Bence normal sende sabır göster hem sende istekliymişsin, yeri zamanı belli olmuyorsa örnek Annein evindeyken2 . gün istiyorsa bir kişini yaptığı yorum gibi det zamanı gidebilirsin. Bence steklerine karşı çıkarsan küstürebilirsin tabi heen kabul et veya etme demiyorum cilve yapabilirsin ama aşkım vs gibi ne bileyim isteklerini erteleme bence senden önce hiç yapmadıyssa nromal bu her çoğu kişi yorum yapmış iyi güzelde her insanın yapısı bir değil adamın libidosu yüksek demekki sende karşılık verebiiyor sıkılmıyorsan bence araya soğukluk girdirme zaten kendiliğindne zmanla durulacaktır tamam.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilikte cinsellik çok önemli bir mevzudur ve bu konuda ne kadar sağlıklı ve doyurucu bir beraberlik yaşarsanız o kadar sevgi, ilgi ve alaka görür mutlu olursunuz. Kadındaki hadi yapta bitsin uyuyayım lafı kadar itici yıkıcı bir söz olamaz. Cinsellikte yaşanan kalite belirler evliliğin kaç yıl süreceğini. O kadar mı evet o kadar etkin hayatımızda cinsellik. Seni istiyor olması çok güzel aslında. ama sende iş yok bu üzücü yani. Oysa sokak pek ala da buna cevap verecek potansiyele sahip. Kimse kimseyi kandırmasın. Helalim eşimde doyurmayacak ise kim doyursun?
65 Yorumla- +1 yıl
Eline sağlık mükemmel anlatmışsın.
Soran+1 yılBöyle söylemene üzüldüm. Eşime birgün hayır olmaz demediiğim gibi yataktada asla pasif durmuyorum. Ve asla yap bitsinde uyuyalım demedim bu güne kadar. Hatta bazen kısa sürünce kızıyorum bile. ;)
- +1 yıl
Ben seni değil, genelinizi değerlendirdim. Sen diyebilmem için daha fazlası lazım yani. Bence bunu fırsata çevirin iyi değerlendirin, zevkini çıkarın, ona daha fazla zaman ayırın ve bundan neler hissettiğinizi, anladığınızı gösterin. Şikayetçi değil en iyisi benim, en fazla ve hatta seni tek hakeden benim dercesine sen varsan bende varım dercesine kararlı, sahiplenici ve kucaklayıcı olmalı, onun heyecenına özlem ve davetine bende seni özledim, yanıyorum, keşke şu an yanında olsamda beni becersen dercesine baştan çıkarıcı ve ş olmanın haklı gururu ile gülüp geçsen, ne güzel istenmek, arzulanmak desen mesela...
Soran+1 yılbunu zaten yapıyorum. Keşke yanında olsaydım şu an olaylarını filan yani. Tek sıkıntı başka yerlerde benden bu talepte bulunması..
- +1 yıl
Bırak bulunsun. İçini bir ürperti, gıcık bir manyaklık kaplasın, bırak sende kudur, oda kudursun nesi utanılacak şey. Hevesini kırma ne kaybedersin. Sende hiç olmadık zamanda ve yerde ara ve tahrik et, sataş ve orasına burasına dukun, sürtün kudurt onu. Bakalım nasıl oluyormuş alsın boyunun ölçüsünü ki belki sana hak verir...
+1 yılDaha 1 sene olmuş. Azgın olması normal. Bir süre sonra bıkar. İsteklerini karşılayacaksın mecbur.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen mecbur
Böyle eş bulmuşsun kıymetini bil bence :)
46 Yorumla
Soran+1 yılSen evlimisin?
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım
Soran+1 yıl@faruk478 aynen öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılGüzel bir kadınsan hakediyorsun :)
Hakediyorsun derken şaka yaptım
İşin gerçeğini söylıyım adam bıkmadan vazgeçeceği yok gibi geliyor bana
ya da bazı şeyler seeninde eelindedir
Aklını kullan 5 güne kadar uzata bilirsin
Sadece korkma yeter anladınmı12 Yorumla
Soran+1 yılNeyden korkmayayım?
- +1 yıl
San buradan ne kadar anlatabilirimki
bende çok istekliyim bizimkide aynı şekilde evleneli 1 seneyi geçiyor eşimi bıktırmamak için her gün yapmıyoruz ve şu an hamile doktorumuz ilişkiye girebilirsiniz demesine rağmen 7 aydır eşimle ilişkiye girmiyorum bir güne bir günde gidip zorlamadım.
tek taraflı düşünmemek lazım karşı tarafıda düşünmek lazım ilişkinin en güzeli karşılıklı olanıdır ben tek zevk aldıktan sonra o ilişkiden bişi anlamam12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel söyledin..
Bak sorunun sonuna gelmeden daha kesin yeni evliler dir diye düşündüm. bu gayet normaldir. üç yıla kalmaz performans biraz düşer. normal karşıla ne kadar sana bağlı sana arzulu ve istekli olması o kadar seni ondan vazgeçilmez yapar unutma.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Öyle yapıyorum normal karşılıyorum zaten böyle abartmadığı sürece.
+1 yılDemedi deme, yakında seni başkaları ile düşündüğü fantezileri başlayacak. Aslında bu var ama henüz sana söyöeyemiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Saçmalamışsın...
Soran+1 yılyok aşırı kıskançtır hayatta öyle bişi düşünmez.
- +1 yıl
Asıl aşırı kıskançtan korkacaksın
yemeğine falan şap atsanız :D Şaka bir yana bu kadar istekli olmak normal değil bence çünkü hızlı tüketilen şeyler anlamını yitirir herşeyin yeri ve zamanı vardır
24 Yorumla
Soran+1 yılBir zaman sonra bıkar diye gerçekten korkuyorum.
Soran+1 yılBu kadar ciddi mi durum?
+1 yılgüzel işte daha ne istiyosun adam bu kadar istekliyken senden başkasına dönüp bakmıyor gözü dışarda değil doyurucu bir cinsel hayatınız var fazla uzatma annende kalma süresini adam iyice azgın boğaya dönüşmesin yoksa döndüğünde işin zor:))
15 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten cuma gelip alır :)
- +1 yıl
o şimdi günleri filanda şaşırır erken gelir:)
Soran+1 yılGelsin. bende onu özlüyorum ama annemde çağırdı napayım :)
- +1 yıl
ne güzel işte ya karşılıklı sevgi özlem var mutluluğunuz daim olsun:)
Soran+1 yılSaolasın :)
+1 yılYahu bulmussun bumuyorsun. Harbiden senin gibi. kadin boynuzu hak ediyor. Ulan adam seni istiyor seviyor ki uzak duramiyor. Baskasi da yok demekki.. daha ne olsun? Allahim ya
13 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım yanlış anladın. Eşimle herhangi bir sıkıntım yok. Onun beni istediği kadar bende onu istiyorum arzuluyorum. sadece olduk olmadık zamanlarda istemesi canımı sıkıyor. bu yüzden boynuzu haketmiyorum sanırım. Kaynanam gilde uyumaya hazırlanırken uyuma benim canım istiyor diyor. E gelde buna tamam de. ona rağmen tamam aşkım yap diyorum. Annemlerin evi küçük ikide birde banyoya gidip nasıl fotoğraf çekeyim. Ama buna rağmen gidip fotoğraf cekip atıyorum. Haklısın hakediyorum..
- +1 yıl
Yapicaksin ve sikayet etmiceksinb. Seve seve yapicaksin. Kimse kocana foto atiyosun diye seni ayiplamaz. Arkadasim deme bana ayrica. Sevmiyorum o tabiri
Soran+1 yılYapıyorum ama şöyle düşün. Diyor ki mesela aşkım ben biraz kötü oldum bu akşam seninle konuşalımda kocanı boşalt. Tamam aşkım diyorum ( çünkü anlıyorum eşim azgın biridir ve yokluğuma pek dayanamaz) neyse akşam arıyor müsait bir yere geçiyorum. Konuşuyorum filan görüntülü konuşalım diyor aşkım müsait ortam yok onun için dediğim an kızıp küsüyor. Şikayetim bu haksızmıyım Allah aşkına?
+1 yılahah kıymetini bil derim ne güzel seni hep arzuluyor işte, birde doyuruyorsa problem yok bence.. nasıl fotolar istiyor peki burası biraz ilginç geldi..
111 Yorumla
Soran+1 yılOnu tatmin edecek fotoğraflar.
- +1 yıl
zaten gördüğü yerlerin neden fotosunu ister ki :)
Soran+1 yılÖzledim bari göreyim diyor
- +1 yıl
hmm bakıp bakıp 31 çekiyor o zaman :)
Soran+1 yılÖyle yapıyor zaten
- +1 yıl
e ama mübarek aydayız şu an :)
Soran+1 yılgece :D
- +1 yıl
hmm böyle azgın bir adam fena yapıyordur seni :D
- +1 yıl
alınma lütfen iyi anlamda söyledim :)
Soran+1 yılanladım sıkıntı yok
- +1 yıl
keyfini çıkar derim :)
sana tek tavsiyem eşini reddetme belki zor olacak senin için ama reddetme yoksa tatmin olmak için başka arayışlara girer emin ol daha çok üzülürsün istiyorsa at foto o senin eşin senden başkası ile tatmin olması daha kötü olur aklı sende daha ne işte
14 Yorumla
Soran+1 yılAttım zaten fotoğrafı sırf istiyor hevesi kursağında kalmasın diye de. Hep böyle olursa çıldırcam :)
- +1 yıl
bak emin ol boş konuşmuyorum tecrübem söylüyor bunları bıkma eşinin o hormonları dizginlemesi çok zor tedavisi yok bu yüzden hazır aklı hep sendeyken onun istediklerini yap hatta elinden geliyorsa dahada renklendir o istemeden yap hep bakımlı ol senin vermediğini başkasında arar sonra ciddiyim
Soran+1 yılBakımıma hep özen gösteriyorum zaten. Tavsiyen için teşekkür ederim
+1 yılher erkekte bu şekilde hormonlar olur. üzme kocanı :D
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim. :)
+1 yılİstek olması güzel fakat sürekli olmasi bıktırıcı, anlıyorum seni, foto atmak falan biraz da rahat etmiyor için. Bir sure sonra azalır belki, yaşı kaç eşinin?
25 Yorumla
Soran+1 yıl27 yaşında
- +1 yıl
Sürekli sürekli olmasi evet çok haklisin , hiperaktif ise eşin sürekli drenalin heyecan isticek, bazen sen sürprizler yap ve tam damarını bukunc konuyu aç, çok sevdiğini onu çok beğendigini ama bazen cinselliği özlemek istediğini söyle
Soran+1 yılÖyle yapcm :) teşekkürler..
- +1 yıl
Seni beğeniyor, ona çekici geliyorsun ki sürekli tetikloyor, Bazı zamnalarda onun hoşlandığı kanaldan gir sürprizler yap etkileri. etkilendikce senin çekim alanına girecek ve sözünü daha fazla dinler:)
- +1 yıl
Ozelden bana yazarmisn
+1 yılEşini soğutma derim düşkünlükten, evilik 1 yıl olmuş daha, daha cicim zamanı evlilikte ilerleyen yıllarda mumla arayacaksın bu günleri.. Panda dedi dersin
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi. Afedersin ama bizimle çifte düğün yapan arkadaşım şikayetçi bana hiç dokunmuyor diye. Bu erkekten erkeğe değişiyor mu o zaman?
+1 yılBu bayanları anlamak zor adam istediğin de çok istiyor oluyor istemediğin de neden yapmıyor oluyor 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok istemesinden bir şikayetim yokta. Olmadık yerlerde istemesi sıkıntı
- +1 yıl
Adamı ruh olarak doyur sende istemesin 😉
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamış biraz. İstekli olabilir evet ama bu sen uzaktayken tribe girmesi için haklı bir şey değil
23 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan bahsediyorum :(
- +1 yıl
Sende at foto nie atmayasın :)
Soran+1 yılAttım zaten ya :)
+1 yıl2 yıl sonra senin durum vahim o zaman bolca otlu bir yaşantı
12 Yorumla
Soran+1 yılotlu mu?
- +1 yıl
Genç ; KadınIar, AkIı OIanIara, GönüI SahipIerine Pek üstün OIurIar. CahiIIere GeIince, OnIar, Kadına üstündür. çünkü TabiatIarında HayvanIık Vardır. Sevgi Ve Acımak, InsanIık VasıfIarıdır. Hiddet Ve şehvet Ise HayvanIık VasıfIarı.
eşin benc iyi yapıyor sende iyi yapıyorsun gel bide bana sor 1 ay oldu 1 ay artık sinirlenmeye baslıyorum fakat anlayış anlayış bir yere kadar...
14 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır annesindemi?
Soran+1 yılSizin ki neden hiç olmuyor ki?
herkes böyle bir koca isterken senin şikayetin...
İstersen yok demeye başlama yoksa bu adam soluğu dışarda alır16 Yorumla
Soran+1 yılAllah etmesin :( şikayet değilde annem gildeyken resim filan istiyor aşkım kalabalık nasıl atayım deyince küsüyor sıkıntımın çoğu bu aslında :(
Soran+1 yılÖyle 😊
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
+1 yılÖnemli olan düşkünlük değil iyi olmaktır. Eşin iyiyse daha ne istiyorsun diyebilirim. Her şeyden önce bu konuyu onunla konuşman gerek bizimle değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyi ya iste bu ayji zamanda sana olan duskunlugunu gosterir
13 Yorumla
Soran+1 yılKurban olurum ben ona.
Cevap sahibi+1 yılEe hadi o zaman o istemeden sen bir guzel foto gnder de sevinsin gariban :)
Soran+1 yıl😊😊
+1 yılBırak sana düşkün olsun ya olay senden çıkarda başkasına sıçrarsa :D
13 Yorumla
Soran+1 yılÇükünü kopartırım 😊
- +1 yıl
:D :D :D :D tamam sakin ol :D öyle bir şey yok :D
Soran+1 yıl:D :D
genelde hatunların istediği bir durumdur bu ama seni yıldırmış anlaşılan :)
117 Yorumla
Soran+1 yılYıldırmak değilde. Ne bileyim annemlere gelmişim bir rahat dur. Değilmi :)
Soran+1 yılBende istiyorum ama tutuyorum kendimi..
Soran+1 yılGönderdim tabi.
Soran+1 yılDiyorum ya yarın öbür gün gelir alır beni.
Soran+1 yılKıyamam ben ona atarım napim
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Soran+1 yılHe ya :(
Soran+1 yılMesj kutum kapalı :)
+1 yılDaha yeni sayılırsın normal ama resim at filan demesi normal değil abartmış yani gerek yok böyle bir şeye :)
10 Yorumla
+1 yılNe güzel iste esin seninle vakit geçirmek istiyor her kadın senin yasadkiklarni yasamz yasamak için para veririler kıymetini bin esinin
14 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum. Eşimi çoktaseviyorum ama biraz abartmıyormu?
- +1 yıl
Yok ya abartmiyr hergun ilişki yaşamak istyr ne güzel iste ssns zevk vermiyrmu ilişkide ondnmi sikiildn
Soran+1 yılVeriyor ya çok şükür.
- +1 yıl
Ne güzel iste her kız senin gibi olmak ister tadını çıkar bence
Bol bol ver sende iki gün ananda kalmışsın yeter don evine :)
16 Yorumla
Soran+1 yılDaha 1 hafta kalcm :)
Soran+1 yılBir dahakine Öyle yapcam
Soran+1 yılçoook kızar ya öyle olsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe Güzel İşte Seninle İlgilenmese Eşim Benimle İlgilenmiyor Diye Konu Açarsın...
15 Yorumla
Soran+1 yılBak arkadaşım. Benimle ilgilenmesinden şikayetçi değilim. Her zaman heryerde bunu istemesinden şikayetçiyim.
Cevap sahibi+1 yıl13 Yıllık Evliyim ve Bende Öyleyim Her Zaman ve Herde İstiyorum Eşimi Bence Normal Yani...
Soran+1 yılBilmem belki de ben abartıyorumdur
Cevap sahibi+1 yılYani Normal Şeyler Kafana Takma
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :)
+1 yıl
bir kere bir haftadan önce zararıda var
bir zaman sonra geçer diye düşünüyorum10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiz 6 yılı geçti bende öyleyim eşimle arşivimiz bile var yani
13 Yorumla
Soran+1 yılArşiv?
- +1 yıl
Foto ve video arşivi
- +1 yıl
Yani kötü bişey değil nihayetinde ilerleyen yıllarda da inş öyle olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim daha dün seks yaptım bugün yine istiyorum annene her zaman gidersin git eşini doyur güzelce 😊
27 Yorumla
Soran+1 yılAnnemden baya uzakta oturuyorum zaten ama :)
Cevap sahibi+1 yılOlsun acil işim çıktı diye git eşinede yazık ama veya gidene kadar telefon seksi yapın daha çok isteği artar sen gidincede pestilini çıkarır 😄
Soran+1 yılYarın öbürgn gelir alır zaten beni
Cevap sahibi+1 yılEşinin böyle olması hoşuna gidiyo mu ben söyleyemiyorum sevgilime daha dün 3 saat kadar yataktan çıkmadık kızacak diye endişem var 😊
Soran+1 yılHoşuma gidiyordu ilk 6 ay filan
Cevap sahibi+1 yılNormalde kızlar daha istekli olurlardı ama sen erken doğmuşsun sekse o yüzden olabilir. Değişik fantaziler yapın heyecan verici olur eminim seveceksin sende
Soran+1 yılDeneriz.. Teşekkür ederim 😊
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen 17 sene oldu evlendim hala eşime doyamıyorum. eşinin seni bu kadar sevmesi ilgi duyması süper bence.
20 Yorumlaona onungibi eş lazımmış eşin hep böyle olacak bunun tedavisi de yok aynısı bende de var 2 saat 3 saat sonra yine canım seks yapmak istiyor
10 YorumlaCinsellik konusunda 528 cevap paylaştı. Gayet normal bir durum zaotetme dusuncesi icinde bulunursan araya sogukluklar düşünebilirsiniz
10 YorumlaKonus hafta 3gun yapn. Ve şöyle bsey en azndan aldtmiyr zamnlada düzene grer
10 Yorumla
+1 yılÖnce oral yap boz osalt sonra oral yap vasijan seks her defasında iki o normale döner acele etmeyin
10 Yorumla
+1 yılbu durumdan memnun olman gerekiyor sen yokken bile seni düşünüyor seni istiyor diye :)
10 Yorumla
+1 yılhiç istemese daha mı iyi olur
13 Yorumla
Soran+1 yılYok tabi ki. Ama işin içine sevişmek girince eşim için nerde olduğumuz hiç farketmiyor. Beni rahatsız eden şey bu.
- +1 yıl
adam sınırları zorluyor devam etsin elleme
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimki de böyle ve çok zorlanıyorum ailemde
310 Yorumla
Soran+1 yılGerçektenmi.
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılZor bir durum ama eşime yok diyemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılaynı durumdayız ama yok denmezse de aile anne- baba duyulma endişesi?
Soran+1 yılBenim eşim benim annemlerde kaldığımızda kesinlikle böyle bişi talep etmiyor. Ama kaynanam gildeyken istiyor. Niye hiç anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılsenin annen- onun kaynanası değil mi?
anlamadım ikisi de aynı?
Soran+1 yılBoşver bende anlamadım zaten :)
Cevap sahibi+1 yılkendi annemler de istemiyor demişsin.
ama senin annen onun kayınvalidesi.
anlamadığım kendi ailesinde mi istiyor.
senin ailende mi:)
Soran+1 yılKendi ailesinin evinde istiyor. Benim ailemin evinde istemiyor.
Cevap sahibi+1 yılbizimki yom tam tersi.
sen çekinmiyor musun k. validenden?
ne kadardır evlisiniz
16 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk yıl
Soran+1 yılEvet. Dedim ki aşkım anlıyorum isteyebilirsin ama annen gildeyken benden isteme rahat edemiyorum yapamıyorum. Kızdı işte. Ne yapck ki başka.
Soran+1 yılBilmiyorum ki nasıl dayanıyordu. Sormak lazım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılne güzel işte :d keşke evlensem her gece veririm
34 Yorumla
Soran+1 yılKısa zamanda evlen bari 😂
Cevap sahibi+1 yıladay adayı bile yok :D
Soran+1 yılHadi ya kıyamam 😂 ee sabret o zaman 😌
Cevap sahibi+1 yılsabır sabır :d anca sabrediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılyargılamak istemem ama kocan varken buradakı erkeklerden yorum alman ne kadar doğru? empati kur kocanı bu sitede gorsen mesela?
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ne bileyim anormal mi normal mi merak ettim 😕 utandım çok 😐
Cevap sahibi+1 yılutanırsın işte. kendıne yakın bulduğun tecrubeli ablalarınla bu konuları konuşabilirsin bence en azından daha sağlıklı olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için 🙋
Cevap sahibi+1 yılrica ederım
+1 yılo senin kocan ne istiyosa yapmalısın
18 Yorumla- +1 yıl
kocan çok mu sabırsız
Soran+1 yılEvet öyle. anlaşma yaptı benimle git en fazla bir hafta kal diye.
- +1 yıl
başka yerdede sabırsız olmalı seni bekleyemiyodur
Soran+1 yılO konuda güvenim tam.
- +1 yıl
sorun güven değil
sabırsız olma erkenci mi?
Soran+1 yılHa yok o konuda gayet uzun yapıyor canım.
- +1 yıl
inanasım gelmiyo
- +1 yıl
otip insanlarda bu sıkıntı olur
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki gün dayanılmayacak bu vajinan nasıl birşeymiş merak ettim :)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılresim gönderdin mi bari
Soran+1 yılEvet kardeş.
Cevap sahibi+1 yılne yapacak bakıp mast yapacak deme
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşınız kaç ikinizinde?
123 Yorumla
Soran+1 yılBenim 21 onun 27
Cevap sahibi+1 yılEvlilik öncesi varmıydı ilişkiniz?
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Peki ilişki çok ama sizce verimli mi?
Soran+1 yılYani uzun sürüp sürmediğini mi soruyorsun?
Cevap sahibi+1 yılGibi.. Yani çok ve sık istiyor ama sizi tatmin ediyormu? ya da sadece kendinimş düşünür? sizin için neler yapar?
Soran+1 yılYok beni tatmin ediyor o konuda sıkıntı yok :)
Cevap sahibi+1 yılÇok sık olması kaliteyi düşürebilir. Ama evdeki boğayı zaptetmek zor olsa gerek..
Sizi rahatsız eden sorun ne?
Soran+1 yılBen evdeyken ne zaman isterse hayır demiyorum. Ama kaynanam gilde uyurken aşkım canım istiyor diyor, sinir oluyorum. ya da işte annemlerdeyim fotoğraf filan istiyor. Canımı sıkan bu.
Cevap sahibi+1 yılFotografını göndermenin sakıncası ne?
Soran+1 yılkalabalık bir aileyiz. Ve annemlerin evi ikide bir banyoya gidememki..
Cevap sahibi+1 yılZor iş..
Evde bir sürü insan varken rahat sevişilmezki?
Ses çıkmayacak bağıramazsın inleyemezsin... Çıplak gezemezsin.. (En sevdiğim budur, sevilme sonrası çıpkak mutfağa gidip bişeyler yemek)
Soran+1 yılNe zevk alıyorsa artık. Ben istiyorumki free olduğumuz zamanlarda olsun herşey. Bana annesi gilde yaklaşmasın çünkü zevk alamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılTabi kapının önünden biri geçerken içerde zevk vermez. İnsan konsantre olamaz ki😄😄
Sürekli mi beraber yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılHayır. Kaynanam bize fazla düşkündür onunla aramız 1 saat kadar gelin geldiğiniz zamanda kalın diyor. Kalıyoruz bizde :)
Cevap sahibi+1 yılAslında evde biri varken bazen daha tahrik edici olmuyormu?
Soran+1 yılOlmuyor inan. bir tuhaf oluyorum kapı kilitli olsa bile sanki heran biri girecek içeri gibime geliyor. Ve kaynanam da o işi yaptığımızı anlıyor sonuçta yüzüne bakarken utanıyorum ister istemez.
Cevap sahibi+1 yılYa öyle gıcık tipler oldumu zor.. bir de imalı bakışlar filan.. Eeee sevişmeyek mi?
Çok meraklıysan gel izle demek geliyor içimden bazen..
Fotograf göndermeyince küsermi?
Soran+1 yılKüser bayada bir tribini yerim yani.
Cevap sahibi+1 yılGönderemiyorum deyince de devam edermi?
Cevap sahibi+1 yılFotograf isterken size de kendisi göbderiyormu?
Soran+1 yılhayır.
Cevap sahibi+1 yılSizin gönderdiklerinizle ne yapıyor sizce? Masturbasyon?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ıyı degl mı sadık olması?
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi. Ama bıkar diye gerçekten korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılTabı durulacak
+1 yılBenim de kocam isteksiz 😒
10 Yorumlaat fotoğraf yoksa adam yoldan çıkacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemeklerine şap koy ya da söylesemmi acaba 😂
114 Yorumla
Soran+1 yılsöyle söyle
Cevap sahibi+1 yılPardon ama ne resmi atıyorsun sen ☺️
Soran+1 yılOnu tatmin edecek resim işte :(
Cevap sahibi+1 yılAma ne resmi ne ile tatmin oluyor?
Soran+1 yılya işte ön tarafımla.
Cevap sahibi+1 yılYav söylesene memelerinimi
Soran+1 yılSabır hayır. Vajina.
Cevap sahibi+1 yılHım demek güzelki isitıyor arkadan istedimi hiç?
Cevap sahibi+1 yılEe cevap?
Soran+1 yılHayır kardeş.
Cevap sahibi+1 yılSen yalan konuşuyorsun. senin kocanda yok gittiğin bir annende çift kısılık yasıyorsun, gizlisin herkese her soruya cevap verdın anala cevap vermedin daha inandırıcı olsun diye utangaç ayağına yatıyorsun fakesin troll sun
Soran+1 yılYav hıhı aynen öyle.. Uğraşamicam hiç. Sapıksın diye cevap vermedim şimdi defolup gidermisin?
Cevap sahibi+1 yılSapık senin baban dang@l@k yok kocası çok istiyormuşta götümü yiyesin şizofren
Soran+1 yıl:) ne güldüm ama varya moralim çok bozuktu cidden :D teşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel güzel enişteyi üzme :D
14 Yorumla
Soran+1 yılTamam :)
Cevap sahibi+1 yılsonra gözünü dışarı bir açarsa gerçekten sonuçları ciddi olur. hormon seviyeleri yüksektiri, biraz geç de olsa doyacak, doyana kadar sabret derim.
Soran+1 yılSabrediyorum daha 😊
Cevap sahibi+1 yılbirazcık daha, geçicek ;)
İlgisi kesilse neden kesildi diye ağlarsın artık.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadınız ki of of.
Bence bu güzel birşey
10 Yorumla
+1 yılAyak uydurmaya çalış bence
10 Yorumla
+1 yılAkışına bırak sık sık ver. Zamanla o da uzaklaşır
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılyeni evlisiniz eşinin istekli olması normal bence.
10 Yorumla Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Biraz şap kocana iyi gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme 1 2 yıl sonra 10 günde 1 ararsın
10 Yorumla
+1 yılYemeğine şap at mk.
10 Yorumlailerde azalır
20 Yorumlaşap koy yemeğine
10 Yorumla
+1 yılBırak öyle kalsın
10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte
10 Yorumlaistediğini yap