Arkadaşımla seviştik?

Dün akşam başıma çok garip bir olay geldi. İnternetten tanıştığım bir arkadaşın evine gittim ama henüz sevgili değiliz. Evde otururken birden ben daha önce hiç öpüşmedim bu deneyimi yaşamayı çok isterim beni öper misin dedi. Başta istemedim ama çok ısrar etti ben de kırmamak için kabul ettim. Aniden beni kolumdan tutup yatağa yatırdı ve biraz da sevişelim mi dedi yüzeysel olarak seviştik ama karnıma boşaldı. :o Kafam çok karışık daha sevgili bile değiliz napıcam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu soruyu hepinizin tepkisini ölçmek ve yorumunu görmek için sordum. Aslında olay 17 yaşındayken oldu şu anda 19 yaşındayım. O çocukla da daha sonra sevgili olduk ama bir sene sonra benim isteğimle ayrıldık. O dönem psikolojik sorunlarım olduğu için böyle davranmıştım soru troll değil. Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Buradan çıkaracağınız ders internetten tanıştığınız kimseye güvenmemek olsun. Ben iyi birine denk geldim ama başıma kötü şeyler de gelebilirdi misal beni videoya çekip şantaj yapardı zorla ilişkiye girerdi vs. Psikolojik sorunlarınız bile olsa sakın bunu yapmayın.
Arkadaşımla seviştik?