Ben neden böyle oldum?

Arkadaşlar bir sevgilim vardı 5 yıl sürdü ilişkimiz. Herşeyi yaşadık birbirimizi seviyorduk. Derken gel zaman git zaman yollarımız ayrıldı. Ve ben artık bakire değildim ayrıldığımda. O beni terk etmedi karşılıklı isteyerek ayrıldık. Ama ben kendimi hep bir arayış içine soktum. Aşk istemiyorum sadece duygularımı tatmin edecek ilişki arar oldum. Ben onunlayken başka erkeklere bakmak yana dursun düşünemezdim bile. Ve artık şimdiye dek 3 erkekle birlikte oldum. Bundan memnun muyum değil miyim bilmiyorum. En son ilişkide adam fotoğrafımı çekti bakarak boşalacağım diye ben çok korktum zorla çekti. Bu alışkanlığım başıma iş açacak diye korkuyorum. Ama kendi mutsuzluğumu bu şekilde ancak unutabiliyorum. Beni yadırgayanlar olacaktır eminim. Amacım sadece cinsellik değil. Sadece başımı yaslayabileceğim güvenebileceğim bir omuz. Ama olmadı şimdiye kadar. Aşık olmak istemiyorum sadece cinsellik de istemiyorum. Sadece arkadaşım olabilecek her anlamda karşılıklı tatmin olabileceğim bir ilişki istiyorum. Ben ilk sevgilimden ayrıldıktan sonra çok değiştim. Artık kendimi tanıyamaz oldum. Hayata bakış açım ve beklentilerim değişti. Bu böyle devam eder mi sizce arkadaşlar sonu nereye varır çok merak ediyorum. Kendimi nasıl düzeltebilirim
Ben neden böyle oldum?