Ben baska sehirde üni okuyorum. Yaz tatili için geldim. 4 yıllık ilşki kötü bsey yapmaz lakin cok istekli arzuluyor beni diye istedi. Ramazan ve atmak istemedim atmadım tartıstı küstü napacam blmiyorm
Cevabın nedir?
Başka şehirdesin ve 4 yıldır sevgili payesi verdiğin biri ile görüşüyorsun , ve bu koşullarda hala tek olduğunu sanıyorsun...
Nette milyonlarcası varken senden neden özel ve başını belaya sokacak bir şey istediğini iyi düşün , dağ başında yaşamıyorsa elinde internet etrafında yüzlerce dolaşan varken sana niye bu kadar dallansın bunu öncelikle tart.
Sevgili dedğiniz kişinin, aslında sadece gösterdiği yüzünü görürsünüz , ne annesinin kızlık soyadını ne gerçek adresini ne de bir sürü kilit özelliğini aslında bilmiyorsunuz ama , aklınız sık görüşmenin etkisi ile gözünüzde bunları Zeus'un küçük oğlu payesi vermenize neden oluyor.
Yarın kaybolmaycağının garantisi yok , kaybolursa da yapacağın bir şey yok ise neden milyonlarcası varken kendine ait bir görüntüyü hizmetine sunarsınız bunların , orası anlaşılır değil. Dahası , bununla bitmeyecektir , alta doğru da inecektir talepleri..616 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama bitek senin vucudunu arzuluyorm baskasına yönlendirme dyor
- +1 yıl
Bu kelime bile yeter zaten , başkasına yönlendirme demesi sana bıyık altından şantaj yapması anlamına geliyor , yersen gönderirsin ve sonu da gelmez bunun. Gerçekten seven bir erkek , kadınını en başta kendisinden sakınır , kaldı ki bu görüntüler elektronik ortama düştüğünde asla geri alıp silemezsin.
Gönderdiğinde ve gösterecek bir şey kalmadığında " bana gönderen başkasına da göndermiştir " deyip seni silkelerse bundan sonra kafanda o görüntü meselesi ile nasıl uğraşmayı düşünüyor ve cihazlarından nasıl silebileceğini sanıyorsun?
Silmez ve bunları da baskı aracı olarak kullanıp , başkasına gönderme seninle yatayım derse ne yapmayı seçeceksin?
Bu her kim ise , seni sevdiği falan yok , sevgisi bir yeri sönünceye kadar sadece. Yani goruntun de sen de aslında kullanılmalık sevgiden ibaret onun gözünde..
Gaz verenlere de aldırma , bunu yap diyenlerin kızkardeşleri yaptığında nasıl bir tepki verecekleri , verdikleri gazdan daha önemli. Yani bunlar çifte karakterliliktir , yapma
Soran+1 yılKullanıyor yani beni
Soran+1 yılSadece cinsellik için mi beni elinde tutuyor
- +1 yıl
Ha şunu bileydin... başkaca bir değerin yok , bütün olan o boşalana kadar, istersen incele geçmişinizi haklı olduğumu göreceksin. Senin kendine güvenin ile oynamış , onu çökerttikten sonra da sıra kullanmaya gelmiş. Yaptığı da orumcek gibi icine eriten sıvı aşılayıp kalanı emmek.
Hala sevgilim mi diyorsun buna?
Soran+1 yılGörmş önceden
- +1 yıl
Tam anlatmak istediklerimi anlatmıssınız. Her güzel söze kanan kendini deger vermeyen insanlar yetişiyor. Aşk sevgi dediğin cinsellik değildirki. Bence de kullaniyor seni. Bu işin olumlu bakılacak tarafı yok.
Soran+1 yıl@samsunluuu hmm sende olsa ayakta... .. kızları gbime geliyor
Soran+1 yıl@samsunluuu böyle dyen erkekler dısarda hepsi istyr
- +1 yıl
Ne demek istediğini anlamadım ki.
Soran+1 yıl@samsunluuu bsver
- +1 yıl
Anladımda demek istediğini neden böyle yüklendiğini anlamadım. Bazı şeyleri bilmek için yapmak gerekmiyor. Benim hayatımda tek biri vardı. Oda artık yok. Ha kötü biri olsam haklisın çünkü cogu insan zaaflarini açiklarini cok cabuk belli ediyor. Ama ben gercek aski istedigim icin sorun yok guvendesiniz 👍👍
Soran+1 yılBeni bıraktı zaten bişeyi bahane etti ayrıldı
En İyi Cevaplar
Ya sen burdakilerin mal mal yorumlarına bakma yok seni sevimiyomuşta yok değer vermiyomuşta hadi ordan et onları. Bana sorarsan bence atman lazımdı sonuçta kaç yıllık sevgilin ve seni arzulamış bundan daha doğal birşey olamaz atmamanda kırmış onu belki güvenmiyosun diye belki hiç anlamıyosun diye bir ton şey olabilir neyse mk çok yazdım
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet anlamıyorsun beni hic dedi. En son yalandan atacam dedim. Atma süründürdgn için senden nefret ediyorm dedi. Baskasına nuhtac ettgn için sahiplenmedhn için
+1 yılKızım seni sevmiyor sadece arzuluyor. Adam olan böyle birşeyi asla istemez senin önce kalbine dokunur. Ayrıca, kötüye kullanmayacağına neden bu kadar eminsin? 4 yıllık ilişki yüzünden mi? Yazık.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yorumlara bakıyorum da seni ne olarak görüyor vajina mı seni mi sormak gerek şayet diğerinden herkeste var
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüstü ha. Böyle bir aptallık var mıdır hayret ediyorum boylelerine. 4 yıllık ilişki birde. Çocuk bu daha olgunlaşmamiş ki. Aklinca tavir yapıyor gönderirsin diye. Gönderme boşver. Ağırdan al kendini. Tabii ki karışamam senin bileceğin işte 4 yillik iliskide olsa temkinli ol derim. Saglam adimlar at pisman olma. Örneklerini cok duyduk. Bekle bakalim ne yapacak. Uyanik olun kendinizi kullandirtmayin lutfen. Sevgilinize hakaret ettigim icin ozur dilerim ama gercekten haketti
10 Yorumla
+1 yılAtma bırak küssün ilk tavizi verince yeni tavizler vermek zorunda kalırsın
20 Yorumla
+1 yılgit internetten temsili foto at kafan çalışmıyor mu nerden bilecek senin olup olmadığını ama yinede atma
02 Yorumla
Soran+1 yılGörmüş
- +1 yıl
Nerden görecek gösterdin de gördü
Geçmiş olsun durum vahim
Zinaya davet başka birşey değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın taviz verme. Önce sadece memelerinin fotosunu ister, sonra tüm vücudunun, sonra sevişmek ister, sonra da sevişirken videoya almak ister... Olay olmadık yerlere gider emin ol. S. x sitelerinde senin gibi sevgilisine güvenip fotosunu atan görüntülü konuşup soyunan kızların malzemeleriyle dolu!!!
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapma.. seni sevse adam. akılı zaten günaha sokmaz özellikle böyle bir zamanda
20 YorumlaKaç kere soracaksın bu meme sorusunu merak ettim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKaldırılıyor napayım :|
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizli şeyler daima merak uyandırır o yüzden atma boşver 😉
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle kızlarla çok yazık be
+1 yılsadece birini gönder diğerini bayramdan sonra atarsın
218 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecme
- +1 yıl
geçilmeyecek gibi değilki.4 yıllık bir ilişkiniz var Allah tamamına erdirsin ama bunları çokdan aşmış olması gerekirdi sevgilinin. neden birde küsüyor anlayışlı davranması gerekirdi hata etmiş bence
Soran+1 yılÇok istekli acayip yani ve ramazan dünde gördü canım istyr dedi
- +1 yıl
peki sen ayak uydurmak istemiyormusunki
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
ama buna hazırlıklı olsan iyi olur. eğerki evliliği düşünüyorsan bunları hergün yapacak ve isteyecek
Soran+1 yılEvliyken evet ama şimdi değil
Soran+1 yılKötü kız olarak görmesn
- +1 yıl
4 yıllık birlikteliğiniz var seni bu saatten sonra kötü bilmezki
Soran+1 yılNebileyim dün 3 saat yalvardı en snnda tamam atacam dedim yalandan. Dedi atma senden nefrwt ediyorm süründürdüğün baskasına muhtac ettgn için
- +1 yıl
kaç yaşında erkek arkadaşın
Soran+1 yıl23 yasnda ben 22
- +1 yıl
erkek olarak daha yaşı küçük. onun aklı şu an cinselliğe odaklanmış seninle birşeyler yaşamak istiyor anlaşılan. onun doğru kişi olduğundan emin ol önce
Soran+1 yılEvet cinselliğe asırı düşkün asırı
- +1 yıl
eğer elinde tutmak istiyorsan hepsine değil ama bazı isteklerine cevap ver yoksa başka arayışlar içine girer gitmesi umurunda değilse zaten sorun yok
Soran+1 yılNebileyim kötü diünmesinden korkuyrkm
- +1 yıl
hayır düşünmez aksine hoşuna gider. o senin çekingenliği ve kendisine özel olduğunu biliyor o yüzden içini rahat tut ama seviyeyide bozma
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bebekliğini hatırlayıp ileride beni nasıl bişeyle emzirecek diye merak etmiş sarkık mı dik mi büyük mü küçük mü bunlar önemli
00 Yorumla
+1 yılkırmışsın sevgilini atsaydın kaç yıl olmuş niye kötüye kullansın ki
010 Yorumla
Soran+1 yılKötüye kullanmaz biliyorm ama atmak istemiyorm yinede deli ediyor beni yalvararak
- +1 yıl
at rahatlatsın kendini sevgilin. bişey olmaz
Soran+1 yılDyo baskasını izleyecegme sni izliyim. Ama nye beni izliyor gtsin video izlesin. Atmıyorm 3 saat yalvardı
- +1 yıl
canlı canlı görmedimi seninkileri?
Soran+1 yılGördü önceleri
- +1 yıl
ee niye atmıyorsun o zaman kötü bişey istememiş. seni istemiş. niye po*nolara yönlendiriyorsun ki
Soran+1 yılAma şu an istemiyorum atmak ramazan bide foto atınca kndimi kötü hissediyorm
- +1 yıl
o zaman yapacak bişey yok. zorla güzellik olmaz. konuş onunla oda boşuna uzatmasın nediyeyim başka :)
Soran+1 yılAnlamıyor
- +1 yıl
bas kalayı anlar. bir daha canlısını göremezsin diye tehdit et bari ;)
çok iyi yapmıssın geröekten seven istemez sen yarın birgün evlenecen zamn tertemiz geçmişinle evelnirsin
00 YorumlaEger boyle bir sey icin kusebiliyosa bence bir defa daha dusun gercekten sevgilin mi?
00 Yorumla
+1 yılatma boşver, inanma yapmam diyeceğine, küserse küssün, emzir ama resim yollama
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen emzirmek ondan iyi :D
- +1 yıl
evet olsada emsek :)
Soran+1 yılSus
- +1 yıl
neen ıslanıyomusun, neyse ben kaçar daha iş tutacam iyi geceler
Soran+1 yılHayır ayıp
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar küçül meyin be sevgilim dediğiniz kişilere
16 Yorumla
Soran+1 yılOda dyor at ne olacak
Cevap sahibi+1 yılKocan değil bir şeyin değil
Soran+1 yılAynen işte
Cevap sahibi+1 yılKüserse küssün madem ağlıyor gitsin kaşar var büssürü onlara
Soran+1 yılAynen vala
Cevap sahibi+1 yılBunlara öyleleri lazyık zaten
Gonder bı gogus fotosu veyahut cek gönder
14 Yorumla
Soran+1 yılSen gönderirmiydn
Soran+1 yılAynen
Ozelden yaz soru kaldirilyo yoksa
07 Yorumla
Soran+1 yılKaldırılmaz bu defa :D
Soran+1 yılYanlıs sordgm için
Soran+1 yılYani beni o.. pu olarak kı görür
Soran+1 yılaynen
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılDöner gelir o merak etme
00 Yorumla En iyisini yapıyosun. Boşver.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Atarsan eger babada gonderir misin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl:))
Atma tabi buluşup canli göster
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
İyi ki küsmüş. Normalde senin küsmen gerekiyordu
00 Yorumla
+1 yılNormalde goruyor muydu
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman iftardan sonra gönder
Soran+1 yılHayır fotoda utanıyorm
- +1 yıl
Gerçeğini görüyor ama
- +1 yıl
Yüzün görünmesin ama
Soran+1 yılFoto atınca köti oluyorm
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. amaç seks
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİftardan sonra ödüllendir onu
016 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılşu an Ks de diğer kızlarla konuşuyor olabilir. 4 yıl olmuş. Sıkıntı
Soran+1 yılİlla aldatması greknıyr
Cevap sahibi+1 yılHayır asla. Birlikte olana kadar kafa dağıtıyor gibi düşün. Sabr bir yere kadar olur unutma. Evlenemiyosan da 4 yıl çok uZun süre. Beklentiler ümitsizliğe dönüşür
Soran+1 yılYani atmalımıyım
Cevap sahibi+1 yılNasıl gidiyor ilişkiniz bilemem güzelim, atmalı kimi zaman buluşmalısın bişeyler yaşamalısın belki de. Daha önce olduysa ve şimdi esirgiyorsan erkeğin yapacaklarına gocunmyacaksın. Göster ama verme eyleminden sonra erkek delirir
Soran+1 yılÖnce oldu şimdi göndermz sevişmezsem ne düşünür
Cevap sahibi+1 yılAnnem göster ama verme dedi algısı oluşur heö olmuş bir kez şimdi niye olmuyor? Beni saf buldu evlenene kadar vermicek demek tarzı hoşgörüyü zorlayan düşünceler akılşarda dolaşabilir demedi deme, başkalarıyla da konuşur hiç alınma. Çocuk çıldırmış resmen. Yanaşıp gönlünğ hoş et. Hoşuna gitmeyen şeyler olmadan evvel
Soran+1 yılsen gönderse ne düşünürsn yalvardgnda göndermese ne dşünüdrdn
Cevap sahibi+1 yıl1 kez yalvarma durumum oldu. Sonrasında olmadı. Haberş yok şu an ben başkalarıyla cinsel isteğimi gideriyorum. Baştan bu kapıyı açmıcaktı açıldı sonra çekti kendisini. Erkeğin onurunu kırıcı bir şeydir. Onunla yapmıyorum bişey tabi ki ama ilerisini sakatladı. Önce yap sonra çek kendini. Garip
Soran+1 yılYapmaya devam etmeliydi yani peki niye cekti sence?
Cevap sahibi+1 yılGünahmış vs. Benden önce deliler gibi kendine özgüveni varken eski sevgilileri ile yapıyorken bende böyle yapması kabul edilebilir değil. Malesef bu böyle sürecek
Soran+1 yılNrden bliyosn eski sevgililerine yaptıgını
Cevap sahibi+1 yılSöyledi
Soran+1 yılAma ben yapmıyodm
Cevap sahibi+1 yılSeni bilemiyorum tatlım
Sadece fotoğraf istiyorsa bak o da bir acayip.. 😛
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı. Kız sakınatma şantaj yapar
00 Yorumla
+1 yılİste o seni sewmiyo belli
010 Yorumla
Soran+1 yılHadi?
- +1 yıl
Walla sewseydi eger deger werr kararina saygi duyardi ayni seyin bir deisik hali benim basima gldi bnde iki yillik sewgiliydim tecrubeliyim ordan biliyorm
Soran+1 yılOf ya
- +1 yıl
Ne oldu hanimefndi?
- +1 yıl
Onu hla sewmeye ona inanmayami calisiyosun yoksa
Soran+1 yılBlmiyorm
- +1 yıl
Size bisey desem bni yalnis anlarmsnz?
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Bu olayda tecrubeliyim biliyormda konusuyorm yani acikmsin su anda? Bu yorumumu gorunce cvp ver lutfen onmli
Soran+1 yılNe oldu
Normalde sevişme falan oluyor mu aranızda
08 Yorumla
Soran+1 yılOluyordu ama 4 aydır olmuyor
Soran+1 yılİstiyordu bikez gecen yıl atmıstım snra bidaha atmadım. Her istediğinde böyle tartısıyorz küsüyor
Soran+1 yılAynen azgın
Soran+1 yılYani cekiniyorm
+1 yılkudurmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok istekli
Gizli Üye(30-35)+1 yılküssün boşver atma sakın
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamış
00 Yorumlaazmış o dikkat et :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen fena azmıs
+1 yılhaklı bebe
010 Yorumla
Soran+1 yılNye
- +1 yıl
4 sene olmuş yani attan ölmezsin
Soran+1 yılİstemiyorm ama
- +1 yıl
o zaman aldatsın mı seni yani 4 sene olmuş istek bu sonuçta
Soran+1 yılGöndersydim basit görmezmi beni
- +1 yıl
her zaman yollamayacaksın baktın yollamıyosun diye mırın kırın etmeye başlıyorsa ayrıl
Soran+1 yılEvet dediğimi yapmıyosn dyor küsğyor
- +1 yıl
bir at bakalım bir daha isterse atma ayrılırsa falan da hiç umurunda olmasın
Soran+1 yılAtmadım ya
- +1 yıl
biliyoruuum off neyse
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılver kurtul
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Atma sakın
00 Yorumla
+1 yılAtarsan barışırsın
05 Yorumla
Soran+1 yılAtmam. Senden nefret ediyorm beni süründürdgn için dedi
- +1 yıl
At gönlünü al. Yüzünü gösterme. Hiç bilmiyorsan netten bir foto bul benim diye gönder
Soran+1 yılGörmüş bliyo
- +1 yıl
Neyi görmüşş seninkileri mi
Soran+1 yılEvet
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim gögüslerimin fotosunu istedi dün kötüye kullanmaz biliyorm. Yalvardı saatlerce. atmadım neden küstü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler