Arkadaşlarımın çoğu ilkini düzgün biriyle, değer verdiğin biriyle yaşa pişman olursun sonra bak bize diyolar bende düzgün birini bulana kadar bekliyorum ama sonra sabah biriyle akşam başka biriyle olucam. Çok sevişmek istiyoruuum sizce mantıklı mı bu düşüncem?
Cevabın nedir?
+1 yılwww.kaplanoyunmakinalari.com/.../27559787.jpg
Bu makine aklıma geldi 1 tl atıyorsun şansına oyuncakta gelebilir hiç bir şeyde yakalayamazsın da büyük sıkıntı yani foloş olup zararlı da çıkabilirsin adam bulup evlenebilirsin bence adam bulup evlen :)
Yıpratma kendini aptl zevkler için10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayat , vücut ve tercihler senin , ne bekaretin ne de sevişmen kimseyi ilgilendirmez
01 Yorumla- +1 yıl
Var mı gelişme , düzgün birisi konusunda?
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bende o yüzden vermeye korkuyorum önüme gelenle yapacak modum var
21 Yorumla
ilkini kocanla yaşa canım sen. yoksa yolun yol değil
130 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
100Cevap
Sıkıntılı falan değil. Pişman falan da olmazsın, beğendiğin ve "ben bunla sevişirim" dediğin herhangi biriyle seviş, değer verdiğin ve daha sonra nefret edebileceğin biriyle yaşamaktan iyidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
+1 yılBak ben 23 yaşındayım bakir erkeğim birgün evlenirsem evleneceğim kızla herşeyi yaşarım düşüncesi ile kendimi kandırıyorum kısacası.. Ama artık cinsellik çok ağır basıyor cinselliği yaşayacağım kişi bakire. Olcak kız bende cinselliği öğrencem ben kızda cinselliği öğrencek bakire olmayan kızla hayatta cinsellik yaşamam ben bakirsem sıfır kilometre isem kızda bakire olcak
12 Yorumla
Soran+1 yılbende aksine tecrübeli erkek isterim
- +1 yıl
Sence sen bakire kızsın.. Eline erkek eli degmedi.. Ama erkek o kızla bu kızla olcak deneyimli olcak ha boş... Bence erkek bakir olcak kız bakire olcak kısacası iki tarafta sıfır kilometre kısacası ben deneyimli kız istemem.. İki tarafsa bakir olcak işde cinsellik budur
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani belirli bir azgınlığının olması normal..
evlenince geçer bence..
seks konusunda tabuların yok.. yani evleneceğin adam yaşadı..
ilk gece kişiden kişiye değişir. bakarsın hiç acı duymadan da atlatabilirsin..
yinede sana değer vereni bekle bence de..10 Yorumla
+1 yılşu bakirliğim bir gitsin sabah akşam başkasını mikecem arkadaşlarımın çoğu ilkini değer verdiğin biriyle yap bak yoksa bizim gibi pişman olursun diyor bende düzgün birini bulana kadar bekliyorum çok sevişmek istiyorum :D
00 Yorumla
+1 yılSabah akşam biriyle olacaksan düzgün birine ne hacet
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle gereksiz bir düşünce görmedim. Bardak mı kullanıyon ilk içen kişi temiz içsin sonrası pis bardakdan içsin gibisinden. Vajina bu her daim aynı sadece içerisindeki zar delinecek kimin deldiginin degil ne zaman delindiginin önemi var.
04 Yorumla
Soran+1 yıltamm tersi ne zaman delindiğinin önemi yok kimin deldiği çok önemli
Cevap sahibi+1 yılKimin deldiğinin önemi var ise o kisinin önemi var demektir, önemi varsa ileriki hayatında da seninle olucak demektir ve sonrasını düşünmezsin. Fakat sen onun delip baskasının devam etmesini istedigin için hiçbir özelligi yok
Soran+1 yılhayır önemli biri delsin ama zaten ayrılırız diye öyle dedim yoksa illa başkası devam etsin değil yani
Cevap sahibi+1 yılHayatının belli kısmında seninle olacak fakat sonra seninle hiçbir bagı kalmayacak birinin seni bozması hiçbir anlam ifade etmez. Sadece hayatında oldugu sürece anlamlıdır.
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğer verdiğin biri olursa ileride nefret edersin. güvendiğin, yarı yolda bırakmayacak ve en önemlisi tecrübeli biriyle yaşa. türk erkekleri genelde delik gördü mü sokmaya odaklanır. ben oral yapıp ıslatınca falan kızlar garipsiyor daha önce hiç böyle ilişkim olmamıştı diye. ilkini seni anlayacak ve acını azaltacak biriyle yap, devamı gelir zaten :)
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım merhaba,
Bakış açını taktir ettim... Umarım senin gibi bir eşim olur :D Hayır ilk ilişki düşündüğün kadar sıkıntılı olmuyor...00 Yorumla
+1 yılMantık?
Mantık öldü hanımefendi. Siz katlettiniz onu.
İstediğinizle istediğinizi yapabilirsiniz.
Beklemenize gerek yok bence.00 Yorumlaolmuyor öyle sevdiğim adamla oldum birtek 35gündür seks yapmıyorum kudurmak üzereyim ama yinede herkesle olmam sadece sevdiğimle
00 YorumlaEe madem. boyle dusunuyon sabah aksam ayri ayri hergun sevdigin birini bulup ilki yasadikran sonra birsey degismicekki ayrilacaksin zaten adam senin sabah aksam ayri yattığını gorunce sevinecek seni daha cok mu sevecek
01 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı. İçinde var zaten kullan-at hatunluk. Gayet normal böyle istemen.
00 Yorumla
+1 yılilk deneyiminde rahat ol partnerine güven akıcı ol daha sonraları daha rahat yaparsın ;)
00 Yorumla
+1 yılkaraköy zürafa sokagın yol tarifini atıversin biri şu kardeşe sevaptır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerkesin kendi zevk anlayışı sonuçta istek ve zevk meselesi. Ama herkesle olur ise hastalık kapma riskin olabilir. Gene de tek kişi ve tandık insan ile yapmanız en doğrusu.
00 Yorumlayalancıyı ziksinler mi pembe -.- "Şu bakireliğim bir gitse herkese vericem" demişsin :d
00 Yorumla
+1 yılkarşıdan karşıya geçerken hem geliş tarafından hemde gidiş tarafından arabamı çarptı sanada böyle oldun sen?
00 Yorumlaböyle yaparsan salakça olur :D ama böyle düşünmediğini de biliyorum..
00 Yorumlapazardan deliğine uygun düzgün bir HIYAR al işin bitincede cacık yapar yersin.
Bak hayatın boyuncada unutamazsın00 YorumlaBence mantıklı Can'ın tarak istiyorsa cok hiç bekleme ama bence ilkini tipsiz ezil birine verki çocukta sevinsin
03 Yorumla
Soran+1 yılasla ilkimi öyle birine vermem
Soran+1 yılilkim önemli ve unutmicağım için değerli ve yakışıklı biriyle olmak isterim beklemememin amacı bu zaten
Amaç kanmı düşünce yanlış insanlık olmalı sorsana o kızlara bakire olanlara, ağzından kaçkere hamile kalmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMantıksız. Yani iki zıt düşünceyi birden barındırıyosun.
06 Yorumla
Soran+1 yılhangi iki zıt düşünce
- +1 yıl
Birinde değer verdiğin birileriyle sevişme düşüncesi var
Diğerinde önüne gelene verme.
Önüne gelene verirsen öbürünün bir anlamı kalmaz zaten.
Soran+1 yılilkini unutmazsın diye öyle dediler
- +1 yıl
Bu kadar çok seks yaparsan unutursun 😂
Soran+1 yılyani o lafın gelişi tabi ama öpüşmek gibi olmadığını düşünüyorum :/
- +1 yıl
İlk önemli tabi, ama herkesle seks yaparsan sabah akşam bir anlamı kalmaz. Sevdiğin insanla yap ama ayda bir yap. Hem daha keyifli hem daha anlamlı olur.
Canım , bakireliğini kendinde bozarsın. Ama bakireliiğimi erkekle bozmak istiyorum deersen 😘 Seçenek çok. Nasıl bir erkekle ilkini yaşamak istiyorsun canım 😘
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı açık adres ver koşayım :D :D Bozulmasa da olur hak yolu olmazsa b*k yolu olur :P
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Hemde nasıl mantıklı en kisa zamanda vermen dilegimle
00 YorumlaCok mntıksız niye sen oruspm olcan cok istiyosan evlen
07 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Soran+1 yılonun içinde düzgün biri lazım seninki daha mantıksız
Soran+1 yılben o kısımla ilgilenmiyorum evlensemde %90 ayrılcaz zaten zina yapmaktan korkmuyorum ilkimden pişman olucağımdan korkuyorum müslümanlıkla ne alakası var anladım ama ateistim zaten problem mi var?
Soran+1 yılsaygısızlık etmedim konuyla hiç alakasıda yok durumun zaten saçmalıyosun
Hayirdir bro trol avinami ciktin dikkat et aslan kaplan cikar karsina...
01 Yorumla
Soran+1 yılya valla troll değilim
Sonradan orspu gibi vereceksen ilkini düzgüne versen ne yazar yamuğa versen ne yazar.
02 Yorumla
Soran+1 yılilkini hiç unutamazsın diye düzgün birini bekle dedileer
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet troll abi cok mantikli ama senin gibi ibneyi kim si*kmek ister orasi malum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMotor olacaksan ver gitsin birisine yoldan geçen hem düzgün arkadaşın yok mu ya evliliği bekleyen hepsi kaşar mı
02 Yorumla
Soran+1 yılevliliği bekleyende var ama evliliğe kadar bekleyemeyeceklerine eminim çoğunun sözde oluyo bu ben en azından açık açık söylüyorum onlara
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeye kız kalmadı be
+1 yılİlki tecrübeli birisiyle yaşaman en iyisi olur bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok sevusmek istyosan bir kisiyle ol seni memnun etsin benim sevistigim kizlar baskasina gitmeye ihtiyac duymuyo
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBekaretine talibim yavrun
o kadar cok istekliysen düzgün birine ihtiyacın yok saglamm şiiidene ihtiyacın var
00 YorumlaTercih meselsi...
Aldırma buradakilere...
Hayatını yaşa...
Seks kadar güzel birşey var mı beeee00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Düşünceye bak düzgün kişiyle yapıcan sonra çok kişiyle yapıçan ne anlamsız bir ifade
00 YorumlaBence sen evlen nu dusuncen degisir
311 Yorumla
Soran+1 yıldaha 18 yaşındayım
- +1 yıl
masturbasyon mu yapıyon seni seni)))
Soran+1 yılbenim isteğimi almıyo aksine daha çok istek yapıyo mast :((
- +1 yıl
Bn en kralını yapıyorum mast değil binlerce kez yaptım dediğini)))
- +1 yıl
seni de göremedik bir daha sesin soluğun kesildi :)
- +1 yıl
@tutku20 engellesene dedeyi :D
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Bence cok mantıksız birini seversen sevdiğinle yaşa
00 YorumlaMantiksiz ilk yapan kukuna madalyami takacak sanki. Oda girip cikacak sonrakilerde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. He Harun abi senin dediğinden.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöh yuh yavaş başka birilerine hiç gerek yok sevdiğinle yap ama onunla her zaman yap daha zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılhakkatten verecenmi ya keske banada versen bende deli gibi azginim
00 Yorumlailkini benle yaşa
sabah akşam da benle olursun
başka ihtiyacın kalmaz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHadi trolcüm arkaya doğru ilerler. Millet binemiyor. :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen cok mantikli bir acilsan kendini bulacaksin tatile flnn git yakisikli cocuklar var birde orda her sey hizli oluyor alkolun etkisiyle tabii:))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlkini duzgun biri ne alaka digerlerini o une gelenemi vercen
00 Yorumla
+1 yılKendi kız sanan bir erkeğin dramı 😄
21 Yorumla- +1 yıl
Diyosun? 😭
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar olmuyor o işler maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılsen naptın
- +1 yıl
Sevgilim var onunla bol bol yapıyorum ama senin dediğin çok farklı onunla bununla olmuyor
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. çok mantıklı asdadsas korun bari hastalık kapma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılazdın mı kızzz. verme herkese
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. briinin tecavuzu gerekli gibi. senin yapcagın yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni tanımak isterim kesinlikle memnun kalırsın cinsel manadan bahsetmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalın şu harun abiyi burdan
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer gitsin bir keere gelmişik dünyaya bol bol yap
10 YorumlaGel benle yasa desem gelcenmi sanki😔
00 Yorumla
+1 yılevlen sonra yap arkadasım
00 YorumlaNie gizli. kullanicu 😂😂
00 Yorumlanasıl bir trollsün sen la :D :D
00 Yorumla
+1 yılsen lağım kuyusumusun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher türlü yollusun niye takıntı yaptn ki bunu
31 Yorumla- +1 yıl
Yollu nedemekk
Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı. Bari paraya çevir de emekliliğin garanti olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Şu bakireliğim bir gitse herkese vericem ama ilkini yaşamak çok sıkıntıymış galiba?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar