Eski sevgilimde kalan eşyaları almam doğru olur mu?

4 sene suren ilişkinin sonunda bir ay beklemeden kendisinden 9 yaş büyük birisiyle sevgili oldu. Muhtemelen başta onu denedi , tanıdı sonra sevmiş olacak ki, bir ayın sonunda evlenme kararı almışlar.

Her neyse..

Ben bu kızla herşeyi yaşadım, ikimiz içindd ilk sevgili, ilk cinsel ilişki vs vs..

4 sene boyunca bir sürü hediye, esya, yastık, saat, su yatağın yanında yanam ışıklı şeyden tutun çorabına kadar bir sürü şey aldım.

Şimdi o başkasıyla, başkasının karısı olma hayaliyle yanıp tutuşuyor.

Ben geçmişi unutmayı sevmem, onu ne kadar sevdiğimi, onunla nasıl seviştiğimizi vs hep aklımda kalacak.

Ama bana yaptığı şeyler o kadar acı ki, hatta en sonuncusunda yeni erkek arkadaşından ayrılacağını söyledi, ve bizim tekrardan sevgili olduğumuzu.. ama birde baktım ki hala yenisiyle konuşuyor, onun paylaşımlarını sadece bu beğeniyor..

Olmadı , yurumedi işte.

Bana dediği su oldu; fedakarlık yaptım, sana acidigim için seninle tekrar devam etmek istedim sevmediğim halde.

İşte böyle.

Ve eşeşyalarım benim tanıdığım eski sevgilimde kalsa hiç zahmet bile etmezdim, ama şimdi o okadar değişmiş ki. Bana son yaptıkları , ettikleri, vurdumduymazlıkları, başkasıyla sevgili olması, bizim aramız sogukken başkasıyla muhabbetler etmesi vs..

Sizce eşyaları geri almalımiyim?
Yani alirsam çocuk yuvasına falan vereceğim kullanmayacağım kendim.
Eşyaları al ve çocuk yuvasına ver
Eşyalar kalsın , ikiniz içinde anlamı yok
Eşyalar kalsın baktıkça seni hatırlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Eşyaları almak çocukça mı olur, ya da şöyle diyeyim en çok nasıl acı çeker 😋
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Eski sevgilimde kalan eşyaları almam doğru olur mu?