derdim bu ben onun eşiyim bunu benimle paylaşsa yargılayacak mıyım yazıklar olsun mu diyeceğim niye bunu bana yapıyor dürüst olsun insanları kandırmaya çalışmasın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana yalan söylese ne farkeder anca kendini kandırır allahı mı kandıracak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğer problemleri bilmem de oruç tutmazsa tutmasın ne olacak bu kadar büyütmüşsün
30 YorumlaHerseyı hallettık senin kocanın sk.. nin kafasının derdine mi düşücez biraz mantıklı sorular sorsanız diyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSizi şöyle mantıklı sorular bölümüne alalım o vakit teşekkür ederim görüşünüz için
- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılSanane tutup tutmuyorsa allahla onun arasında seni ne ilgilendiriyor
112 Yorumla
Soran+1 yılBana söylemesi zoruma gitti eşim çünkü zarar görsün istemediğim için üzüldüm sadece
- +1 yıl
Karismaman gerekir onunda sana karışmaması gerek herkez özgürdür din konusunda
Soran+1 yılKarışmak yargılamak değil zaten maksadım
- +1 yıl
Yuva yıkmak kolay değil şüpheler ile yuvanizi yikmayin derim
Soran+1 yılBende yıkmak istemiyorum konuşup bu sorunu çözsem mi yalan söylemesi zoruma gitti
- +1 yıl
Bence üstüne çık gitme bunaltma bir süre kendi haline bırak ve sen umursama sen umursamamaya başlayınca bu sefer o umursamaya baslicak üstüne gittikçe zitlasacak
Soran+1 yılÇok üstüne düşen telefon kurcalayan açık arayan biri değildim üzdü beni bunu öğrenmek
- +1 yıl
Sence penisinin başı neden kızarmış olabilir
Soran+1 yılBirşeye sürtmekten olabilir diye düşündüm
- +1 yıl
Sert bir cisim yapar ya da isirinca
Soran+1 yılSürtmeden dolayı tahriş olmuştu bu belli oluyordu
- +1 yıl
Sence?
+1 yılSor direk ayrica tutmak zorunda degil güzellikle sebebini sor
09 Yorumla
Soran+1 yılİlla tutacak demiyorum eşine neden yalan söylüyor ki tutmuyorum dese ne yapacağım ne yapabilirim ki
- +1 yıl
Biraz mala benziyor sanki bas tekmeyi geç uğraşma hiç
Soran+1 yılYapamıyorum vicdanıma tüküreyim bırakamıyorum kolay pes etmeyeyim diyorum ama bakalım tak etti artık
- +1 yıl
Babanın evine dönme gibi bir şansın yok mu
Soran+1 yılVar tabi ki ama çok zor 2 sene bitiminde baba evine dönmek hayallerle çıktığın eve dönmek çok zor
- +1 yıl
İyi ama bu senin suçun değil ki
Soran+1 yılAma olan bana olacak o erkek elini kolunu sallaya sallaya gezer ama boşanmış kadına toplumun bakışı belli ne yapsa dedikodu ne dese suç neyse hayırlı geceler Allah sonumuzu hayr etsin
- +1 yıl
Eyv bacım iyi geceler Allaha dua etmeyi unutma
Soran+1 yılSağolasın çok teşekkür ederim
yahu teyze eşine ilgili sorunu buradamısın çözmeye çalışıyorsun seks başlıklarında yuh yahu
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kategori olarak diğeri seçmiştim p. rno kelimesi geçtiği için sanırım site cinsel yaşam diye kategorilendirmiş anladın mı?
belliki oruç tutmuyor inşallah da tutmuyordur oruç oruç p. rno izlenir mi
00 Yorumla
+1 yılSorun ne ben anlayamadım cidden?
05 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemesi
- +1 yıl
Huylu huyundan vazgeçmez sana akılvermek haddim değil ama ayrılacaksan çocuk falan olmadan ayrıl
Kurana el bastırmayı denedin mi?
Soran+1 yılYapar öyle bir karakter ki yalan yere yemin eder Kuran'ada el basar onu teklif edemem sıkışınca her haltı yapar Kur'anı karıştırmak istemem evlendikten sonra tanıdım huyunu suyunu öğrendim
- +1 yıl
Ne kadar süre sevgili kaldınız
Soran+1 yılGoeuxu Görücü usulü tanıştık
+1 yılHerkezin kendisine yaptığı. Boşver sorma
10 YorumlaDert ettiğin şeye bak..😒
10 Yorumla
+1 yıloyle bir adamla evlenmeseydin
o zaman01 Yorumla
Soran+1 yılSanki alnında yazıyordu huyu karakteri ben körü körüne evlendim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin oruç tutmadığı için kizacak mısın gerçekten.
17 Yorumla
Soran+1 yılKızmaktan bahsetmiyorum neden bunu dürüst olup söylemedi bunu öğrenmek istiyordum
Cevap sahibi+1 yılSert bir şekilde konuşma anlat ona kizmayacagını senin tercihin karışmam vesaire söyle eğer hala söylemiyorsa uğraşma.
Soran+1 yılHiç bir zaman sert agresif olmadım anlayışlı yapıcı yaklaştım eşime buna rağmen o sinirlenir bağırır kırar ben susarım
Cevap sahibi+1 yılO zaman boşver umursama yalan söylüyorsa kendini kandırıyor üzme kendini yapıcı olma birazda o senin yaptıklarını yapsın.
Soran+1 yılSağolun kendi haline bırakmak en iyisi zaten
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle kendinizi yıpratmaya değmez üzülmeyin sizde umursamaz olun.
Soran+1 yılÖyle olmaya çalışıyorum yavaş yavaş bir anda değişmek mümkün değil bu saatten sonra ben kendi görevlerimi yaparım oda ne yaparsa yapsın
+1 yılSen amacını söyle hemen sana yardımcı olayım
011 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemesi kılıfı da hazır hep kanıt elde edemiyorum
- +1 yıl
Peki takip söz konusu mu?
Soran+1 yılDeğil malesef
- +1 yıl
Cep takibi yapılabilir denedin mi?
Soran+1 yılBilmiyorum nasıl yapıldığını yapma taraftarı da değilim aldatırsa kendini aldatır ben neden oruç tutuyormuş gibi davrandığını anlamadım insan eşinden neden gizler bir yerde hata yapmışım demek ki bana söyleyemiyor kafam karıştı
- +1 yıl
Ya öyle değildir belki ama şu sürtünme mevzusu ilginç olmuş
Soran+1 yılÖyle evet
- +1 yıl
Bişey diyemiyorum ya
Soran+1 yılBende Allah'a havele ettim
- +1 yıl
Hayırlısını yapmışsın o zaman :)
Soran+1 yılEvet hayırlısı bakalım
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSor, tutmuyosa bilirsin
00 Yorumla hemen kötüye yorma mesajlarına bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibiler, de böyleleri kapıyor hayat böyle
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle dünyanın kanunu
Cevap sahibi+1 yılNe diyim Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılamin cümlemizin
Cok abartmissin sen
00 Yorumlabence sende bu acıyı ona yaşat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Sus sus
10 Yorumla
+1 yılçocuğunuz var mı?
020 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
şüphe beyin kemirir en son psikolojik olrak çok zarar görürsün.. eğer sevmiyorsan ve gerçekten şüphen fazlaysa ayrıl... güvensizlik insanı bitirir
Soran+1 yılKolay değil bir anda herşeye son vermek
- +1 yıl
kolay değil tabiki.. hemen olmaz kendini hazırlaman gerekir.. sadece seni aldatmasındanmı şüpheleniyosun
Soran+1 yılAldatmasının canı cehenneme aldatmayan erkek var mı ki yalanlarından yoruldum
- +1 yıl
açık açık konuş yalan söylemeye devam ederse bitireceğini söyle... bu konuyu her yönüyle düşünüp ona göre karar verilmesi gerekir
Soran+1 yılSöyledim kaç defa bana dürüst ol istediğin yere git ben bileyim nerede olduğunu izin almana da gerek yok yeter ki yalan söyleme böyle devam ederse sevgim güvenim biter dedim açık açık anlattım sakin anında tamam deyip bildiğini okuyor
- +1 yıl
sana nasıl davranıyor? merhameti ve diğerleri...
Soran+1 yılDavranışı iyi o konuda sıkıntı yok sinirli olunca gözü birşey görmüyor
- +1 yıl
seni sevdiğini biliyomusun
Soran+1 yılSöylüyor ama hissettirmiyor
- +1 yıl
bazı insan hissettiremez... merhametlimi sana karşı
Soran+1 yılÇoğu zaman evet
- +1 yıl
seni gerçekten seven erkeği sebep ne olursa olsun bırakma... bu senin için önemlidir... bu zamanda çıkarsız seven zor bulunur
Soran+1 yılOda çıkarları için seviyor yoksa bir hata yapsam bu kadar iyiliği hiçe sayıp bir dakika tutmaz
- +1 yıl
ne gibi çıkarı var senden
Soran+1 yılÖyle işte
- +1 yıl
alakası yok bence
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşünüz için
- +1 yıl
rica ederim mutluluklar... :)))
+1 yılSus sorma GARDAS
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocugunuz var mı?
036 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yıleşinizin oruç tutup tutmaması konusunda neden bu kadar hassassınız?
oruç tutan herkes hakkıyla tutabilse keşke.. ki yaşıda muhtemel 30 civarı. bu yaştan sonra etkilemeniz zor.
dini anlamda mütedeyyin bir eş istiyosunuz anladığım kadarıyla doğru mu
Soran+1 yılBeni şaşırtan başka yüzünü tanımam oldu görücü usulü tanıştık tanıştık demem lafın gelişi çok başka tanıtmış kendini aynı eve girince yavaş yavaş çıktı herşey ortaya
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum sizi. bende evliyim. insan bazı hassasiyetlere dikkat etmesini istiyor illaki eşinin.
peki alkol kullanıyor mu? size zarar veriyor mu fiziksel olarak
Soran+1 yılBir kere içmiş geldi belli etmemeye çalıştı ama ayakta zor duruyordu başka şahit olmadım ama arada çok kötü koktuğu oluyor tuhaf bir koku çıkaramıyorum ne kokusu olduğunu enerji içeceği redbull asprin vs içtim demişti üzerinde durmadım bu kötü çok kötü sana yaklaştırmıyor dedim
Cevap sahibi+1 yılonun dışında başka bir problem yoksa eşinde bence alışmaya çalışmalısın.
tabi ki evine bakıyorsa , sana fiziksel ve manevi olarak zarar vermiyorsa.
düzeltmek biraz zor yöntemleri var ama ters de tepebilir arkadaşım
Soran+1 yılSağolun
Cevap sahibi+1 yılsiz oruç tutuyomusunuz
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılpeki namaz?
Soran+1 yılAllah kabul etsin evet
Cevap sahibi+1 yılallah kabul etsin.
peki eşinize dua ediyomusunuz?
üzerine bastıra bastıra her vakitten sonra
hatta sahurda
Soran+1 yılHer zaman evden işe giderken bile
Cevap sahibi+1 yılne iş yapıyosunuz?
Soran+1 yılEv hanımı çalışma deneyimim bir defa oldu
Cevap sahibi+1 yılHiç trip atiyomusunuz?
Soran+1 yılTrip gönül almayı bilene atılır trip attığına bin pişman edene değil
Soran+1 yılTrip değil arada çocuklaşayım diyorum bin pişman ediyor
Cevap sahibi+1 yılpeki sözüne itimat ettiği
güvendiği bir arkadaşı ya da büyüğü yok mu?
Soran+1 yılKendi başına buyruk bildiğim gözlemlediğim kadarıyla yok
Cevap sahibi+1 yılne iş yapıyo ki?
istersen sorunu beğeneyim
bunları burda konuşmayalım
Soran+1 yılŞirkette çalışıyordu bilgisayar elektrik üzerine işten çıkardılar Ramazanın ilk haftasında şimdi dükkan açtılar kendiyle beraber işten çıkardıkları arkadaşı ile
Cevap sahibi+1 yılbiraz işin stresi vardır bence.
çünki erkek için işsiz kalmak çok zor
bu zamanlarda daha çok ilgi ve anlayışa ihtiyacı var bence
Cevap sahibi+1 yılgizli den çıkarbilirim istersen
Soran+1 yılÖnemli değil ben anlayış gösterdim fazlası ile buna emin olabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yıltakip ettim
Soran+1 yılGördüm evet
Cevap sahibi+1 yılAma siz takip etmeden beni ben size yazamiyorum
Soran+1 yılYazmayın zaten daha değerli şeyler ile vaktinizi geçirin
Cevap sahibi+1 yılKimse değersiz degildir lütfen kendinizo. öyle gormeyin
Cevap sahibi+1 yılE bende degersizim. o zaman:((
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılPeki galiba yanliş anlasildim.
Kusura bakmayin
Soran+1 yılSiz kusura bakmayın sadece konuşkan biri değilim tanışmak istemiyorum kimse ile
Cevap sahibi+1 yılBen öyle olmadığınızı düsünuyorum. Takipten cikariyorum bilginiz olsu sizi bir daha rahatsiz etmem
Soran+1 yılSiz bilirsiniz tabi ki sağolun görüş için
+1 yılAdama ver
00 YorumlaAman boş ver
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
10 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimin oruç tutmadığından eminim akşam gelince açıkça sorsam mı, yoksa ne hali varsa görsün deyip susayım mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler