4 sene suren ilişkinin sonunda bir ay beklemeden kendisinden 9 yaş büyük birisiyle sevgili oldu. Muhtemelen başta onu denedi , tanıdı sonra sevmiş olacak ki, bir ayın sonunda evlenme kararı almışlar.
Her neyse..
Ben bu kızla herşeyi yaşadım, ikimiz içindd ilk sevgili, ilk cinsel ilişki vs vs..
4 sene boyunca bir sürü hediye, esya, yastık, saat, su yatağın yanında yanam ışıklı şeyden tutun çorabına kadar bir sürü şey aldım.
Şimdi o başkasıyla, başkasının karısı olma hayaliyle yanıp tutuşuyor.
Ben geçmişi unutmayı sevmem, onu ne kadar sevdiğimi, onunla nasıl seviştiğimizi vs hep aklımda kalacak.
Ama bana yaptığı şeyler o kadar acı ki, hatta en sonuncusunda yeni erkek arkadaşından ayrılacağını söyledi, ve bizim tekrardan sevgili olduğumuzu.. ama birde baktım ki hala yenisiyle konuşuyor, onun paylaşımlarını sadece bu beğeniyor..
Olmadı , yurumedi işte.
Bana dediği su oldu; fedakarlık yaptım, sana acidigim için seninle tekrar devam etmek istedim sevmediğim halde.
İşte böyle.
Ve eşeşyalarım benim tanıdığım eski sevgilimde kalsa hiç zahmet bile etmezdim, ama şimdi o okadar değişmiş ki. Bana son yaptıkları , ettikleri, vurdumduymazlıkları, başkasıyla sevgili olması, bizim aramız sogukken başkasıyla muhabbetler etmesi vs..
Sizce eşyaları geri almalımiyim?
Yani alirsam çocuk yuvasına falan vereceğim kullanmayacağım kendim.
Her neyse..
Ben bu kızla herşeyi yaşadım, ikimiz içindd ilk sevgili, ilk cinsel ilişki vs vs..
4 sene boyunca bir sürü hediye, esya, yastık, saat, su yatağın yanında yanam ışıklı şeyden tutun çorabına kadar bir sürü şey aldım.
Şimdi o başkasıyla, başkasının karısı olma hayaliyle yanıp tutuşuyor.
Ben geçmişi unutmayı sevmem, onu ne kadar sevdiğimi, onunla nasıl seviştiğimizi vs hep aklımda kalacak.
Ama bana yaptığı şeyler o kadar acı ki, hatta en sonuncusunda yeni erkek arkadaşından ayrılacağını söyledi, ve bizim tekrardan sevgili olduğumuzu.. ama birde baktım ki hala yenisiyle konuşuyor, onun paylaşımlarını sadece bu beğeniyor..
Olmadı , yurumedi işte.
Bana dediği su oldu; fedakarlık yaptım, sana acidigim için seninle tekrar devam etmek istedim sevmediğim halde.
İşte böyle.
Ve eşeşyalarım benim tanıdığım eski sevgilimde kalsa hiç zahmet bile etmezdim, ama şimdi o okadar değişmiş ki. Bana son yaptıkları , ettikleri, vurdumduymazlıkları, başkasıyla sevgili olması, bizim aramız sogukken başkasıyla muhabbetler etmesi vs..
Sizce eşyaları geri almalımiyim?
Yani alirsam çocuk yuvasına falan vereceğim kullanmayacağım kendim.
Eşyaları al ve çocuk yuvasına ver
Eşyalar kalsın , ikiniz içinde anlamı yok
Eşyalar kalsın baktıkça seni hatırlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Eşyaları almak çocukça mı olur, ya da şöyle diyeyim en çok nasıl acı çeker 😋
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Aşk İlişkileri