Baya ciddi bir ilişki ama 2 ay içinde buluşcaklar buluştuklarında ilişkiye gerçekler ve kısa zamanda evlenicekler. Kız bakire erkek de bakir. Cinsel resim gönderilir mi karşı taraf çok ısrar ediyorsa?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaya ciddi ilişki ama 2 ay içinde buluşacaklar? öyle ciddi bir ilişki olmaz.
Bırak ciddi ilişkiyi, evli bile olsan, resim gönderilmez. Aklı başında erkek adam, namusum dediği kadının orasının burasının resmini çektirip de glabal bir sisteme yüklemesine izin vermez. milyonda 1 bile olsa başkasının eline geçebileceği riskini göze almaz.
İfşa siteleri senin gibi kızlarla dolu42 Yorumla
Soran+1 yıl5 aydan uzun zamandır konuşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılistersen 15 ay konuş. onun adı ciddi ilişki olmaz. Sanalın ciddisi mi olur? Hiç mi okumuyorsunuz? Adam 2 yıl konuşuyor sonra ilk buluşmada pazarlıyor kızı başka erkeklere. ve bunun gibi niceleri var.
zırva sapan vaatlere kapılıp da geleceğinizi karartmayın. biraz uyanık olun yahu. hangi çağda yaşıyoruz?
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçma sapan işler peşindesiniz arkadaşım erkeğin o fotoğrafı farklı amaçlarda kullanmayacağını nerden biliyorsunuz bakir olduğu ne belli ömür boyu yanında mıydınız b8uuluşunca ilişki olacak kısa surede evlencekler demişsiniz nerden belli nasıl bu kadar eminsinz madem evlenilcek kısa surede o zaman önce evlenilsn sonra bekaret verilsin ondan sonra pişman olan siz oluyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki buluşunca ilişkiye girmeyebilirmişiz
- +1 yıl
Ya kızım saçmalama sen kaç yaşındasın 19 mu 20 mi bir erkek olarak üstelik kimsenin bekaretine o istediği halde zarar vermemiş bir erkek olarak söylüyorum bu kadar güven me ne malum yarın senin fotonla şantaj yapıp seni satmıca bir garantisi var mı ne malum evlenmeden seni kullanıp bırakcağı aklını başına al senin onu sevdiğin kadar onun seni sevdiğinin garantisi var mı belki sadece kullanmalık arıyo sana seviyomuş gibi gösteriyo bak biz böyle burlardan çok uğrasıyoz kurtarabildimiz sayılı yapma başına bir iş gelir söylemişlerdi dersin yorum yapan erkeklerin çogu sana kızıyo vardır bunlar sana kızıyosa bişey demi dikkat et sen bu sevdadan da vaz geç
+1 yılKızım allah akıl dağıtırken sen neredeydin? Ne evlenmesiiii ya seni basbaya kandırıyor karşındaki. Cidden ailemiz size hiç akıl vermedi mi ya sen 'sanal'dan tanıdığın birinin beyine güveniyorsun? Gün gelir sana şantaj yapar aklın o zaman yerine gelir senin yerine ben utandım cahilliğinden.
00 Yorumla
Sanalda tanışıp nasıl hemen birbirlerinden emin oluyor bu insanlar? Bilmediğin tanımadığın bir adamla ikiskiye girip evlenme planını nasıl yapıyorsun sen? Allah akıl fikir versin...
Yakında HAMİLEYİM YARDIM EDİN diye bir soru daha acarsin...14 Yorumla
Soran+1 yılBelki ilişkiye girmeyiz
Soran+1 yılAnnemle konuşmak istiyo zaten
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
57Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Sakın haa. Delimisin. Boş ver ısrarlarını. Düzgün ciddi olan foto istemez. Gönder gönder; Yarın , face de intde.@ , youtub da seyerederiz hep beraber. Akıllı ol. "bak = o fotO u gönderdin; onu saklıyacak, CD çekecek. arşivliyecek. evelenecem dicek Evlenmiyecek. Yarın bir sorunla kavga ediceksiniz. O foto u sana SANTAJ olarak kullanacak. Olaki evlendin:yine o foto sinlinmiyecek hep senini yüzüne vurucak , Cellat gibi sana şantaj yapacak. Boşandın ki. boşanamıyacan. O fOto yüzünden. Nişanlı isen nişandan ayrılamıyacan. SAKIN YAPMA.
10 Yorumla
+1 yılYavrum aklini peynir ekmekle mi yedin bulusunca da seviseceklermjs de sonra evleneceklermis nerde yasiyor bu herif dunyanin obur ucunda mi kicini kaldirip gormeye gelemedi mi onca zamandir ilkinden de seviseceksiniz ayrica cinsellik konusunda istediklerini yaptirmak için beni sevmiyor musun benim için gibi seyleri one suren erkekten de bir yol olmaz amaan cok sacma be oku bir sorunu sen burda görsen yazan kiz hakkinda ne düşünürdün
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsonra burda bir sru açarsin, beni eski svgilmi tehtit ediyor fotoğrafları int koymak vs ile diyerekten.
Yapacaksan da sakın yüzün görünmesin hatta evin herhangi bir yeri kolyen varsa yüzüğün vs hiç bir şekilde seni teşhis edecek bir unsur olmadan çekip at atacaksanda 8)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu sevdiginin kaniti olarak istiyo bide resmi? Ha bide evleniceksiniz? Kucukken masallarin gercek olduguna ilerde gerceklesecegine inanirdik seninkide bundan farksiz daha da bisey demiyorum. Klasik erkek numaralarini sergiliyo sevginin kanitiymis evlenicekmis peh o istedigini aslinda bakalim yuzune bakacakmi. Sevse senden bunlari istemez seven insan dokunmaya kiyamaz.
10 Yorumla
+1 yılİstemez kesinlikle istemez. Seviyorsa asiksa buluşunca ilişkiye gircez demez. En son dusunulucek şey. Kesinlikle istemez. Kaç kurtul ondan ortada bırakır seni. Bende ilişki yaşadım aylarca buluştum da sadece öptüm bir kere cinsellik konuşmadım.
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki ilişkiye girmeyiz
- +1 yıl
Kızım aklını başına al evlenene kadar sakın ilişkiye girme çünkü o zamana kadar asla bilemezsin ciddiyetini. Ve istemezdi ben asla istemedim dikkat et kendine sakın öyle bir hata yapma. İleride çok üzülürsün.
- +1 yıl
Sakın yapma bak. Ne kadar geçerse geçsin resim istenmez. Güven bu değildir. İnternet bu tarz şeylerle dolu sanaldan sevgili sonra resimler. İfsalarla dolu internet. O çocuktan uzaklaş amacı cinsel den başka bir şey değil. Sakın yapma bunu. Benimde kardeşim var onun başına gelmesini istemedigim bir şeyi asla başka bir kıza istemem. Abin gibi düşün dinle.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aklını mı yedin sen? Sanal mış buluştuklarında cinsel ilşkiye girecekler sonra evleneceklermiş. Aklını başına topla, ne buluş ne ilişkiye gir ortada kalırsın, akıllı ol.
42 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil ki o. En az benim onu sevdiğim kadar beni seviyo ve onunla ciddi düşündüğümün kanıtı olarak istiyo resim
- +1 yıl
Kızım aklını başına topla, sanaldan insan tanınmaz. Eğer seviyorsan önce bir tanı, sonra bu işlere giriş. Sen çok küçük ve tecrübesizsin. Seni kullanır atar ortada kalırsın. Gönderdiğin fotoğrafla sana şantaj yapar hayatın mahvolur. Ayakların yere bassın, sonra çok üzülürsün, telaffi edemeyeceğin hata yapma.
o erkekten bir halt olmax ki tatlış senin fotoğraflarını ister sonra görüşünce bir güzel öper sonra arkadına bakmadan çeker gider canı isteyince de fotoğrafı kullanarak şeftalinden yararlanır ki 😋🙄🙊
02 Yorumla- +1 yıl
gerçekten bunların hepsini düşündün mü :D
+1 yılGönder gönder..
Gönder de 10 gün sonra herkes görsün
Senin yaşın kaç? Yahu benim gençliğimde bu kadar saf olmuyordu bu kızlar siz ne ile besleniyorsunuz kuzum?10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadasim sen gerizeekalimisin? Bakir oldugunu ne biliyon bakir diyelim seni ziker senle evlenmez ilkizligim gitti diye aglarsin sanaldan nasil seks yapip evlencez dersin sende akilyokmu dunyanin en salaak kizindan birisin
26 Yorumla
Soran+1 yılBeni bilmiyosun kaç zaman istedi kendi de bana aylar önce gönderdi ben istemediğim halde ama ben göndermedim hiç
- +1 yıl
Kardesim sen resim olayindamisin sadece vajina ise at gitsin adam seni ziker evlenmez diyom cunku saf aptal oldugunu biz gorduk burda
Soran+1 yılBelki ilişkiye girmeyiz ben istersem giricekmisiz
- +1 yıl
Bu kizin başı çok ağrır kardeşim boş ver. Şuna baksana hayır diyorsun hele sakin ilişkiye girme diyorsun kafasına koymuş. Bu kadar saf birini üzerler. Sanalda olsa cinsel organ resmi atmak nedir ya bunların sohbeti herhalde cinsellik uzerine galiba. Bende sanalda ilişki yaşadım buluştum ama 1 kere cinsellik konuşmadım. Evlenmeyi hayalleri her şeyi çocuk ismini bile konustuk ama 1 tane cinselliğe girmedim. Bende yorum yaptım geneline bakmıyor tek bir kelimeye odaklanıyor.
- +1 yıl
Sen iste ya da isteme adamin amaci evlilik degil
- +1 yıl
Herkes senin geriizekali oldugunu soyluyo sen bildigini okuyon ne pokyersen ye
+1 yılOrgan knk bu böbrek gibi kalp gibi nolcak.
Alın bu kızı burdan ya 😤😤😤32 Yorumla
Soran+1 yılNey
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Hala bu kız gibi mal kaldı mı dünyada anasını satim :/
26 Yorumla- +1 yıl
Turkiyede cok var sevginin kanitida vajina resmiymis atarsa seviyomus kiz atmazsa erkek kiza guvenmicekmis
Soran+1 yılBeni bilmiyosun konuşma soruyu sormak bile utanç verici ama işte ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Seni bilmeme gerek var mı sorudan saf oldugun belli seks yapip evlencez diyen bir kiza nedenir
Soran+1 yıl@scorpion026 sana demedim ki görüş sahibine dedim
Soran+1 yılBelki seks yapmayız
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal ortamdakilere güven olmaz, zira burdakiler bakacak olsak herkes doktor mühendis öğretmen... İşsizlik yok gibi bir şey Türkiyede. Üstelik bunu diyenler 7/24 de nette. Hal böyle iken netten birine güvenip cinsel organının fotosunu atmak... Sen bilirsin tabi.
00 Yorumla
+1 yılhayır. normalde de kimseye öyle bir şey atılmaz. ilerde ayrılırsınız falan sonra koz olarak kullanır annene babana gösteririm falan der. işler kötü olur.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik gibi bir amacın varsa baştan belirtiyim evlenmeyecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle konuşmak istiyo
- +1 yıl
Her annenle konuşanla evlendin mi? İnsanlar senelerce evli oldugu insanlar tarafindan terk ediliyor...
sakın bak resim atma ilerde bunla seni tehtid eder ayrıca kessinlkle evlenmeden cinsl ilişki yaşama kendinede ailenede geleceğinede yazık edersn evlenmez senle evlenick adam helali olmanı bekler.
20 Yorumla
+1 yılBence ne olursa olsun güven ve aşk var ise gerekeni yapmalı engelleri kaldırmak gerekir.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani resim atayım mı
- +1 yıl
Dediğim gibi adıaşk ise, tam tanıyor güveniyor isen, duygularından emin ve seni gerçekten sevdiğini hissediyorsa korkmadan gönderebilirsiniz. Ama buna çokt gerek olmamalı diye de düşünüyorum. Aşk özeldir ve sıradan olamaz. Sonuç mu çok aşırı olmamak şartı ile sınırlı çıplajlık, erotizim içeren resimler paylaşabilirsiniz ama bence daha erken. Zamanla de geçiştir...
Soran+1 yılGeçiştirmeye çalışıyorum ama küsüyo
- +1 yıl
Küssün... O resimleri koruyamaması halinde senin yaşayabileceğin sıkıntıyı kaldırabilecek mi? Baktın anlamıyor bunun adı da aşk olamaz. Su mide anlamak zorunda...
+1 yılKanka beynini nerde unuttun
Nerden biliyorsun evleneceğini10 Yorumla
+1 yılBakir biri bunu istemez bakire olsa da olmasa da böyle resim gönderilmez bu nasil bir ciddiyet
10 YorumlaYağmur yağar şıpır şıpır buz gibiiii...
Boşanda gel fadimem, gabulümsün gız gibiiii..06 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon abi ya
Soran+1 yılTroll değilim
Soran+1 yılBen sana türkücüsün dedim mi
Tercih meselesi sanal yaptigim guvendigim bir kac kisiye gonderdigim oldu ama ciddi dusunuyorsak evleniceksek gondermezdim heralde nkadar israr ederse etsin.
00 YorumlaAt yavrum at resimde bulusunda kizliginida ver analda yapin her bir boku yiyin snra erkeklerin hepsi ayni beni kandirdi yari yolda birakti beni bozdu sen boyle saf olmaya devam edersen hayat seni daha cooook bozar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. O erkek bakir degil kiz bakire erkek caktiktan sonra evlenmez terkeder o salak kiza soyle evlenmeden vermesin
00 YorumlaYa evlenmezler se? 2 ayda adama ne çabuk güveniyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yıl5 aydan fazla bir zamandır konuşuyoruz
+1 yılCiddi oldugunun kaniti olarak ciplak resim mi istiyor? Ya birakin bu isleri yaa. Ne kadar basitsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyosun beni ben aslında böyle bir değilim
- +1 yıl
Degilsen eger tavrindan durusundan taviz vermezsin. Reddedersin. Hatta tepkini ortaya koyarsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmaç ne? İlişki öncesi resme bakıp ön hazırlık mı yapacak? Yarın bir ayrılırsanız, ondan sonra o resimler çok baş ağrıtır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkusura bakma alınma ama çok gerizekalısın oğlan senle kendini tatmin edecek sıkılınca da atacak başından
00 Yorumlasamimiyet bozulur göndermemesi daha iyi ciddi düşünülüyorsa tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok safsın :D at istersen de yüzün ya da seni tanıyabilecekleri bir şey gözükmesin. Buluşunca alacağını alıp ortadan kaybolacak bunu da bil. 2 yıldır konuştuğum sevgilim dediğim kişi neyse boşver.
00 Yorumla
+1 yılSanal seks için belkii ama karşılıklı güven şart ve madem evlenecekler kısa zamanda; ilk buluşmada ilişkiye girmek saçma
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki ilişkiye girmeyebiliriz
- +1 yıl
Zaten ilk görüşmede direk ilişkiye girmek saçma
+1 yılBunlar Asla Evlenmez erkek vurup kaçacak
Niyeti ciddi olan o günü mutlaka bekler00 Yorumla
+1 yılKimse seni vajinandan tanıyamayacağına göre gönderebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılHe kesin evlenir isini bitirdi mi birakir ortada erkek diyeyim ben :D
00 YorumlaHayal dünyasında yaşama sanaldan buluş ve ver ondan sonra evlenecek diye bekle çok beklersin
00 Yorumlagit buluş seks yap ama ne kesin evlenince diye düşün nede resim at ha bekaret verme anal yap
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki ilişkiye girmeyebiliriz
Gizli Üye(30-35)+1 yılssalak mısın sen öyle bir şey yapma, hayal dünyasında yaşama çık dışardan bul. utangaçlığı bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sanal sevgilimle iyiyim
Cevap sahibi+1 yılsaçmalamaa , ilerde pişman olursun
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ay içinde ilk defa buluşcaklar ve hem sevişcekler ilk defada yok olmaz reelde görüşmiceklerse yollasın
06 Yorumla
Soran+1 yıl5 aydır konuşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılOlsun kaç ay konuşursan konuş olmaz bence yanlış sen hep onunla sanalda takıl
Soran+1 yılO gerçekte bulusmak istiyo
Cevap sahibi+1 yılSeninle sevişceği için istiyor
Soran+1 yılHayır hatta belki sevismeyebiliriz
Cevap sahibi+1 yılBelki diyosun sende emin değilsin yüzyüze olunca illaki konuyu cinselliğe getiricek
Tabikide gonderilir sanal sevgililik sonucta (bence sacma )
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne footlar attım en fotolar attılar bilgisayarda bir arşiv var diyebilirim yüzün görünmeden at gitsin :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar ciddiyseniz gönderin yani ne var
21 Yorumla
Soran+1 yılAma doğru olur mu bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabii ki de gönderilir. Naz yapmayı bırak ve ciciklerini gönder sevdiğine.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu anlattığın olaydakiler evlensin tüm site bana yüklensin mk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaparken göndermiştim o da ama şu an sanal sevgilim yok konuşacağım
00 Yorumla
+1 yılBu kadar saf olamazsın saçmalama
12 Yorumla
Soran+1 yılAma bizim ilişkimiz gerçek gibi
- +1 yıl
Biz biliriz ı gerçekleri akıllı ol
Eğer güveniyorsan olabilir.
00 Yorumla
+1 yılİnanmayın abi şunlara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sizi taş edecek...
01 Yorumla
Soran+1 yılGünah olduğunu bende biliyorum bu yüzden göndermiyorum
+1 yılCinsel organ beğenilmez allah in salosu.
00 YorumlaHayir yapmayin ya ole seyler =)
00 Yorumlacinsel organn lelelelelelelel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanalın neyi ciddi malmısınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gönderirim şimdiden tanışmak iyi olur
00 YorumlaGönder oda telefonuna duvar kağıdı yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüzün görünmeyecekse olabilir..
00 Yorumla
+1 yılgonder bıze goster hep elere yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılNey
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. once buraya at uygun diye bakalim
03 Yorumla
Soran+1 yılOldu başka
Soran+1 yılNey
+1 yılgönder gitsin ne var bunda
00 Yorumlaİstiyor musun göndermeyi?
02 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum
+1 yılEvlenicekler?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Zaten ilişkiye girceniz ister gönder ister gönderme
Soran+1 yılInanmıyo ki bana dalga geçiyosun benimle öylesine konuşuyorsun diyo. Onu sevdiğimin kanıtı olarak istiyor resimde
Soran+1 yıl@Yonca95 aslında öyle değil çok uzun zamandır konuşuyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılHata yaparsin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorsa gönderir
00 Yorumla - Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği