Eşinizle balayındayken bir turist kocanızı öpse ve eliyle penisini okşasa ne tepki verirsiniz?

Sizin çift olduğunuzu bilmeden eşinizden etkilenip gelse öpse ve şortunun içine elini uzatıp okşasa ne tepki verirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
3 sen önce oluyor Eşimle balayındaydık eşim odada uyurken bara indim birşeyler içmek için ve orada bikinisiyle gelip sarhoş olana kadar içmiş kendi odasına çıkamadı ben yardım ettim inanın hiç bir kötü niyetim yoktu kartını kapısına taktım açıldı yatağına bıraktım çıktım hemen ertesi gün tekrar geldi ingilizce çat pat konuştuk tanıştık teşekkür etti sık sık evli olduğumu söyledim eşimi çok sevdiğimi balayına geldiğimizi söyledim
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra elimde kahvaltısı eşimi uyandırmaya çıktım güller döktüm öperek uyandırdım yemeğini elimle yedirdim plaja indik gölgede deniz manzarasında limonata felan içerken bu turist gördü bizi geldi sarhoş tabiki 2 eliyle ensemden tuttu öpmeye başladı elinide şortumdan içeri soktu okşadı yatar vaziyetteyken kurtulamadım ağırlığıda üstümde zor güç yitim artık eşim krize girdi çıldırdı beni de ereksiyon olmuş görünce daha çok çıldırdı odamıza geçtik yaklaşmaya çalıştım kim kaldırdıysa o indirsindedi
Eşinizle balayındayken bir turist kocanızı öpse ve eliyle penisini okşasa ne tepki verirsiniz?