Sevgilimi zorlamak istemiyorum ama çok seviyorum çok istiyorum (ciddi konu)?

Uzun zamandır takip etmiyordum ks yi ama sıkıntılıyım belki bir fikir bir öneri işime yarar.

Özet geçersek 1.5 yıllık ciddi bir ilişkim var. Benim ailem biliyor. (cinsellik hariç tabiki) Onun ailesinden de bilenler var 1. Derece yakınları hariç. Birbirinizi çok seviyoruz ve çok bağlıyız. Ben kendimden eminim evleneceğim kişi olarak görüyorum ve gelecek düşünüyoruz. Cinsellik olarak opusmeler sürtünmeler bana yetmiyor artik. Bir kaç kere ona oral da yaptım tadını çok seviyorum daha fazlasini istiyorum. Oda bana yapmak istiyor ama midesi kalkıyor. Nasıl önerileriniz var özellikle pembelilerden oneriler bekliyorum.

Oral haricinde iliskimizin başlarında 4-5 aylikken cinsel birleşme istemedigimiz konusunda anlaşmıştık ama o zaman erkendi daha ve kabul ettim kiyamadigimdan saygı duyduğumdan. Art niyet aramayin. Hala ilk günkü kadar seviyorum heycanim var ve bağlıyım. Tanışmamız ayrı bir hikâye zaten. Neyse
İkimizde birbirimizden eminiz gelecek konusunda. Ne olursa olsun artık kadınım gözüyle bakıyorum. cinsel birlesmeye nasıl ikna edebilirim. Birkaç kere dillendirdim ama olumsuz... Ayrica oksarken veya oral yaparken çok kısa sürede bitti diyor. Geçti diyor. Konuştuk bu konuyu bilmiyorum geçiyor devamini yapsanda zevk almıyorum diyor sıkıntı nedir?

Çok uzun oldu kusuru bakmayin. Teşekkür ederim simdiden ciddiye alıp okuyan yardımcı olanlar için.
Bu arada 23 yaşındayım o 22 Üniversite öğrencisiyiz
Güncellemeler
+1 yıl
Başka kimsenin bir fikri yok sanırım
Sevgilimi zorlamak istemiyorum ama çok seviyorum çok istiyorum (ciddi konu)?