Bir erkek gerçekten tüm benliğiyle severse, sevdiği kıza cinsel yönden yaklaşır mı? yoksa kendini kontrol mü eder? seven erkek yaklaşmaz! bu doğrumu ve doğruysa niçin?
Cevabın nedir?
Cinsel yön bir ihtiyaçtır bunu tabulaştırmamak gerek. Dünyaya gelen her canlı gibi insanın da 2 yaşam amacı vardır. Bunlardan birincisi hayatta kalmak, ikincisi ise üremektir.
Kişi sevse de sevmese de bir şekilde ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır. Burada erkeğin karşısına iki yol çıkar. Birincisi bunu sevdiğin, değer verdiğin insanla yapmak. İkincisi ise sevdiğine dokunmayıp önüne gelenle yapmak.
Ben ilk yolu seçiyorum ve bunun daha doğru olduğuna inanıyorum. Ben sevdikten sonra isterse nikah olsun olmasın hiçbirşey farketmez. Aradaki bağı ne bir imza destekleyebilir ne de bir imam.33 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seven erkek yaklaşmaz yorumu 25 yaşına kadar geçerli olabilir. Belli bir yaştan sonra bu yorum geçerliliğini yitirir. Ben sevdiğim bayanı her yönüyle severim hem ruhu hem bedeni hem duyguları hemde değer yargıları dolayısıyla sadece cinsellik diye ayırmak hatalı olur.
00 Yorumla
erkek degilim erkekler kadar iyi bilemem ama bence bu o iki kisinin nekadar zamandir birlikte olduguna,bir birlerini nekadar iyi tanidigina ve duygularinin nekadar guclu olduguna bagli.cinsel yonden yaklasim,erkegin sevmedigi anlamina gelmez,nasil ki evliligin herzaman iki kisinin bir birini seviyor oldugu anlamina gelmedigi gibi;)
30 Yorumla
insanlar neden aşık olur? eğer cinsellikle ilgili bir şey olmasaydı kız kıza da aşık olurduk istisnaları saymıyorum. cinsellik tabi ki düşünür ki sarılmak, öpüşmek te cinsellikle ilgilidir. düşünür ama uygulayıp uygulamaması kişiye kalmıştır tamamen.
21 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap bence bu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
35Cevap
Şu düşünceyi bir kenara atmakta fayda var
Seviyosan sevişmezsin!
Bu düşünce yanlış bir kere, yani abartanlar oluyor yer yer, seven bir erkek kadınını arzular elbette, ona sahip olmak ister, ancak iki taraf için uygun olduğu şekliyle kendini sınırlandırır...
Kendi sınırını bilen bir erkek doğru olanı yapar...51 Yorumla
+1 yılUmarım herkes gönlündekine göre biriyle karşılaşır sevgi kişilikle alakalıdır aşk ise aşırı sevgidir, kişi değer verdiği her şeyin ötesinde birine değer veriyorsa bu değeri arttırmak isteyebilir kimisi bunu cinsel yolla yani ten temasıyla kimisi sözcüklerle kimisi sadece hayallerle sevgisini besler. Yani bu sorunun cevabı herkesin sevgi anlayışına göre değişir örneğin sevdiğim bir kız vardı ve onunla tensel temasda bulunmadığım için benden ayrıldı oysa aşırı sevgimden dolayı elini bile tutmaya kıyamıyordum şimdi ise sevgi anlayışım daha farklı bişiyler paylaşmak istiyorum yani zaman mekan ve kişilik üçlüsü ve sevgi anlayışı farklılıkları vs :/
20 Yorumlagenelde erkekler gerçekten sevdiği kıza cinsel yönden yaklaşmaz ama bu durum sağlıklı mı olur işte o tartışılır. burada sevgiyi sorgulamak lazım. bence olması gereken sevgi, sevgi ve aşkla birlikte sevdiğine karşı duyulan cinsel istek olmadan olmaz...cinsel istek olması cinsel ilişkinin yaşanacağı anlamına gelmemeli ama sevdiğini cinsel olarak da arzulamalı..
11 Yorumla
+1 yılYa arkadaş bu nasıl soru böyle erkek bir kızı kanka olarak sevmez ki sevdiği zaman içinde elbette aşkla sevgiyle karışık cinsellik de vardır tabi.Bi erkeğin bir kıza o gözle bakması normal değil mi? Sadece bir erkek gerçekten severse değil gerçekten imanı varsa dini yönden bakarsa cinsel yönden yaklaşmaz.
36 Yorumla- +1 yıl
verdiğin yorum da anlaşılır olsaydı keşke
- +1 yıl
cvbını anlamadım
- +1 yıl
yaptığın yorumu kasteddim bir türlü anlaşamadık
kızda cinselliği istiyorsa sorun etmez.. ama kız istemiyorsa gerçekten seven adam sevdiği kıza asla zorla birşey yapmaz.
61 Yorumla
+1 yılseven erkek yaklaşmaz doru evet ama sonuçta bır erkek ve ıhtıyacları var.burda anlamdıgınız su sana yaklaşmazsa kesınlıkle başka bı kadına yaklaşacaktır bunu aklınızdan çıkartmayın olurmu...kımse kımseyı kandırmasın hyr sevıosa beklıcek beklemeli dıe bundan buyuk bır yalan yoq
15 Yorumla- +1 yıl
konuyu nerden nere getırdınız ya:P
Tamamen saçmalık seven erkek nihayetinde insan ve hormonları olan bir canlı tabiki de sevdiği insanla birlikte olmak isteyecektir. Bu sevdiğin yemeği keyifle yemek gibidir.
33 YorumlaMantıklı olan iki tarafında evlilik bağı olmadan cinsel yönden yaklaşmamaları.Ayrıca bu sadece islamı açısından değil sağlık açısından da böyledir.
33 Yorumlasöylediğiniz gibi tüm benliğiyle severse cinsel yönden yaklaşımda bulunmaması muhtemel bir gerçek çünki ona kendisi bile zarar verebileceği korkusu taşır içinde
04 Yorumla- +1 yıl
etik derken neyi kast ettiğini anlamadım etik uygun olan etik değil uygun olmayan demek olduğu için. gerçek ten aşık olan kişi ruhuyla benliğiyle sevgiği için elini bile tutsa onu ruhunu inciteceğini düşünür elini tutursam acaba eli incinirmi gibi mesela.gerçek den aşık olan bir insan aşkıyla yan yana geldiğinde muazzam bir haz mutluluk hisseder onun için de dokunmak öpmek gibi düşünceler aşık olana birşey ifade etmez tabi bu söylediğimiz batılı tarzdaki aşklarda geçerli değil.
- +1 yıl
sanırım bunun tanımını yapabilecek bilgeliğe sahip değilim ama şu şekilde yorumlaya biliriz ki bende bu şekilde okumuştum aşk delilikdir normal kalıpların dışına çıkmakdır normal insanın yapmıyacağı şeyleri yapmakdır. mecnunu dua etmesi için kabeye götürmüşler demişlerki dua et rabbin seni delilikden kurtarsın leylayı unuttursun demişler oda kabeyi görünce kapenin kapısının eşşiğine başını koymuş hüngür hüngür ağlamaya başlamış ve yarabbi benim leylaya olan aşkımı artır diye dua etmiş
kız ya da erkek fark etmez.. insan sevdiği kişiyi arzular.. ancak karşısındakinin müsade ettiği sınırları aşmak için ısrar etmez ve saygılı davranırsa o zaman gerçekten seviyordur.
00 YorumlaAsla yaklaşmam.Ben kişiliği,güzelliği severim,yüzünü severim,saçlarını,ellerini vs.Başka bişey düşünmem saçma zaten
00 Yorumla
+1 yılSevişmek aşkın bir parçasıdır. Sevişmenin bir etiği de vardır. Sevişmenin kendisi bir kontroldür. Söyleyeceklerim bu kadar, şimdi gidebilirsin :)
00 YorumlaSeven erkek dokunmaz ancak duyguları tamam diyorsa dokunur Yoksa ya biterse yapmaz Bitirmek istemediğini senin gözlerinde görmesi gerek
00 Yorumla
+1 yılyalan o ya. yeri geldi mi çatıy çutuy.
zaten aşk cinsellik olmadan aşk mı sayılır.15 Yorumla- +1 yıl
o dediğin aşk oluyor galiba.
- +1 yıl
ne farkı var ya sevişin ne olacak o adamın öyle deme sebebi ağız araması yok öyle bir şey kıyamam falan. bir akşam evde hafif kafalar olmuş mümkün mü kıyamamak sadece şekil farklı olur severken aşıkken hoşlanırken ne dersen de artık hisli olur güzel olur. artık kızlarımız şu kafadan çıksın erkeklerimiz de şu lafları da kullanmayı bıraksın :(
ne kadar kontrol edilsede cinsellik illa ki olacak.. Doğa böyle.. Eşya değiliz ki
30 Yorumlakiz da isterse eger erkek yaklasir bence. sonucta cocuk degil, herkes ne istedigini bilecek yasta ve olgunlukta
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim kızla cinsel ilişki asla düşünmedim düşünmem ama evlenip çocuk yapmak meselesi ayrı bir konu.
10 YorumlaSeven erkek asla cinsel yönden birşey istmez ben sevdiğim kişiyi tam sevdiğim için ona et et deysek bile penisim kıpırdamaz çünkü aşk duygusu başka cinsellik başka zaten öyle birşey istiyosa niyeti bellidir onun
11 Yorumla
+1 yılKimisi sevdiğim insanla cinsellik yaşamazsam daha kimle yaşarım der.
Kimisi sevmeyeceksin hepsiyle cinsellik yaşayacaksın der..
Kimiside evlenmeden kimseyle olmaz der yani bu iş değişir10 Yorumla
+1 yılsaçma bence. ciddiysem ve ayrılmayacagımı düşünüorsam. onunla birlikte olmakta bir sıkıntı yok
10 Yorumlaaşktan bahsediyorsak aşk; sevgi ve tutkunun bir arada bulunmasıdır. Yaklaşmazsa aşık olduğundan şüphe ederim ben
10 Yorumlasevdiğini istemesi daha normal, ama istemesi yapması anlamına gelmez. bunun önünde dini, kültürel ve karşı tarafın psikolojisini ilgilendiren engeller olabilir.
00 Yorumla
+1 yılbüyüdüğü ortam ve yetişme tarzıdır kısacası karakter meselesidir yaklaşsada mesafeyi korur ama öteki türlü de insanda kötü olcak diye birşey yok
önemli olan gerçek erkeğin kaçmadan gögsünü gere gere eşine sahip çıkmasıdır00 YorumlaBi yandan kıyamaz ama bır yandanda kendısne ait olmasını ister ama bu cinsellik onun için geri plandadır her zaman ..
00 Yorumla
+1 yılbi erkek sevdigi kıza kıyamaz aşkı öyle büyüktürki cinsellik bile 2. planda kalır, insaf 2. plana atmışız daha napalım :)
00 YorumlaÖylesini tanıdım.dokununca bana üzülürmüşüm ben üzülüncede onun canı acırmış böyle demişti
12 Yorumla
+1 yılSeven erkek onu yapmaz bunu yapmaz sözlerinin coğu mantıgıma yatmaz ama seven erkek yerine imanlı erkek deseler cogu sözu onaylarım. Bence sorun burada
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevdiğim insan ile birlikte olmak o istesede istemem
1dini inanç
2sevdiğimi mağdur etmemek
3namus
bunlar yeterli08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyanlız birşeyi anlamadım gerçekten! bunun yalandan olanı nasıl olurki?
Cevap sahibi+1 yılBİR ERKEK GERÇEKTEN SEVERSE...
bu soru başlığınız.
gerçekten olmayanı nasıldırki ve
bence bunun erkeği kadını olmaz
bir seven vardır
birde gönül eğlendiren
Cevap sahibi+1 yılgerçekten seveni asla bulamayız hep çıkar işi artık
ama seven erkek asla evlenmeden cinselliği
sevdiği kişiye yaşatıp onu mağdur etmez
zaten biri beni sevsin diye evlilik dışı ilşkiye
giren kadın sevmeye değmez...bu benim görüşüm
isteyen beğenmesin
Cevap sahibi+1 yıldoğru söz:)
sevince aklına gelmiyor insanın. mallaştığımız için asıl amaçtan uzaklaşıyoruz
20 Yorumla
+1 yılgerçekten severse çok değer verir cinsel yönden kötü düşünmez
20 Yorumlaseven erkek,kızın kendine yaklaştırdığı kadar yaklaşır
00 Yorumla
+1 yılKızla birlikte olma çabasına girmez bile.Ama bazıları var saman altından su yürütüyor allah onlardan korusun ya :S
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yaklaşmam yaklaşanların oranı %99 yapcak birşey yok
30 Yorumla
+1 yılben yaklaşırım hem de asıl sevdiğime yaklaşırım öyle
00 Yorumla
+1 yılseven erkek uzak olur... bu bir gerçek kıyamaz sevmeye onu korur kendinden ...
00 Yorumlaben sevgilimle illaki öpüşmeyi isterim zamanı gelince ama cinsellik kolay değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu bilemessin ama yaklaştırma hem onun hem senin iyiliğin için;)
01 Yorumla
+1 yılbir erkek gerçekten sevmexz
12 Yorumla
+1 yılYaklaşabilir ama 1. Plan cinsellik olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılazdımı kimse kimseyi görmüyor olay bu
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen ne düşünüyon ki
Cevap sahibi+1 yılsevgi olmadan , sevgili nasıl olunuyor ? ve severek yapanlar yok mu?
Cevap sahibi+1 yılorası şüphesiz zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılyaklaşmaz.. çünkü o kız anne adayıdır...
00 Yorumla insan insanı siker mi ya :S
52 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmiyorum.
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkek gerçekten severse sevdiği kıza cinsel yönden yaklaşır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler