Anlamiyorum bendemi hata?

merhaba arkadaslar. Ben 28 yasinda yaklasik 8 aydir ayrilmis bir bayanim. Eski esimle nisanlandigimizda ben aslinda baska birini seviyordum birkac önemli nedenlerden dolayi ayrilmak zorunda kaldim ve aradan 1 ay kadar az bir sureyle nisanlandim esim Tr den ben yurddisindaydim 2 sene sonrada evlendik ona asik oldum ve cok sevmeye basladim beni kendine hemen bagladi cok yakisikli degil ama sempatik konusmasiyle durusuyla beni kendine sevdirdir daha sonra yurddisinda onun oturum islemleriyle ugrasiyordum bir yandan ona dili ogrenme konusunda yardimci oluyordum ve bir yandanda kagit kurek isleriyle ugrasiyordum derken oda zaten o arada calismaya baslamis arkadas ortami kurmus entegre olmaya calismisti.. cokta hizli bir sekilde cevre edindi gerek konusmasiyla gerekse is potansiyeli cok sevilen biri oldu ben buarada calisiyordum gel zaman Git zaman bir cocugumuz oldu bense hala cok bakimli cok aktif biriydim kendimi mutlu hissetmek icin herzaman bakimliyimdir tabi esim icinde ekstra kendime özen gösteriyordum beni arkadaslariyla gögsunu gere gere tanistiriyordu falan evde cok mutluyduk yemek yapsam temizlik yapsam firsat bulup mutlaka yanima gelip sarilirdi seks hayatimiz cok duzenli ve herseye aciktik... ama ne olduysa bir café actik eve gec gelmeye baslamisti ilk zamanlardir café bir ayaklansin sabir et diye diye hep kendimi avuttum zaten yapamadik cafeyi kapatmak zorunda kaldik... bu surecte telefonuna cok ilgili gece 4 de yatiyor Sabah 8 de ise gidiyordu dolayisiyla izinli gunlerinde yorgun oluyordu... bana karsi artik sogukta degildi ama chat yapiyordu cok sans verdim ama malesef huy oldu dozu arttikca arti ve beni fiziksel anlamda aldatmisti Bende ayrildim Şu an bunlari yazmamin cok sacma olsada hala bir anlam veremiyorum neden baska arayislara girdi seviyordu madem neden yuvasini yikti herkes soyluyormus ona zaten duydum cunku Karin cok guzel oglun var niye yuvani yiktin diye... offff okudugunuz icin tsklr icimi dokmek iyi geldi...
Anlamiyorum bendemi hata?