Sevgilim eski sevgilisinin evine gitmiş, görüşe ihtiyacım var?

Benim ilk sevgilim bu kız, 1 yıldır beraberiz. Geçmişiyle ilgili hiçbir şey sormadım şimdiye kadar ama geçen gün benim yanımdayken eski sevgilisi aradı. Telefonu ben açtım ve gerekeni söyledim. Sonra eski defterler açıldı ve sordum. Eski sevgilisiyle 6 ay beraber olmuşlar. Bir kaç kere evine gittiğini söyledi. Ben daha önce böyle şeyler yaşamadığım için ona sordum yaşananları, bilmeme gerek var mıydı bilmiyorum ama ben böylesini hak etmiyordum. Dudağıma minik hızlı bir öpücük kondurup en fazla bu oldu yemin ederim dedi, zaten tek başıma gitmedim yanımda kız arkadaşlarım vardı dedi. Ama ben son günlerde bunu kafaya çok takıyorum, dertleşmeye çok ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum. O çocukla Bir şeyler yaşamış olduğunu düşünmek beni çıldırtıyor, gözlerime uyku girmiyor yardım edin. Kızın beni sevdiğinden eminim, bakire olduğunu da düşünüyorum çünkü benim evimde de çok rahat davranmıyor. En kötüsü ne biliyor musunuz? Bunu sana söyleyecektim ama bana bağlanmanı bekledim, bırakma beni diye dedi. Ben böyle şeyler yaşamadım ona göre yorumlayın. Ne yapmalıyım?
Sevgilim eski sevgilisinin evine gitmiş, görüşe ihtiyacım var?