Ev arkadaşınızı yatakta başka bir kızla görseniz napardınız? ev arkadaşınızda kız. ayrıca hiç bilmediğiniz birşey öğrenmiş oluyosunuz soktasınız.. daha önce size şakayla karışık söylediği şeyler aklınıza geliyo aslında size bişeyleri ima ettiğini farkediyosunuz. ben ona hiç bisey söylemedim çıktım yavaşça. ama başta gözlerime inanamadığımdan izledim çaktırmadan çırılçıplak seviyolardı. diğer kızı tanımıyorum .nerden bulduysa artık. çıktım gittim bi bankta oturup düşündüm. eve yakın bi yerdeydim dedim arıyım şunu. aradım 1.de açmadı 2.de açtı dedim evde misin evet dedi marketteyim bişey lazım mi şimdi eve gelicem dedim sen bugün arkadaşlarınla gezmiçek miydin dedi yok iptal oldu o dedim him tamam o zaman tereyağlı simit al dedi fırından, marketten de salça ile yoğurt al dedi aldım gittim. tabi her şey normal gibi ama ben bi gariptim. o da anlamış olcak ki sordu iyi misin sen diye. iyiyim dedim. onunla konuşsam mı napsam bilemedim. onu utandırmakta istemiyodum.
bi kaç gün geçti aradan işte.eskiden anlamadığım ama artık anlamlandırdığım o şakalarından yaptı. sonra dayanamadım sizi gördüm dedim. anlamadım kimle gördün beni dedi? o kız her kimse yataktaydınız sevişiyodunuz dedim. ağlamaya başladı lütfen kimseye bişey söyleme vs anlattı anlattı dedim saçma sapan konuşma böyle bişey asla söylenmez kimseye hele ben söyler miyim güven bana dedim. ama artık evde istemiyorum böyle şeyler olmasını. düzelemez mişin dedim.hayır olmuyo falan dedi. bunu bi çaresi yok mu? ona nasıl yardımcı olabilirim? ayrıca siz bu durumda ne yapardınız?
bi kaç gün geçti aradan işte.eskiden anlamadığım ama artık anlamlandırdığım o şakalarından yaptı. sonra dayanamadım sizi gördüm dedim. anlamadım kimle gördün beni dedi? o kız her kimse yataktaydınız sevişiyodunuz dedim. ağlamaya başladı lütfen kimseye bişey söyleme vs anlattı anlattı dedim saçma sapan konuşma böyle bişey asla söylenmez kimseye hele ben söyler miyim güven bana dedim. ama artık evde istemiyorum böyle şeyler olmasını. düzelemez mişin dedim.hayır olmuyo falan dedi. bunu bi çaresi yok mu? ona nasıl yardımcı olabilirim? ayrıca siz bu durumda ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer