18 yaşından büyük kızınız var diyelim, erkek arkadaşıyla ilişkiye girdiğini öğrendiniz.
Tepkiniz ne olurdu?
Tepkiniz ne olurdu?
14/15 yaşındaki kızların cinsel videoları çıkmaya başladı artık ülkede 18 yaşından büyük kızıma yapma mı diyeceğim. İnsan sevdiği ve güvendiği bir insan ile beraber olmayacakta kim ile olacak.
Ama bunu alışkalık haline getirmek ve zevk için milletin altına yatmak olarak görülmemeli, bunu tabikide hiçbir ebeveyn istemez. Bu kötü alışkanlık farklı, masum hali farklıdır.
Mantıklı bir cevap
Hiç yapmamış olsa bile "muhakkak yapmıştır" diye düşünürüm.
Her baba gibi tek kaygım, kızımın üzülmesi olur. Eğer kişiliğine hakaret edilirse ve o şekilde üzerlerse ben de onları üzerim. Yoksa aşk acısı falan, hepimiz yaşarız.
kızım ve sevgilisi sevişmeden önce halay çekmişsek sorun olmuyor değil mi? :D :D kültürümüz de iki kişi sevişecek diye 200 akraba halay çekiyor. burada ahlak bekçiliği yapanlara bakma sen.
Katılıyorum, sadece genel fikirleri merak ettim işte. Çok da farklı çıkmadı tahminimden :D
Güzel bir bakış açısı...
Kendisine saygi duymayacak bir adamla olmadigi surece sorun yok
En mantıklı cevap.
Cevap
46Cevap
Muhtemelen zaten onunla arkadaş olabilmeyi başarmış doğruya yanlış olanı ayırt etme yetisini kazandırmış olurum.
Dolayısıyla ona sadece kendini kullandırmaması ve sağlık ve hijyen konusunda tedbirli olmasını önerirdim
Engelledim gereksizi :)
Ben engelledi zaten cevap yazdıktan sonra :)
Kızım da olsa bir insan ve bir birey kendi kararlarını verebilir.. Geri dönülemez bir hata yapmasını engellemek için benden hiç bir sır saklamayacak kadar bana güvenmiş olmasıda güzel birşey.. Bu yollada kızımı serseri it kopuk burada bir çok kızın şikayet ettiği insanlardan da koruyabilmiş olurum...
kafasına bir kurşun sıkardım galiba şakaydı Tabi ki Neticede O da bir birey ve doğal ihtiyaçları var bunu doğru insanla yapması için karşıma alır konuşurdum önüne gelen sevgili olmak istiyorum deyip ottan çöpten adam müsvetteleri ile birlikte olmasına izin vermezdim
Zaten böyle bişeyin olmaması için ne gerekirse bütün önlemleri almış olacagımdan içimde bir pişmanlık duygusu olmazdı ve hersey Allahtan sınav dünyası der sineye cekerdim kızımla oturur adam akıllı bir daha bir daha konuşurdum. Çocukla tanışırdım niyetini öğrenirdim yapacak baska bişii yok gibi
Kısaca 18 yaşındayım sevistim babam öğrenince ne tepki verir diye sorsana niye hemen kızımı sevistiriyorsun
Merak etmeyin, babam benim özel hayatıma saygı duyuyor. Soruyu sadece genel düşünceleri öğrenmek için sordum.
Ben kızımı elimden geldiğince ahlakli namuslu yetistirecegim kendisini fazla sıkmadan dogrulari gostermeye çalışacağım ona ragmen yaparsa böyle biseyi yapacak bise yok sonucta kizim atamam ama uyaririm bidaha boyle bise yapmamasi gerektigini herseyin bir zamani olduğunu zamani gelince zaten yapacağını anlatirim bidaha da yapmaz heralde
sevişsin bir zahmet sevişmemişse bir sıkıntı var derim asıl.
Aha işte laaaaik baba derler şimdi assdjfj😂
Dikkatli olmasi ve kendine söz getirmeyecek bir hayat yaşamasını söylerim
Peki ''MK' yerinde neden Kız?
Neden erkek değil, erkek olsa çünkü herkes normal yazıp geçecek demi... Amaç ne?
Genel görüşleri merak ettim sadece.
Ne yapabiliriz? :) Kendisi istemezse, zaten öyle bir şey olmaz, he oldu diyeyim.. Vurup öldürecek ve ya üstüne gidip daha çok hayatı ona zindan edeceğimi sanmıyorum. Çünkü sonuçta kızım ve her insan hata yapar.. Ona en destek olmaso gereken ilk kişi ben olacağımı düşünürüm.
İleride evlenmeleri ve güzel bir yuva kurmaları için elimden geleni yaparım. Öylede olmazsa, bir laf vardır ''yiyemeyeceğin'' kelimesiyle başlar. İyi günler.
gercekten seven biriyle birlikteyse ve mutluysa sorun yok, ona karısacak halim yok bir yastan sonra. Kisisel ve özel bir sey bu sonucta, sadece korunması yönünde tavsiyede bulunurdum
Kendi isteğiylese problem yok, korunup korunmadıgını sorarım
avrupa da yaşasaydık işi oluruna bırakır unutmayı denerdim.
ama ülkemizde ise onun aynı şeyi yapamaması için tedbir alırdım..
kızı da bir an önce evlendirirdim..
Allah seni ıslah eylesin helal lokma yedirmek için köpek gibi çalıştık yıllarca bunun için miymiş derim
onu yetiştiremediğim için kendimden utanırdım.
sonuçta bu yetişme ile alakalı bir durum..
kendi kararı sevşmesinde skıntı yok illaki endişelenirdim fakat asıl problem o çocuk kzımı bırakırsa başlar... o zaman kahrolurdum işte
Benim öğrenmem doğru olmaz. Saygı duyarım ama kızımdan fazlasıyla soğur ve uzaklaşırım. Saygı duymak zorunda olduğum için saygı duyarım. Elimden ne gelir? Hiçbir şey. Büyük konuşmamak lazım bu konularda.
Çocuğu bulurdum kafasına silah dayıyıp zorla evlendirirdm
Dememi mi bekliyonuz qwe çocuğum erkekte olabilir yani asdfg
Döverdim öyle bir döverdim ki yaptığına pişman bile olsa affetmem tabi.. Evleneceği kişi olursa bilmiyorum bu konuda hassasım
Uzun süredir beraber olduğu erkek arkadaşıyla olmuşsa tamam ama önüne gelen kişiyi koluna sevgilim diye takmış bide ilişkiye girmişse tabi ki tepki veririm.
2 sinde ağzın sccarim nedemek kızım benim kızım onu öyle bir doverim ki tövbe tövbe büyük konusturma
Açıkçası çok kızardım. Neden böyle bir şey yaptığını sorardım?
Öldürecek halim yok. Kızımla konuşur çocuğu kovalardım :D
İstediği gibi sevişsin sadece o çocuğun kim olduğunu öğrenmeyeyim bir daha o çocuk onla takılamaz
18 yaşından büyük ve zaten sevişmiş. Yapacak bişey kalmamış. Bu durumda şiddet aptallık oluyor.
Babandan fırça mı yedin? ☺
Niye işi yokuşa sürüyon Allah Allah ya bunu niye düşüneyim 😡
Hiç düşünmeden acımadan birlikte olduğu çocuğu öldürürüm.
dövüp sayıp sövecek değilim konuşmaktan başka bişey yapmam
Döerim :D :D
Öldürmezsin ama dimi?
Yok, belki sakat bırakma falan...
Keske gizli mesaj yerini acik etseymissin.. dusuncemi buraya yazamam..
her baba bunalıma girer kızının kullanılıp atılmasına. sonu evlilik olsa bile kırmızı ''namusuna kefilim''bel kuşağını onurlu takmak ister
valla o zamana nolur bilmem ama yaparsa gizli yapsın ben dayanamam
Ağzını burnunu kırardim ikisinin de çocugu okuldan da alirdim odaya kitlerdim evden cikamazdi
Korundun mu diye sorarım. Korunduysa sıkıntı yok.
Korunup korunmadığını sorardım.
Artık reşit hiçbirşey olmaz
onu gerçekten sevip sevmediğini sorardım
ne yapicaz betonmu dökücez kıza koca kız olmuş
Senin baban döver, söyleme.
Kızarım ve oğlanla tanışmak isterim
Onun hayatı
Şimdi herkes giriyor ilişkiye
Çok sinirlenirim tabiki.
Çok zor bir soru oldu bebeğim
nasıl yetiştirdiysem ona göre tepki veririm
döverim babasına söylerim