Kız Arkadaşım Beni Salak Mı Sanıyor?

Özellikle kızlardan cevap bekliyorum.

Arkadaşlar şimdi bir konu hakkında (parasal değil) kız arkadaşım İstanbul'daki erkek arkadaşından yardım alabileceğimizi söyledi. Benden önce İstanbul'daki elemanı yıllardır tanıyormuş zaten.

(Neyse ben bir gün hata yaptım ve kız arkadaşımın cep telefonunu kurcaladım. Gerçi baya yaptım bu olayı. O elemanla konuşmalarını okudum. Kız arkadaşım geçen yıl bir ara bir kaç günlüğüne onu ziyarete gitmiş. Watsap konuşmaların da o günden sonra geçen ifadeler; " iyi zibişdik " " duş a beraber girmeyelim bir daha" "f. ckbuddy ile duşa girilmez sevgili ile girilir." "sevgilim olursa görüşemeyiz" "sevgilin olursa söyle beni bilsin onun önünde de münasebete girebiliriz." Beni tanımadan önce olan bu olayı sineye çektim. Beni ilgilendirmez tabii ki..)

Bende o elemandan yardım istemeyeceğimizi söyledim. "Benim hiç arkadaşım olmasın mı?" diye cevapladı. Neyse ben konuyu ilerlettim ve sen İstanbul'a vatandaşın yanına niye gittin. Beni kandırma çocuk değilim. Ben varken f. ckbuddy in ile konuşamazsın dedim. Benden ayrıldıktan sonra ne halt yersen ye umurumda değil didim.

Benim bu sözlerime cevap olarak. Ben o. r. spmuyum. Sen beni ne sanıyorsun. Falan didi. Bende aç o zaman mesajlara bakalım dedim. Zorla mesajların bir bölümünü açtı. Yukarıda görünen kısımlar çıkıncada panikledi tuş kilidi yaptı. Onlara cevabı ise biz onunla sadece arkadaşız. Öyle geyik yaptık oldu.

Ben ne yapmalıyım? Kız arkadaşım bana karşı sadık. Benimleyken hiçbir sorun yaşamadım. Ama bu yaşamayacağım anlamına gelir mi? Ne yapmaya çalışıyor? Ayrılmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu diyebilirsiniz; Sen nasıl birisin?

- İşyerinden çıkışına gidip alırım.
- Saksısı çiçeksiz kalmaz.
- Yemek temizlik vs. daha çok bende..
- Temiz düzenliyimdir.
vs. vs.
Kız Arkadaşım Beni Salak Mı Sanıyor?