Evli olduğundan haberim yoktu çok sıcak samimi davranıyordu bir kaç kez evine bile gitmiştim herşey çok güzeldi güvenmiştim ona ne kadar aptalmışım aileme kesinlikle söyleyemem öldürürler beni bir miktar para verdi ister bebeği aldır ister harca ne yaparsan yap altıma yatmadan önce düşünecektin zevk için yaşadık sende istiyordun oldu bitti dedi karnım belli olmadan bir çözüm bulamam lazım okulum bile bitmedi beş parasızım çoçuğa bakamam ne yapıcam yardım edin lütfen
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam doğru demiş korunsaydın. doğum kontrol hapı diye birşey var. sahip çıkacak filan diyebilirsin ama bekar dahi olsa öyle bir zorunluluğu yok sonuçta sen isteyerek onunla olmuşsun. kimse kusura bakmasın evlenecektik kandırdı muhabbetleri çekenide gördüm ama şu bir gerçek imzayı atana kadar evliliğin garantisi yok. nikaha giderken bile son anda vazgeçen var ölen var.
yardım edin yazmışsın ne yapmamı istiyorsun çocuğu nufusumuzamı alalım ya da kolundan tutup kürtajamı götürelim. hayat böyle yaptığın herşeyin bir sonucu var. bu arada biriyle ilişkiye girmen suç doğru yanlış demiyorum en büyük hatan korunmaman olmuş. ama prezervatif takmak istemedi ozaman doğum kontrol hapı kullansaydın femidom taksaydın veya ya korunacaksın ya da cinsellik yok deseydin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılinşallah hiç bir çözüm bulamazsın da, ele güne rezil olursun sonra ailenden de kafana bir kurşun yersin o zaman da aklın başına gelir ama geç olur... senin gibiler bu dünyadan temizlenmeli...
24 Yorumla
Soran+1 yılZaten çok kötü bir durumdayım anlayışlı olamaz mısın hepinizden iğreniyorum
- +1 yıl
bende sizin gibilerden iğreniyorum? evli bir adamın altında inim inim inleyip kıvranırken iğrenmiyordun ama hepimizden?
Soran+1 yılEvli olduğu bilmiyordum dedim 😁
- +1 yıl
ama kaç defa evine gittim dedin? evli bir adamın evi o kadar mı belirsiz olur evli olup olmadığına dair? hem bekarsa ne fark ediyor yani? sevgilinin evine gidip altında defalarca yatıp hatta ondan hamile kalacak kadar basit ve ucuzsun işte...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdama bak ya evde karisi var gidiyor disarda aldatiyor. senide kandiriyor. hem suclu hem guclu. boyleleri yuzunden feminist olasi geliyor insanin. yahu hem kendi karisini aldirmis hemde onceden dusunseydin demis. sanki onun kafasina silahmi sıkıldi oda aldi zevkini. anlam veremiyorum ne igrenc varlik bunlar. kesinlikle aldir canim. gunah ama yapacak birseyyok eger dogurursan buyuk cikmaza girersin. hersey dahada kotu olur. aldir ve tovbe et baska caren kalmamis. ama acele et yasal suresi bitmesin. onun gibi adamlardan nefret ediyorum birde bakire olmayipta bakire isterler. hem elini tutmak isterler, hemde el dwgmemis adam ararlar. boyle cani pislik bunlar. sucun cogu o adamda. aptal yaratik. korunmadinizmi.
00 Yorumla
+1 yılYa yuh artık abi ne kadar sapıttınız azdınız siz bu kadar? Evli biriyle yatacak kadar ne hissettin? Adamda da suç, hem eşini aldatıyor, hem hamile bırakıp kapıya koyuyor. Ama sen de pas vererek çok büyük hata yapmışsın. Lütfen yapmayın olan size oluyor hele evlilerle asla! Cidden anlamıyorum artık sizin gibileri ne derdiniz var sizin. Allah Allah ya.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
76Cevap
+1 yıladamın dediği gibi altına yatmadan önce düşünecektin herşeyi adamın ne suçu var sana tecavüz etmemiş zorlamamış ama olan olmuş ne söylesek boş bence adamın verdiği parayla gidip çocuğu aldırman lazım.. ya da ailene durumu açıkça izah etmen lazım bunu..
10 Yorumla
+1 yılBak kardeşim o evli adam varya şrfsiz krktersiz insanmış... Sende edepsizsin evli bir insana bakıyorsun şimdi kalbini kırmak istemiyorum ikinizde suçlusunuz şimdi napcan sen ailen duysa öldürür diyorsun gördünmu bir anlık zevkin hatasını.. Ya kardeşim... Hadi o çocuğu aldırdın cinayet işlemiş olcaksın bilmiyorum gerçekten Allah yolunu bahtını acık etsin ne diyim... Bu sana ters olsun artık kafanı toparla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılAcı bir örnek daha ya ben ne diyeyim ki size biraz akıllı olun ve şu bencemi bir okuyun lütfen...:(
www.kizlarsoruyor.com/.../a61775-bir-iliskide-kizlarin-dikkat-etmesi-gerekenler-nelerdir01 Yorumla- +1 yıl
Birde hukuk okuyorsun ya sen nasıl düşersin böyle bir hataya hesabını sor nasıl yapılacağını biliyorsun...
Allahim su ulkenin geldigi duruma bak ya egitim istemininde aile kulturununde icine ettiler su kizlarin salak ve aptalligina ne demeli seytan diyor oh olsun iyi yapmis haketmissin cunku adam ahakli altina yatmadan once dusuncektin baska kizlarsda ders olsun
10 YorumlaDün yedigin hurmalar bugün gelmis seni tirmalamis... O zaten karektersizin, cigeri on para etmezin tekiymis... ama sende akil fikir sahibi bir insansin... yaptiklarinin sorumlugunu alamiyorsan, yapmayacaksin! Gecmis olsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi yası 20 lerde bir kız bir iki tatlı lafa kanıp bir vatandaşla birlikte oldu, ilk başlarda çok güzeldi taki istemeden hamile kalana kadar, hamile kalınca iki tarafta ters döndü erkek evliydi sonu tehditlere dayandı, edemedi sağdan soldan para dilendi çocuğu aldırdı zarıda diktirdi bir kaç sene sonrada hiç birşey yok gibi evlendi şimdi iki çocuguyla mutlu. Acaba kime ne etti? evli oldugu sürece vijdan azabı çekecek, değermiydi? 10sn. lik zevk ugruna?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Yediğiniz mokları yerken aileniz aklınıza gelmiyorda götünüz sıkışınca mı geliyor? ... Senden bir cacık olmaz, aldır çocuğu da onunda hayatını mahvetme.
10 Yorumla
+1 yılİnternetten hamilelerin yapmaması gereken şeylerin hepsini yap soğan kabuğu kaynat iç düşürürsün çocuğu. bir daha da böyle aptallıklar etme
12 Yorumla
Soran+1 yılSoğan kabuğu mu bu kadar basit olacağını sanmıyorum
- +1 yıl
Dene.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılArtık inandırıcı gelmiyorsunuz hiç biriniz trol trol ve dalga geçmekten inanmaktan vazgeçirdiniz eger gerçeksede git aldır çocuğu
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli bir adamla yasarken onun karısını coluğunu hiç düşünmediğin gibi onların vebalinle yaşamalısın bunu da sen düşünmüşsündür onları düşündüğün gibi şimdi cezanı çekmelisin yazıklar olsun senin gibilere iki paralıklara...
10 YorumlaGercekten cok yazik senin gibileri gorunce uzuluyorum guveniyorsunu 5 para etmez insanlara sonuc bu iste, aldirabilecek durumdaysan aldir kimse duymadan cok buyuk sorun olur her acidan o cocuguda dusunmek lazim ve kendi hayatini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğur bebegi. bakin hep birlikte .
napcan ya bir halt yedin. bir de ustune katil mi olcan.
soylemesi kolay evet ama bakmasi zor diyw o bebege kiyamazsin dimi. ne diyen de desin. umursama. katil olmktan iyidir. hesabimi vetemezsin ilerde01 Yorumla- +1 yıl
Çırılçıplak evli erkeğin altına yatan kadın için kürtaj yaptırmak ne ki.. Daha onurluca
bilgisiz cinsel. yasam
ustunde tanımadan guvenmeden s. ks
ailenden korku burdakiler ne yapsin ya gidip aldircaksin ya da ailen gidicem herifi sopadan gecirio karisindan bosatip senle evlendirtcek ama o evliliktende bir b. k hayir gelmez00 Yorumla10 haftalıktan sonra almıyorlar ablacım koş hemen kaç haftalık biliyo musun?
16 Yorumla
+1 yılYalan söylüyorsan BU RAMAZAN GÜNÜ gercegi gelir başına inşallah
32 Yorumla
Soran+1 yılKeşke yalan söyleseydim ne biçim insansın sen hiç mi inancın yok?
- +1 yıl
Böyle bir üzüntüsü olan kız veya takan kız. pişman olan insan yorumlarda gülücük saçmaz burda insanlardan birsey beklemez Rabbine dua eder tövbe eder can alma peşinde koşmaz
+1 yılYa uzuldum gercekten aldirmaktan baska caren yok sende unut artik onu bitmis hersey
02 Yorumla
Soran+1 yılEig sensin kanka 😄
- +1 yıl
Seni anliyorum asik olmussun gozun kor olmus ders al hatandan ve gec olmadan aldir adam istemiyor cocugu erkenden ne oldugunu ogrenmissin ona sevin
+1 yılaldır çocuğu dünyaya getirip ser sefil etmekten iyidir en azından
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bizim yapacak bisiyimiz yok icine bosaldiginda 40-50 tl para verip ertesi gun hapi alsaydin sorun kalmazdi simdi tek care cocugu aldirmak o adamdan yardim iste yoksa polise gidiceeni filan soyle
00 YorumlaBul birini evlen. Tabi bu şekilde seni kim kabul ederse. Hadi burda yırtarsın da ahirette ne yapacaksın onuda düşün.
Siz herkesin altına yatmaya cahilliğinize devam edin. Sonra da ağlayın. Size hiç üzülmüyorum!!!10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam doğru söylemiş altına yatmadan önce düşünecektin bide evliymiş utanmadan güvenmiştim diyorsun neyine güvendin pardon
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli olduğu bilmiyordum dedim
Cevap sahibi+1 yılYa bırak bende buna inanmam işte neyse hadi inandım diyelim aldır yapacağın bişey yok bebeğinin katili olursun orası ayrı
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaparken de soraydın bize keşke şimdi ne yapacağını sorduğun gibi;) zamanında yediğin hurmalar gün gelir adamı böööle tırmalar. geçmiş olsun bakalım sana
00 YorumlaBu soruyu şu yaşca büyük olanlarla birlikte olanlara kopyalamak lazım. Çocugu aldır
00 Yorumlaİşin çook zor.. o adam da o... çocuguymuş... mecbur aldırcaksın başka çaren yok..
00 YorumlaNasıl yardım edin la olum para vermiş ya evli adam işte sana böyle bit babasının olmasını istemezsin dimi. Umarım çok duygu beslememişsindir.
00 YorumlaSenin gibi karaktersizler parayı rahatlığı görünce atlıyo hemen ondan sonra ne yapacam bir bitmediniz ölün kurtulalım sizden...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHelal olsun o herife kötülüğün devamını getirmiyor hiç değilse. Allah hiç denk getirmesin aldatılmayı bana.
00 Yorumla
+1 yılAldrcan mecbur , evli olmasa bile niye yaparsınz şöyle şeyler bilmem ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldırmak günah ama sen zaten zina yaparak en büyük günahı yapmissin.. Dogursan nasıl bakcaksin aldirsan belki de daha iyi olcak ama ilk çocuk alınınca bir daha hamile olman zor iyi düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzüldüm be kendinizi kullandirtmayin şöyle lerine
10 hafta dolmadan aldir bebeği başka bir çözümün var mı00 Yorumlaaldırıcaksın baska sansın yok karnın cıkması ıcın en az 4 ya da 3 ay var 3 aylık cocuguda almıyorlar haberın olsun
00 Yorumlaaldır sende ya adamın evıne gitmişssin himi karısınn elbıselerını görmedın salakmısın sen
00 Yorumla
+1 yılşimdi baya kötü birine denk gelmissin yardımcı olmak isterdim ama nasıl ne istiyorsun onu bilmek lazım
00 Yorumla
+1 yılyapmadan once dusuncektın. bırsuru dogum kontrol yontemı var
00 Yorumlaaldır çocuğu bu da sana ders olsun bir daha aynı hatayı yapmazsın
00 Yorumlahayırlısı olsun be ne diyelim oluyor böyle şeyler hazır parada vermiş aldır çok fazla geç olmadan
00 YorumlaBebeği dünyaya getireceksin ve bakmalısın. O da yardım etmeli
00 Yorumla
+1 yılÖnceden düşünecektin. Yaptığın eylemin sonuçlarına katlan.
03 Yorumla- +1 yıl
Olan olmus ne diye hala sucluyor herkes cozum uretelim bu ulkede hep boyle
- +1 yıl
@Sherlock96 çözüm ne üretebiliriz?
- +1 yıl
Soruyor ne yapiyim diye tabiki aldircak
+1 yılsizin gibi salak oldukça bu ülkede erkekler boş kalmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken bize mi danıştınız ki?
51 Yorumla
+1 yılçocuğu aldırmak günah ama doğurup sefil etmek daha buyuk gunah yasal süre gecmeden aldır bence
00 Yorumlazevki ile beynini karıştıran çok şaşırmamk lazım.
10 Yorumla
+1 yılAldır abi çocuğu saf mısın sende
00 YorumlaO cocugu rezil etmeye hakkin yok aldir
00 YorumlaVerdiği parayı naptın?
03 Yorumla
Soran+1 yılHarcamadım duruyor hala
- +1 yıl
Evet
+1 yılkarısına söyle aldırmak istemiyorsan
110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
bnc troll ama sn bilirsin
- +1 yıl
Soran+1 yıl21 yaşındayım özel bir üniversitede bursluyum bu trol olduğum anlamına gelmez ki böyle bir şeyin şakası olmaz
+1 yılSen kac yaşındasın o kac yaş
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 21 o 29
- +1 yıl
Ne diyebilirim ki
Kardeşim :-(
+1 yılDusurmeye calis internetren bak yontemlerine
00 Yorumla
+1 yılallah kurtarsın ne diyelim
00 Yorumla
+1 yılNe kadar haram olsa da aldırmaktan başka çaren yok
00 Yorumla
+1 yılÇok karektersizmiş ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Adamla birlikte gidip aldırın
00 Yorumla
+1 yılaldır gitsin düşünecek birşey var mı
00 YorumlaSu durumda en iyisi cocugu aldirmak bence
00 Yorumla
+1 yılAldıracan o öküzde para verecek
00 YorumlaOoooo sen buyuk oooo sun o heridte buyuk ppppp
00 YorumlaPara verimiş aldır hemen
00 Yorumla
+1 yılbabanla yat ondan sansın canım kardeşim
00 YorumlaNerelisin cocuk ne kadar oldu?
00 Yorumla
+1 yılsıktırmeden once dusunecektın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOklava sok düşsün ne diyelim
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!