Cowgirlse hangisi? Ve neden?
Cowgirl
Doggy
Ters cowgirl
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kadının arkası dönük olanın değil de yüz yüze olanın daha güzel olduğu pozisyon. kadın açısından penisi kavramak açısından başarılı. kontrol kadındayken hızı ve baskıyı ayarlayabilir bu da daha kadının çok zevk almanızı sağlar. yorulduğunuzda partnerinize doğru eğilip onun hareket etmesine olanak tanıyabilirsiniz. böylece iki tarafın da performans harcadığı bir pozisyon haline gelir. erkeği de görsel açıdan tatmin ediyor ayrıca. hoplayıp zıplayan uzuvlar hoşlarına gidiyor. dizlerinızden güç alarak yapılanı ve çömelir pozisyonda yapılanları varıdrı. çömelir pozısyonda olanı kondısyon gerektırır.
Cowgirl ve ters cowgirl kesinlikle.
Doggy amatör işidir. Hiç işi bilmeyen bir erkeğe gidin, ilk doggy den başlar.
Neymiş efendim, kontrol erkekteymiş falan. Hikaye!
Eğer yeterince güçlüyseniz Cowgirl'de partnerinizi kaldırıp hakimiyeti alabilirsiniz. Yorulduğunuzda ise kontrol kadına geçer. Aynı zamanda kadınların rahat, güvende ve orgazma elverişli hissettiği pozisyonlardan biridir.
cowgirlde istediğim gibi hareket ederim sürtünerek klitoriside uyarmış olurum ayrıca istersem eğilip erkeğimi öpebilirim işte bu yüzden cowgirl ama bazen kontrolü ona bırakmak istersemde doggy
Bak bak 😌❤️
cowgirl bence.. çünkü erkeğimle göz göze olmak daha güzel bence öbür türlü o ne öyle hayvanımsı :D
:D iyiymiş
Cevap
62Cevap
tabi ki cowgirl... ters olanıda harika...
cowgirl de göz teması oluyor, yüzdeki o seksi iifadeyi görebiliyorsun. göğüslere temas oluyor. hemde kadın için tam birleşme oluyor, köküne kadar giriyor... kısaca komple harika.)
EİG Sana gelecek
teşekkür ederim.. en sevdiğim pozisyon..
Benim de
kucakta olan her pozisyon iyi bence. yani göz teması olucak. hem öpüşebilirsin hem göğüs okşayıp emebilirsin hemde alttan giriş oluyor.. kadınlar için duygusallık önemlidir, gözlerdeki o ifadeyi görmeniz lazım. sevişirken erkeğinizin size bakışı, arzu dolu bakışlar ve orgazm olurken gözlerdeki anlam.. bu pozisyonda istediğiniz herşey var..
Sen kadınlara verilmiş bir lütufsun. Umarım senin gibi bir erkeğim olur
olur umarım.. kısmet.)
bir çok kadın lejyoner deyip kolay yolu seçiyo.)
Benim için hem zevk almak hem göz teması hem de partnerime zevk vermek için en ideali bu. Erkeğim oturur pozisyondayken kucağında zıplamak da aynı şekilde. Hatta o favorim. Lejyoner?
Off tam istediğim şeyleri yazdın ya.)
lejyoner klasik pozisyon. kadın yatıyor , erkek üstüne çıkıyor.)
Sıkıcı. Onun da yeri ayrı ama hep aynı şey bıktırır. Sürekli yeni şeyler, farklı yerler İyidir. Banyoda mutfakta arabada vs
evet, tezgahta, duvara yaslayıp ve masada... bende farklı yerlerde seviyorum..
ayakta kucağa alarak yapmasıda harika , ama kilolu kızlarla olmaz o pozisyon.. erkekte güçlü kollara sahip olmalı..
deneyimin oldu mu hiç?
E. İ. G. benimdi hani.)
Cowgirl tembel işi ara molalarda yönetimi partnerine bıraktığında ara geçiş gibi.
Sert sevdiğim için doggy styl ya da bacak omuza tercihim.
Doggy favorimdir her daim. Kalçalar benim için önemlidir. Kalçaları ön plana çıkaran en iyi pozisyonda bana göre Doggy.
Et ete değdiği sürece hepsini severim ama bu üçü arasında doggy iyidir.
Doggy ya da ters cowgirl sevmem, yuzler birbirine bakiyor olmali bence iliskide
Bakir erkeğim kı bir kıza dokunmak bile beni havaya ucurur
hepsinin zevki birbirinden güzel.. en güzeli hepsini yaşayıp renkli ve bol pozisyonlu bir seks yapmak...
Doggy çünkü o pozisyonda sertliğe daha çok imkan var.
Oranı az ama ters cowgirl. Çünkü kadınların o pozisyonda daha kolay orgazma ulaştığını okumuştum bir yerde
Ters cowgirl de ki görüntü beni bitiriyo doggy kadına daha çok zevk verir ama erkeğin en seri olduğu pozisyon cowgirl
Tabi ki doggy o arkadan gelen his inanilmaz ama cowgirl de operek yaparsam onu da seviyorm
ters kovboy kız harici ikiside o anki istek ve şehvete göre yapılabilir ama tercihim düz kovboyken o arada sallanan göğüsleri izleyip ara ara avuçlamak :)
Doggy iyi ya kopek gibi kizi hayvan gibi kullanmaya seviyoeum,;)
Bu olmadı ama
Hayvan gibi derken yani her istediğimi yaptirmak diyelim
Böyle dersen daha hoş. Hatta tahrik edici ;)
Tahrik mi oldun sen ;)
İtiraz ediyorum. Tahrik edici dedim oldum demedim. Beni öyle kolay tahrik edemezsin 😄
:)) nasil edebilirim
Şu istediğin her şeyi yaptırma meselesinin üzerine gidersen beni benden alabilirsin
Eğer benimle birlikte olursan zaten istediğim herşeyi yapmak zorunda kalirsin :) o da sana kalmis
Cowgirl
çünkü partnerimin aldıgı zevki gözlerinde görmek isterim
partnerimin orgazmını yüzünde görmek isterim o yüzden cowgirl tabiki...
a seçeneği. Yüzündeki ifadeleri görmek hoşuma gidiyor
Kızlar A erkekler B der. Çünkü daha çok zevk alırlar 😊😊👍
Doggy tutması daha kolay ve protatif oturruyorsun tam KÜTT KÜT ses çıkyor ne güzel
Tabi ki Cowgirl o daha samimi ve daha ateşli oluyor
Cowgirl güzel kadın üstünde gelip gitmesi masaj gibi düşün
Güzel bir onsevisme üç pozisyonuda siter atar.
Her 3 üde sekste 3 ünüde yaparım pozisyon zengin olsun
Tersten sevmedigim icin cowgirl
doggy biraz daha fetish birsey sanırım ondan
İlla yüzüme bakmalıymış 😂🤓
Cowgirl
doggy hakimiyet tamamen bende olur
doggy candır gerisi heyecandır :)
birinci resimde kızın kafasına poset geçirmişler
cow tabi yüzünden ne istiyor tahmin edersin
kızlar daha çok kucak seviyor ;)
doggy her zaman iyidir benceee
Sana sağlam vurup geçmek lazım