Kisaca erkek arkadasimla sevgili olali 20 gun kadar oldu. Iki gundur ayni evde kaliyoruz. Ilk gun sevistikten sonra seks istedi. Istemedigimi soyledim. Sonrasinda bir kez daha bu teklifi yapti. Yine istemedim. Dun gecede anal teklifinde bulundu ya. Gelde inan bu cocuga napiyim simdi ben. Inaniyordumda basta aslinda
Cevabın nedir?
Bak, sana acıdım diye biraz ayrıntı vereyim biz odun erkekler hakkında. :)
Erkekler, kadında doğal olarak bulunan prolaktin adlı, erkeklik hormonunu düşürücü hormonu salgılayıp, şehvetli olmamak için, ne yazık ki düşüncelilikten kaynaklı olan duygusallığı olması gerekir. Prolaktin, ağlamadan hemen sonra hissedilen duygudur, yani bildiğiniz duygusallık. Erkek arkadaşınız da -veya "sözde sevgili"- duygusal biri olmadığı aşikâr ki tam bu nedenle elinde olmadan cinsel azgınlıktan geberiyor. Günümüzde cinsel azgınlık hiç önemli değil ama ne yazık ki "empatisizliğe ve düşüncesizliğe ve bu nedenle de şefkât ile merhametsizliğe çözüm" bulunamamıştır. Tanıdım erkek olan arkadaşlarıma göre ise bir kere daha onaylarım ki sadece paranızı almaz, duygularınızı da alır. Erkek arkadaşınız da eşeğin bir tarafına su hortumu, pardon, itfaiye hortumu dayamış; 20 günde gerdek gecesi ne ya?
Sizi uyarıyorum, biz erkekler başlarda çok inandırıcıyızdır! Yazının devamını okudum da bir makattan ilişki istiyormuş... Arkadaş, flört yaptığını addettiğin insan çok kötü niyetli biri. :D20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu işte sevgi falan yok ben sana diyeyim. Canın istiyorsa seviş istemiyorsa yolun açık olsun de git. Aşk falan bekleme yani. Aşık adam sevişmez demiyorum ama en azından bari analdan şansımı deneyeyim demez.
016 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin galiba. Beni yanlis mi anladi ki ben de mi hata var 20 gun oldu sadece ben 2 gun onunla kaldim
- +1 yıl
Senle alakalı bir durum değil ki.
Soran+1 yılGelen yorumlarla iyice kotu hissettim tavizi ben mi verdim yani
- +1 yıl
Biraz vermişsin ama. Şöyle düşünmüş olabilir, 20 günde evime kalmaya geliyorsa bu seks te yapar. ama senin davranışın onun başta ki niyetini değiştirdiğini sanmıyorum. Sadece öne almış biraz
Soran+1 yılDegil mi yani basta bana karsi dusunceleri farkliyken bu olaylarla degismemistir. Bunlari yazarken bile cekiniyorum ama 20 gun olmusken sevismek yanlis mi yaptim. Ilk defa bu sene opustum biriyle ben ve onun disina sadece bahsettigim bu cocukla ciktim. Simdi kendimi kotu hissediyorum
- +1 yıl
Seviş sevişme ben bir şey diyemem. Dediğim gibi aradığın aşk, sevgi falan ise bu işte onlar yok emin ol.
Soran+1 yılAyrildim bu is daha bitmedi dusunucem bunu daha ayrilmuyoruz falan dedi. Ertesi gun mesaj atti sabah gunaydin diye. Cevap vermedim. Ondan sonraki gun aksam iki kez aradi. Gecede adimi yazmis soru isareti koymus. Hicbirine cevap vermedim.4 gun oluyor ayrilali. ilk iki gun boyle gecti. Son iki gundur ses yok ondan
- +1 yıl
Kendin bilirsin. Açıklama olarak ne yaptın?
Soran+1 yılDusuncelerimiz farkli dedim. Oda oyle olsaydi iki gunde biterdi bu kadar surmezdi bile falan dedi. Bende hayir farkli isteklerimiz farkli dedim. Kafanda kurgulamissin biseyler ben ne desem bos sana falan dedi
- +1 yıl
Seviyor musun onu?
Soran+1 yılCogu ilkim oldugu icin ondan once sadece konustugum kisiler oldu tam anlamiyla sevgili rolunde degildik bu ilkti yani. Bu yuzden galiba etkisi var biraz bende ama unutamicak kadar degil
- +1 yıl
Peki inanıyor musun ona?
Soran+1 yılHic yalanini yakalamadim ama bu olayla guvenim kalmadi. Neyi ogrenmek istiyorsun
- +1 yıl
Sonuçta kararında buradaki cevapların etkisi var diye düşünüyorum. buradakiler dedi seni kandırıyor diye. O yüzden sen onun sevgisine inanıyor musun diye sordum.
Soran+1 yılEtkisi var. Bazi hareketleri bunu gosteriyor evet ama bilmiyorum ya
- +1 yıl
tenks
18 günde çocuğun evine yerleşmişsin.. basit olduğun burdan belli.. ayrıca sevişmek ile seks yapmak arasında pek fark yok.. bedenini hediye etmişsin zaten sonuç olarak..
O da istiyor sonuçta artık.. ön olmazsa arka oksun diyor.. sen ne bekliyorsun? Kardeşlik Türküleri söylemeyi falan mı :D20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım salakmısın sevgilin osenin bide aynı evde kalıyormuşsunuz eee senle oturup pişpirik oynamasını mı bekliyordun bunları istemesi gayet normalde senin ona kanka gibi davranıp bide evinde olman normal değil
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :D yahu sinir oluyorum sevgili olmayı kankalık zanneden birsürü kezban ve keko mevcut ülkede hadi onu geçtim aynı evde 2 saat kalsak sevgilimle yerimizde duramayız bu 2 gün aynı evde kalmış bide mal mal konuşuyo ya :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
54Cevap
İnanmak derken seviyor mu seni diyosun ahahah inanma kızım salak mısın sen 20 günlük ilişkiden sen ne bekliyorsun sen s*kmek için çıkıyor inan bana seni s*ktikten sonra yol vericek bu işler böyle anlıyacağın ulan me kızlar ya ilk ginden sevisiyorlar benim karşıma senin gibi çıkmıyor ki
00 Yorumla
+1 yıl20 günlük bir ilişkide de seks talebi olabilir elbette ama bu kadar seks üzerine yoğunlaşılması ilişkinizin geleceği açısından endişe verici...
Bence sevgilin konusunda gelecek düşünme...015 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim dusuncek bir sey kalmadi
- +1 yıl
Geçmiş olsun... Sanırım en doğrusu buydu...
Soran+1 yılSagol daha cok tesselliye ihtiyacim var gibi. ilk defa bunlari yasadigim biriydi. Bu yuzden kendime kiziyorum. Ilkim yanlis tercih oldu. Boyle biri olddugunu dusunmemistim. Ondan oncede bir kisi olmustu ama onda ileriye gitmemistim
- +1 yıl
Arkadaşım her erkek ve kadın sevdiğini arzular bu normaldir. Ama 20 gün ilişkinin ciddiyeti açısından bu arzuların oluşması için çok kısa bir süredir. Senin yanlış bir tercih yaptığın yok... O yanlış yaparak seni kaybetti
Soran+1 yıl20 gun olmus ayni evde kaliyorsun tepkisi tabiki boyle olur diye dusunuyor bazilari. Dogru aslinda ama okulun son gunleri ikimizde kendi sehirlerimize gidicez diye 2 gun ev tuttuk. Boyle bir sey dusunmemistim o da dusunmez diye dusunuyordum. Bana bundan once bakire olup olmadigimi sormustu cekinerek. Oldugumu biliyor buna ragmen istiyecegini dusunmedim
- +1 yıl
20 gündür aynı evde değilsiniz öyle bile olsa 20 günlük ilişkide seks beklentisi için fazla erken
Soran+1 yılBen mi yanlis izlenim verdim diye dusunuyorum. Acik giyiniyorum biraz. Sort ya da gobegi acik giyiniyorum yani. Evlenince kapanmami falan istedi kesinlikle kapanmicagimi soyledim. Boyle kisitlamalara gelemiyorum. Acaba bunlarinda etkisiyle yanlis izlenim mi verdim diye dusunuyorum ama soyle de bir durum var. Sevgili olduktan 2 gun sonra beni opmek istedi. Basindan beri mi boyleydi yani. Cevreme bakiyorum 1 2 ay gecti ya da daha fazla zaman gecti oyle oldu bizim diyen arkadaslarim var ve bunlari dusundukce gercekten bahtsiz oldugumu dusunuyorum
- +1 yıl
Arkadaşım ben 6 yıllık ilişkime tanıştığımız gün seks yaparak başladım. İkimiz de istedik aklımızda böyle birşey olmadığı halde... Tanıştıktan 1 saat sonra yatakta sevişirken bulduk kendimizi... karşılıklı cekim başka birşeydir ilişkiye Seks beklentisiyle başlamak başka birşeydir.
Bence senin davranışlarında bir sorun yok o muhtemel her ilişkisine hemen seks yaparım düşüncesiyle başlayan bir kafaya sahip...
Diğer arkadaşların yorumları olaylara tek bencereden bakmalarindan kaynaklanıyor
Soran+1 yılBenim kendimi tutmam lazimmis gibi yorumlarin gelmesi sinir ediyor beni. Bu olay karsilikli sonucta ben de isteyebilirim. Boyle bir sey yapmam durumun daha ileriye gitmesini istemem anlamina gelmiyor bence. Neyse zaten olan oldu ayrildim yani. Senin baya surmus. Nedrn bittigini bilmiyorum ama kolay olmamistir ikiniz acisindanda
- +1 yıl
Ailesiyle birlikte yurtdışına tasindilar mecburi ayrılık yani...
Elbette sen de isteyebilirdin işte o zaman yorumum degisirdi
Soran+1 yılUzuldum bitmesine. Simdi yorumun ne
- +1 yıl
Eğer sen de isteseydin o zaman derdim ki bir ilişkide etkileşimin zamanı olmaz... Karşılıklı çekim aynı dakikada da olur bir yil sonra da... Önemli olan yapacağınız şeyin arkasında durmak ve bir pismanlik duymadan sorumluluğunu almaktır
Soran+1 yılBu kadar ilerisi degil ya. Sorumlulugunu alamam yani ben bunun
- +1 yıl
İşte o yüzden sen istemedin o ısrar etti ve ben sana ilk cevabımı verdim
Soran+1 yılNeyse ya bitti zaten :/
+1 yılSana istemediğin şeyi zorlayamaz
Bence ayrıl ondan zaten seni onun için çağırmıştır
Ev ne evi öğrenci evi falan mı
Neden aynı evde kalıyorsunuz01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Ya azmıştır sevişmek istiyodur? bir seviş bakalım, durumunda ne değişiklik olacak. Eğer eskisi gibi devam ederse seviyordur ve sevişmek de istiyordur, yok umursamaz davranmaya başlarsa anında şutla.
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun sağlıklı bir birey olduğunu öğrenmişsin , O ise senin sağlıklı olup olmadığından hala emin değil bu arada :)
00 Yorumla
+1 yılSadece 20 gündür sevgiliyseniz onun niyeti zaten iyi değil, çık o evden..
20 Yorumla20. günde evine gider kalırsan ister tabiii... sen dua et tecavüz etmemiş!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa adam seni sevgili değil seks kölesi olarak, fuckbuddy olarak tutmuş saf mısın aynı evde kalıyormuş bir de ya. Bırak dokundurmayı, bir daha selam dahi verme o sapık herife.
00 Yorumla
+1 yılVe sen hala onuna birlikte olmaya devam ediyorsun, öyle mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabiki bu hareketinden sonra ayrildim ondan
- +1 yıl
Dogru bir hareket. Tebrikler
+1 yılSeninle asla evlenmez ileri g8tme soyunma
Ben olsam onu terkederdim02 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim hala ariyor
- +1 yıl
Kardeşim sana her konuda her zaman yardımcı olabilirim istermisin
Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ya seni deniyor ya da sadece seks partneri arıyor karar senin
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha zaman versem mi dusuncelerini anlamak icin
Bu ne hız yaa 20 günde yatak herkes ne kadar hızlı böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun icin mi soyluyorsun bunu ya. Ben yanlis mi yaptimki 2 gun onla kalmakla
çocuğun amacı belli seni çatur çatur becermek bu sevgililik değil
eğer sende kendini seviyorsan bu sevgililik değil03 Yorumla
Soran+1 yılBende mi hata var ayni evde kalmakla hata mi yaptim yani 20 gun olmusken
Soran+1 yılBen napiyim simdi. Konussam cok ileri gittik falan diye. Ben opusmenin disina cikmamistim hatta bu sene ilk defa opustum. Simdi bu olaylar kendimi bk gibi hissediyorum. Sanki katil olmusum gibi kotuce bir his var yaptiklarimdan dolayi
Sevgili Olalı 20 gün oldu, aynı evde kalıyor iseniz neden bunu anormal karşılıyorsun güzel kardeşim.
Gayet orantılı gidiyorsunuz yani.00 Yorumlasevgili olduktan 20 gün sonra mı çocuk çok mu zengin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
sen 20 gunde evıne gidip sevişip azdır adamı sonra isteyince sevgisini sorgula
00 YorumlaSiz sevgili değilsiniz çocuk seni kullanıp atacak kusura bakma ama gerçekgi bu
00 Yorumla
+1 yılVerme kanka aynı evde kalmakla da o çocukla sevgili olmakta da hata etmişsin
00 Yorumla
+1 yılDen yoldan çıkarmışsın ne diyosun şimdi anlamadım aç insanın önüne yemek koyuyorsun sonrada yeme bunu diyosun ne saçmalık
00 YorumlaYani yakınlaşmak istemiş diye güvenini mi kaybedicrksin? İstememe sebebin nedir? Karşına alıp konjsmayı denedin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu resmen azmis kızım çabuk orayi terket yoksa delik deşik olursun süzgeç misali :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 kere olmus daha once ve en son 1 sene once olmus ondan mi acaba fjdkdldld sinirlerim bozuldu hayir simdi nötrüm ona karsi
Cevap sahibi+1 yılValla diycegimi dedim senin iyiligin için :D
seni sevmeme ihtimali yüksek :D gececi arkadaşlardan :D
00 Yorumla20 günde 2 kere evde kalmak ne güzel. Senin bir şuben falan varsa bana yönlendirirmisin :)
00 Yorumla
+1 yıl20 günde çok kötü bu istekler. ki 20 yılda olsa anal pislikçe ve günah
00 Yorumlasen bu hızla zaten bunların hepsini yaparsın...20 günlükle böyleyse 2 aylık olunca neler olur
00 Yorumla
+1 yıl20 gündür aynı evde olan olmuştur zaten canım
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olali 20 gun oldu ayni evde 2 gun kaldik
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 günde aynı evde yaşayacak kadar ilerlediyseniz çocukta ona güvenerek ister
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen 20 gündür tanıdğın adamın evinde kalıyorsun sonra bu soruyu soruyu soruyorsun
00 Yorumlakabul etme yaa 20 gün nedir az sabretsin
30 Yorumla
+1 yılsevişsen incilerin dökülmez korkma
00 YorumlaSevisince seninle herseyi yapcani dusunuyo dur.
00 YorumlaOral yapsin sana bir dene
00 Yorumla
+1 yılamaç cinsellik sanırım
00 Yorumla20 günde bu kadar ilerlediniz. çok hızlısınız.
00 Yorumla
+1 yılAyni evde yasamaya devam etmemelisin
00 Yorumla
+1 yılhemen uzaklaş o evden...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılÇocukta mı sorun sende mi acaba
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani benlik sorun ne olabilir
- +1 yıl
Taviz veren sensin beklenti içine girince neden böyle diyorsun
Soran+1 yılEvde kalmak bunu mu gerektiriyor
- +1 yıl
İnsanın doğasında var sevmek sevilmek şimdi neden şikayet ediyorsun ki? o zaman aynı evde yaşama
Soran+1 yılSadece 2 gunluktu
sen hiçmi istemiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Soyledim bunu sen bana guvenmiyorsun dedi fkdjsks
Soran+1 yılNasil yani
+1 yılArkani dön ve kaç. Pardon arkani dömeden kaç :)
10 YorumlaBu kadar yaklasirsan batlar
00 Yorumla
+1 yılAteşle barut yan yana durmaz
00 YorumlaYapma derim asla bic bir sekilde
00 Yorumla
+1 yılAynı evdw niye kalyon ak. Tabi ister
00 Yorumla
+1 yılBakire misin yapmak istiyorsan yap yoksa salla
00 Yorumlaanal zevklidir
yapmasını bilene00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde kadığın adamın ne yapmasını bekliyorsun
00 Yorumla
+1 yılevlerden ırak..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılver kurtul sende bakiremisin?
00 Yorumla
+1 yılSenin aklını zikiym
00 Yorumla
+1 yılEvden ayrıl bence
01 Yorumla
Soran+1 yılCoktan ayrildim
+1 yılSeni sevmiyor
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılYol ver gitsin
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılAyril hemen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosver onu
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Ayril
00 Yorumla
+1 yılSeni zikicek kaç.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsatmasın seni
00 Yorumla
+1 yıloo amaç belli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen o evden kac
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkullanacak
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı