+1 yılÖncelikle dürüst olmak her zaman en dogrusudur. Sizi bu sebeple tebrik ediyorum. Sonuç ne olursa olsun en doğrusu bu. Zamana ihtiyacim var demiş. O zamanı verin ona. Bazı insanlar geçmişte kalırlar. Böyle bir yükü kaldiramayabilirler. Ya da bunu kendi çıkarlarına göre kullanabilirler. Yeni bir ilişkiyse o kisiyi tam anlamıyla tanıyor olamazsınız. Zamanı geldiğinde konuştuğunuz zaman onu iyi tartın. Bitri derse üzülmeyin çabalamayin çunkü o yolun sonu yok. Sorun yok derse de dikkat edin derim. Çok örneklerini gordum çünkü. Eger artniyeti varsa bir şekilde belli edecektir. Pozitif açıdan bakarsak gerçekten sizi seviyorsa ve güçlü bir karaktere sahipse sizinde ona sevginizi tam anlamıyla gostermeniz gerekmektedir. Güveni biraz sarsilacaktır. Onu onarmalïsınız. Ama sakın cinsel ilişkiye uzun bir sure yanaşmayın. Emin olun sevginizi böyle göstermeniz yarardan çok zarar getirecektir. Her ihtimale değindim. Sonuç ne olursa olsun güçlü durun mantıklı hareket edin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. ilk önce şunu bilmelisin ki geçmişin senin izindir yaptığın hatalar sana sadece tecrübedir bir zararı olmamalı çünkü tecrüben oldu tıpkı çocukken yürümeye çalıştığın dönemlerde yürüyemeyip düşmen gibi bundan pişmanlık duymadığın gibi geçmişinden de pişmanlık duyma brak erkek arakdaşın bu hatan ile seni suçlasın etsin bu onun sorunu senin kusurun değil asla bir hataymış yapmışsın etmişsin önemli olan nasıl bir gelecek kurmak istediğin asıl olay bu. bu yüzden sen karşındakine takılma ona değer vermen ondan vazgeçemeyeceğin anlamına da gelmez seni seviyorsa senin ile gelecek kurgular geçmişine bakıyorsa kendi çelişkilerine çözüm bulsun.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen nasil davranacagimi bilmiyorum
+1 yılSevgilinde aynı soruyu sormuş. Bence insanların görüşlerine aldırmadan karşılıklı konuşmayı deneyin.
www.kizlarsoruyor.com/.../q5243514-iki-senelik-sevgilim-bakire-olmadigini-soyledi-cok-uzgunum-ne01 Yorumla
Soran+1 yılO benm sevgilim degil tesaduf olmus
+1 yılSöylemen daha iyi bence artık senin yapicak bişeyin yok gerisini o aşicak kendi vicdanına sevgisine kalmış bisey
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Tebrik ederim doğrusunu yapmışsın. şimdi onun senin dürüstülüğünü ne kadar takdir ettiğine bağlı. açıkcası bu zor duruma malesef düştüm bu açıklamanın ne zaman yapıldığı çok önemli nasıl yapıdığıda bundan sonrada onun sana ne kadar değer verdiğine de bakar ama o benim için farketmez diyemez zamana ihtiyacı var gerçekten.. sen onun üstüne gitme sadece bekle beklediğini belli et erkeğin olgunluğunada bağlı birşey ne olursa olsun bakire tercih edilsede olgunluk bakireliğin beyinde olduğunuda öğretti bize
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle dürüst olman, gizlememen taktir edilesi.
kendimden yola çıkarak söylüyorum, kesin erkek arkadaşın da bunu hayal ederek yaşamıştır.
bakir bir erkek, bir kızla beraber olmadıysa o helalim diyeceği insanı bekliyordur.
yani bazı kızların zannettiği gibi tüm erkekler, vur patlasın, çal oynasın havasında değildirler.
bunun hayalindeyken, sevdiği, belki gelecek planları kurduğu insanın hayalindeki ahlaki profile sahip olmaması elbette yıkar insanı.
geçmişte yaşanmıştır, hatadır veya değildir, herkesin bir geçmişi var vs ama bu işin kabullenmesini inan kolaylaştırmıyor.
başıma gelse erkek arkadaşın gibi yıkılırım sonrasında ise ne yaparım inan şu anda kestiremiyorum.
ya belki çok uç bir örnek ama benim aklıma bazen şu gelir, kabul etmişsin, sineye çekmişmiş, evlenmişsin vs. sonra bir yerde o erkekle karşılaşıp da başını öne eğmesi gelir insanın aklına. senin karım dediğin insanın mahremini bilen başka bir erkek.
bilmiyorum gerçekten, hayırlısı olsun hakkınızda.00 Yorumla
+1 yılOnun bu durumunu anlayışla karşılamanız gerekiyor.
Söylemekle doğru olanı yapmışsınız. Ancak; o alışana kadar düşündükçe tenine başka elin dokunduğunu hissedip kötü olacaktır.
Çok seviyorsa ve kendi içinde bu ağırlığı kaldıracak gücü bulabilirse dönecektir.
Bu durumda sizin onun üzerine gitmeden " sana karşı dürüst olmak zorundaydım " gerisi sana kaldı deyip bekleyeceksin.
Bir bakıma da ayrılığa kendini hazırlayacaksın. Çıkacak sonuç sizin için hayırlı olacaktır inşallah.. Kolay değil...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Sizi gerçekten tebrik ediyorum bunu eğer bana yapsaydı bir kız kabullenirdim seviyorum oda dürüst davranmis yani bakire degil diye ayrilmazdim sizde ipleri ona bırakın kabullenmiyorsa üzülmeyin değmez seven insan bence kabullenir
02 Yorumla
Soran+1 yılSeven insan gercekten kabullenir mi
+1 yılYani en iyisini yapmışsın söylemek ile. Ha seviyor ise anlayışla karşılar ve ilişkiye devam eder. Yok sevmiyor ya da kalıpları olan erkek ise terk eder. Bu arada iki büyük sorunla karşılaşabilirsin. Tüm hayatın boyunca evlilik yapmış olsanız dahi. Birincisi bu durumu sürekli gündemde tutarak seni baskı altına alır. İkincisi bu durumu kullanıp seninle seks yapar sıkıldığı zaman ayrılır. Dikkatli ol.
00 YorumlaAdam bakirmiş yani kızı terkedecek bekleyelim görelim neden mi derseniz 2 yıl önce söylemesi gereken şeyi gizlemiş bu saatten sonra saf duyguları mantık bastırır tecrübeyle sabit tir
02 Yorumla
Soran+1 yılIliskimiz cok yeni Şu an iki yil degil. En basinda bilsin istedim bu konudaki dusuncesini hissettigim anda
Erkekler ilk olmasini ister ama bunu isteyen kişi de senin ilkin olması gerekir yani oda cinsellikten yana bir durum yaşamamış olmalı. Sonuç ya ayrılık ya da çok zor bir kararla evet diyecek %20 şansın var sadece.
00 YorumlaDoğru olanı yapmışsınız ama pişmanım demekle geçmiş temizlenmiyor malesef. Her insan kendi kaderini kendi çizer ve sizde kendi kaderinizi kendiniz çizdiniz. Yapmanız gereken sevdiğiniz insan ne karar verirse kaderine razı olacaksın...
00 YorumlaBu durumda oğlana cok üzüldüm hem bakir olup sevdiğimden böyle duymak yikardı beni ve aklımdan atamazdim sürekli aklına geliyodur zaman ver eger firsatin olursa sadece ona ait oldugunu hissettir ama işin zor... :/
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKararı vermesini bekle. Bir şekilde öğrenecekti. Doğrusunu yaptın emin ol söylemekle. Kafasından atamaz ise kesinlikle sen ayrıl ondan. Zorlama ile devam ederse seni çok üzecektir. Direk sana bakire olmadığını söylemeyecek ama seni iyi sıkacaktır. Hatta ara ara ahlak yönünden hakarete bile uğrayacaksındır. Sonu her şekilde ayrılık olacak. Zorlarsan sen daha çok üzüleceksindir. Seni bu şekilde rahatlıkla kabul edecek insanı bulman lazım.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kutluyorum seni dürüstlüğünden dolayı. Seni seven insan her türlü kabul eder. Hı kaybetceksende dürüstlüğünden kaybet. Ama sevdiğin çocuk da bakir mi bunu da tartışmak lazım.
129 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılIlerde ogrenmektense bastan bilmesi daha dogru eger isterse diktirebilecegini söyle ayrica kendi bakirse bir defalik ona baskasiyla yapması icin izin ver esitlik olsun
00 YorumlaBu yazıyı tüm bekar kızlarımız okumalı. Bİr anlık zevk için hayatının erkeğini kaybedebiliyorsunuz. Okuyun da ders alın işte
10 YorumlaBence dürüst olmak en iyisi. Gerçeği söylemen doğru karar. Bu vakitten sonra hakkında hayırlısı neyse o olsun.
00 YorumlaYa onunda g. tu basi ayri oynamasin edepsiz sanki kendisi bakireymis gibi havalara girmesin adam olun azcik lan
00 YorumlaDürüst olman çok iyi bir şey bundan sonrası erkek arkadaşın düşünce ve görüşlerine kalmış umarım istediğin gibi bir sonuç çıkar.
00 YorumlaYani ya gider ya döner ortası yok bunun. Sen bu itirafı yaparken bunu göze almamışmıydın zaten.
10 YorumlaHani demiş ya atalarımız zamanında yediğin hurmalar bir gün seni tırmalar diye çok güzel demişler dimi
10 YorumlaSeviyor dediğin insan sana bir zardan daha çok değer veriyorsa ne kadar seviyor sen düşün
10 Yorumla
+1 yılSen doğru olanı yapmışsın. Şimdi sadece bekle eğer gerçekten seviyorsa bırakmaz seni
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmali uzak mi durmaliyim. Gercekten sevgi ile alakali mi donmezse sevmedi diyebilir miyim?
- +1 yıl
Sen üzerine düşme sadece bekle. Dönmezse evet yeteri kadar sevmemiş demektir..
Soran+1 yılPeki cok uzgunum :(
- +1 yıl
valla öyle de bir güzel bırakır ki eşşekten düşmüş karpuza döner. bırakmaz mış
+1 yılSenlik birşey yok baştan herşey konuşulup dürüst olunmassa yalanlar üstüne kurulan bütün ilişkiler böyle olur o sana dönmez dönsede eski gözle bakmaz emin ol bu saten sonra anca skmek için geri döner. Sen baştan dürst olsan böyle olmazdı
00 Yorumla
+1 yılempati yapmaya calısıyorum. eger kalbinin güzelliğine inanırsam bunu dert etmezdim sanırım. ruhu fahişe olmasın insanın
00 Yorumla
+1 yılbunu şu an düşünmen hayıflanman mantıksız zaten zaman istemiş olacağına varır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen doğrusunu yapmışsın bu saatten sonra yapacan birşey yok beklemektenten başka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen dürüst olup söylemişsin, kabul edip etmemek ona kalmış.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kararını versin sen dürüst olmuşsun takma kafana
00 Yorumla doğrusunu yapmışsın.
fakat tercih onun. buna bir şey diyemem.00 YorumlaSeven insan her halin ile kabul eder o konuda şüphen olmasın her insan hata yapabilir geçmişte önemli olan gelecek
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki uzak mi durmaliyim? Cok uzgunum Şu an . Cok mutluyduk hic bir problemimiz yoktu. Bir an ayri kalmazdik birbirimizden. Kabul edip gelme ihtimali var mi bilmiyorum.
Iliskiniz yeniyse niye soyledin ki. sana baglandiktan sonra soyleseydin keske
00 Yorumlasenle bunu konuşuruz ona dediklerimi söylersen kurtarırsın güvenirsen eklerim
00 YorumlaHelal olsun sana doğru yapmışsın. Hiç bir şey yapma bekle sadece.
00 YorumlaÖnce dürüstlüğünden ötürü helal olsun diyorum. keşke başkalarıda öyle olsa.
neden tutamadıysan kendini, bu olayın sonucunada katlanman gerekecek.00 Yorumla
+1 yıldurust davranarak soyleyerek en dogrusunu yapmissin.. ona zaman ver..
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki uzak mi durmaliyim onu mu beklemeliyim
- +1 yıl
dogru karari vetmesi icin onu rahat birak.. dusunsun tasinsin kararini versin.. uzak dur.
onun kararini bekle..
Soran+1 yılPeki
Zaman ver biraz ona gerçekten seven geçmişe değil geleceğe bakar önemli olan onunlayken yasadiklarin
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim donme ihtimali nedir hic bilmiyorum. Bir yandan uzgunum bir yandan agir geliyor kiziyorum
Cinsel Yaşam konusunda 825 cevap paylaştı. Geri dönmeyecek birbaşkasına ilkbaştan söyle ki hayal kırıklığı yaşama
10 Yorumla
+1 yılHelal olsun sana. Doğru olanı yapmışsın. Gerisi zamanla şekillenecektir
00 YorumlaLsen soylemekle dogru olani yapmissin eger onun hic olmamissa terk etsede kararina saygi duyman lazim. Ama onunda ilk degilse cekincek biseyin yokk
00 Yorumla
+1 yılsen doğru olanı yapmışsın... onun bu tutumu normal... umarım sana olan sevgisi aşkı ağır basar kabullenir... üzülme
00 Yorumladogeu olanı yapmışsın her kız böyle dürüst olsa keşke ama insanlar evlenmeden enden zina yaparlar acaba
00 Yorumla
+1 yılYedigin hurmalar döner seni tırmalar bir anlık bir zevk ugruna mahfetin herşeyi o çocuk bunu kabul etmez sanırsam yine dogru olanı yazmışsın
00 YorumlaAferim tebrik ederim söylemekle iyi yapmışsın artık ona kalmış seninle olup olmuyacagı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacagimi bilmiyorum
+1 yılBence böyle seyleri kabullenmem zordur
Gerçekten pişmanlığını hissetmeli00 Yorumla
+1 yılBelliki seviyormuş. ama onun fikrine bağlı biz ne desek boş
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın. Dürüst olmak en iyisi, bırak düşünsün umarım döner.
00 YorumlaSenin şu an yapabileceğin hiç bir şey yok kendi haline bırakmalısın üzerine düşersen senden soğumasını sebeb olursun.
00 Yorumla
+1 yılSen dogrusunu yapmıssın gerisi beklemek Zaman n göstericek bakalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Nasıl bir yardım istiyorsun? Kendi hatanın sonucunda!
00 YorumlaGerçekten desteğe seni anlayacak birine ihtiyacın var
00 YorumlaEn basinda mi soyledin yoksa brbirnize baglandginizdami
00 Yorumla
+1 yılYardımlık bir konu yok, çocuğun düşüncesine kalmış, yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılBir çok erkek aynı durumu yaşar inş geri döner daha önce sevdiğin için mi birlikte olmuştun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılPeki dürüst olmak seni mutlu etti mi?
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuk bakir ise şiiişşşt olmaz sizin iş. ben sana diyim. en fazla o da dayamak için yalan söyler sana.
00 Yorumla
+1 yılçocuk gerçeken sevmiş seni ama gururuna yediremez dönmeyecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakirelipe önem vermem sadece oros.. Olmasın yeter
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan şu karşıdaki bakir miymiş?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman üzülmesi doğal ya :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam bırakırdım kaç kişi ile yattı düşüncesinden ise
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 ay içinde felen yeni birini bulur sonrada ayrılmak istediğini söyler
00 Yorumlakaç kişiyle oldun birse belkş yener bilemedim ya
00 Yorumla
+1 yılSeni böyle kabul edemiyorsa bırak gitsin ya
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler