evlenmek istediginiz kizla cinsellikte ne kadar ileriye gittiniz? kiz istemedigi icin ileriye gitmiyorum diyenler varmi?
Cevabın nedir?
+1 yılBir kere en başta, şu mesajları neden gizli üye olarak yazıyorsunuz bir anlasam? Zaten kimliğiniz gizli arkadaş, karşımızda boş bir kafa değil, bir profil, bir kişilik olsun yahu.
Neyse. Bak canım kardeşim... Aşağıda yazılan söylenen tüm o elimi sürmem, asla yapmam, dokunmam tripleri (hele hele şu "kıyamam!" yok mu of! Beni benden alıyor) ülkemiz erkeğinin ve kadınının her yaşta çocuk, ergen olduğunun kanıtı. Olaya, olan bitene bakışınız baştan sona zaten yanlış. Cİnselliğin ne olup ne olmadığını zerre kadar bilmeyen insanların söylemi bu. Ha, zaten olaya din'i pencereden bakıyorsanız zaten size güle güle, her biri en az iki basamaklı sayıda kadını olan din'i liderlerin tarihin köşe taşlarını oluşturduğu bir dinin devamı olarak cinsellikte örnek aldığınız kişilikler pek süper!
Seks, cinsellik, sevişmek zaten sevdiğin kişiyle yapılır!
Buna göre, ben senden çok hoşlanmışsam seni s. kmek isterim. Bu normal. İstemiyorsam sorun var zaten. Ben istedim, vermiyorsan henüz bana güvenmiyorsundur, olabilir. Seni zorlamam. Ama beni az çok tanıdıktan sonra da benimle evlilik nedeni ile sevişmiyorsan da sen beni sevmemişsindir zaten. Ayrıl o zaman.
Ve ifaden beni çok güldürdü. "İleriye gitmiyorum diyen var mı?" Yani azcık sürttürebilirsin ama sokamazsın gibi bir şey bu. Öpüşürüz ama elin kukuma gitmesin. Sağ göğsümü okşa ama solu okşama. Ulan nerede kaldı işin (kimine göre) namusu günahı dürüstlüğü? Sen ve senin gibi kardeşlerin tek derdi, gerdekte erkeğe zar ve kan sunmak. Böylece namuslu oldunuz. O zaman delikanlı gibi hiç kimseyle sevgili olma, kendine dokundurma, hatta çoğunlukla otur evinde koca bekle. Arasını uyguladıkça çirkinleşiyor olay. "Göster ama elletme, ellet ama verme" diyen milyonlarca ergenimiz var Türkiye'mizde.
Hemcinslerime de hayranım! Kıyamazmış. Vah canım. Karını gerdekte bağırtırken kıyacaksın ama. Çıkın kurtulun şunlardan yahu. Seks, kıymak doğramak değildir. Kadın kuşbaşı et de değildir. Yeri gelir kadının sana bir kıyar anlarsın kıymak neymiş.15 Yorumla
Soran+1 yılben ve benim gibileri nerden biliyosun? dokundurtmam dokundurturum seni hic ilgilendirmez?
- +1 yıl
Yahu! Ben zaten kimsenin haddi değildir kimseye karışmak diyorum, sen kalkmış bana seni ilgilendirmez diyorsun! Ben senin tarafındayım... Senin yanlış algını eleştiriyorum sadece. Sen hemen isyan... Ne haliniz varsa görün...
Soran+1 yılevet haklisin cogu konuda ama herkes öyle modern düsünmüyo iste
- +1 yıl
Tabii ki de öyle... Haklısın. Ama bırak düşünmesin... Sen, kendi duygusal, cinsel, kültürel uyum içinde olduğun kişiyle birlikte olacaksın... Ve kadına "kıyılacak" bir şey olarak bakan, sevişmeyi bir tür "kıyma işlemi" olarak gören kitle ile işin olmasın zaten. Ben şu anki nişanlımla tanıştıktan 2-3 gün sonra seviştik... Bak, aşağıda millet evlenmeden sevişen eğleniyordur, gönül eğlendiriyordur diyip duruyor. Bir b. k bildikleri yok. 2. günde seviştik, aradan 2 ay geçti yüzüğünü taktım parmağına. Sevdik birbirimizi... Evliliğin canı cehenneme. Sevdiğim kadınla sevişmek için belediye başkanından neden izin alıyorum lan ben? S. kerim öyle sistemi... Ben sevdiğim kadına ve onun sevip değer verdiği insanlara değil... Ve kadın, sevişilmeyerek kutsanmaz. Kadın, onunla sevişmeye can atılarak, her an arzulanarak ve ona sadık kalınarak kutsanır. Bu dediklerimi bir düşün...
En İyi Cevaplar
+1 yılBen değil o belirlesin evlenene kadar neler yaşayacağımızı 😂 ben dokunmam şahsen 😄 ama o isterse istediğini yaparız 😂😂😂
Önceden katiyen öpmek dahi öpmem diyordum ama artık o kadar sınırlamıyorum kendimi 😂 evlenene kadar kız belirler... Evlendikten sonrası bende 😈😈😈14 Yorumla
Soran+1 yılpeki biz ileriye gitmek isterse, ciddi düsünmemeye baslarmisin, ya da sogurmusun? böyle bisey olurmu?
Soran+1 yılkiz ileriye gitmek isterse , yanlis olmus
- +1 yıl
Bana güvendiğini sevdiğini düşünürüm 😄 sevinirim 😄 ama en fazla oral olur herhalde 😄 zaten benim ilgimi pek çekmiyor vajinaya girip çıkmak 😂 ben koltuğuma oturur kızı diz çöktürür önümde oral yaptırırım 😄 benim tarzım bu 😂😂
Ama bir yandan da azdığını düşünürüm 😂 ben yapmazsam sonunda ihanete yaklaşır mı diye düşünürüm 😂 o yüzden iyisi mi ben ona bırakayım kararı 😂 çok isterse, ısrar ederse cevabım her şeye evet 😄
Diyeyim 😐😐😐
Soran+1 yılanladim tskler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeğin iyiside kötüsüde * ister. hayır demez. inanma bu pçlere. senle yapmzsa başkasyla yapar bu o. ççcukları. bu sitedeki erkeklern hepside ne kadar namusuylmş aman allahm yaaa. ddd o kadar komiksnz ya ayıları
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. Ulan g. zeekalı lara bak ellerını sürmezmiş bunları diyenler ilk buluşmada kıza yüklenenler işte allahın abazanları
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
52Cevap
+1 yılBenden ayrılırsa gözüm arkada kalmayacak kadar. Yani o senin kastettiğin ileriliğe 'ciddi düşünüyoruz' kılıfına sığınarak gidilmemeli. Ya başına bişey gelse, ölsen. Ne olur o kızın hali?
11 Yorumla
Soran+1 yıltsk ederim bu güzeldi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kız arkadaşıma cinsellik olarak hiç bir şey söylemedim , o isterse olur istemezse evliliğe kadar giderim ben. Sevmek bunu gerektirir inan bana cinsellik konusu açan adamın sevgisinden şüphe et. Ben çok mutluyum.
16 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimle dün konustuk, sen istemedigin sürece hic birsey yapmayiz dedi. ben istersem dedim? benim isteyecegimi sanmiyorum dedi ama en fazla tatmin etmek dedi. daha fazlasi olmaz dedi, süphe etmelimiyim?
Cevap sahibi+1 yılHayır bence şüphe etmene gerek yok , seni onun için sevmiyor. İşte böyle incelikleri fark etmeniz lazım. Ama sonuçta ister istemez ara ara geliyor aklımıza öyle şeyler durum elde değil.
Soran+1 yıltamam rahatladim tskler :)
Cevap sahibi+1 yılYani olabilir hepimiz insanız sonuçta. Benim mentalitem şu şekilde , evleneceğim ömrüm olacak kadın ile yaşamak isterim. Ben onu bırakmayacağımı bilmediğim için ilişkiye girmeye korkmayabilirim belki ama o bana güvenmez ise işler değişir , yapmak istemezse yapmasın. Ben beklerim çünkü seviyorum. Malesef kullanıp atan erkekler yüzünden bizimde adımız kötüye çıkıyor.
Soran+1 yılevet her erkek ayni diye bisey yok. ama cogu kiz böyle düsünüyo iste. ama senin düsüncen hosuma gitti :) size mutluluklar :)
Cevap sahibi+1 yıl:) size de mutluluklar.
+1 yılevlenmek istediğim olmadı ama en ileriye gittiğim uzun ilişkilerim oldu. evlenmek istesem de en ileriye giderdim. kız istemiyorsa yapmazdım sonuçta bu da gönül işi sevişme yani. ama bunun işin içinde olmadığı ilişkide de ben olmam zaten
10 Yorumla
+1 yılHerseyi yapacak kadar giderim ama gitmissemde birakmam asla benimdir k
14 Yorumla
Soran+1 yılya birakirsan
- +1 yıl
Ben birakmam o birakisa bisi diyemem ama ben birakmam zaten bifakmamayi goze alip herseyi yaomisim
Soran+1 yıltamam tskler
- +1 yıl
Rica ederim
Sonuna kadar giderim, ciddi düşünüyorum diye yaşamamazlık etmem, yaşadım diye düşüncem değişmez. Belki uyumsuzuz, bunu evlilikten sonra fark etmek çok daha kötü.
00 YorumlaCiddi düşündüğüm kızı incitmemek için elimden geleni yaparım. yani cinselikte sınırlarıma hakim olmaya çalışırım.
10 YorumlaELİNİ BİLE DEYEMEZSİN FİKRİNİN BAŞKA OLDUGU DÜŞÜNCESİ VERMEMEK İÇİN YAAAAAAAAA
10 Yorumla
+1 yılEvliliğe gidiyorsa üstüne gitmem bu konuda seven kişi düğüne kadar bekler
10 Yorumla
+1 yılciddi düşüneyim veya düşünmeyeyim hiç fark etmez; her şey karşılık rızaya göre değişir
10 YorumlaEvlenmeden ileriye gitmem önce evlilik... ileriye giden zaten ciddi değildir..
10 YorumlaCiddi düşündüğüm kızla hele bir evleniyim cinselliği sonra düşünürüz.
10 Yorumla
+1 yılSevgilim kızlığını vermek istesede yapmam ileri gitmem
10 Yorumla
+1 yılbenim için sorun yok ancak karşı tarafından ne düşündüğü önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılyani kiz olumlu baksa ileriye gidersin?
- +1 yıl
evet öyle
Evliilik olmadğı sürece elimi eline sürmem
14 Yorumla
Soran+1 yılkiz isterse?
- +1 yıl
Kızın istemesi bir şeyi değiştirmez. Ben 27 yaşındayım. Bu zamana kadar ne sevgilim oldu ne de çok şükür bilirktelipim oldu. Ben benim gibi birisini istiyorum. Olursa hayatımın ilki ve sonu olacak. Birkaç dakika için bedenimi kirletecek kadr körelen bir erkek değilim. Özür dilerim kız çok erkekte çok ama önemli olan nitelikle eserler geride bırakmak
Soran+1 yılbu güzeldi tskler
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik düşündüğüm birisi ile cinsellik yaşamam evlenmeden önce.
10 YorumlaKızlığını Alırım Evlilik Düşünüyorsak Hamile Bile Bırakırım İsterse İstemezse Zevkide Olmaz Zorla Güzellikte Olmaz.
00 Yorumla
+1 yılben evlenmedenkız istemediği sürece ileri gitmem
10 YorumlaKiz istemeden sacinin teline dokunmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet oral ilişki yasamistm evlenincee daha rahat ilişki yaşadık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılBoyle bir istekte bulunmam
10 Yorumla Gitmem herşey zamanında güzel bnce
10 YorumlaEvlilige saklarim isteklerimi
10 Yorumla
+1 yılBen bakmaya bile kıyamam:)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevdiğim kızı s. kemem
10 Yorumla
+1 yılherşey evlenınce daha güzel :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana dokunmaya bile kiyamaz
28 Yorumla- +1 yıl
Ya he he
Cevap sahibi+1 yıl@SıcakYazGünü ne oldu var öyle adam olanlar merak etme 😉
- +1 yıl
Beni tanımadan bilmeden konuşma! Ya he he dediyim o değil bu düşünce yanliş kötü birşey yapmiycakkki sevişse ama eğer seviyorsa evlenir ne yaparasa yapar insan sevdine dokunur öper okşar aşkla! Sevişti die seni sevmiyormu kötülükmü yaptı sevişmek dedim bak seks demedim onuda anla! Sen sevdine dokunursun eline yüzne öpersinde kıyamaz ne bu cümle yanlş ben onu diyorm! Aşk dokunmak ister! Beni tanımıyorsn ne yaşadm bilmiyorsn bana imalı suçlayıcı cümle kurma sakn!
Cevap sahibi+1 yıl@SıcakYazGünü sende bana canım
- +1 yıl
Sen o cümleyi kurdugun için dedim salak gbi canm manm deme! Gizlisin die yapyosn bunu konuşcaksan yazarsn konuşrsn
Cevap sahibi+1 yıl@SıcakYazGünü neden benim yorumum
Cevap sahibi+1 yıl@SıcakYazGünü batiyo ki sana
- +1 yıl
Bşe batmadı canım demen battı gizlisin die diyosn dalga için. Bende diyorm konuşcaksan msk atar konuşrsn dalga geçmesn
Gizli Üye(30-35)+1 yılDürüst olursam istedigi yere kadar giderim :)
10 Yorumla
+1 yılarz-talep felsefesine göre hareket etmek en iyisi
00 YorumlaKiz ne kadar izib verirse
10 Yorumla
+1 yılmeydandaki heykelin oraya kadar giderim
00 Yorumla
+1 yılVajinaya kadar gitmem
04 Yorumla
Soran+1 yılondan haric herseyi denersin yani
- +1 yıl
Opusurum ellesirim daha ilerisi olmaz evlenene kadar
Soran+1 yılanladim yorum icin tskler
- +1 yıl
Rica ederim
o kız ne kadar isterse
00 YorumlaCiddi ise gerçekten niyetim öpmekten ileri gitmem
00 Yorumlaİki ileri bir geri giderim
00 Yorumla
+1 yılhamıle bırakana kadar
00 Yorumla
+1 yılvardır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen deger verdigim insana evlenmeden olmaz
10 Yorumla
+1 yılevliliğe kadar giderim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi dusundugu icin ileri gider zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılonu üzmeyecek kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenesiye kadar ileriye gitmem
00 YorumlaBenim olacak kdr
010 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani
Soran+1 yılayrilmak zorunda kaldiniz diyelim. o kizin hali nolcak o zmn
Soran+1 yılyani aslinda hersey kiza bagli:)
Soran+1 yıl:) :)
Soran+1 yılvallah dogru :)
En dibe 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılderken?
Soran+1 yılbirakirsan kizin hali ne olur?
Soran+1 yılyani kiz istemesse hayatta el sürmem diyosun :)
Soran+1 yılyorumun icin tskler :)
+1 yılEvlenirim
00 YorumlaGitmem..
06 Yorumla
Soran+1 yılyani öpüsmede kalirsin
Soran+1 yılsenin icin sinir neresi?
Soran+1 yılterbeyesiz olmayacak sekilde yazabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Sonuna kadar
00 Yorumla
+1 yıltatmin olacak kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılsonuna kadar
00 Yorumla Coookk
00 YorumlaDibine kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonuna kadar ileri
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevleninceye kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal yapmıstık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgittiği yere kadar
00 Yorumla