Izledigine eminim. Bunu söylerken utanıyorum ama iki üç yıl önce farkettim bunu. Evdeki bilgisayari o kullanıyor biz telefon olduğu için pek kullanmıyoruz. Ya altına bir şort giyiyor bilgisayara oturuyor kulaklık takıyor biri aniden içeri girsin kızıyor kapatıyor hemen. Format artırmak için gitti pc gelince içinden bir sürü açık bildiğiniz ponografik resimler vardı hepsini görmedim tabi küçüktüm o zaman bilgisayarci yapmıştır fakan dedi yalan yanlışıkla indirdi onları adam dosyaya attı o dosyanın içinden çıktı. Tv de mankenleri izliyor açık fimler izliyor biz odaya girince hemen değistiriyor. Anlatmak istemezdim ama artık içimde tutmaktan sıkıldım. Evine sadık adam iyidir hostur namaz kılıyor sizden benden imanli gorseniz. 49 yaşında. Bende 18 yaşındayım anlıyorum artık yani saf değilim. Ya ramazanda bile bakıyor sonra duşa giriyor. Anneme üzülüyorum. Babam böyle yaptığı için soğudum yıllardır. Tersliyorum ben suçlu gecimsiz oluyorum. Lütfen eleştirmden yorum yapın 😕
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Baban, Genç olsa tamam haklısın. Babacığın da yaş 50 olmuş. Normaldir. Sen niye kafana takıyon ki. Boşver. Annen düşünsün. Annen "ben""nerede hata yaptım" desin. Sana nee. Sana ne zararı var. Erkeklerin Seksi daha görseldir. (bilimsel). Şimdi artık kadınlar kızlar bakıyor seyrediyor. Karı koca beraber bakan var. Yarın Kocan izleyecek ;sende kocanı pıçakla kendini denize at. Bii alemsiniz. Bu işler Anne de başlar anne de biter bu işler. O senin Baban. Boş ver. Kafaya takarsan ömrün kısalır. Git anne e söyle.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim pederde öyle içeri girince hemen kanalı falan deistiriyor sonra diyor daha yatmadın mı falan zorla yataga gönderiyor... Yani gayet dogal bir durum.. Sonucta erkek sperm ürettiği sürece sürekli cinsellik düşünür.
25 Yorumla
Soran+1 yılHeh aynen öyle ya
Cevap sahibi+1 yılTakma kafana dedem bile 75 yasında halen izliyor.. Sonrada diyor bana erkek adam izlee de yaparda ;)
Soran+1 yılEvlendirin gitsin😄
Cevap sahibi+1 yıl2. Karıyı aldı halen azgın ;)
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılNe cemaatciler gordum kariya kiza bakan annende burda is bir konusmasi lazm ben pek anlamam ama dininde de pek cok insan cok pis islere bulasabiliyor bende babami yakalamistim 3 4 kere... bel
Iftira atmiyim... yani...30 Yorumla
Baba da olsa erkek ve erkekler p*rno izler bu acı gerçekle tanış ve çokta kafaya takma.
02 Yorumla
Soran+1 yılIzlediklerini zaten biliyorum ama tuhaf yani evli
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
66Cevap
+1 yılbabanda olsa özel hayatıdır ama daha dikkatli olması şart. sen bunları yaşamak zorunda değilsin güzel bir şey değil.
41 Yorumla
Soran+1 yılSonunda biri bana hak verdi👏👏
izlemesi normal de babanda bunu çok abartmış ergen olsa anlarızda 49 yaşında böyle bir alışkanlık dogru degil ailesinide düşünmesi davranışlarını degiştirmesi lazım bir oturup konuşabiliyosan olur ya da dayın amcan felan varsa bu konudan bahset onların konuşması daha rahat olur
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yapamam yok artık onlara söylesem zaten buraya yazmazdim 😊
Soran+1 yılSonra beni ya da kardeşimi çağırır oda olmazsa istediğim siteye giremiyorum diye ttneti arar yapar yani önceden yapmısti
Soran+1 yılAman zaten gidicem bir iki seneye ne yapiyim herkes ne yaparsa yapsın
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evli olması malesef onları izlemesine engel değil ve yapanlar da gerçekten çok belki annenin kabul etmeyeceği fantaziler var onları izleyerek nefsini köreltiyor veya ilişkileri çok sıcak değil yanlış bir şey yapmamak için onunla vakit geçiriyor önemli olan onları size yansıtmaması anneni aldatmaması
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Elestirmek bize dusmez zaten ama normal bence evlide olsa demek ki ilgisi var p*rnoya bu olabilir sonuçta aldatmıyor anneni bu sadece gözle aldatmaktır en azından annene sadık belkide fantazisi o adamın bırak karışma 49 yaşında adam onun zararlı olduğunu biliyor nede olsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi hayatım canım benim boşver umursama ne yaparsa yapsın
18 Yorumla
Soran+1 yılBabası yapınca insanın tuhaf oluyor
- +1 yıl
Haklısın aileden birisini cinsel anlamda görünce insan tuhaf oluyor ama düşünki baba olması hiç izlemedi anlamına gelmiyorki
Soran+1 yılYeni olan bişey bu önceden yoktu
- +1 yıl
Vardır da sen farketmiyor sundur hayatım
Soran+1 yılYa yoktu iki üç yıldır var. Adam bilgisayar kullanmıyordu nerden bakcak
- +1 yıl
O zaman ennen ilgi vermiyor belliki yoksa neden baksın
Soran+1 yılValla bilmiyorum artık o kadarını
- +1 yıl
Boşver takılma hayatım
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki annen yetemıyor adama adamda aldatmadan kendı capında takılıyor. yine iyi adammıs bana eşim yetmese ya boşanırım ya da aldatırdım bu kadar net. bir evlilikte / ilişkide sevgi, saygı, cinsellik kısacı her konuda bir partner digerine yetmıyorsa bu kadında olur erkekte digerini aldatabilir normaldir. o yuzden herseyin dozunu verin ilişkinize sizde üzülmeyin karsınızdakide
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi size göre hersey normal zaten hiç edep ahlak yok hersey kolay.
- +1 yıl
Bunun edeple ahlakla alakası yok. Kusra bakmada annenin babana yapması gerekenler var. Sevmesi ilgi göstermesi cinsel olarak tatmin etmesi gerekir. Bunları yapamıyo demekki
+1 yılBukadar dunyasina girme gormemek icin bazi seylere bakma,,, biliyomusun tum insanlarin sadece kendinin bildii sirlari vardir.. herkes herkesin herseyini bilse ortaligi kusmuk goturur... zaman zaman baban boyle seyler yapiyodur belki teknoloji pis ahlakiyla kanimiza girdi.. baban iyi adam iyi baba Şu an hata yapiyor okadar ustunu ort ve caktirmadan engel ol uyanik ol
01 Yorumla
Soran+1 yılYahu nasıl engel oluyum bilgisayar çöktü gitti yaptırdı salak mi bu adam. Engellicem diye tartisamam onunla
+1 yılYa inan seni anlıyorum. Şimdi herkes, erkek adam izleyecek tabii. Falan diyecek demek istediğin şey annenin kadınlık gururu ve baban evli yani neden izliyor ki? Eşi var. Yapabilir falan. Boş ver. Yapacak bir şey yok. Maalesef. Görmezden gelmeyi dene sende. Baska yolu yok üzgünüm
13 Yorumla
Soran+1 yılYaa valla bana hak veren biri. Allah razı olsun ya cidden şu kadar insanın içinde bir tane akıllı çıktı. Ben evli olmayan birini eleştirmiyorum ihtiyaç tamam ama kaç yaşına gelmiş onada tamam evli ya. Artık herkes o kadar gevşek ki normal diyor
- +1 yıl
Bende bu durumu yaşadığımdan anlıyorum seni, aldırma bunlara. Dediğim gibi boş vermek zorundasın 😐 inşallah bir daha izlemez ya
Soran+1 yılIlk değildi son olmucak eminim😄
anneni allayıp pullayıp babanın yanına yollucan o zaman adam ne bulamıyorda evde dışarıda gözü onu öğrenmen lazım önce belkide annenin canı istemiyor bir sorunları var herşey göründüğü gibi değildir eğer çok merak ediyorsan alırsın babanı karşına uygun bir dille konuşursun bazı şeylerin farkında olduğunu ve bu durumun seni rahatsız ettiğini ona karşı saygını sevgini yitirdiğinden bahsedersin babalar kızlarını kırmaz
10 Yorumla
+1 yılPar donda bundan sanane seks em doğal eylem bunun babası anası diye bir şeymi var nasıl bir saçmalık içindesiniz. Amaaaa tabi ya bizim kızlara göre seks iğrenç tiksinc ve ayıp bir şey dimi allahım ya nasıl bir kezban surusunun içinde yaşıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa abi şimdi bişey dicem olmucak. 😂 susuyorum yine sen haklısın. Bana göre iğrenç değil harika bişey hatta ama ben gencim ve evli değilim bu adam evli ve karısı var. Ben aklımdan bin türlü fantazi geciririm yaparım ama eşimle. bir şunu anlamıyorsunuz yapmasın mi diyoruz. Kezbanmış 😄 olcaksam böyle Kezban oluyum şikayet etmem
Baban evli olduğu halde izlemesini doğru bulmadım açıkçası sen kendi psikolojine dikkat et derim
13 Yorumla
Soran+1 yılBende doğru bulmuyorum millete normal geliyor tövbe ya.
Soran+1 yılbir kız var her yorumda çıkıyor. Normalmis bilmem neymiş kendi kocası yapsın görür o bide bana saf diyor 😄
Çok sorun bir durum değil yani hepimizin cinsel istekleri var anneni dışlamalısın adamı doyuramıyor bence belkide sevişmiyor babanla yatak odasında neler döndüğünü bilemessin ki
07 Yorumla
Soran+1 yılYa bu yaştaki insanlar. Doyursa nolcak. Annem ne bilsin öyle şeyleri? Eskiden bilmezlermis evlenirken bile anneme anlatan olmamış
Soran+1 yılBir gün kız çocuğun olursa anlarsın. Kızlarda baba kavramı farklıdır. Ve babaları bişey yaptığı zaman en çok ona kırılırlar. Babam benim gözümden düştu. Ben rahatsız oluyorum allah allah ya
Soran+1 yılHayır yagilamiyorum kesinlikle. Ama haklıda bulmuyorum ne biliyim ya çok değişik bir durumm evli olmasa tamamda 20 yıldır yani.. bilmiyorum 😂
Soran+1 yılYani olabilir 😊
Abartmayın bu kadar her erkek izler az çok ya. İğrenilecek, terslenicek bir durum da değil.
41 Yorumla- +1 yıl
aaaa kimleri görüyorum :)
+1 yılNe olmus izlerse izleyenlwrin dini imani olamazmi yani cok saçma bir eleştiri yapmissin senin evlenecwgin erkek izler onu bosayacakmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bosucam. Ben öyle bişeye müsade etmem
- +1 yıl
Bekara eş bosamak kolaydir hayirli işler
+1 yılbir de su acıdan bak
Baban azgının teki evet. ama anneni aldatmıyor
Uzgunum.
Burda daha kötüsünü de gördük.
Sevgiler10 YorumlaGörmemezlikten gelin onun ile Allah arasında bir durum biz kimseyi bir gunahindan dolayı yargılama yetkisine sahip değiliz sizde yapmamaya calisin
10 Yorumlaevli erkekler malrsefki izliyor senin kocanda izleyecek amcanda izliyor butun erkekler istisnasiz izliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece erkekler izliyor olarak göstermeye devam mı hala?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç hoş değil. Yakıştıramıyorum evli birine. Ama özel hayatına da karışmak olmaz. Neden kendi cinsel hayatını yeterli hale getirmek için çabalamıyor da gözü başka yerlerde Ki
15 Yorumla- +1 yıl
Adam 49 yasinda elvis binayi terk etmis
Cevap sahibi+1 yılPeki.. anladım :) ama hem namaz kılıyor. Hem de izliyor. Garip çelişki
- +1 yıl
Onun ayibi
- +1 yıl
Neden ayıp olacak ya da neden çelişki oluyormuş yahu sırf iş olsun torba dolsun diye konuşan konuşana başka bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılHayırdır zorunuza giden bir şey mi var
+1 yılkızım niçin aile sırlarımızı buralara yazıyosun. ben de geçen seni xhamster de takılırken gördüm. bu durumu annene söylemek yok. vallahi kafamı kırar
06 Yorumla
Soran+1 yılHahah ha ha. Yürü git. Kime soruyorum başka tanıdık kimse ile paylasamiyorum. Çok büyük sirmis bak herkes yapıyo masallah
- +1 yıl
@mmelez bağa mı didin
- +1 yıl
@mmelez her an her yerden çıkabilirim. ayık olun
+1 yılAnnene bu durumu söyle, üzerine düşen görevi yapsın.
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaz ki o ne olduğunu bile bilmez söyleyemem
- +1 yıl
yok yani cinsellik konusunda eşini kendisine çeksin. yatakta onunla ilgilensin. bilgisayar başına oturup video izlemek zorunda bıraktırmasın.
Soran+1 yıl@mmelez ya sen heryerden çıkmak zorunda misin abla bırak ben yapiyim yorumu.
- +1 yıl
@mmelez doğrudur hacı yaşları 50 ye gelmiş. bir şey diyemem.
Soran+1 yıl@mmelez sana yok benim sorum kendi yorumunu yap çekip boş konuşma
Gizli Üye(30-35)+1 yılannen babanı doyurmuyor demek ki salın yakasını adamın bir ayagı çukarda erkekler yaslanınca sapılasabiliyor . bizim köyde delinin biri önune gelene seyini açıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılYa kaç yaşında insanlar nerden bilsinler bizimki gibi hersey göz önünde miydi eskiden? Annem nerden bilsin
Cevap sahibi+1 yılsaddece gençlik gitmiyor yaslılıkta gitmiş elden
Soran+1 yıl@mmelez sevişmeyi bilmiyordur eminim sadece yapıp bitiyodur.
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. Senin ne haddine babana karışmak , aldatmadığı ve sapıklık yapmadığı dğrece , p*rno izleyebilir. Annen belki tatmin etmiyor , sanane?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabanı p*rno izlediği için değil 18 yaşında kızı olduğu halde p*rno izlediği için kınarım. çoluk çocuk ve yeni yetme ergenler izliyor, onlardan bir farkı olmalı, o da yaşının getireceği olgunluk olmalıdır.
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten bende onu diyorum yoksa herkes izliyor.
Cevap sahibi+1 yılama p*rno toplumun ahlakını bozuyor.
Soran+1 yılBozsun herkesin istediği bu degil mi zayeb
Cevap sahibi+1 yılsanmıyorum.
+1 yılİhtiyaç yani izlesin kızlar da izliyor. Ben 2 seneye yakındır izlemem adam akıllı ama herşeyinde kafaya takıp sorma
06 Yorumla
Soran+1 yılHerseyi kafaya takmiyorum uc senedir burayı kullanıyorum. O herkes değil evli ve orda yaşta bir adam
- +1 yıl
Bilmiyorum babanı bu kadar inceleme bence
Soran+1 yılGöz önünde olan bişey nasıl incelemeyim unutuyorum yine yapıyor
- +1 yıl
Aynen öyle ihtiyaç yani alt tarafı. Babasına bu kadar dikkat etmese görmez bile
Soran+1 yıl@mmelez lan başlıcam sanada ihtiyacınada. Herkesin var o zaman arkasına sığinip her türlu haltı yiyelim sonrada ihtiyaç yiyelim. Ne mal insanlar var ya. bir sen biliyon biz bişey bilmiyoruz. Saçma salak konuşuyorsun gece gece
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılızler kankım ızler erkeklerde yanar hemde nasıl yanar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorun benim babamdada var yıllardır p*rno bağımlısı bende ondan istemsiz uzaklaştım onu çokseviyorum ama beni mahvetti bu durum.
01 Yorumla- +1 yıl
Baya eski yazışma
Bunu yapmayanlar aldatıyor genelde. Kötünün iyisi bir durum yani.
10 Yorumlaannenin kusu Ölmus oda elinle idare ediyo kuzum olay bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılValla kusura bakmasin ama oda çok şey değil.
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Adami rahat birak anneni baska kadinlarla aldatsa daha mi iyi? Boyle takilmasi daha iyi bence
00 Yorumla
+1 yılBana notmal gelmedi ve sonradan azandan korkacan derler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence gayeet normal ne var bunda bu kadar abartacak
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen dimi
+1 yılben de geçmişte görmüştüm :) :) :) bidaha vermedim pc ye :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişi falan biliyor hepsini. Nasıl vermeyim ben benle kavga eder yine alır 😂
- +1 yıl
Ben valla vermdm tlfondan youtube faln gizldmvanlamistur heralde
Gizli Üye(36-45)+1 yılKucuk kizlrin msum babalarinin gercek yuzu. Allah affetsin. Gunah onun gunahi. Herseyd ragmen o senn baban yapck bisi yok.
00 Yorumla
+1 yılher erkek izleyebilir bunu sıkıntı yapma önemli olan aldatmamasıdır
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
Yardımcı olayım istersen buradan yazamam00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemen her erkek izler..
belki kadınlarda izliyordur..
sonuçta yetişkinlere özel bir davranış..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnenle baban arasında bu olay belki de annen babana kadinlik gorevini yerine getiremiyor. Bilemeyiz ki
015 Yorumla
Soran+1 yılGetiriyor ama annem ne bilsin ki
Cevap sahibi+1 yılNe demek annem ne bilsin ki? Annen neyi ne bilsin onu anlayamadim Ben.
Soran+1 yılYa aman neyse işte boşver😊
Cevap sahibi+1 yılEmin ol iş annende bitiyor. Kadınlar erkeklerini elde tutmayi bilmiyor kocasindan utanan bir kadin olursa yatakta sadece hadi actim gel gir olursa adam p*rno izler aldatir da
Soran+1 yılBunların arkasına sığınmak ne kadar doğru. Bir insan kendini bilirse böyle şeyler yapmaz herkesin evliliği dört dörtlük değil.
Cevap sahibi+1 yılDort dort degil tamam oyle diyorsun sonucta aileni daha biliyorsun peki babanin p*rno izlemesi neden seni rahatsız ediyor. Sende izliyorsun
Soran+1 yılÇünku o baba. Aşağıdaki yorumlarda da söylemiştim kızların gözünde babaları farklıdır. Ve benim gözümde babam saygı duyulacak biri değil gözümden düştu yani. Baba kelimesi kızlar için çok farklıdır çok. Ve o evli bana ters gelen bu. Ha annemin haberi olsun oturup birlikte izlesinler saygı duyarım. Ama beni rahatsız eden başka şeyler var.
Cevap sahibi+1 yılNerden bilmiyorsun birlikte izlediklerini veya babanin izleyip annene anlatip o şekilde yapmadiklarini
Soran+1 yılSonuçta annemi ve babamı tanıyorum. Bilgisayar masaüstü ve odada kapı açık kalıyor gelip gittikçe görüyorum. Odam annelerin yanında duvarlar ince üsteki Insanlar tuvaletini yaparken yaptığım yerden duyuyorum daha sayım mi
Cevap sahibi+1 yılAnlam veremedim demek istedigine açık olur musun? Ne demek istedin?
Soran+1 yılAçık olmucam iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılIyi geceler mantikli olmaya davet ediyorum seni
Soran+1 yılBen mantıklıyim bence birazda sen dene senin gibi olanlar.
Cevap sahibi+1 yılBabani dedektif gibi izlemeyi birak
Soran+1 yılYa gelip girerken gözüme çarpıyor allahım ya bilginiz yok iki dk beni yargıliyorsunuz. O yüzden takmiyorum çok söylediklerinizi ben kendimi biliyorum evde olanı da biliyorum. Neyse uyucam laf yetistiremem artık iyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da erkek ihtiyaç gideriyor bir nevi. Eşiyle yapamıyordur bu şekilde rahatlıyordur. Aldatmasından kat kat iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabamda aynı şeyleri yapıyor.
52 Yorumla- +1 yıl
Hiç beraber izledinizmi ?
Cevap sahibi+1 yıl@Adilkopuzz s. erefsiz misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaglıklı cınsellık olmadıgından malesef cogu erkek bu sekılde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim babamda izler arada bisey olduğu yok
62 Yorumla
Soran+1 yılSana yok
Cevap sahibi+1 yılBende şaşırdım ilk başta ama sonradan ne biliyim normal gelmeye başladı
Birak adam izlesin. Zaten bir sey yapamassin
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılizliyor olabilir erkeklerin çoğu izliyordur işin aslı bu
00 YorumlaBir cok erkek izler. utanmayin
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek ama baba değil
Soran+1 yılBilmiyorum ya. Kimsenin başına gelmesin
Evlen kocan da izleyecek
06 Yorumla
Soran+1 yılO biraz sıkar 😄 ben öyle şeye gelemem annemede benzemem direk bosanirim
Soran+1 yılÖyle sanmıyorum öyle olacak
Soran+1 yılAynen bencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılannenle seks hayatı bıtmıs olabılır ve bunlarla tatmın oluyordur sen takma bu durumu
00 Yorumla
+1 yılbu sitede de amma saf insan var
13 Yorumla
Soran+1 yılSen listenin başındasın galiba
- +1 yıl
ayn
+1 yılMalesef çoğu ailenin başlıca sorunu 😒
02 Yorumla
Soran+1 yılBence değil
+1 yılaldatmasından ıyıdır bıde boyle dusun
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle düşünüyorum ama aldatmadan izlemeyende var
- +1 yıl
ıste babanın olayıda bu degılmı , ya senelerdır tek eslıı olunca degısıklık arar ınsan bence normal , skma canını
Soran+1 yılYa kızlarda baba olayı çok farklıdır bundan dolayı birazda sanırım. Üzülüyorum.
- +1 yıl
yapacak bısı yok , olur oyle seyler abarmamak lazım
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim
+1 yılIzler tabi evlikik demek eseret demek
02 Yorumla
Soran+1 yılSana göte öyle
- +1 yıl
Herkes icin boyle
+1 yılbelkı annende sorun avr?
14 Yorumla- +1 yıl
olabilir tabi
Soran+1 yılHihi var 😄 allahım ya
- +1 yıl
olabılır kımse bılemez
- +1 yıl
Antalyadamisin
+1 yılknk ne yap et babanı uzaklastr o pcden
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim napıyım benimle kavga eder
+1 yılNormal. Sorun etme bunu.
00 Yorumla
+1 yılannen vermiyordur söyle versin biraz adama:D
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet izlerler biliyorum
30 Yorumla
+1 yılAldatmasini mi istiyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki
- +1 yıl
O zaman boşver adam orda gorp akşam uyguluyo belki ne biliyon
+1 yılÇoğu yapar demekki yolunda gitmeyen şeyler vardır
014 Yorumla- +1 yıl
@mmelez birlikteliği yoksa daha fazla seyreder
- +1 yıl
@mmelez aynen oyle bicogu ailesinin seks yaptığını öğrenince iğreniyor kendileri de ilerde yapacaklar
Soran+1 yılBen miyim saf 😄 allahım ya ben izlerim başkasıda izler evli değilim ama bu babamm. Ya sen bir susar misin her yerden bir çıkma bişey bildiğin yok
- +1 yıl
Baban olması birsey değiştirmez yaşı kaç
Soran+1 yıl@mmelez oda senin gevsekligin o zaman ben napıyım😄 Allahım ya bir sus artık nolur lütfen. Git kaç tane tecrüben varsa onlarla öğün yeter ki sus. Her yorumun altına muhattapsin yeter ya 😄
Soran+1 yıl@mmelez o kadar ortama girdim yurt dışına çıktım bu zamana kadar gelmediyse bundan sonra da gelmez kişilik meselesi bunlar. Herkesi kendin ile karıstirma. Saf mis 😄😄 salak ya
Soran+1 yıl@mmelez yaa he he hadi sen bu kafayla devam et ben doğru bildiğimi yaparım.
+1 yılizler ayrıca boşver yani yargılama
10 Yorumlagayet normall
30 Yorumla
+1 yılIzlemesi gayet normal
07 Yorumla
Soran+1 yılBana normal gelmiyor 😕
- +1 yıl
Evine sadik adam bosver izlesin aldatmiyor ya anneni takma boyle seylere
Soran+1 yılEvet o yönden iyi öyle bişeyi yok şükür
- +1 yıl
Takma bosver
Soran+1 yılYa bilgisayara oturunca ister istemez düşünüyor insan
- +1 yıl
Her erkegin yaptigi seydir takmaaa
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Söylemekten utanıyorum ama babam p*rno izliyor? Evli erkekler izler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler