Rüyada Sevdiğini Çıplak Görmenin Anlamı Nedir?

Arkadaşlar benim çok sevdgim ve 8 aydır peşinden koştugum bir kız var bugün rüyamda onu gördüm ama hayatımda böyle bişi hiç görmemiştim

Bizim evdeyiz ben banyoya giriyorum atlet ile sonra o geliyo kapıyı açıp havlu var üzerinde içerde konuşuyoruz biraz daha sonra bir tanıdık arkadaş gelip kapıyı açıyo bizi görüyo ama üzerimiz kapalıyken sonra kapatıp kapıyo gidiyo sonra ben çıkıyorum o yıkanıyo banyodan çıkarken tam banyo kapısından geçerken ben görüyorum onu üzerine bişi almamış çıplak kafamı çeviriyorum sonra senin bakacagını bildigim için böyle çıktım diyip sarılıyo sonra yanagından öpüyorum böyle su tadı gelir gibi oluyo agzıma

Benim odama geçiyorum sonra ben üstüm gidiyinik kızı bacagıma oturtuyorum beni öpüyo sonra yana doğru yatıyoruz perdeler açık içeri güneş doğuyo tam kalkıp kapatacakken rüyam bitti
sizce bunun anlamı nedir ben çok etkilendim bundan 20 yaşındayım hayatımda hiç bu kadar etkilenmemiştim bir rüyadan ve 8 aydırda aklımdan çıkaramıyorum bu kızı bir türlü hergün onlar yaşıyorum sanki
Rüyada Sevdiğini Çıplak Görmenin Anlamı Nedir?