bu yüzden kendisinden ses çıkmıyor. ayrıldık. aslında bakire değilim. benimle seks yapmasın die bakireyim demiştim. iyiki bakireyim demişim niyetini kolayca anladım bu sayede :/ bundan sonra böylemi yapsam hep erkekler akıl verrmsnz
Cevabın nedir?
aynen öyle. cinsellikle işim yok dersen kimse sana cinsel yaklaşmaz. ama sen vermişsin sonuçta. elbet ortaya çıkacak. dürüst olmakta fayda var. sonuçta cinsel ilişki yaşayacaksın diye birşey yok. sevişirsin abartmazsın
015 Yorumla
Soran+1 yıl1 kere seks yaptım ya. kanama bile olmadı. nerem bakire değil. ben kendimi tecrübeli saymıormki
Soran+1 yılyani bakireyim.
Soran+1 yılhayattan istedğimi almam için bakireyim demem gerek. :/
Soran+1 yılçıkamazkii
Soran+1 yılo. çocuklarını seçemiyorsunki
Soran+1 yıltecavüz yok zorlama yok.
Soran+1 yılgeçen zamana üzülüorm sadece. başka bişeye değil.
En İyi Cevaplar
Aferim doğru yaptın adam baktı bişey yapamıyor sana ayrıldı bende ayrılırdım ama ben kolay pes etmezdim bu çok aceleci davranmış
01 Yorumla
Soran+1 yıltartışma bile olmadı ya. allah bana aptal şansı vermiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla basligi okuyunca iyi b. k yemissin dedim icinden ve daha sonra konuyu ojudum... boylesine iyi olmus az bile demissin ser. fsiz adam
15 Yorumla
Soran+1 yılşoktayım canım ya
- +1 yıl
Bende soktayim bnmle olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılbirak canim ya iyi valla su bakireyim yalani ilk kez bir ise yaradi dusunme ustune degmez.. ama bundan sonraki iliskilerinde napman gerektigi konisinda bir fikrim yok yani herkes ayni niyette degildir bir gun seni gercekten seven birine denk gelirsin o zaman da yalan soyledigine pisman olursun belki.. boyle seylere belli olmuyo pek
Soran+1 yılben 1 kerelik olan bişe için bakire değilim demk istemiorm açıkcası
Cevap sahibi+1 yıliste karisik konular insallah kafana uyan insanlarla karsilasirsin da boyle sorunlarin olmaz canim
Gizli Üye(30-35)+1 yılnereye kadar sürer ki böyle demen bir yerde patlak verir
02 Yorumla
Soran+1 yılveremez işte
- +1 yıl
soruyu soran şaziyeye not; neresi temiz? anlamıyormusun dedim. mal sensin ki okuduğunu anlamıyorsun. bakire ve temiz olunca neresi yalanır ve temiz diye belirtilirse orası temiz. senin oruç başına vurmuş mal kim çok belli ( ben temiz yazmadım demiyorum neresinin temiz olduğunu anlamıycak kadar ergenmisin? diyorum. hadi naşş naşş)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
42Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bu bir taktik. ama ne bilim bence nahos. ya ben olsam değilim derim isterse de vermeyebilirim. ne var bunda. istersem veririm istemezsem vermem. ama seninki istiyip istemediğim önemsiz veremem. benle değil onla konus olmus. :D
06 Yorumla
Soran+1 yılyorumun beyin süzgecimden geçmedi:D
Soran+1 yılaslında hiçte öyle dşünmedim. sadece istemesn dile getirmesn die bakireyim dedim
Soran+1 yılo zman erkek bana güvenmiyormusun beni sevmiyorsmusun dicek?
Yani bakire olanla seks yapilmiyomu sacma sacma konusmayin bence durumlar farkli olayin detayini bilmedigimden bisey diyemiyorum Şu an
15 Yorumla
Soran+1 yılhayır kesinlikle bakireyim die sesi çıkmıo
Soran+1 yılulan sordu diorm ya. ben salakmıyım direkt ben aşkm bakireyim diyim
Soran+1 yıl:DD
+1 yılmadem değilsin nedne yapmak istemiyorsun turşusunu kur onun bir kaç seneye kuruyacak zira o zaman alan olmayacak :D
05 Yorumla
Soran+1 yılgeldi bir fırsatcı daha
- +1 yıl
ne fırsatçısı yahu senin gibi bir anonimin peşine düşüp milyonda bir ihtimal kovalayacak kadar aptal değilim
Soran+1 yılhaha yapsaydn bide yani :DDD ben bunu bile düşünmemiştm be fırsatcı
- +1 yıl
bak yaftalama yoksa ben de yaftalarım üzülürsün. senin öğrendiğin kadarını unuttum ben
Soran+1 yılneyi unuttun anlamadm
+1 yılCiddi bir erkeğe denk gelirsen oda bunla ciddi ilişki yürümez diye ayrılır Bence bu konuları hiç knouşmaman daha faydalı olur :D
07 Yorumla
Soran+1 yılkendisi sordu. ben korktum heralde seks isticek die. direkt bakireym dedim
- +1 yıl
İnce ele sıkı doku Düzgün bir çocukla Çık O konu açlılıncada Çok utanıp sıkılıyorum konuşmaktan hoşlanmıyorum bir daha lutfen konusunu açma gibi cümleler ile kapat konuyu
Soran+1 yılo zmanda sen bakire değilsn dicek. halbuki bir kere olan bişe için bakire değilim demek kendime hakszılık oluyor.
- +1 yıl
Hiç olmasa daha iyi olurmuş. Fakat Olana çare yok geriye dönemeyiz.
Soran+1 yılyapmamız gereken çenemizi kapatmak.
- +1 yıl
Haklısıın.
Soran+1 yılbakire değilmiş benlede yapsın densn istemiorm.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakire yalanın burda tutmuş ya başkasındada bu evlilik yoluna girdipünde bakari olmadıpın çıkınca ortada güven kalırmı sence
06 Yorumla
Soran+1 yılama bakireyim. 1 kerelik bir anıydı. kanamam dahi olmadı
- +1 yıl
Birkerede bozulmaz dşyeni ilkkez duymuştum neyse sen nasıl biliyorsan öyle olsun
Soran+1 yılanlamaz yani adam onu diorm
- +1 yıl
İlişkiye girdiğinde elastik olanlarda kanama opmazmış fakat bazen öyle takıntılı olanlar oluyorki herşeye takıyor boş ver sen takma kafana oraya gelene kadar sevgi sadakat güven aşk dürüstlük daha önemli bekaretten arkadaşım hayırlı evlilik yapasın mutlu olasın
Soran+1 yılteşekkür ederm sennde inş
- +1 yıl
Hayırlısı benim için bakaretten ziyade dediğim gibi sevgi saygı sadakat aşk daha önemli
Yalan soylemis olursun hepsi bunyani birinle konusuyoken hemen niyeti bu diyip kestirip atmak dogru degil ya kyani
02 Yorumla
Soran+1 yılama bakiremisn dedi. evet dedim. adamın morali bozuldu yaa
+1 yılBiri gelir 3e 5e bakmaz dalıverir, kalırsın öyle far yemiş tavşan gibi.
04 Yorumla
Soran+1 yılSana oylemi yaptilar
- +1 yıl
Bilmem, sana öyle dalmışlar gibi duruyo daha çok. Bakireyim yalanı söyletecek kadar hemde.
Soran+1 yılDalivermek demiorz biz ona. ama sen alisiksin dalan dalana hey kocumm
- +1 yıl
Valla benim ispata ihtiyacım yok senin itirafların bile varken. ;)
+1 yıliş ciddiye binince yani evleneceğin adama ne diyeceksin.
07 Yorumla
Soran+1 yılo da bilmiycekk işte. öğrenme şansıda yok.
- +1 yıl
ya senden daha tecrübeliyse?
- +1 yıl
hem bu adamı kandırmaktan başka birşey değil.
Soran+1 yılsadece 1 kere oldu. ben bakire değilim dersem diğerleri gbi sanabilir. kendimi neden riske atayım sence.
- +1 yıl
Allah kadınların şerrinden korusun bizleri.
Soran+1 yılkürtaj yapıp gizleyen hatta doğurup yurrta yaşatan tiplerden korusun bence.
- +1 yıl
o da duama dahil, amin
+1 yılPeki ya bakireyim diyip ileride bakire olmadigini anladigi zaman erkek arkadasin ne yapacaksin?
021 Yorumla
Soran+1 yılanlayamazki imkansz
- +1 yıl
Imkansiz derken? Esneklikten mi tekrardan diktirmeden mi bahsediyorsun?
Soran+1 yılesnek. ve 1 kere seks yaptım
- +1 yıl
Peki bol sevismeler arkadasim.
Soran+1 yılaman yaa hemen dalga
- +1 yıl
Elimden baska bir sey gelmiyor:)
Soran+1 yılverilmiş sadakam varmış diorm
- +1 yıl
Bu agir oldu ama :(
Soran+1 yılsebep. kendimi korudum baksana.
- +1 yıl
kotu bir sey dememistim ki :/
Soran+1 yılağır oldu dedinde. yani erkek bir bela bende o beladan kurtulmş oldum nesi ağırki
- +1 yıl
heeaaaaaaaaaaaaaa.. yea oyle desene.. ben de bana dedin onu sandim. ne salagim ya :/
Soran+1 yılhahahaha saftirk ya:D oruçlusundr ondandır :D
- +1 yıl
Sorma cok saftirigim bayan gizli uye :/
Soran+1 yılşeytansınz ya ne saftriği :DD
- +1 yıl
Ne seytanligimi gordun ki su ana kadar? :/ Sadece konusup tanismaya calisiyorum seninle : :D
Soran+1 yılsenin şahsına münhasır değil genel olarak şeytansnz :). bazılarınız zeki planlar yapıyor acındırma gibi yutturma karşı tarafı önemsedğini inandırıcı bitakım hareketler konusunda ustaa :D. sonradan farkdeilio tabi. ama bazılarınız olmayan aklıyla bişeler yapmaya çalışıo ya onu izlemek çok komik oluyo işte :)
- +1 yıl
Bana 2 kere guldun. O zaman son dedigin ben oluyorum *.*
Soran+1 yılseni tanımıorumki bilmem o yüzden :D günahınıda almak istemem yani
- +1 yıl
Hmmm peki:)
arkadaş ne taktınız bu konuya ne var seninle seks yapma niyeti varsa sen de bunu istemesen sevgili olmazsın en başta.
017 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim die seksmi yapmalıyım. saçma saçma konuşma arkadşm
Soran+1 yılMutlu etmek ve edilmek icin.
Soran+1 yılRuh barindirmiyorsun bosa yasiosun sen
Soran+1 yılFazlasiyla.. ama harekete gecmicem bundan sonra.
Soran+1 yılIsime gelmezz. sadece seks icin benimle oldugunu duaunurm surekli. turk erkegi bu seks icin dunyayi serer ayagina anlayamayz sevdginii
Soran+1 yılIstemem yetmio. degerimi gormem gerekio
Soran+1 yılDefol ya ergen. sen alismissn herkese cakmaya. sigir olup cikmissn
Soran+1 yılEn medeniniz bile cakma olarak bakiyor.. en medeniniz bile arkamizdan caktim diye yaftaliyor. bu medeni hallerinizin sebebi sadece istedginizi alabilmek icin. once seksin dogal normal oldugunu goren zihniyet daha sonraa ne hikmetse o kiz senle yatti die o. pu oluyor yani suclu.
+1 yılEvet böyle yap kimsenin altına yatma
Üzerme kalir diye senden ayrıldı
Dikkat et bir çok erkek kızları bozup ayrılmayı çok seviyorlar kendine dikkat et00 YorumlaBakıreyım desen senı bırakmayacak kısılerde cıkacak. Yıne kotu nıyet dusunenler olack. Devir vur kaç devri...
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen. ama kendimi koruma amaçlı direkt bakireyim dedim. iyikide öyle dmeişim yaa. demek yataga atıp gidecekti vay be bunuda gördüm ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bakireliğini başkasına ver sonra çocuğa geldiğin zaman bakireyim de oldu niye o zaman başkasına veriyon abi :D
08 Yorumla
Soran+1 yılolaylar bildğin gbi değil kardeşim. o uzun hikaye. herkesin geçmişinde aşkı yarası vardır. ben sadece çok şaşırdım yaa. demek bakire değilim desem yatağa atılıp terkeedilcektm
Cevap sahibi+1 yılşaka yaptığımı anlamana sevindim :) öyle olucaktı kardeş ne bekliyorsun ki biz erkek milleti işte herşey afedersin s*kimize gelene kadar he tabi içimizde iyi olan insanlar da var şahsen ben kadınlara sürekli bir seks objesi olarak bakan biri değilim abi elini tutmak sarılmak saçlarını okşamak varken birlikte olmak nedir nedir ki yani anlamıyorum?
Soran+1 yılverilmiş sadakam varmış ya :/ fakirmi doyursam napsam arkadaşm:)
Cevap sahibi+1 yılkanka açım la :D en son zeytini mi motorun bagajına koymuştum orda duruyor :D yemiyorum müzeye koycam :D
Soran+1 yılhahahaha :DD içim acıdı kanka:D
Cevap sahibi+1 yılkıyamam la :D kanka onu bunu boşver bari bana çay ısmarla olum verilmiş sadakan varmış diye dua ederim sana olum :D
Soran+1 yılhaha tamam halledrz kank:D
Cevap sahibi+1 yıln*ah halledersin kanka :D
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmadigini yine soyle yatmak isterse sen tekmeyi vur
04 Yorumla
Soran+1 yılEe tehdit ederse ailene soylerm flan die
- +1 yıl
Orasida var ya evlenince niye demedin derse?
Soran+1 yılEe sebeplerim var iste aileme soylemesinden korkmak birde yatmak istemesi rahat davranmasindan korkmak
- +1 yıl
Bilemedim oyle serefsizlerde var
yaa amacın ne bir erkeği kendine bağlamak mı? güzel bir ilişki mi? önce buna karar ver
08 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı bir ilişki
Soran+1 yılsen bu hikayeyi başka kızlara anlt.
Soran+1 yılgerçekleri bildiğim için yalan söyledm. yalanda sayılmaz ya neyse.
Soran+1 yılbüyümek hayatımda olan insanın cinsel isteklerine karşılık vermek kadar basitmi sana göre. senin tek doğru bulduğun bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha önce diğerine çaktırıyormuşsun bunada çaktır senin gibi kaşar lae böylelerini hakediyor beter olun
01 Yorumla
Soran+1 yılabazalar sksin seni.
+1 yılsenin görüşün tabide ben açık ve net konuşmakdan yanayım
00 YorumlaYap tabi canım ama bir noktada da senin canın seks isteyecek o zaman ne yapacaksın?
04 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorki. 2 senedir istemiyor.
Soran+1 yılsaçmlama lütfen :) sevişesm var tabii öpüşmek istiorm. ama korkuyorumm sadece seks için beni isteyip benle vakit geçirmesnden. bunu riske atamam. kesn olarak seksi hayatımdan çıkarıyorum evlenene kadar. o zman dicemki bu adam beni sevdiği için seks yapıyor emin olucam
Bence guzel yapmışsın. Sana sorum olacak duygusalmısındır?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet iyiki öyle söylemişim :/
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. böyle yapma seni böyle seven sonra bakire deyip bakire değildim dersen güven olmaz
10 YorumlaAynen tatlım.
Bu şekilde devam , niyetlerimizi anla bizi de boşa uğraştırma :)00 YorumlaBende bakirim diyorum hemen üstüme atliyorlar😂😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılatmaa:D
Demek ki olmadığını biliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılsaçmaladn şu an
Soran+1 yılİMKANSZ BİLMESİ:D
+1 yılya is ciddiye binince yalanin ortaya cikarsa?
01 Yorumla
Soran+1 yılçıkamazki 1 kere oldu. onda da kanamadı
Amacın nedir? Sevişmemek ve evlenmek mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılkullanılmamak
Soran+1 yılbu sefer karşı taraf bana güvenmiormusun erkek olarak görmüomusun ondan eksiğim ne gbi sorular sorabilir. ben ne dersem diyim inanmaz. bu safsatalarla ilişkimi neden öldüreyimki.
- +1 yıl
İlişkin mi var ki? Yani hem kendi isteklerini gerçekleştirmekten çekiniyorsun, hem de kullanılmaktan çekiniyorsun.
Ben bir şey istiyorsam direkt olarak söylüyorum, ve şimdiye kadar başarısız olmuş sayılmam, örneğin birinden hoşlandıysam "ya çok hoş buluyorum seni, yemeğe çıkalım mı, tanışırız sohbet ederiz?" diyorum, veya cinsel açıdan etkilendiysem "çok seksisin, telefon numaranı alabilir miyim" derim, telefonunu alırım, sonra da direkt olarak sevişmek istediğimi söylerim.
Soran+1 yılşu an bir ilişkim yok bitti işte :DDD bakireyim deyince bitti:DD tek bir isteğim var o da seks ile ilişki yürümesin. tamam sevişmek dokunmak normal ama aynı yatakta tek vcüt olmayı istemiorm. o zman hep kafamda kurucam bilicemki ihtiyacı için benimle. bende böyle yaşayamam?
Soran+1 yılben düzgün bir erkekle evlenmek istiyorum. ucuz heriflerle yatıp kalkarsam onlardan farkım ne. ucuz olurum
+1 yılYalan söyleme bir daha.
014 Yorumla
Soran+1 yılsöylemek zorundayım. baksana adamın niyeti beni zikmekmiş
- +1 yıl
Bu adam için konuşmuyorum. Bir sonraki için.
Soran+1 yılbakire olmayanları yataga atma derdine düşmüşsnz. kim inanır bir başkasına
- +1 yıl
Orası senin bileceğin iş bacım. Seni kabul eden böyle etsin. Gerçekten evlenme niyeti ve yoluna girebilecek bir adamla yola çık.
Soran+1 yılgerçekten evlenmek istiyormu istemiormu anlaşılmıo
- +1 yıl
Ailenden isteyebilecek bir tipse sorgulayabilirsin bunu yoksa zor.
Soran+1 yılöyle olmuyor onlar
- +1 yıl
Sen oldurtamıyorsundur. Olmuyor diye bir şey yok.
Soran+1 yılolmuyor işte. ben istiyorumki 3-5 ay sonra evlilik için tarihler ayarlansın ama adama diyemiosn tabi evlenelim hadi die.
- +1 yıl
Bu tür durumlara açık biriyle olabilmen lazım. Bakire takıntısı biriyle zaten yapamazsın. Ayrıca erkekte her şeyi oturtmuş artık düzen kurmayı isteyen biri olması lazım ki erkekler bu konuda kapalı değildir. En azından evlilik konusunda net olanlar kendini net belli eder. Bunu da sen çözeceksin.
Soran+1 yılerkekler 35 inde evlilik düşünüyor. belkide o yaşlara bakmam gerek.
- +1 yıl
O kişiden kişiye değişir ama evlenmek isteyen erkek net kendini belli eder. Yaşam standartları da o yöndedir. Sihirli değnek sende. Sen o değneği kullanarak doğruyu bulacaksın. Hayırlısı olsun.
Soran+1 yılBULAMIYORUMMMMMM
- +1 yıl
Kolay gelsin.
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Bakireyim desende ziken yine ziker
01 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum. götü yemez
Evet böyle yapmalisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılhahhaa banada oldu. bende sadece sevişmiştim
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oldu anlatsana
- +1 yıl
burdan olmaz. hemde 550 km gittim onun için gidş-dönş 1100 km ye değdi ama çok temzdi
Soran+1 yıltemiz derken. ?
- +1 yıl
sadece seviştik diye yazdım ya !! anlamıyormusun neresi temiz !! hadi byyy yaa
Soran+1 yıltemiz dedin allahn malı
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten yapan yapmış bir de o yapsaydı :D
05 Yorumla
Soran+1 yılonla bu birmi?
Cevap sahibi+1 yılÖnceki de sevgilin değil mi? Şimdilerde bakire olup, arkadan vurduranı da neler yapanı neler yapanı da biliyoruz.
Soran+1 yılarkadan hiçbişe olmadı. onu yapanın agzına sçarm ben
Cevap sahibi+1 yılNeyse kendi kakalacağın bir enayi bulursun belki gelecekte en kötü diktirirsin.
Soran+1 yılsen kendini kakalaoycagn bir kezban bulda benm talibim çok allaha şükr
+1 yılBakire değilsen salak mısın zevkini almıyorsun
013 Yorumla
Soran+1 yıl1 kere oldu. o yüzden bakireyim.
- +1 yıl
Değilsin kızlık gitti el değdi
Soran+1 yılçok safsın.
- +1 yıl
Bence sen safsın diktirsen bile saf olan anlamaz anca
Soran+1 yılahh sandığımdanda safsn
- +1 yıl
Bakirelik önemli değil diyorsan tümü allah belanı arkadan mı verdin :) kız yoksa benim eski kırıklardanmısın
Soran+1 yılne arkası mal. ananmı herkes
- +1 yıl
kardeşim sürtünmeye ilişki mi diyorsun verdiysen verdin bakirelik mi kaldı bakirelik önemli değil diyorsan evleneceğin zaman kabul edecek insanı getir ona verecek uzun ve kalın bir şeyim var çünkü bunu hiç bir erkek kabul etmez evleneceği zaman
Soran+1 yılseni kabul eden bir k. şar varken beni kabul eden adam gbi adam neden olmasın?
- +1 yıl
Merak etme bizi tanıyan tanır tanımayan da kendi gibi tanır benim geçmişimdekiler beni görünce hala selam verir biz almamız gerekeni alırız o ayrı çok safsın güzelim bekaret önemli değil diyorsa bir erkek seni düzüp hevesini alıp bırakacaktır al sana beynini kemirecek gerçek nah olursun mutlu
Soran+1 yılbende bu yüzden bakireyim diorm ya canım. ya beynnzle beni kadnırmaya çalışmayın die
- +1 yıl
İşte mesele de bu ya zaten sen akıllı sanıyorsun kendini şimdi dolacaksın dolacaksın sonra sonra hepimiz bir gireceğiz sana hepimiz zevk alacağız ama biz kalkıp yolumuza giderken sen hep altta kalacaksın
Soran+1 yılsonra ananamı çullanacaksnz
+1 yılbanada denesene aynı şeyi :D
00 Yorumla
+1 yılAferin tabi bunu söyle ya
00 YorumlaPeki ya evlenince?
13 Yorumla
Soran+1 yılanlayamazki. esnek
Soran+1 yılevet canım . resmen allah korudu
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha önce kaç kere yaptın?
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 kere. sorunda bu işte zaten.
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın ne zaman yapmıştın?
Soran+1 yıl2 sene önce. 25 yaşm
+1 yıliyi fikir :D
00 YorumlaBiz öğrendik ama :)
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumlaaayrılır kezban
01 Yorumla
Soran+1 yılsen bu ergen halinle bana kezbnamı diosn yvşak
:) yani sonuç
00 Yorumla
+1 yılTanışmış mıydık.
02 Yorumla