Sexi gider bir ka*ar lada yaparsın işini görmek için,rahatlamak için..
Ama aşkı o kadar kolay bulamazsın.
Aşk çok degerlidir çook, tabi kıymet bilene..
aşkın birimi mutluluktur, seksin birimi zevktir... haz, zevk, mutluluk bu duygular birbirine yakın ama farklı anlamlar taşırlar... bir insanın en zevkli anı orgazm anıdır, ama en mutlu anı tartışmalıdır yani mesela bu ölümüne inanılan sevgilinin ölmediği haberi alan bir sevenin mutlululuğu da olabilir, çaresiz bir hastanın hastalığı mucize eseri iyileştiğinde ki o an da olabilir, yani insanın en mutlu anı aşkıyla ilgili bir zaman dilimi diyemeyiz, sekse göre ölçülebilirliği daha zordur, ama seksin ki kesin ve bellidir... hangisi daha değerliye gelince elbette ikisi bir arada olanı 1. tercihtir şüphesiz ama illa seçim yapacaksak ben "seks" derim...
Soluksuz Aşk derim. Sex kısa süreli ve etkiside geçicidir. Aşkın etkisi bir ömür sürer.
aşk olunca seks olur ama seks olunca her zaman aşk olmaz canım.. önce sevgi
Ayrıştırabilen var kı :)) link
Cevap
39Cevap
kuru kuru aşk olmaz. kuru kuruya da sex olmaz. mükemmel duyguların yaşanması aşık kişilerin sevişmesi ile olur. yani önce aşk olmalı ve aşkın vücut dili ile olan ifadesi sevişme olmalı. sadece dugu olmadan sevişme olmaz hayvani ilişki yani avrupalı diliyle sex olur. bunun da mastürbasyondan pek farkı olmaz.
sevecek ve seviieceksin. seven sevişir.
Öncesi aşktır bunun ama yapboz gibidir biri olmayınca diğeri olsa da birşeyler eksik kalıyor her ikisininde tadı güzelliği ayrıdır. En önemlisi tabi ki aşk seks herkeste bulunabilecek yaşanabilecek bir durum iken gerçek aşkı hayat boyu 2 ya da 3 defa bulabiliyor maalesef insan.
aslında bu güncellemeyle olayın tarifinin çok güzel yapmışsın. demek ki işini görüp rahatlarsan seks, rahatlamazsan da aşk olur.
Aşk tabi ki aşk olmadan sexsin anlamı mı yok
tabi zevk için sex yapıyoruz ama insan sevdiği insanla
aşk yaşayıp sex yapınca daha mutlu oluyor
illa ki birinden birini seçmek zorunda mıyız? ikisi birden olmuyor mu?
AŞK... Aşk karşılıklı olduktan sonra zaten gerisi gelir ve en güzelide budur zaten.
No war Make love sözünden yola çıkarsak ve yazarın burda sevişme sözünü sevme sevilme anlamında kullandığını varsayarsak...
Edebiyata gerek var mı?
Bin kere on bin kere Aşk tabiikide!
hepisnin yeri ayrı.. birbirini tamamlayan bir yapbozun parçalarıdır, birbirinden ayırmak doğru olmaz..
hangisi hangi durumda daha değerli diye sormak lazım..ola ki ağzın yanmıştır kalbin yorgundur değil mi
Aşk tabii ki de çünkü sexi herkes yapar sevse de sevmese de ama aşk olursa aşık olunursa tadından yenmez ki yenmiyor
bu şeçme konusunada kılım ha
ikiside çok değerli ...
sorudakı celıkıye bakarmısn:P ıkısı arasındakı farkı bı sen bıze sole sonra bız san bır cevap verelım...
Seks, aşkın vücut bulmuş halidir. Bunları ayıramazsın
daha aşık olamadım... kimseyle yatmadığım için seks te diyemiyorum ne diyim şimdi bn?
ikisi 1 arada olmazsa olmaz.Susuz un hamur olur mu?
aşk elinde olmadan yaşanan - seks ise tercih meselesidir!
aşk tabi kide...çünkü aşk olduktan sonra seks kendiliğinden gelir...
aşk ve sex ikisi birlikte olunca tarifi olmayan duygular yaşanır
duygusallıkla dolu bir aşk sehvetlekavrulan bir sex olmalı bence
son kararim SEX tabikide !
askisiz sex olur ama sexsiz ask fazla sürmez :-)
Aşkın içerisinde seks de vardır. Seksi seçersen, hiç bir zaman aşkı bulamazsın.
KISACASI AŞK OLMADAN SEX OLMAZ
Tabiki aşk ile yapılan sex...
Aşk ne ya öyle bişe yok inanmayın tabiki de seks.
İkisi bir anda olsa daha iyi.
Aşk dolu bir seks tabiki
ikiside olmazsa olmaz :)
sevgi sadakat saygı değerli
Aşk olmadan seks yaşanmaz bence
ask daha dgrlı benim gzumde
önce aşk olsun sonra seks mükemmel olur
Seks olmadan aşkın, aşk olmadan seksin anlamı yok
aşk
" Aşkkkk..." (cevap kısa ise yazmayalım zaten :)
Aşk tabiki.
aşk
aşk olursa seks zaten gelir
evet
Aşık olduğumla sex
tabiki sex ...
dengeli olmalı
aşk tabiki
aşk 2 adım önde
Her ikisideeeeeeeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar