Nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. Ve yalvarırım yargılamayın hayatım zaten mahvoldu. 19 yaşındayım ben kendisi ise 30 yaşında evli ve çocuğu var. Ben onunla ilk kez 18 yaşındayken geçici olarak yazın çalıştığım bir yerde tanıştım. Başlarda evli olduğunu bilmiyordum zamanla çok yakınlaştık birlikte oldum cinsel anlamda ilk ilişkimi onunla yaşadım ve daha sonra ona bağlandım hem de çok. Evli olduğunu öğrendikten sonra ondan ayrıldım hatta psikolojik tedavi görmeye başladım ama daha sonra tekrar barıştım dayanamadım onu çok seviyorum. Beni mutlu ediyor, birlikte oluyoruz, geziyoruz, dertleşiyoruz. Ne kadar ayrılmaya kalkışsam da sonunda beni yine ikna ediyor karşı koyamıyorum ama sonrasında yine kendimden tiksiniyorum. Kalbimle vicdanım arasında sıkıştım kaldım ben bu sevdadan nasıl vazgeçebilirim yalvarırım yargılamayın beni?
Cevabın nedir?
+1 yılNe yapsak ki tatlım bilemedim.
Madem seni seviyor ve vakit geçiriyor. Neden eşinden boşanmıyor.
Lütfen kadınlık sadece seks yapmaktan, dişilikten ibaret değil. Biraz anaç olmayı denesene.
Çocukları var. Sen dünyaya çocuk getirsen ve evlendiğin adam başkalarıyla yatsa ne hissederdin?
Canım daha gençsin, önüne kimler çıkacak bir düşün.
Hem neden seviyeni düşürüyorsun. Çok daha yakışıklısını, karakterlisini ve iyisini bulursun.
Sen aşkın değil hormonlarının esirisin. Sadece aşman gereken bu. Kır şu alışkanlığını ve unut onu. Pişman olmaz arsızlaşırsan yuhlamaktan başka çaremiz kalmaz. Hemcinsinin düşmanı mısın?
Bu yaptığın kötülük ve sadece sana zararı var inan. Nereye kadar devam edeceksin? Ne olacak?
Hadi boşandı eşinden. O çocuklara bakacak annelik güdüsü ve zaman var mı sende?
Hayat kolay mı sanıyorsunuz ya... Ben bir gece sevgilimle uyumuştum, horluyordu. Evlilikten soğudum, tüm gece uyuyamadım.
Evlilik başka flört başka.
Eşine yıllarca bağlanmış, alışmış ve sevmiş birini ondan ayırman imkansız. Ve hissettiğin o güzel duygular da gelip geçici inan.
Sen bilirsin de istediğin kadar psikoloğa git, ilaç kullan. Bunun tek çözümü İrade.
Başka birini o evli adamı unutmak için kullan.
Bu yöntem de çok yanlış ama hatadan bir nebze dönebilirsin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer seni seviyorsa karısından ayrılırdı. Seni kullanıyor. Sadece seni de değil, karısını da kullanıyor. Sırf kendi tatmini, zevki ve mutluluğu için 2 kişinin kalbiyle oynuyor ki sen ondan çok küçüksün, üzgünüm ama karısını genç bir kızla aldatmak hem de evli olduğunu söylemeden bunu yapmak onun ne kadar karaktersiz ve adi biri olduğunu gösterir. Sende suçlusun, tekrar ona döndüğün için. Bunu söylemem yadırgamak değildir, suçlusun, bunu kabul edip kendini kontrol etmeye çalışman lazım. Karşı koyamıyorum diyerek kendini teslim etmek kolay, ama zaten herşey kolay olsaydı hayatta bu kadar zor olmazdı. Herşeyin bir bedeli vardır. Sende hatanı düzeltmek için bir bedel ödeyeceksin, kalbin kırılacak ama en azından vicdanın rahat olacak, bu açıdan düşünmeye çalış. Ama o adam nasıl gece kafasını yastığa koyup da uyur, orasını bilmiyorum işte. Sen burada adamın kurbanı, kadının suçlususun. Adam her ikinize karşı da suçlu. Zaten şimdi ondan kurtulmazsan ne gibi bir geleceğiniz olacak? En fazla seni daha uzun süre kullanmış olacak, sen bu batağa daha fena ve geri dönülmez bir şekilde batacaksın.
Lütfen, senin için söylüyorum, başkasını önemsemiyorsan da kendin için kurtul ondan. Kendini kurtar. Çok daha fazla acı çekmeden bitir bu işi.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerekirse hattını kıracaksın, uzun bir süre telefon kullanmayacaksın, düşünmeyeceksin, uzaklaşacaksın, onu her şeyinden uzaklaştırman için yapacaksın elinden geleni, önce kendini al karşına konuş kendi kendine, sen çocuğunun babasını biricik erkeğini her şeyini, onunla her ne yoldan tanışırsa tanışsın bir başkasıyla bırak ilişkiye girmesini konuşmasını bile kadınlık gururuna yedirebilir miydin? Sana doğru düzgün şekilde hareket etmeyi emrediyorum bir asker olarak, yoksa ömür boyu vicdan azabı çeker ve belki aynı şeylerin daha beterini yaşarsın, onun için içine sinecek şekilde hareket et.
00 Yorumla
Hiç bir devrime çiçekli yoldan gidilmez, derler... Senin mutluluğun da benzer şekilde, kendi iç dünyanda yapacağın içsel-ruhsal bir devrimden geçiyor! O'nu bir şekilde, tek kalemde hayatından silip atacaksın, aramayacaksın, stalklamayacaksın, merak etmeyeceksin, O'nun seni aramasına izin vermeyeceksin! Kabul, belki ilk başta biraz acı ve ızdırap çekeceksin ama eninde sonunda günün birinde O'nu unutup, yaşantına kaldığın yerden devam edeceksin. Unutma ki her şey senin elinde... Şu da ayrı bir realite;sırf senin için eşinden ve çocuğundan vazgeçmeyecektir!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninki sevda degilki. Resmen aptallik ! Kendini o adama kullandiriyorsun seninle sadece ihtiyaclarini gidermek icin birlikte bunun farkinda degilmisin? Onunla iliskiye girmeseydin sana böyle yalvarirmiydi acaba. Ne kadar gerizekalilik yapmisin kusura bakma hic yani. O cocugun vebali senin boynuna. Bende evli bir adami sevdim evlenmeden önce ama su an evli oldugu icin sevmeye devam etsemde tek kelime bile konusnuyorum. Inan bana intihar etmeyi düsündüm sirf seviyorum diye senin gibi iliskiye girmeyi birak el ele tutusmuslugumuz bile yok ama ikimizde sevdamizdan kül olduk. Zorla evlendirdiler onu tehtitlerle benide zorla sözlediler. Ve ben en azindan karakterli bir sekilde konusmuyorum onunla sokanlarda adini sayikliyarak gezsem bile! Askiniz ki Ask degil, hic ama hic masum degil. 19 yasindasin ve 30 yasindaki adamin altina yatiyosun ne diyim yazik. Beni zorla akrabamla sözlediler benim gibilerin derdine bak senin KEYFiNE bak birde!!!
00 YorumlaAyrıl onfan uzak dur evli adamdan psikologa devam et birde. Sucun yuzde 30u sende yuzde 70i o şerefsizde. O pisligin evli oldugunu bilmiyordun ama guvenerek yattın hemde ilk iliskini o pislikle karısını aldatan biriyle yaşadın. Bence o adamdan hemen ayrıl karısınada bir sekilde kocan seni aldatıyor diye mektup yaz.
112 Yorumla
Soran+1 yıl@Fıssıltı burda beni yerden yere vuruyorsun ama maşallaj hep kızların gönderilerine yorum yapmışsın seni fırsatçı abazan seni. Hadi benim ne olduğum belli? Sen nesin? otur elini vicdanına koy
+1 yılYuva üstüne yuva kurulmaz... Mutlu da olamazsın başkası gelir aynısını sanada yapar onun için kendini onun eşinin yerine koy ve hareket et ve çok yanlış bir yoldasın yuva yıkmadan ayrıl senle ilgili ne varsa silbastan sıfırla bilmem telefon Skype facebook WhatsApp viber twitter ne varsa yok et bidaha da adını anma yeni sayfa aç.. Açmasan zaten cezasını fazlasıyla alırsın zaten beddualarla... Geçmiş olsun
21 Yorumla- +1 yıl
Zaten adam şeref... Siz olmasaydı böyle köpeklik yapmazdı sende yanlış yoldasın vır anlık zevk için hayatını ve başkalarının hayatını karartma ve önce o adamın suratına tükür evli olduğu için öyle yaptığı için sende suçlusun ama geç değil hiç birşey için...
+1 yılNeden hayatin mahvolsun? İnsanlar ne adilikler ne serefsizlikler yapip hicbir şey olmamis gibi devam ediyor. Masum duygularla sevmissin kopamamissin. Birlikte olman önemli değil.
Ayrıca seni yargılayan ya da aşağılayan kimseye kafa takman çok anlamsız sonuç olarak güzel bir şey yaşıyorsan bundan sende neden kendini sucluyorsun ki bizim kadınların bu handikapı çok saçma hemde çok memnunsan gittiği yere kadar yaşa .00 YorumlaSna bisy diyimmi sni yrgilarlarsa takma svmek suc değil ama yazk oldu o cocuga eger bir beddua edrse omur boyu o beduadan kurtulamassn sni yrgilayan vrsada bide onnlra sr kndlrndn byklerle brbrler tkma gzlm kafana boswer sn dsnmussn ya i ytr ama eger becerebilirsn uzak dur derim yapammassn akisina birak
00 YorumlaYuh ya sen tanistıgin birini yas farki korkutmuyormu sizi hadi gectim bunu tanistin adam 30nyasindaydinevlimi diye hicmi sorusturmadin siz kizlar cok ahmaksınız bence bitir bu isi tovbe et o kadinin hayatini yikma cocugu babsız birakma ama aslida gidip kadina haber yoll kocasinin aldattigini soyle sen ayrilsandq baskasini bulur tabi kiz taze vazgecermi ne kadr serefsiz insan var ya kizlar sizde sorgulayin beraber oldugunuz adami yasi kac olursa olsun hemen herseye izin vermeyin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden hayatin mahvolsun? İnsanlar ne adilikler ne serefsizlikler yapip hicbir şey olmamis gibi devam ediyor. Masum duygularla sevmissin kopamamissin. Birlikte olman önemli değil. Bitirmek istiyorsan bir sure aci çekmeyi göze alip başka uğraşlar edinmeni tavsiye ederim. Psikolojik tedavi ilaç asla kullanma. Kendine yeteneğine iradeli ve güçlü olabileceğine inaniyorum. Yasadigin hicbir şeyden pişman olma bunu da atlatirsin daha genceciksin 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPislikle pislik olma, sana tavsiyem bu, o adam iğrencin teki, sende onun pisliğinde boğulma. Zaten evlilik dışı zina işleyerek sen en büyük hatayı yapmışsın sana tavsiye versem ne olur ki
Ama Allah fai. şeyi bile affeder O'nun merhameti o kadar geniştir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence seni ona bağlayan sebepleri araştır.
seks, para veya alışkanlık gibi değişik sebeplerden bir veya bir kaçı olabilir. ya da daha başka bir şey olabilir.
bunu bilirsen çözümü kolay..
seks ise kendine arkadaş bulursun veya evlenirsin...
kısacası mantığını kullan ve
olaya bu gözle bak derim..00 Yorumla
+1 yılGit karısına söyle ve ondan ayrıl evli adamın sana ne yararı olablir? Bak kadınla evli senle de geziyor olan çocuğa karısına oluyor aynısı sana yapılsa ne hissedersin biraz empati kurun ya ister misin çocuğunun kendinin o halde olmasını?
00 YorumlaSenden çok o şerefsizin suçu var kahpe çocuğu 11 yaş fark ve evli olduğu halde sübyancılık bir de
52 Yorumlayaşadığın sevgı değil o adamın yasadığı da asla sevgı değil bua önce bır emın ol ve şunu da unutma o adamın karısının yerınde sende olabılırdın ya da senın annende olabılırdı senı sevse senı bu duruma düşürmezdi
00 Yorumla
+1 yılAdam o kadar serefsizmiski kucuk bir kizin duygusuyla oynayarak yataga atmayi basarmis
140 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGençliğini kullanıyor kızım saf olma bunun faturasını çok ödersin kendini onun çocuğunun yerine ve o kadını yerine koy seni yargılamıyorum ama ya senin kocanda ilerde senden daha genç bir kadın bulursa olan sana olur bu erkeklere bir şey olmaz ama bu batağa bulaşmşsın artık yol yakınken tövbe et ve Allah'a dua et
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olması dışnda hiç bir sorun yok.
Bunu öğrenir öğrenmenmez ayrılmalı unutmalydın.
Söylemesi tabiki bize çok kolay fakat zamanla naap et ayrıl unut.
Bunun içnide en iyi yol, Aşkı, aşk öldürür.
Bir başkası olmadan unutman zor.00 Yorumla
+1 yılArkadaşım merhaba,
Senin için sorun olan evli olması ve asla senin olmayacak olması mı yoksa evli biriyle ilişkiye girdiğin için kendini suçlu hissetmen mi?00 YorumlaCinsellik konusunda 731 cevap paylaştı. Karşı koyamıyorum diye bir şey yok..
Fındık kırmak senin de hoşuna gidiyor hepsi bu..30 YorumlaEşini neden boşamıyormuş? Yadırgamayacağım dedim ama senin kendine saygın ve gururun hiç mi yok?
20 Yorumlatamam yargilamiyorum..
o degil de 30 yasindakiler evlennmis cocuk sahibi olmus vay anasini ya. ben hala playstation, lego filan.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO seninle sadece seni kullanmak macera için beraber seni sadece heves olarak görüyor. Öyle erkekler çok iyi edebiyat yapar be yapar ne eder seni kandırır sırf o 100 gram için. Haram tatlıdır çünkü. Sen kendine yakıştıriyorsan bu olayı ne diyelim Allah akıl fikir versin
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani aradığın sonuç nedir suçlu değilsin sözleri mi yerden yere vuracaklarını biliyorsun
10 Yorumla
+1 yıl''nerden başlayac'' dan gerisini okumadım. yuva yıkan şeytan karı seni
15 Yorumla
Soran+1 yılonun hiç suçu yok dimi suç hep kadında olur dimi
- +1 yıl
o da adam değil, sen de güzelsin. hiç gücenmece darılmaca yok. kabul et
Soran+1 yılkeşke gerçek hayatta tanısaydım seni
- +1 yıl
sizin gibi insanlarla hukukum olmazdı emin ol
Soran+1 yıleminim
Çocukcağıza yazık bee. Senin gibiler yüzünden yuvalar dağılıyor o adamında kalıbına tüküreyim.
10 Yorumla
+1 yılSuç sende değil ki evli olduğunu senden saklayip yakinlaşip duygularinla oynayan da yazik etmiş sana ama artik son vermelisin kendi iyiliğin için.
02 Yorumla- +1 yıl
Her böyle soruda da yargılamayın beni. Tamam olur siz yapın biz yargılamayalım. Birazcık insanlık gururun kadınlık gururun varsa vazgeçersin zaten, bize sormana gerek yok^^
10 Yorumla
+1 yılBu adamla bir geleceğin yok. Gidip gelip seni kullanacak. Neyin tavsiyesini vericez ki sana ? Her şey ortada !
00 YorumlaYaptığın çok çok yalnış bişey ama doğru yola dönmek te senin elinde yapacağım tek şey Ada'mla alakanı ilişkini kesip bir daha da asla bulaşmamak
00 Yorumla
+1 yılAdam seni kullanıyor, lütfen mantığınla düşün ve anla. Evli insanlarla birlikte olmayın iğrenç ötesi ya aklını başına topla kullanıyor seni
20 Yorumla
+1 yılvazgeçmek istesen kalbine söz geçirirsin birbirimizi kandırmayalım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşka birini bul ilkin olduğu için bağımlılığın fazla , ayrılman biraz zor olabilir ama kesinlikle ayrılmalıısn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni provblemi bende yasiyorum, hocamla birlikteyim ve oda evli.. isin kotusu bende ona karsi koyamamiyorum ve napcagimi bilmiyorum...
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman yaşamaya devam edeceksin niye suçluluk duyuyorsunki ?
- Cinsellik konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılo istemedikçe onu terk edemezsin ve en az 2 yıl geçmesi gerekecek bunu üstünden atman için
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani o istemedikçe?
- +1 yıl
çok derin acılar çekersiniz her ikinizde bu iş kolay bitmez, bkar toy bir gençle yaşasaydın çok rahatlıkla bitirebilirdin
Yargılamak kimseye haddine değil. Sadece empati yap. Onun eşinin yerine koy kendini.
00 Yorumla
+1 yılYargılamıyorum ama hayatın boyunca mutlu olamayacaksın umarımda olmazsın sen ve senin gibi olanlar
00 YorumlaCinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. Zor bir durum ama o adamda da suç var evli oldugunu gizlemis zamana birak bence yapcak bisiy yok
00 YorumlaÖnce o açgözlüyü ıkna etmemız lazım tek sey dusun sen evlı olsan cıcugun olsa kocan 19 yasında bırıyle fingirdesse ne dusunursun
00 Yorumla
+1 yılSavcılığa söylesen o Ada'mın ağzına sıçarlar küçük çocuk tacizinden cezaevinde de yaşatmazlar neyse beni ilgilendirmez kimseye açımıyoru
00 Yorumla
+1 yıltek çaren var. inançlıysan bir dua var ulaşırsan sana yazayım
01 Yorumla
Soran+1 yılne duası bu?
Bulmuş çıtırı tabi kapıyı kendi açmış daha nolsun istediği Zaman gelen istediği Zaman giden biri var ☺️
00 Yorumla
+1 yılHimmm bence seni sadece seks istegi icin kullanıyor sevdigini zannetmiyorum seviyorsa eşini bosasinda görelim
10 YorumlaYanlış yoldasın ayrıl izini kaybettir bir daha görüşme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim ne derse desin.. o adaminyerinde olsam bende onun gibi seninle olmak isterdim... gencsin.. herseyi onunla yasiyosun... vs vs..
Senin icin yanlis ama...04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Cevap sahibi+1 yılO adam icin tam aldatamalik bir hatun degilmi... genc gusel... cinsellik isteyen..
Soran+1 yılerkeklerin hepsi böyle
Cevap sahibi+1 yılYani..
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yaşa pislikkkk adı şerefsiz kaltak bıktık siz gibilerden
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılG. ber yazmistim cevirmis
+1 yılO zmn sana dini nikah kıysın. Yoksa bu şekilde günah içinde yüzersin.
00 Yorumla
+1 yılsen adamın testisini boşaltırıyosun sadece sağlam bir yuva yıkansın
sonun motorize servis olur00 Yorumla
+1 yılSen ona bağlanmışsın gerçekten aşık olursan belki hayatın değişir.
00 Yorumla
+1 yılkurtulmaya çalışman da güzel bir çapa. dilerim kurtulursun
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKendine güç gelerek. Gelemezsen zaten hatalar zincirine devam edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım birak bence bunun sonu yok kullanilmis olursun sadece
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılayrıl milletin yuvasını yıkma sonra vicdan azabı çok çekersin
00 Yorumla
+1 yılBende evli bayan yadiyom çok zevkli harika oluyor isirdim bibkere genel bolgeye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende yaşarsın canım benim seninde kocan seni 19 yaşında bir kızla aldatır..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen evlendin diyelim senin kocan sana bunu yapsa ne hissedersin
11 Yorumla- +1 yıl
Abi ergen düşünemiyor ki..
+1 yılyadırgamayın diyonda kalkıp tebrik mi edelim
61 Yorumla- +1 yıl
Al bndende okadar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin tiksinmene gerek yok adam maalesef karaktersizmiş
00 Yorumla
+1 yılOlduğun kişinin mesleği ne?
13 Yorumla- +1 yıl
Anan baban yok mu? Evli barklı adamla ne işin var?
21 Yorumla
+1 yılbunun cevabını psikolog versin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kullanıyo manyak mısın
21 Yorumla
+1 yılBizi trollüyon herhalde
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi