Eşimin oruç tutmadığından eminim akşam gelince açıkça sorsam mı, yoksa ne hali varsa görsün deyip susayım mı?

Sorsam yine inkar kendini haklı çıkarmaya çalışmak için sesini yükseltmeye başlayacak cevabımı alamadan içimdekileri ona anlatamadan ağlamaya başlayacağım yoksa bir hafta önce p*rno izlemiş seks hikayesi okumuş sabah öğlen saatleri arasında bugün bir ara eve uğradı oruçlu insanlar gibi ağzı kokmuyordu hiç geçenlerde müsait olamadığımızdan 4 gün cinsel yönden uzak durmama rağmen cinsel organının başı sanki bir yere sürtmüş gibi tahriş olmuştu kaşıdım deyip baştan savma yalan söylediğini hissettim bu adam benim imtihanım mı? Artık yoruldum 2 senede bitirdi beni her söylediğime cevap veriyor kanıtlayamıyorum sabrettim olmuyor çekip gitmek için illa sağlam kanıt bulmak istiyorum inkar edemesin eli kolu bağlansın böyle şartlamışım kendimi nefret ediyorum merhametimden iyi niyetimden iki söze inanmaktan nefret ediyorum ifade edemiyorum haklılığımı
Eşimin oruç tutmadığından eminim akşam gelince açıkça sorsam mı, yoksa ne hali varsa görsün deyip susayım mı?